IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Gathering II

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Gathering II    za apr 25 2015, 16:53


De laatste dagen had Max meer denkend doorgebracht dan enig andere dag dan ook. Sinds de vorige gathering en zijn gesprek met Anthony, die tot zijn opluchting de taak van Med-Jacker op zich had genomen, had het idee voor meer taken in zijn hoofd lopen spoken. Er kwamen steeds meer Glader, steeds meer taken en steeds meer Gladers om voor te zorgen. Homestead moest uitgebreid worden, maar wie hakte daar het hout voor? Wie bereidde het uit? Hij had Madeline met een kalf bezig gezien, maar wie slachtte de beesten? Wie maakte het eten klaar? Tot nu toe hadden ze van de kleine voedselpakketten die door de Box mee kwamen kunnen leven, maar hij merkte hoe dat niet meer werd naarmate er meer Gladers kwamen. Ze moesten zelf-voorzienend worden, en daar moest de Glade efficiënt voor ingedeeld worden. Er moest een rooster komen, een takenverdeling. En aan het hoofd van iedere taak moest een leider komen die ervoor zorgde dat alles goed zou verlopen. Iedere Glader moest een taak, en de leiders zouden hun ogen open houden voor de mensen die mogelijk geschikt zouden zijn voor die taak waar zij over leidden.
Het was een ambitieus idee, en nog steeds was Max er niet helemaal over uit welke taken precies er zouden moeten komen. Maar enkele taken waren voor hem duidelijk geweest dat ze er zouden moeten komen. De dingen die op dit moment het hoogstnodig waren. Ze hadden eten en onderdak nodig. Ze moesten kunnen eten en slapen, en simpele gebouwen hebben waar bijvoorbeeld werktuigen voor de Gardens opgeslagen konden worden. Ze hadden Cooks nodig, en Builders. Hij had geen zin om weer een hele stemronde te houden: de Runners moesten gekozen worden, want voor die taak moest je snel zijn, en zowel mentaal als fysiek sterk. Maar iedereen mocht een cook worden, of een builder. Iedereen mocht zich daarvoor opgeven. Maar de leiders? Daar was hij nog niet over uit.

In het kort: iedereen mag zich hier opgeven om Cook of Builder te worden. Geef het gewoon even aan, en als je geïnteresseerd bent in één van deze taken, dan mag je dat bij 'job' in je profiel invullen. Hou er wel rekening mee dat je niet meer van taak kan wisselen (met uitzonderingen van goede redenen natuurlijk).

Het idee van Keepers wordt hier voorgesteld, maar dit wordt later pas in uitvoering gebracht, om de simpele reden dat er nog niet zo'n enorm grote groep Builders zal zijn dat ze een leider nodig hebben. Maar deze zullen dus zeker in de niet al te verre toekomst ingevoerd worden. Hiervoor hoef je geen interesse te tonen op wat voor manier dan ook, want wij (het team) zullen gewoon in de gaten houden of je er geschikt voor zou zijn Smile


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    za apr 25 2015, 23:39

Anthony was één van de eerste die naar de Meeting Cabin was gegaan wetend dat Max zijn voorstel, dat hij eerder aan hem had gezegd, nu zou delen met al de rest. Het was een goed idee, al vond hij het vreemd dat Ayla hier niet als eerste stond. Als leader was het toch aan haar om zulke dingen te doen? Ze had goed laten weten dat ze, ondanks haar mank been, op de hoogte wou blijven en actief mee wilde doen met alles wat er in de Glade gebeurde. Anthony zette zich terug neer op zijn vertrouwde bank en zette zijn voeten tegen de houten barre aan, wachtend totdat de tent zou vollopen en Max zou beginnen. Even knikte hij naar hem. Hij was misschien de enige jongen die hij hier in de Glade vertrouwde.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    zo apr 26 2015, 18:56Niet nog een, help. Al hadden de personen hier bij de laatste bijeenkomst zijn advies ter harte genomen en een dokter aangewezen, het was niet alsof Lester kwam voor zijn plezier. Er was echter een ding waar hij nog slechter tegen kon dan sociaal contact en dat was flink afhankelijk zijn van anderen. Dat probeerde de jongeman dan ook te vermijden door toch naar de meeting te gaan en aan te horen wat Max de revolutionist nu weer te melden had. De Med-Dude zat er al, en ook Max. Lester slenterde, zijn jas achter hem aan zwiepende, naar de deurpost en leunde daar tegenaan, handen in de zakken. Get on with it then.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    ma apr 27 2015, 07:38


Nou de laatste gathering was ze niet op komen dagen en toen was Oliver ineens benoemd tot zelfmoordpogingpersoontje. Nu was ze wel nieuwsgierig hoe het er daar aan toe ging. Ze liep binnen en bleef in een hoekje bij de deur opening staan zo dat ze niemand in de weg stond. Mocht het saai worden kon ze gewoon wegglippen. Ze sloeg haar armen om elkaar terwijl ze naar de drie jongens in de zaal hier keek. De gene vooraan kende ze enkel van gezicht, de tweede was Tony, weirdo Tony, ze mocht hem nog steeds niet. Maar de derde kende ze niet. Ze hield niet zo van drukte en dus niet van meetings met een hoop mensen maar blijkbaar was ze een van de eerste.

#Crap

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    di apr 28 2015, 15:14

Het duurde niet lang of de eerste mensen kwamen binnengelopen. Hij knikte glimlachend naar Anthony, die sinds kort Med-Jacker was. Voor hem zou deze gathering niet heel bijzonder zijn. Maar toch.. iedereen moest een beetje betrokken zijn bij hoe alles geregeld werd, toch? Hij wilde eigenlijk wachten tot er meer mensen waren om zijn verhaal aan te horen, maar hij besloot Hayden er alvast over te vertellen - Anthony wist er grotendeels al vanaf, en die Lester knul kon het vast niet veel schelen. "Hayden, fijn dat je er bent," begon hij. "Ik zat na te denken over hoe alles hier wat meer efficient geregeld zou kunnen worden. En toen dacht ik: als we Anthony de taak kunnen geven om een soort verpleger te worden, waarom kunnen we dan niet meer mensen zo'n taak geven?" Hij stroopte snel een mouw op. "Ik zat te denken aan Cooks en Builders; de mensen die het eten koken, en de mensen die het hier allemaal wat uitbreiden." Want ja, juist deze meeting cabin had echt een uitbreiding nodig - net als een fatsoenlijke tafel en wat stoeltjes. Het was allemaal behoorlijk primitief hier, en in zijn eentje was Max niet in staat om alles te bouwen.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    wo apr 29 2015, 20:27


I tried to kill myself in the maze
Ze liep richting de Meeting Cabin. Eenmaal aangekomen liep ze rustig naar binnen. "Ik zat na te denken over hoe alles hier wat meer efficient geregeld zou kunnen worden. En toen dacht ik: als we Anthony de taak kunnen geven om een soort verpleger te worden, waarom kunnen we dan niet meer mensen zo'n taak geven?" Hoorde ze Max zeggen. "Ik zat te denken aan Cooks en Builders; de mensen die het eten koken, en de mensen die het hier allemaal wat uitbreiden." Ze begaf zich rustig naar voor. 'Ik ben het met je eens. We kunnen niet meer alleen op de voedselpakketen uit the box overleven. En uiteindelijk zal Homestead ook uitgebreid moeten worden naarmate er meer Gladers gaan komen.',ze glimlachte even naar Max. 'Misschien kunnen we steeds een lijst met de box mee sturen voor dingen die noodzakelijk zijn? Zoals bijvoorbeeld nog wat kleren,of andere dingen? En dan zien we wel of the box het dan daadwerkelijk mee brengt.',stelde ze voor. Het was enkel een idee,al wist ze niet wat de andere er van vonden. En voor nu wou ze horen wat de rest voor ideeën hadden.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    do apr 30 2015, 16:27// Max
Ayla kwam ook binnengelopen, en had nog net kunnen horen wat hij Hayden vertelde. Hij knikte, blij dat ze het met hem eens was. "Precies.. Ik was al bezig met hout verzamelen voor het uitbreiden van homestead. Ik wil sowieso wel de taak van Builder op me nemen. Vind ik wel geinig." En daar was hij nu toch al het grootste deel van zijn tijd mee kwijt. Hij keek Hayden en Ayla even kort aan, en baalde er stiekem best van dat zij de enige waren zonder taak die waren op komen dagen. "Als een van jullie behoefte heeft aan Cook of Builder, geef dat dan aan. En als je Med-Jacker wil worden, moet je naar Anthony." Het was fijn dat die jongen zelf over zijn team ging beslissen. Dat was toch weer een verantwoordelijkheid minder die hij voelde.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    do apr 30 2015, 17:02

