IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Tove Lo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Milou
avatar

PROFIEL
Tag : :3

Aantal berichten : 41

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Tove Lo   vr mei 01 2015, 12:02
Het was een mooi afgezet gebiedje: een klein gedeelte van het grasveld dat was afgezet voor de weinige veedieren die hier al waren geweest voordat zij gister uit de box was gekomen. Het hek eromheen was gammel, maar stevig gevoel voor haar om op te zitten. Ze was nog in shock, en intussen dodelijk vermoeid door de slechte nacht die ze had gehad. Al die geluiden, de muren, de onwetendheid.. Milou, dat wist ze intussen. Maar veel verder dan dat kwam ze nog niet. Ze hoorde haar eigen hersens continu kraken om haar verleden te kunnen herinneren, maar het was tevergeefs. Ze zuchtte, en stak haar gezicht omhoog naar de zon, al was die nergens te bekennen. Het was het schommelen van het hek dat haar uit haar gedachten schudde, toen iemand er tegenaan ging staan.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Tove Lo   vr mei 01 2015, 12:09

Zachtjes was ze het kleine biggetje in de wei aan het strelen. Het was hetzelfde biggetje dat ze een tijdje terug van de dood had gered. Het was hetzelfde biggetje waar ze voor gevallen was en gewond voor was geraakt. Maar, niet zoals anderen liet ze hem niet meer alleen, nee om de zo veel tijd kwam ze langs met een kleine appel of zo om hem te trakteren en gezelschap te houden. Ze wist wat er ging gebeuren wanneer hij groot was, maar tot nu toe kon ze hem nog bezoeken. Ze durfde er amper aan te denken wat er zou gebeuren met het kleine roze biggetje. Ze had niet door hoe er iemand op het hek zat, nee ze was het biggetje dat door 1 of ander reden schoon bleef aan het aaien. Daarnet had ze hem nog een appel gegeven die hij blij had opgegeten. Alexx wist dat ze te gehecht was geworden aan knorretje, maar dat kon haar nu niets schelen. Want elke keer dat ze naar Knorretje kwam kwamen er goede herinneringen op van die dag. En wanneer ze haar hart luchtte bij het beestje ging hij het ten minste niet doorvertellen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tove Lo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow-