IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 What is this?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sunset
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 21-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship: You can't love me

BerichtOnderwerp: What is this?   di apr 21 2015, 14:30

Toen ze haar ogen opende, zag ze niets. Onmiddellijk duwde het meisje zich overeind en keek verward om zich heen. Waar was ze? Waarom zag ze niets? Was ze blind, of was het donker?
Nee, het was donker, langzaam kon ze verschillende silhouetten van dozen onderscheiden. Haar lichaam trilde van angst terwijl ze om zich heen keek. Ze zat in... Een soort... Kooi? En het ding ging omhoog.
Hoe kwam ze hier? Ze wist het niet. Ze had geen herinneringen. Ze wist niet eens haar naam! Paniek stroomde door haar aderen, joeg een gil uit haar keel, voor ze in de hoek kroop en zich opkrulde. De kooi kwam met een klap tot stilstand, en de deuren boven haar werden open gemaakt. Een fel licht kwam in haar ogen, zodat ze deze dicht kneep en haar ogen bedekte met haar hand voor ze ze weer opende. Boven haar stonden verschillende mensen, die ze niet kende. Angstig probeerde ze naar achter te gaan, maar ze zat al met haar rug tegen de rand. Het kon niet. Ze kon nergens heen, alleen er uit.
Durfde ze dat wel?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: What is this?   wo apr 22 2015, 12:59

Anthony kwam net uit het bos toen de Box weer naar boven kwam. Hij was hier nu al een heel tijdje en had zich ondertussen aangepast naar de normen. Toch had hij de box altijd vermeden. Vooral sinds die ene rosse hem nogal 'hartelijk' onthaald had. Uurgh. Hij stond op het punt om de andere kant op te lopen, toen hij uiteindelijk toch de richting van de Box uitliep. Er was nog niemand, dus iemand moest het doen. Hij opende voorzichtig de deuren en grijnsde even naar de Greenie. Nog een meisje. Straks waren de jongens hier nog in de minderheid, iets wat niet bepaald handig was voor alle dingen die ze nog moesten bouwen. "Hi greenie, welcome in The Glade." zei hij met een kleine buiging, alsof dit de beste plek op de wereld was.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trystane
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 19-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I take things as they come

BerichtOnderwerp: Re: What is this?   wo apr 22 2015, 13:11

Het harde geluid van de box die weer naar boven kwam deed Trystane opschrikken uit zijn gedachten. Het was nog niet zo lang geleden dat hij hier naar boven was gekomen, maar inmiddels was hij al wel redelijk gesettled. Er was al een gelaat dat richting de kist liep maar hij besefte dat het misschien wel zo aardig was hem een handje te helpen. De newbies waren meestal niet op hun vriendelijkst, maar dat was wel te begrijpen. Hij dacht de jongen die aan de rand stond te herkennen als Anthony, wel eens van gehoord. Hij verwelkomde de nieuwe persoon en ditmaal keek Trystane ook over de rand. Een blond meisje keek paniekerig om zich heen. "Tsja welkom dan maar," viel de krullebol de andere jongen bij.

_________________
TRYSTANE MARTELL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunset
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 21-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship: You can't love me

BerichtOnderwerp: Re: What is this?   wo apr 22 2015, 18:16

Al snel kwam er een jongen in haar beeld. Ze was intussen de kooi uitgeklommen en keek nog steeds verwilderd om zich heen.
Ze werd welkom geheten in een plek die blijkbaar the Glade heette. Het zei haar niets. Niets zei haar iets, en dat was ook de reden dat de paniek opnieuw de kop op stak. Haar houding werd kleiner - en dat terwijl ze waarschijnlijk al kleiner was dan beide jongens die nu voor haar stonden.
"W-wat is the Glade? Waarom weet ik niet meer wie ik ben?" vroeg ze angstig. Dit hoorde niet. Ze wist niet eens haar eigen naam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: What is this?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
What is this?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-