IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   di mei 12 2015, 20:11

Het was nacht. De hemel was bezaaid met sterren en op een ander moment zou Evan het echt heel mooi hebben gevonden, maar momenteel zat hij zich enkel te frustreren over het feit dat de gast naast hem wel kon slapen en hij niet. Hij bewoog een beetje in zijn hangmat zodat het ding heen en weer wiegde en zuchtte vervolgens geïrriteerd. Hij vond het vervelend dat het ding niet deed wat hij wilde. En daarmee bedoelde hij dat het ding stil moest blijven liggen terwijl hij in slaap zou vallen. Op zijn zij liggen ging niet echt omdat hij bang was dat hij dan ging omkieperen, maar op zijn rug slapen vond hij ook niet leuk. Hij sliep normaal gezien op zijn buik, maar hij wist zeker dat het ding ging omkieperen als hij het ging proberen. Toch wilde hij in slaap geraken en hij was koppig, dus hij probeerde zich naar zijn buik te bewegen. En dat resulteerde in het volgende: de hangmat ging scheef, hij verloor zijn evenwicht en viel vervolgens op de grond. ‘Damn,’ mompelde hij terwijl hij overeind kwam. Hij hoopte dat hij niemand had gewekt. Hij krabbelde overeind en begon vervolgens voorzichtig tussen alle hangmatten door naar de open plek te lopen. Hij botste onderweg tegen een hangmat, maar had dat niet echt in de gaten omdat hij vrij slaperig was en zakte ietsje verderop neer in het gras. Hij liet zich languit op zijn rug vallen en keek vervolgens naar de met sterren bezaaide hemel. Zou hij ooit weer thuis geraken?  


Laatst aangepast door Evan op ma mei 18 2015, 07:45; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   di mei 12 2015, 21:06

Het was weer een mooie nacht met weer dezelfde mooie sterren en weer dezelfde zachte maar frisse wind die af en toe langs kwam. Zachtjes stak ze haar hand uit zodat haar vingertoppen net de muur raakte terwijl ze verder liep. De muur was koud en hard, het weerkaatste de mysteries die zich erachter schuilhielden. Mysteries die ze maar al te graag wou onderzoeken. Alexx kon weer eens niet slapen, iets dat ze gewend was geraakt en dat ze alles behalve erg vond. Om eerlijk te zijn was ze zelfs bang om te gaan slapen, bang voor de nachtmerries. Ze kon een rilling over haar rug voelen kruipen, niet van de kou maar van de gedachten aan wat ze elke nacht zag, voelde. Uiteindelijk kwam ze een bij een klein, dun kuiltjes in de muur, hierbij bleef ze stil staan. Dit was de plek, de plek waar de muren elke ochtend open gingen en hun een kans gaf om de mysteries achterna te lopen, een kans die Alexx niet had. Nee, ze had die kans niet ze was geen runner, nog niet. Maar op een dag, op een dag zal ze daarin rennen en dingen onderzoeken, antwoorden krijgen. Met een korte zucht draaide ze zich om. Op een dag, een dag die niet vandaag of morgen zou zijn. Langzaam liet ze haar hand die de muur nog zachtjes aanraakte vallen en langs haar zij hangen waarna ze haar eerste stappen in de richting van de slaapplaats zette. Ze moest terug gaan en proberen te slapen zodat ze morgen niet te moe zou zijn. Het moest, hoe erg ze er ook tegen op zag. Maar tot haar verbazing zag ze dit keer iemand zitten die wakker was, iemand die ze niet kende. Onzeker bleef ze stil staan en keek ze omlaag naar haar zwarte gympen. Onderweg zag ze haar blote benen die voor de wereld te zien waren door haar short shorts die bijna bedekt waren door haar oversized trui die van een van haar schouders afviel. Wat moest ze nu doen? Op hem afstappen of hem negeren. Onzeker beet ze haar lip en keek ze weer op naar de onbekende jongen terwijl ze haar donkere haren voor haar gezicht liet vallen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   di mei 12 2015, 21:16

Het was hem bijna gelukt om in slaap te vallen. De enige geluiden die hem wakker hielden waren het gesnurk van de andere Gladers, een paar nachtgeluiden en het geluid zich recht voor hem bevond. Hij leek van het labyrint afkomstig te zijn en de donkerharige jongen steunde op zijn ellebogen om ernaar te luisteren. Het klonk alsof er iets verschoven werd. Hij hoorde ook een soort van geklik, net alsof er metalen poten op de grond neerkwamen of zoiets. Hij wist dat het onnozel klonk, maar zo ervoer hij het wel. Hij vroeg zich af wie of wat zich daar bevond, maar hij betwijfelde het ten zeerste of hij daar ooit antwoord op zou krijgen. Hij wist nog niet zo heel veel van de Glade omdat hij hier nog niet lang was en hij betwijfelde het dat ze hem zomaar in het labyrint zouden laten gaan. Hij meende nog een geluid te horen, maar daarna werd het doodstil. Zijn blik gleed naar de enorme muren die bezaaid waren met lange slierten klimop, maar hij hoorde verder niets meer. Hij wilde net gaan leggen toen hij iets anders hoorde. Ook al bevond hij zich op het gras, hij hoorde het nog steeds. Voeten die zacht over gras schuifelden. Met een ruk draaide hij zijn hoofd en zag daar een meisje staan. Ze had een outfit aan dat hem een beetje koud leek ’s nachts, maar wie was hij om dat te beoordelen? Hijzelf had ook enkel een shirt en een jeansbroek aan omdat hij gewoon niet veel anders aan had. Omdat zijn borstkas licht gespierd was – hij wist zelf ook niet bepaald hoe dat kwam – spande het shirt lichtelijk rond zijn borstkas. De donkerharige jongen besloot om nu wel gewoon overeind te gaan zitten, trok één been op en leunde er met zijn arm op. ‘Hoi,’ sprak hij kalm tegen het meisje dat in een dubio leek te zijn. Waarschijnlijk leek ze te overwegen of ze wel bij hem moest gaan zitten of niet. Hij besloot om de knoop voor haar door te hakken door zachtjes op de lege plek naast hem te kloppen. Ze kon nog altijd weigeren als ze niet wilde, maar dat moest ze dan maar voor zichzelf uitmaken. ‘Kon je ook niet slapen door al dat gesnurk en geschuifel daar in het labyrint?’ Hij keek haar vragend aan en keek toen vervolgens naar de hoge muren. Zijn nieuwsgierigheid werd weer gewekt. Hij wilde echt graag weten wat zich daarachter bevond, zeg!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   di mei 12 2015, 21:49

