IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 What the.....

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tris
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 13

Registratiedatum : 21-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job:
Relationship: Pls.

BerichtOnderwerp: What the.....   wo apr 22 2015, 21:23

Gedreun klonk maar het kwam niet goed binnen. Haar ogen hier ze dichtgeknepen en haar hoofd bonkte van de hoofdpijn door het geluid. Ze greep naar haar hoofd om haar oren te bedekken terwijl ze voelde dat de doos omhoog ging. Haar ogen opende zich. Duisternis. Ze keek rond maar ze kon niks uitmaken in het donker. Het duurde eventjes voordat ze gewend waren en ze kon zien dat het een soort kooi was. Wat was dit voor ongein? Hier zat ze niet op wachten.
Met haar vuisten bonkte ze een paar keer op de ijzeren bovenkant van de doos die stopte na de derde keer. Ze schrok en trok haar hand terug. Had ze het laten stoppen? Ze probeerde opstaan en haar schouders eronder te krijgen zodat ze het open kon duwen. Het lukte haar niet en toen ze zich net op haar kont liet vallen kwam een streep licht naar boven. Iemand maakte de deuren open! "Wie is daar?" zei ze op mild dreigende toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: What the.....   do apr 23 2015, 20:06

Haar lijf was nat van het zweet en op haar horloge, dat ze een uur voor de poorten zouden sluiten een piep zou geven, zag ze dat ze niet veel tijd meer had. Olivier was haar al voor geweest, want zij wou nog iets controleren. Ze stormde de poort door en liep regelrecht naar de cabine waar ze het labyrint in kaart probeerde te brengen.

Toen ze net klaar was met alles op te schrijven, ging het rot alarm weer af. Ze was al een tijdje geen Newbie's meer gaan verwelkomen, daar had ze gewoon weg geen tijd voor gehad. Dus liep ze vol goede moed op de Box af, nieuwsgierig naar wie ze weer hadden opgestuurd. Kreunend hief ze de stalen platen op, maar voor ze zelfs maar iets kon zien hoorde ze een meisjesstem iets roepen. Toen de platen helemaal open waren en het zonlicht naar binnen stroomde, sprong ze met haar handen omhoog erin. "Ik doe niks." Zei ze rustig, haar ogen gleden over de dozen. Ze zag niet direct iets speciaal staan. Toen bekeek ze het meisje, het leek haar wel een vriendelijk iemand. Maar onderhand had ze geleerd dat schijn bedriegt. "Ik ben Helena en voor je helemaal gaat freaken, dit is de Laar en ja, het is normaal dat je je naam nog niet weet. Maar die komt heus nog terug." Zei ze rustig en op haar gemak. Vuil zat op haar wangen, maar daar gaf ze niet veel om.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What the.....
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-