IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 A.W.K.W.A.R.D

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: A.W.K.W.A.R.D   zo apr 26 2015, 17:32

Verveeld gleden haar vingers langs de wonde op haar been was. Ze was blij dat die wonde amper te zien was, bijna genezen was. Morgen zou ze weer kunnen werken, EINDELIJK! Zachtjes humde ze een rustig rhytme terwijl haar ogen over de glade gleden. Haar benen waren over de rand de boomhut aan het hangen terwijl ze lekker van de zon genoot. Het was ene rustige dag, en ondanks al haar niet zo leuke gedachten ging het wel oke, alleen ene beetje saai.

}Isaac en open
}Sorry, ik wist geen titel xD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isaac
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 29

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 Years
Job:
Relationship: If you're looking for socially awkward I'm your guy ~

BerichtOnderwerp: Re: A.W.K.W.A.R.D   zo apr 26 2015, 18:04

Iedereen werkte hard. Deed zijn of haar uiterste best om het beste te maken van deze plek.
Hij kon het niet.
Het liefst zou hij ook gewoon zijn verstand op nul zetten en als een debiel domme klusjes gaan doen, zo vatte hij dit alles tenminste op. Er was geen betekenis, helemaal geen. De motivatie ontbrak van zijn kant, omdat hij geen antwoord had op zijn waarom vraag. De waarom vraag die iedereen hier had: waarom waren ze hier? En in plaats van het uit te zoeken gingen mensen boertje spelen. Nou snapte hij wel dat ze ook moesten eten enzovoorts, maar hij kon de motivatie gewoon niet vinden. De grijns die hij op zijn gelaat had als hij iemand begroette tijdens het werk… Het pijnigde zijn spieren.
Hij was moe. Hij kon niet meer. Hij moest weg.
Hij mocht de Glade niet verlaten, enkel de Runners mochten dat. Wat die deden was ook een mysterie: ja ze renden, whoehoe, good job. Hij kon ook wel rennen hoor.
 
Wegsluipen was een van zijn specialiteiten geworden leek het wel. Nog nooit had hij het lef gehad om die toren op te klimmen, verstopte zich meestal bos dat erachter stond. Toch waagde hij het er nu maar op. Officieel gezien had hij ook wel pauze en was het niet zo dat hij vond dat hij pauze had verdiend en het stiekem gewoon nam.
Terwijl hij zachtjes neuriede klom hij omhoog, deed dit enkel om zichzelf af te leidden. Hij zag de ander vrijwel meteen. ‘Waarom,’ bracht hij zachtjes uit. Waarom was er iemand hier? Hij wilde gewoon weer eens alleen zijn, het liefst eindelijk een goede tekening maken van deze plek – maar nee, het mocht weer eens niet baten.

OOC; O wow deze post is slecht :'D
Sorry :3..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: A.W.K.W.A.R.D   zo apr 26 2015, 18:46

Zachtjes humde ze het liedje verder, een liedje zonder tekst. Ze moest de tekst nog bedenken, ze moest de muziek nog bedenken, dat zal ze wel doen zodra ze eens de gitaar van Fletch leende. Ze was zo in zichzelf gekeerd dat ze de persoon die naar boven aan het klimmen was niet eens opmerkte. Nee, al dat ze merkte was de warme zon, de vogels die op ene afstandje in één van de bomen zaten en de wind die zachtjes door haar donkere haren gingen. Pas toen ze ene geluidje achter zich hoorde, iets zacht bijna onhoorbaar stopte ze ineens. En met ene geschrokken ruk keek ze achter zich om. Ineens stond daar ene jongen, iemand die ze nog niet kende maar wel eens van ene afstand had gezien. Hoe lang had hij daar niet al gestaan? Had hij haar gehoord? Met een kleine verlegen glimlach keek ze hem even aan, waarna ze een awkward zwaaitje gaf als begroeting om vervolgens naar het hout waar ze op zat te kijken.

}Nee, je post is goed! Mijne zijn zo veel slechter xD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A.W.K.W.A.R.D   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A.W.K.W.A.R.D
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Treehouse-