Sloom en vermoeid was Oliver de meeting Cabin binnen gelopen en had zich net zoals de vorige keer ergens op de derde rij plaats genomen, zwakjes had hij nog naar Hayden geglimlacht maar hij probeerde haar zoveel mogelijk te negeren. Zittend pakte hij een stokje van de grond op en bekeek deze met grote interesse, duidelijk te moe om zijn volledige aandacht bij de meeting te houden. Hij hoorde dat ze het hadden over dat er bepaalde dingen moesten worden uitgebreid, dat er mensen moesten komen die gingen bouwen en gingen koken. Nu de Glade inderdaad begon uit te breiden was het wel handig dat er meer taken aan iedereen werd gegeven. 'Misschien is het ook handig om bij die groepen iemand de leiding te geven zodat mensen naar diegene toe kunnen voor vragen enzo.' Zei hij met een vermoeide stem zonder echt op te kijken. Hij hoopte dat de meeting snel was afgelopen, dan kon hij namelijk zijn hangmat opzoeken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    vr mei 01 2015, 12:48

"Hayden, fijn dat je er bent, Ik zat na te denken over hoe alles hier wat meer efficient geregeld zou kunnen worden. En toen dacht ik: als we Anthony de taak kunnen geven om een soort verpleger te worden, waarom kunnen we dan niet meer mensen zo'n taak geven? Ik zat te denken aan Cooks en Builders; de mensen die het eten koken, en de mensen die het hier allemaal wat uitbreiden." Met grote ogen keek ze even kort om zich heen. Was hier nog een Hayden dan ofzo? Ze kwam hier uit verveling niet omdat ze graag rechtstreeks wilden worden aangesproken. Ze Knikte maar kort naar Max. Niet veel later was die chick die ineens een gezellig praatje met haar wilde houden daar. Urgh ze kon zo slecht tegen betweters en mensen die graag de leiding namen. Er was een ding dat sommige hier niet begrepen. Je had geen leiding over Hayden, ze besloot alles zelf en dat ging prima. Ze keek meteen op toen ze de bekende stem van Oliver hoorde. Fijn meer mensen met een dictatorwens, waarom kon niet iedereen gewoon gelijk zijn? Ze had de helft van het gesprek niet gehoord maar hoorde iets over cooks en builders en dan nog iets met naar anthony toegaan voor iets. Nou dat viel meteen af, die knaap kon ze werkelijk niet uitstaan. Terwijl ze nadacht vond ze builders toch wel iets voor mannen, dat zware getil dat was niets voor een klein meisje zonder spierballen. 'Uhm ik vind koken wel leuk?' Vroeg ze zachtjes en keek even onderzoekend naar Max. Ja koken dat was iets voor vrouwen, dat getimmer mochten anderen wel doen.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    vr mei 01 2015, 15:23// Max
Max knikte naar Oliver. "Precies ja. Dan kan iedereen zich om zijn eigen afdeling bekommeren." Het was goed om te merken dat mensen het eens waren met zijn idee. Zelfs Hayden, die tot nu toe nog niks had gezegd, ging in op wat hij had voorgesteld. "Geweldig. Hayden, dan ben jij de eerste cook." Hij realiseerde zich wel dat er daarvoor een soort keuken gemaakt moest worden, maar dat zou allemaal later komen. Op dit moment kwam het neer op dat zij het eten moet verzamelen en dat eerlijk moest verdelen. "Over die leiders zal ik nog eens nadenken. Als iemand ideeën heeft hoe dat het best geregeld kan worden, zeg dat dan vooral." Het was fijn om support te hebben voor de ideeën die werden doorgevoerd, dus hij wilde de rest graag stimuleren met eigen ideeën te komen.

~ Hayden, je mag t in je profiel zetten Smile


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    vr mei 01 2015, 18:10

SPT

Aurora

Aurora liep iets te laat de grote hut binnen. Haar korte haren wiegden mee met haar stappen. "Over die leiders zal ik nog eens nadenken. Als iemand ideeën heeft hoe dat het best geregeld kan worden, zeg dat dan vooral." Ze trok haar schouders op en probeerde zo stil mogelijk te sluipen naar een plekje helemaal in het hoekje. Ze ging echt niet aan iemands neus hangen dat ze van medicijnen hield.

Rebecca

Oeps ze was weer eens te laat. Gisteren te laat gekletst met een paar mensen en ja daar had je de vermoeidheid. "Precies ja. Dan kan iedereen zich om zijn eigen afdeling bekommeren." Ze wandelde naar Anthony en zette zich ernaast. "Hoi!", mompelde ze zachtjes. "Geweldig. Hayden, dan ben jij de eerste cook." Ah cooks, handig! "Over die leiders zal ik nog eens nadenken. Als iemand ideeën heeft hoe dat het best geregeld kan worden, zeg dat dan vooral." Ze dacht even na. Er kwam niet veel in haar op, alleen 'leiders' klonk zo saai. Haar vermoeide hoofd kon nog verrassend genoeg goed werken. Rebecca stond recht. "Misschien kunnen we ze niet leiders noemen maar..." Ze dacht even na. "Iets met houden ofzo. Houders, omdat hij of zij de groep bijeen houd. Keepings misschien."

Arne

Arne slenterde wat rond in de meeting hut. Saai, saai saai en geen mooie chicks. Fletcher had zijn Alexandra afgepakt en Oliver zijn Hayden. Damn wat had hij gevloekt. Nja, nu alleen nog maar Helena. Hij luisterde met een half oor naar de uitleggen. Builders, dat klonk goed. Hij deed geen moeite om op te staan. "Ik heb wel interesse voor Builder."

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    za mei 02 2015, 12:28Oh nee, revolutionair had weer allerlei ideetjes, nog voor de jongen überhaupt met zijn ogen had kunnen rollen kwamen er nog meer mensen bij, en zoals hij ook wel verwacht had waren ze het helemaal met dinges eens. Jip-pie. Het mens van de drank, geen idee wat haar naam was, kwam al helemaal met ideeën voor een naam van de 'leiders' of zoals zij blijkbaar liever had 'keepings'. Lester trok een wenkbrauw op en rechtte eens zijn rug, het bleek wel weer dat ze niet zonder zijn advies konden, en zijn hele voornemens van niet meedoen met het overleg werden in de wind geslagen. "Allemaal leuk hoor," Meldde hij, met een glimlach naar drankpersoon die wel aangaf dat het niet heel leuk was, "Maar een naam is niet bepaald het belangrijkste waar je nu over na moet denken, daar kunnen de mensen die uiteindelijk die rang krijgen ook zelf nog wel mee komen, misschien is het handiger als we eerst eens duidelijk krijgen wat er precies van een persoon verwacht wordt als je zo'n rang hebt," Zijn helblauwe ogen gleden over de anderen heen, hij had zich er nu toch al in gemengd, even langer opletten kon vast geen kwaad.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    za mei 02 2015, 16:44// Max
Mister gluiperd trok zijn mond open, maar deze keer sprak hij zowaar iets dat hem niet tegen de borst stuitte of arrogant was - oke, het eerste gedeelte had niet heel vriendelijk geklonken, maar hij kwam zowaar met een goed punt. "Leiders, keepings - of keepers, om het correct te maken - zouden dan de leiding over die tak krijgen. Greenies die die specifieke taak willen uitvoeren, moeten zich bij die leider melden." That's it, eigenlijk. Als alles goed ging zou de taak niet zo veel inhouden, maar op het moment dat er onenigheid in die tak ontstond of ze specifieke spullen nodig hadden, was er een leider nodig om alles in goede banen te leiden.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    za mei 09 2015, 01:44Nou, dan was dat ook weer duidelijk. Om eerlijk te zijn werd Lester steeds tevredener met zichzelf want kom op, hij was best sociaal wenselijk bezig hier! In de hoop dat redelijk vol te houden knikte hij dan ook toen 'Max' duidelijk gemaakt had wat er van 'keepers' -serieus? Waarom niet meteen middenvelders? Goalies? Spitsen?- verwacht werd. Natuurlijk zat er lichte teleurstelling en minachting in de beweging, wat duidelijk maakte dat hij het er niet volkomen mee eens was, maar wanneer was hij dat wel?


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gathering II    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering II
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meeting Cabin-