Onzeker keek ze in de richting van de jongen. Hij had haar ondertussen al begroet en gevraagd op naast hem te gaan zitten en Alexx wist niet echt wat te doen. Ze kende hem niet, en ze was slecht met mensen dus was het wel slim om naast hem te gaan zitten? Aan de andere kant leek hij wel aardig, al konden eerste impressies mis zijn, en hij leek geen slechte bedoelingen, al kon ze het alweer fout hebben. Nog even bleef ze daar onzeker staan waarna ze al vrij snel een conclusie trok, ze zou het proberen. Onzeker trok ze haar mouwen nog meer over haar handen heen en sloeg ze haar armen over elkaar heen waardoor haar trui minder log hing en meer rond haar dunne maar gevormde lichaam hing en haar vormen wat weergaf. Stilletjes en licht op haar voeten liep ze in de richting van de onbekende jongen om vervolgens stil op de plek te gaan zitten waar hij net op geklopt had. Het gras voelde fris aan tegen haar gebruinde benen maar de verfrissing was niet onaangenaam, nee het voelde juist goed. "Hay." Mompelde ze zachtjes terwijl ze haar knieën optrok en haar armen eromheen sloeg. Met haar blik op haar handen gericht en haar donkere haren nog steeds voor haar gezicht luisterde ze stilletjes naar zijn woorden. Tot nu toe klonk hij wel oke. "Zo iets ja." Zei ze nog steeds stilletjes al kon je het geen mompelen meer noemen. Even keek ze vanuit haar ooghoeken naar de jongen. Anderen zouden denken dat sinds haar haren haar bruine ogen bedekte dat ze niets zou kunnen zien, maar nee ze zag goed. Ze zag hoe de jongen zijn ogen gericht waren op de muur, ze zag bijna elk detail op zijn gezicht in de paar seconden dat ze hem aankeek. Toch wende ze haar blik al vrij snel af en keek ze zelf ook naar voren terwijl ze haar haren gewoon voor haar gezicht liet hangen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   wo mei 13 2015, 07:34

De eerste indruk die Evan van het meisje kreeg was dat ze vrij verlegen was. Of onzeker. Hij was nooit erg goed geweest in het herkennen van emoties bij anderen, maar ze leek hem in elk geval niet zo goed te vertrouwen. Of in een dubio te zijn of ze hem kon vertrouwen. Kon hij haar dat kwalijk nemen? Ze zaten hier met zijn allen samen opgescheept. De kans dat er hier iemand gek kon worden, was er wel. En zelfs dat zou hij begrijpen. Hij werd de eerste dagen ook bijna helemaal gek. Nu hij meer aan het idee begon te wennen dat hij hier opgesloten zat met een paar anderen die hetzelfde als hem doormaakten, ging het al een stuk beter. Maar of hij echt kon wennen aan dit? Nee, waarschijnlijk niet. Hij richtte zijn ogen kort op haar. Ze had, net als hem, donker haar. Hij meende dat het een bruinige kleur had, maar dat durfde hij niet me zekerheid te zeggen omdat het hier zo donker was. ‘Heb je het niet koud?’ vroeg hij aan haar. Hij keek nadrukkelijk naar haar blote benen en haar shirt die nu al wat minder afzakte. Hij merkte op dat ze niet echt lelijk was en richtte zijn blik daarna weer rustig op het labyrint. God, wat zou hij toch graag willen weten wat er zich achter die muren bevond, zeg. En toch bleef iedereen hem maar zeggen dat hij er uit de buurt moest blijven en dat het verboden was om zich daar te wagen. Een korte huivering ging over zijn rug toen hij zich afvroeg wat er zou gebeuren als die muren ooit open zouden gaan. ‘Ben jij niet nieuwsgierig naar wat er zich achter die muren bevindt?’ mompelde hij een beetje afwezig tegen het meisje naast zich. Soms kon hij echt minutenlang naar de muur kijken en zich de hele tijd afvragen wat zich daarachter bevond, maar zolang hij geen toestemming had om er te komen, zou hij dat nooit te weten komen. Wat eigenlijk best frustrerend was als je het hem vroeg, maar goed.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   wo mei 13 2015, 13:18

Wat onzeker hief ze haar schouders op bij zijn vraag. Ze durfde de jongen nog steeds niet echt aan te kijken, maar tot haar verbazing ging antwoorden nog best oke. “Ik heb het op momenten wanneer de wind waait wel wat fris maar het gaat wel. Ik ben het al gewend ik loop hier bijna elke nacht, daarnaast heb ik toch geen lange broek.” Ja ze hield van haar shorts, haar hemdjes, T-shirts en haar oversized trui, maar soms was ze wel jaloers op de lange broeken, op de joggingbroeken die zo gemakkelijk leken te zitten en die zo warm leken. Stil bleef ze naar het labyrint kijken. Waarom waren die muren zo uitdagend? Alsof ze vroegen waarom ze hier nog zat in de plaats van daar rond te lopen. Maar dan kwamen er momenten wanneer je het gebrul en geschreeuw van een griever hoorde en op die momenten was ze dankbaar dat er een muur was om hun uit elkaar te houden. Ze had nog nooit een griever gezien, en hoe nieuwsgierig ze ook was ze was tegelijkertijd ook erg bang. Ze had dingen gehoord over vreselijke monsters, en ze bracht die woorden niet één keer in twijfel. Pas toen de jongen weer iets zei bewoog ze weer. Met licht trillende vingers veegde ze ene paar plukken haar uit haar gezicht waardoor haar bruine ogen tevoorschijn kwamen samen met een fijn gezicht. Ze was bang voor zijn reactie, ze vond zichzelf niet mooi. Nee, volgens haar was ze lelijk. Dat is de reden dat ze maar kort naar de jongen keek terwijl hij sprak waarna haar blik al vrij snel naar voren ging. “Elke dag, soms wil ik gewoon het labyrint in rennen.” Bekende ze zachtjes terwijl ze heel even haar handen die bedekte waren met de mouwen van haar trui over haar benen wreef. Terwijl ze dit deed keek ze even naar boven, weg van de muur en in de richting van de sterren. Ze waren zo mooi dat ze amper merkte hoe de rest van haar donkere haren haar gezicht verlieten om naar achteren te vallen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   wo mei 13 2015, 18:57

Hij had een kort knikje gegeven toen ze haar antwoord had gegeven. Zijn assortiment aan kleren was nu ook niet geweldig groot. Ze hadden, samen met wat voedsel, wat kleren meegegeven. Dat bestond voornamelijk uit twee zwarte t-shirts, één knielange broek en een vest. Dat vest had hij momenteel aan, maar hij nam aan dat zij het beter kon gebruiken dan hij. Voordat hij echter een voorstel kon doen, hoorde hij haar antwoord en glimlachte. Hij was dus niet de enige die zich nieuwsgierig maakte naar het feit wat zich daar achter die muren bevond. Het was hem ook al opgevallen dat ze vrij verlegen was en dat ze niet al te lang oogcontact maakte. Alsof ze bang was dat hij haar volledig zou zien. Of dat ze misschien schrik had om haarzelf te laten zien. Evan vond dat onzin, want ze was helemaal niet lelijk en ze zag er gewoon mooi uit. Maar ja, hoe zei je dat tegen een meisje? Was hij vroeger goed geweest met dit soort dingen? Hij kon er zich eerlijk gezegd niets van herinneren. Veranderden karaktereigenschappen hier? Was hij voor de Glade een heel ander persoon geweest? Misschien was hij wel arrogant en onaardig geweest, had hij nauwelijks vrienden gehad en zou hij een vervelende band met zijn ouders hebben gehad. Hij kon het zich nauwelijks inbeelden, maar het zou zomaar kunnen. ‘Misschien worden we ooit wel Runners,’ sprak hij hoopvol tegen haar. Daarna keek hij naar zijn vest en daarna naar haar blote benen. Ja, zij kon het beter gebruiken dan hij. Hij wist dat het overdag best warm kon zijn, maar ’s nachts daalde de temperaturen vreselijk. ‘Hier,’ sprak hij terwijl hij zijn vest uitdeed en het aan haar gaf. ‘Leg deze gewoon over je benen. Dan heb je het tenminste warm. Ik red me wel met mijn outfit.’ Hij grinnikte even, want hij had enkel een zwart shirt aan en een knielange broek, maar dat was lang niet zo koud als wat zij aanhad. Bovendien had hij warme voeten dankzij de zwarte lage sneakers die hij droeg en dat was alles wat telde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   wo mei 13 2015, 19:13

Stil ging haar blik van de ene ster naar de andere. Ze wist wat ze waren, ze wist dat ze ver weg waren en ze wist dat ze niet voor eeuwig bestonden. Maar hoe ze dit wist snapte ze niet. Hoe kon ze nou zo een dingen weten maar niet weten wie ze was? Even ging haar blik naar de jongen naast haar wanneer zijn woorden haar bereikte, al bleef haar gezicht naar boven gericht. Met een kleine zucht antwoordde ze zachtjes. “Ja, hopelijk. Ik wil gewoon zo graag weten wat er zich allemaal achter die muren bevind.” Sprak ze waarna ze snel haar mond weer sloot. Waarom had ze hem dat verteld? Ze kende hem niet eens, heck ze wist niet eens van zijn bestaan tot een paar minuten geleden. Toch was het makkelijk om tegen hem te spreken, of ten minste makkelijker dan bij anderen. Het was waarschijnlijk omdat ze wat moe was, ze dacht minder over de dingen na. Ja ze dacht nog na, ja ze wist hoe lelijk zij eigenlijk was en ze was zich er erg goed van bewust. En ze wist hoe slecht ze was in sociaal zijn enzo, ze was een angsthaas. Maar nu dat ze een beetje moe was, iets dat niet echt te zien was en dat ze amper voelde al was het daar wel een beetje, ging het beter. Al was ze nog steeds verbaasd toen ze uit haar ooghoeken hem ineens zijn vest uit zag doen en het naar haar toe reiken. Een beetje verbaasd draaide ze haar gezicht naar de jongen en vielen haar bruine ogen toen op de vest. Waarom zou hij dit aanbieden? Hij kende haar niet eens? Toch stak ze haar hand na wat aarzelen uit om de vest van hem aan te pakken. Met haar blik op de grond tussen hun gericht gaf ze hem een kleine, dankbare glimlach waarbij ze wat verlegen door haar wenkbrauwen naar hem keek terwijl haar gezicht naar beneden gericht bleef. Voorzichtig legde ze het kledingstuk over haar benen en direct voelde ze het verschil. Haar benen waren nu aan het opwarmen en ondanks het feit dat de frisse lucht goed had gedaan voelde dit toch beter. “Bedankt” Zei ze stil en verlegen terwijl ze even aan het gras plukte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   wo mei 13 2015, 22:43

Evan had kort geknikt op wat het meisje zei. Ja, dat wilde hij ook wel graag. Hij wilde weten wat voor een mysteries zich achter de grote muren bevonden. Maar hij wist dat hij daar voorlopig niet achter zou komen tenzij iemand het hem vertelde die daar al geweest was. Het frustreerde hem dat ze niet gewoon vrij het labyrint in mochten lopen wanneer ze maar wilden. Hij wist dat er een sanctie op stond als je het toch probeerde. Hij wist echter niet precies welke sanctie en eigenlijk wilde hij dat misschien ook helemaal niet weten. Het beste was gewoon om zijn oren te spitsen als hij zich bij de anderen in de buurt bevond en hopen dat ze iets meer zouden vertellen over het labyrint en wat zich erin bevond. Zijn blauwgrijze ogen keken haar vriendelijk aan toen ze hem bedankte. ‘Geen probleem,’ sprak hij toen. Hij negeerde de neiging om over zijn armen te wrijven en negeerde ook het feit dat hij het wel eens koud kon krijgen zo. Hij had zijn vest niet voor niks aangeboden. Zijn benen waren voor een groot deel bedekt door zijn knielange broek en haar benen nauwelijks. Hij wist trouwens niet of hij zo hoffelijk geweest zou zijn moest het een jongen zijn geweest die naast hem had gezeten en die had koud had gehad. Maar ja, jongens lieten dat ook nauwelijks merken. Zijn blik gleed weer terug naar de hoge muren. ‘Ik denk dat we van de jongens rondom ons ook veel kunnen leren over het labyrint. Het gebeurt wel vaker dat meerderen van hun zich verspreken,’ sprak hij tegen haar. Ja, hij had al vaak gemerkt dat de jongens soms meer zeiden over het labyrint dan dat ze lief hadden. Het kon natuurlijk ook opschepperij zijn, daar hield hij ook wel rekening mee. Hij huiverde toen hij dacht aan wat die ene jongen laatst tegen hem had gezegd. Dat ze allemaal dood waren en zo. Zijn blik gleed weer naar het meisje. ‘Hoelang zit jij eigenlijk al in de Glade?’ vroeg hij. ‘En kan jij nog iets herinneren van voor al dit? Of tenminste toch je naam?’ Nieuwsgierig zijnde keek hij haar aan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   wo mei 13 2015, 23:08

Ze kon zijn blik voor een paar seconden op haar voelen, maar ze reageerde niet. Net zoals ze niet reageerde toen ze het kippenvel door de frisse wind toch een beetje opdook op zijn armen zag. Ze wist niet hoe ze zou moeten reageren. Zou ze zijn vest terug moeten geven? Maar wat als hij dat als een afwijzing zag? Daarom bleef ze stil naar de grond kijken terwijl er een korte stilte kwam. Toen de jongen weer sprak was ze echter verbaasd door zijn woorden. Wat hadden de anderen wel niet gezegd? Het is niet alsof ze het labyrint in waren geweest, nee dat zou iemand wel gemerkt hebben. Of nou ja misschien was Max er in geweest en sowieso was Oliver erin geweest omdat hij een runner is maar daarnaast, daarnaast had ze niets gehoord van anderen die het labyrint ik waren geweest. En sinds er altijd wel iemand naar de opening tussen de muren keek kon het niet anders dat het opgemerkt zou zijn geweest. "Ik zou lang niet alles geloven wat de anderen zeggen, bijna niemand is het labyrint in geweest, maar 1 jongen genaamd Oliver en een meisje genaamd Helena voor zover ik weet. En als iemand anders het probeert ziet men dat wel, dus wie er allemaal dingen heeft vertelt over het labyrint, je moet niet alles geloven. Al kunnen er natuurlijk dingen tussen zijn die waar zijn. Ik weet niet... Als ik jou was zou ik gewoon opletten met wat je gelooft." Tegen het einde begon haar stem weer af te sterven en werd het weer veel onzekerder. Verder kreeg ze er ook geen woorden meer uit, dus bleef ze gewoon stil. Dat is totdat de jongen haar wat vroeg. "ik weet niet precies hoe lang ik hier al ben, iets van 3 weken tot een maand ofzo. Mijn naam is Alexandra, of gewoon Alexx of Lex in het kort." Antwoordde ze nog steeds erg stil terwijl ze even omhoog keek waarna ze haar trui nog wat lager trok, alsof ze iets wou verbergen. Iets wat ook zo was. "En voor mijn verleden...ik herinner me niets en ik ben daar erg blij om." Ze kon de kleine kraak in haar stem niet verbergen waardoor ze licht blozend naar haar handen keek. Waarom had ze hem dat detail nou verteld? Alexx wist het niet, en ze was niet bepaald blij dat er zo makkelijk woorden uit haar mond glipte. Iets waarvoor ze zich ook schaamde, al wist ze niet of hij het gezien was, was de rilling die door haar heen ging bij die woorden. Geen rilling van kou, nee een rilling van een emotie die ze niet goed kon plaatsen, angst misschien? Alexx wist het niet.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 09:01

Evan had gefronst met haar wenkbrauwen toen het meisje haar uitleg had gedaan. Niet omwille van haar uitleg – oké, misschien ook wel een beetje daarom – maar eerder vanwege het feit dat ze eerst zo stil was geweest en dat er toen een waterval van woorden uit haar mond kwamen. Vervelend om ernaar te luisteren vond hij het echter niet, want het interesseerde hem wel. Hij wilde graag weten wat de opinies van de anderen waren, maar er zat ook wel een kern van waarheid in haar woorden. Hij moest niet alles geloven wat hem verteld werd. ‘Dat is een mooie naam,’ sprak hij. ‘Mijn naam is Evan.’ Hij wist nu niet hoe hij haar moest noemen. Alexx, Lex of Alexandra. Hij vond Lex wel leuk, dus hij ging gewoon die naam gebruiken als ze het niet erg vond. En als ze het wel erg vond, dan moest ze dat maar aangeven. Hoewel hij aannam dat ze het niet erg vond omdat ze het anders niet zou zeggen, right? Ah, hij dacht hier te veel over na. Hij besloot om zich te concentreren op wat ze nog meer zei. Hij keek fronsend opzij toen hij haar over haar verleden bezig hoorde. Vreemd. Hij zou juist wel willen weten wat zijn verleden inhield. Zou ze zich nog kleine stukjes herinneren soms? Nee, want ze zei net toch dat ze zich niks herinnerde? Hij had ook wel gemerkt dat ze gerild had, maar nam aan dat het gewoon van de kou was geweest. ‘Ik ben hier trouwens nog maar net,’ lichtte hij eerst toe. ‘En ik zou dolgraag willen weten hoe mijn verleden was. Wie mijn ouders waren, hoe ik vroeger was, hoe mijn leven eruitzag,’ sprak hij en hij keek bedenkelijk naar de grond, proberend om zich iets te herinneren. Maar nee, het bleef weer zwart. Net zoals al die andere keren dat hij geprobeerd had om zich iets van zijn verleden te herinneren. Het enige wat hij zich kon herinneren was dat hij in de Box omhoog kwam en dat was het eigenlijk. ‘Maar ben jij dan niet een beetje nieuwsgierig naar hoe je leven vroeger was? Het is gewoon zo raar dat we hier opeens terechtgekomen zijn.’ Zijn blauwgrijze ogen inspecteerden de omgeving, maar hij zag niet direct iets bedreigends en keek daarom maar vragend naar Lex.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 11:59

Bij zijn compliment kon ze de bloos die haar wangen versierde niet wegdrukken. “B-bedankt.” Zei ze zacht met een mini glimlach. “En het is leuk je te ontmoeten Evan.” Vervolgde ze vervolgens, nog steeds stil maar dit keer zonder te stotteren. Terwijl ze dit zei proefde ze ook direct zijn naam op haar tong, al was dit niet zo duidelijk. Okay, nu wist ze wat de jongen zijn naam was maar meer wist ze niet van hem. Was hij wel te vertrouwen? Alexx had echt geen idee. Daarom keek ze hem niet aan na haar woorden over het onderwerp verleden. Net zoals ze hem niet aankeek toen ze zijn blik op haar voelde. Haar bruine ogen bleven op het groene gras gericht terwijl ze stil naar hem luisterde. Ze snapt wel dat hij zijn geschiedenis wilt weten, bijna iedereen wilt weten waar ze vandaan kwamen. Met de nadruk op bijna iedereen. Zij was wel ene uitzondering, ja ze had vragen maar haar verleden willen weten… daar was ze niet zo zeker van. Pas bij zijn vraag keek ze weer op, al keek ze best snel weer weg wanneer haar bruine ogen zijn blauwgrijze kruiste. Een beetje onzeker haalde ze haar schouders op. “Ik heb wel een paar vragen maar nee, ik wil niets weten ik heb namelijk allemaal littekens en nachtmerries en nog….. wat dingen dus ja…” Zodra die woorden haar mond uit waren sloeg ze snel haar hand over haar mond terwijl ze haar best deed om haar vergrote bruine ogen weer naar normaal te krijgen. Waarom had ze dat gezegd? “Sorry, ik weet niet waarom ik dat zei.” Bekende ze zachtjes wanneer ze haar hand na een paar seconden van haar mond weghaalde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 17:21

Evan had besloten dat hij Lex best aardig vond. Ze was misschien wel verlegen, maar ze was in elk geval aardig tegen hem. Bovendien had hij nu iemand om mee te praten zodat hij niet steeds in zijn eigen gedachten verzonk die altijd over het labyrint leken te gaan of de vraag hoe zijn verleden er uit zag vroeger. Hij fronste zijn wenkbrauwen toen ze antwoord gaf en met een licht bezorgde frons keek hij haar aan, maar aan haar geschrokken reactie te zien had ze hem dat niet willen vertellen. Hij twijfelde of hij er op in moest gaan. Het zouden intieme vragen zijn en hij wist niet of dat wel zo gepast was omdat ze elkaar nog maar pas kenden, maar aan de andere kant zaten ze ook pretty much de hele tijd met elkaar opgescheept in de Glade. Bovendien zou het voor haar misschien een opluchting zijn als ze het tegen iemand kon vertellen, hoewel ze misschien liever een meisje naast zich had gehad om het tegen te vertellen. Voor Evan maakte het niet echt uit tegen wie hij zijn gevoelens zei. Een luisterend oor was meestal al voldoende om hem een goed gevoel te geven, maar veel vrij gaf hij nu ook weer niet over zijn gevoelens. Oké, daarnet misschien met dat onderwerp over hun verleden, maar hij hield zijn problemen en vragen in verband met persoonlijke kwesties voornamelijk voor zichzelf. Zijn blik gleed opzij en hij hakte de knoop voor zichzelf door. ‘Hé,’ sprak hij zachtjes. ‘Als je erover wilt praten, dan ben ik er voor je. Ik denk dat het een vereiste is dat we elkaar steunen in dit soort periodes, vooral omdat we niet weten met wat we te maken hebben.’ Hij glimlachte vriendelijk naar haar en zijn blauwgrijze ogen gleden terug naar de hoge muren die zich voor hun bevonden. Ja, ze kon over zichzelf vertellen als ze wilde, maar ze kon ook over iets anders beginnen. Die keuze lag volledig aan haar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 17:35

Ze was nog steeds geschrokken over het feit dat ze dat allemaal net had gezegd. Ja ze zat niet meer met een hand voor haar mond, maar ze kon nog goed voelen hoe haar ogen iets groter waren dan normaal. Maar het beste kon ze voelen hoe haar muren weer opgebouwd werden. Ze kon voelen hoe haar emoties weg begonnen te kruipen. Maar gelukkig, nog net voordat dat helemaal was gebeurd sprak de jongen weer. Alexx vertrouwde haar stem echter niet sinds ze het gevoel had dat het ging breken wanneer ze begon te spreken dus gaf ze hem maar ene dankbaar knikje met een kleine glimlach. Na een paar seconden gleed haar blik weer naar de hemel waarna ze zich zachtjes een beetje achteruit liet vallen tot haar rug het koele gras raakte. Met haar knieën nog steeds opgetrokken en haar voeten stevig op de grond geplant liet ze haar handen op haar buik rusten. Al was ze niet zeker over deze positie, hierbij was namelijk goed te zien hoe dun ze was, of in haar ogen hoe dik ze was. Daarnaast vond Evan het misschien niet leuk dat ze naar achter was gaan liggen. Maar te bang om zijn reactie te zien hield ze haar ogen op de sterrenhemel. Pas nadat ze een hele tijd stil bleef om haar gedachten even op een rij te zetten en haar emoties weer onder controle te krijgen sprak ze weer. Het was stil en onzeker maar haar stem brak dit keer niet. Het was dan ook niet echt iets dat dicht bij haar emoties kwam, het was gewoon een vraag. “Dus, je bent hier nog maar kort…al iets gevonden dat je leuk vind? Of één of andere diepe ontdekking gemaakt over jezelf?” Ze wist dat ze van onderwerp veranderde en dat ze dat voor ene reden deed. Maar ze hoopte dat hij er niets over ging zeggen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 17:43

Het eerste wat ze deed was hem een dankbaar knikje geven, om vervolgens in het gras te gaan liggen. Evan besefte zich dat hij dat eigenlijk ook wel zag zitten. Zo zou hij zijn blik niet de hele tijd op haar gericht hebben – omdat ze dat misschien niet leuk vond – en kon hij beter genieten van de sterrenhemel. Voordat hij ging liggen gleed zijn blik echter even over haar dunne lichaam en hij vroeg zich voor één moment af of ze zichzelf soms uithongerde, maar was te beleefd om die vraag aan haar te stellen. Hij ging languit liggen zodat zijn rug contact maakte met het zachte gras en liet zijn blauwgrijze ogen naar de met sterren bezaaide donkere hemel glijden. Hij lag slechts op een metertje van haar vandaan, maar schrok toch toen hij opeens haar zachte stem hoorde en draaide zijn hoofd naar haar toe zodat hij de woorden beter kon verstaan. Hij dacht even kort na voordat hij antwoord gaf. ‘Ik denk dat ik wel al een interessante job voor mezelf heb gevonden,’ vertelde hij haar. ‘Med-Jacker zie ik namelijk wel zitten omdat ik, gek genoeg, medische kennis heb.’ Tja, hij had ook geen idee hoe dat kwam. Hij wist gewoon dat hij het had en wat hij moest doen wanneer er een gewonde bij hem zou komen. Bovendien was hij behulpzaam genoeg ingesteld om die persoon ook daadwerkelijk te helpen en de juiste raad te geven. Hij moest echter nog de verantwoordelijke vinden voor de Med-Jackers, maar dat kwam later wel. Voor nu hielp hij gewoon waar hij kon, want anders voelde hij zich nutteloos. ‘En om je tweede vraag te beantwoorden…’ Hij beet even op zijn lip. ‘Nee, nog helemaal niets. Ik ben er wel veel mee bezig, maar ik denk dat het vanzelf wel zal komen.’ Hij glimlachte en kapte daarmee het onderwerp een klein beetje af. ‘En heb jij hier al veel mensen leren kennen?’ vroeg hij nieuwsgierig. ‘De meesten hier lijken wel aardig te zijn. Ik denk dat dat wel handig is op zo’n plek zoals deze. We moeten elkaar toch steunen, niet?’ Hij glimlachte, keek naar de donkere sterrenhemel en wachtte vervolgens af op wat ze zou antwoorden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 18:20

Haar ogen waren nog steeds op de hemel gericht maar ze wist dat hij ook was gaan liggen, ze kon het horen. Alexx was blij dat hij het niet erg vond dat ze was gaan liggen. Ze kon zijn blik alweer op haar voelen toen ze sprak, toch bleef ze omhoog kijken. Deels omdat ze hem niet durfde aan te kijken, en al zeker niet na wat er net was gezegd, maar ook voor een deel omdat ze de sterren zo mooi vond. Het was zo rustgevend en simpel, gewoon wat lichte stippen in een donkere hemel, toch was het prachtig. Bij zijn woorden knikte ze zachtjes. Okay een nieuwe Med-jacker, handig. Bij zijn antwoord op haar tweede vraag liet ze ook een klein knikje zien. Ja, uiteindelijk zal hij wel iets ontdekken, iedereen heeft wel iets ontdekt over zichzelf. Iets dat ze leuk vonden om te doen of iets waar ze goed in waren, iedereen had wel iets. Ze kon een zachte bloos aan voelen komen bij zijn volgende woorden. Ja ze had zeker al veel mensen leren kennen, en zeker een stel aardige mensen. Even gingen haar gedachten naar Fletch met zijn blonde haar, knap en aardig gezicht en zijn fantastische stem. Toch liet ze zichzelf die gedachten snel wegdringen, now was not the time. "Ja, ik ken ongeveer iedereen hier, en ja de meeste zijn wel aardig." Terwijl ze sprak drong ze het beetje rood dat op haar wangen was gekomen weg. Al kon ze het rare gevoel in haar buik niet wegkrijgen, en van ervaring wist ze dat het nog wel even ging blijven. Toch negeerde ze het, dit was een aardige en leuke jongen tot nu toe en ze wou dat niet verpesten door een stel verwarrende gevoelens. Wie weet kon dit een goede vriend worden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 18:34

Evan meende even iets te zien aan Lex, maar zo snel als het weer gekomen was, was het weer weg. Hij vroeg zich af of ze soms aan iemand dacht hier in de Glade, iemand die ze ontmoet had. Het was echter vrij donker nu en hij was niet zeker of hij het wel goed gezien had, dus hij besloot om er ook maar niks over te vragen. Er zou niks erger zijn dan hij die een vraag stelde en dat dan uiteindelijk bleek dat hij het allemaal verkeerd begrepen had. Bovendien waren het niet echt zijn zaken wie ze allemaal al had ontmoet. Toen ze antwoord gaf, knikte hij tevreden zijnde. Hij wist wel dat er veel mensen hier waren die aardig waren. Natuurlijk had je ook nog van die mensen die je op de stang probeerden te jagen met hun rare verhalen. Hij nam aan dat het kwam omdat hij nog maar pas in de Glade aangekomen was en ze hem als een groentje behandelden. Het zou wel wegtrekken als hij hier langer was, bedacht hij zich. Zijn blik schoot naar de muren toen hij iets meende te horen en kort ging hij overeind zitten. Daar was datzelfde geschuifel weer die hij eerder had gehoord. Ook al wilde hij het niet toegeven, het geluid maakte hem vrij nerveus, maar ook nieuwsgierig naar wat er zich daar nu eigenlijk bevond en waar al die geluiden in godsnaam vandaan kwamen. ‘Ik heb er nog maar een paar ontmoet, maar zij waren ook aardig voor me,’ sprak hij. ‘Toen ik aankwam in de Box was er een Med-Jacker en die was heel aardig voor me. Ik denk dat de goede ontvangst me ook relaxter heeft gemaakt over deze plek.’ Hij dacht kort na. Ja. Als hij een hectisch ontvangstcomité had gehad, zou het niet goed uitgedraaid zijn en zou hij nu toch maar lopen piekeren. Natuurlijk deed hij dat ondanks het goede ontvangstcomité nog steeds, maar het was minder erg. Zijn blik gleed opzij naar Lex. ‘Ik hoop dat ze jou hier ook goed ontvangen hebben?’ vroeg hij en hij fronste zijn wenkbrauwen even, maar richtte zijn blik weer op de donkere sterrenhemel zodat hij haar niet te lang zou lastig vallen met zijn doordringende blik.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 18:48

Ze kon hetzelfde horen als Evan, het geluid van iets dat rondliep. Maar ze reageerde helemaal anders, waar de jongen ineens overeind ging zitten bleef zij rustig liggen. Stil luisterde ze naar zijn woorden, al negeerde ze ze op het einde voor even. “Wat je hoorde was een griever.” Zei ze simpel, geen extra info, gene verklaring wat een griever was, gewoon wat hij hoorde. Pas bij zijn vraag reageerde ze op zijn woorden in de plaats van op zijn reactie. “Ik had een nogal.. apart welkom.” Zei ze na ene beetje twijfelen en na het zoeken naar een goed woord. Ze wist dat ‘apart’ het niet echt beschreef maar ze wist niet echt goed wat ze anders moest zeggen sinds geschreeuw en opgepakt worden niet echt goed in de oren klonk. Even sloot ze haar bruine ogen, gewoon om van de rust die hun omgeving te genieten. Ze kon de wind door de bladeren horen waaien en ze kon het gesnurk van mensen horen, al was dit niet al te luid op de plek waar ze zaten. Daarnaast was het bijna volledig stil behalve hun ademhalingen. Ze kon voelen hoe het vestje dat nog steeds op haar gebogen knieën lag een beetje afzakte, maar ze deed er niets aan. Alles was zo rustgevend en daarnaast gaf het kledingstuk nog steeds warmte af dus er was geen reden om hem te verplaatsen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 22:47

Evan fronste kort zijn wenkbrauwen. Hij negeerde haar woorden voor nu even. Hij kon wel raden wat ze bedoelde met apart. Voor hem was het ook hectisch geweest. Eerst had hij heel de Box ondergekotst om vervolgens door een aardig meisje naar buiten te worden geholpen, waarna hij door schreeuwende jongeren werd ontvangen. Nee, hij had het niet leuk gevonden en hij dacht er ook met schaamte aan terug. Hij wist niet wat hem zo misselijk had gemaakt. Misschien de nervositeit en de onwetendheid? Of was hij van te voren in slaap gebracht en was hij misselijk geworden van dat middeltje? Hij kon geen andere optie bedenken dan het feit dat hij in slaap was gebracht met narcose of zo. Hoe kon het anders dat hij opeens zomaar ergens wakker werd? Maar ja, met narcose verloor je toch niet je geheugen? Zijn blik gleed opzij naar Lex. ‘Wat is een Griever?’ was zijn eerste vraag. Het moesten een soort van monsters zijn, want aangenaam klonk het geluid daar in het labyrint niet. Het was een soort geklik van metaal op steen. Het bevond zich nu erg dichtbij hun, maar daarna stierf het weg. Vervolgens hoorde hij een kreet dat door merg en been sneed. Het was net alsof een of andere monster de longen uit zijn lijf schreeuwde. Opeens werd zijn nieuwsgierigheid voor wat zich daar in het labyrint bevond een beetje onderdrukt. Het klonk niet alsof hij iets te maken wilde hebben met die Grievers, maar dat maakte hem niet minder nieuwsgierig naar wat ze waren. ‘Overdag staan die muren open… Dan kunnen ze toch zomaar naar ons komen?’ Hij fronste met zijn wenkbrauwen. Wat zouden ze doen als ze aangevallen werden door die Grievers? Hij keek om zich heen. Veel beschutting hadden ze in elk geval al niet. Als ze aangevallen zouden worden, zouden ze maar beter kunnen hopen dat ze het zouden overleven. Zijn blauwgrijze ogen gleden weer terug naar Lex en afwachtend keek hij haar aan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 23:03

Ze had de vraag verwacht, natuurlijk ging hij het vragen. Hij was namelijk nog nieuw en wist niets over het labyrint, minder dan de rest wist althans en dat was al weinig. Toch bleef ze nog even stil, grotendeels omdat ze het geklik nog hoorde en wist wat er ging komen. Daarom was ze niet verbaasd of geschrokken toen een kreet zich ineens door de hele glade liet horen. Elke nacht, ze hoorde dat elke nacht wanneer ze wakker was. Het irriteerde en maakte haar bang op het begin maar nu was ze het wel gewend. Al kon ze toen ze haar bruine ogen weer open deed zien hoe Evan zijn nieuwsgierigheid toch wel wat minder werd. Rustig ging ze rechtop zitten al viel het kledingstuk hierbij spijtig genoeg van haar benen. Dus pakte ze het in totale stilte weer op en plaatste ze het weer goed op haar benen voordat ze even naar de jongen keek en begon te spreken. Ze wist dat het misschien niet het aardigste was geweest op de hele tijd stil te zijn geweest maar ze had alles liefst even op een rij voordat ze sprak. Straks zou ze zich weer verspreken en dat wou ze niet. "Ik weet niet precies hoe een griever eruit ziet maar het is een gevaarlijk en dodelijk monster dat in het labyrint achter die muren rondloopt. En als je gestoken word word je blijkbaar gek ofzo, of dat is wat ik heb gehoord en ik geloof het." Hierna werd ze even stil terwijl ze nadacht over zijn volgende opmerking. Hij had gelijk, en als een griever ineens op kwam dagen waren ze nog lang niet jarig. Daarom koos ze haar woorden dit keer extra voorzichtig, ze wou de nieuwe niet te veel angst aanjagen. "Je hebt gelijk, maar door 1 of andere reden komen ze nooit bij de opening, ik weet niet eens of ze er wel zijn overdag." Terwijl ze sprak ging haar blik naar de plek waar de muren open gingen. Zelfs in het donker wist ze het perfect zijn, ze heeft er zo vaak naar gekeken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 23:16

Evan fronste kort toen hij het antwoord hoorde. Hij wist niet precies waarom, maar het antwoord choqueerde hem minder dan zou moeten. Oké, een gevaarlijk en dodelijk monster was misschien niet het leukste wat je kon tegenkomen, maar hij had echt erger verwacht. En dan had je ook nog dat als je gestoken werd dat je helemaal gek werd. Hij had liever dat dan dat hij meteen dood zou gaan. Als hij gek zou worden, zouden ze misschien nog een antigif voor hem kunnen zoeken. Maar goed, het was nu ook weer niet het voornaamste dat ze mee konden maken, dus hij hoopte maar gewoon dat het ding netjes achter de muren bleef. Het was hem trouwens ook niet ontgaan dat Lex zo kalm reageerde op wat er achter die muren gebeurde. Misschien dat ze er nu rustig bij zat, maar als de Grievers ooit naar hun toe zouden kunnen komen, zou ze er wel anders bij zitten. En hij ook trouwens. Iedereen in de Glade waarschijnlijk. ‘Laten we het er maar op houden dat ze nooit zullen komen overdag,’ sprak hij. De muren waren overdag altijd open. Alsof iets of iemand hun uitdaagde om naar het labyrint te gaan en het mysterieuze probleem waar ze zich in bevonden zelf op te lossen. Hij wist dat het een gekke gedachte was, maar wat als iemand hun hier nu naartoe had gestuurd voor een reden? Dat klonk best absurd, maar hij zou niet weten hoe het opeens kon zijn dat ze zich hier bevonden. Zijn blauwgrijze blik ging opzij naar Lex en kort daarna liet hij zich weer een tikkeltje ontspannen in het gras zakken. ‘Laten we het over iets leuks hebben,’ zei hij grijnzend. ‘Is jouw nog wat leuks overkomen sinds je hier bent?’ Het was een gekke vraag, maar het leidde haar aandacht in elk geval wel af van het labyrint en van de monsters die dus Grievers heetten. Hoe waren ze ooit op die naam gekomen? Wel, dat was een vraag voor een andere keer, nam hij aan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 23:32

Haar blik bleef op de muur gericht terwijl de stilte het weer overnam. Ze wist dat het even kon duren tot Evan zijn gedachten op een rij zou hebben over de grievers, bij de meeste personen duurde dat vaak een tijdje. Toch bleek deze jongen het snel te hebben verwerkt want al vrij snel doorbrak zijn stel de stilte en zag ze vanuit haar ooghoeken hoe hij zich weer ontspande en terug ging liggen. Zij was van plan hetzelfde te doen, dat is totdat hij haar vroeg of haar al wat leuks was overkomen. Bang dat hij bloos die nu verschenen was duidelijker te zien zou zijn wanneer ze neer lag bleef ze even zitten. Pas toen ze de roodheid weer onder controle had liet ze zich achterover vallen. "Niet bepaald iets speciaal leuk ofzo...ben nogal slecht met mensen dus als het over leuke dingen gaat ben ik niet echt vaak betrokken." Zei ze stilletjes terwijl haar ogen weer sloten. "Maar heb wel een beetje plezier gehad af en toe." Zei ze met een kleine glimlach op haar gezicht. Veel leuke momenten had ze niet gehad, maar ze waren er wel geweest. Stilletjes luisterde ze weer naar alle geluiden van de nacht, die voor 1 keer niet verstoord werden door een griever. En Toen ze een wind langs haar heen voelde gaan ontspande haar spieren zich nog meer, en merkte ze dat ze blijkbaar niet meer koud was. Daarop deed ze haar ogen open en keek ze even opzij naar de jongen waarna ze voor het kledingstuk greep. Ze kon voelen hoe het opgewarmd was door op haar benen te hebben gelegen terwijl ze het terug reikte naar de jongen. "Bedankt... Maar het gaat wel weer" Zei ze met een kleine glmilach.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 23:43

Met een frons keek Evan naar Lex toen hij merkte dat ze bleef zitten, maar dacht er niet te lang over na. Hij dacht na over zijn eigen ervaringen voor het geval hij dezelfde vraag moest beantwoorden. Zijn blik gleed naar Lex toen zij antwoord gaf en hij glimlachte. ‘Mooi zo,’ sprak hij. ‘Goed gezelschap zet je gedachten tenminste even op iets anders.’ Hij moest eerlijk toegeven dat hij het niet erg vond om in haar buurt te zijn tot nu toe. Ze was fijn om mee te praten en zo te zien vielen er niet veel stiltes tussen hun. Dat kwam misschien voornamelijk omdat hij niet bepaald een verlegen persoon was en haar veel dingen vroeg, maar hij merkte dat ze uit zichzelf ook meer en meer begon te vertellen. Dat nam hij dus aan als iets goeds. Wie weet zouden ze vrienden kunnen worden en vaker interessante gesprekken hebben. Toch wilde hij eerst nog wat dingen van haar weten. Het was niet dat hij haar niet vertrouwde, maar hij was oprecht in haar leven geïnteresseerd en aarzelde dan ook niet om zijn nieuwsgierige vragen aan haar te stellen zodra er eentje opkwam in zijn hoofd. Hij nam het kledingstuk glimlachend aan. ‘Laat het me maar weten als je het weer nodig hebt,’ sprak hij en hij deed het kledingstuk weer aan en ritste het daarna dicht. Hij liet zich weer op zijn rug vallen – omdat hij even overeind had gezeten om zijn vest terug aan te doen – en keek haar toen weer aan. ‘Welke job doe jij hier eigenlijk?’ vroeg hij vervolgens aan haar, nieuwsgierig zijnde naar wat haar taak was hier. Wie weet was ze ook wel een Med-Jacker en wist ze wel waar hij moest zijn om dat ook te worden. Hij had van die functie gehoord dankzij een groep jongens en was nu wel vrij blij dat hij wist wat het inhield zodat hij zich wat specifieker kon richten op wat hij echt graag wilde doen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   do mei 14 2015, 23:56

"Zal ik doen." Zei ze met een glimlach die tot haar eigen verbazing niet zo heel erg verlegen was geweest. Het was raar, normaal zou ze een voorstel zoals een kledingstuk afslaan maar dit keer niet. Alweer beschuldigde ze haar beetje vermoeide brein hiervoor. Ze moest zelfs wat moeite doen om zichzelf eraan te herinneren dat mensen niet te vertrouwen waren, iets waar ze niet al te trots op was. Hoe kon ze dat nou zo makkelijk vergeten? Ja hij was aardig, maar dat was Helena ook geweest, of Max en de laatste keer dat ze beide had gezien was het niet bepaald goed gegaan. "Mijn officiële job is slobber wat betekent dat ik de vieze werkjes doe, al help ik uit bij de dieren wanneer ik kan. Ik wil graag een runner worden de volgende keer dat er iemand word gekozen." Bekende ze zachtjes al was het niet bepaald verdrietig ofzo, haar glimlach verliet haar gezicht niet eens. Het was meer nonchalant, nee het kon haar niet schelen dat ze het werk deed dat velen niet wouden doen. Iemand moest het vuile werk doen en Alexx vond het helemaal niet erg om vuil te worden. Maar ze wou wel heel erg graag een runner worden. Relaxed legde ze haar handen weer op haar buik terwijl haar ogen alweer de hemel vol sterren bewonderde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   vr mei 15 2015, 00:16

Evan had kort geglimlacht toen ze had aangegeven dat ze hem wel zou waarschuwen. Zijn blik gleed naar de sterrenhemel en hij fronste kort met zijn wenkbrauwen toen ze hem vertelde wat haar taak was. Dan leek wat hij op het oog had echt veel interessanter te zijn. Hij ging dat echter niet tegen haar zeggen, want dat zou niet leuk voor haar zijn. Bovendien kon hij aan haar toon opmerken dat ze het werk dat ze had gekregen niet zo heel erg vond. Hij wist zelf niet of hij tevreden zou zijn met zo’n taak. Hij zag Med-Jacker echt veel meer zitten. Of eventueel koken voor de rest, maar daar was hij niet echt goed in omdat hij geen idee had van welke ingrediënten hij nodig had voor welk gerecht. Bovendien zou hij dan toch de hele tijd moeite hebben met van al dat eten te blijven, dus dat werd het hem alvast niet. ‘Misschien worden we samen wel Runner,’ deed hij een poging om haar op te vrolijken en goede vooruitzichten te geven. Ja, hij zag het ook wel zitten om Runner te worden en zijn tijd te spenderen in het labyrint. Hij wilde weten wat er zich daar bevond en hoe het er uitzag. Hij wilde de geheimen van het labyrint ontdekken zodat hij ze even later kon delen, maar voor nu zat dat er voorlopig niet in en kon hij beter een gesprek aanknopen met diegene die al daadwerkelijk in het labyrint waren geweest en dus met hun eigen ogen hadden gezien hoe het er uit zag. Zijn blik gleed naar Lex en hij kuchte even terwijl hij op een vraag probeerde te komen. ‘Zijn er hier veel mooie plekken?’ vroeg hij. Hij schrok kort op van een hoop gehoest. Vanuit zijn ooghoeken zag hij iemand uit een hangmat omhoog komen en naar de wc wankelen. Aan zijn stappen kon Evan zien dat hij van dat vieze spul had gedronken dat hier overal rond leek te gaan en waarvan je vrij misselijk kon worden als je er te veel van dronk. De jongen wankelde half en viel toen op de grond, maar kwam algauw weer overeind. Evan hoopte dat hij uit hun buurt zou blijven, want in zo’n lolbroek had hij helemaal geen zin en hij nam aan Lex ook niet.

OOC: Laatste post van vandaag. Tot morgen. Slaap lekker! c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I can't sleep. [&ALEXANDRA] [FINISHED]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sleep&dream
» Ellionora Zylvaia Alexandra Eloise Maddison Maria Fyles||Ellia Audax
» Eat, sleep, fall into poop, repeat (open)
» {Hell's kittens} Rai x Owyn
» Alexandra Leifsson

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead-