IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 No butcher that does not slaughter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: No butcher that does not slaughter   zo mei 17 2015, 16:25


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


Met de rug van haar hand veegde Evangeline wat bloed van haar gezicht. Ze veegde het af aan haar schort, waarna ze het kapmes dat ze in de houten werktafel had gestoken weer in handen nam en de vis voor haar begon te bewerkstelligen. Hoewel het geconcentreerd werk was wat ze deed, dwaalde haar gedachten gemakkelijk af. Naar de koude, ijzeren bodem van de Box, die ze 's nachts nog steeds onder haar rug voelde wanneer ze in slaap probeerde te komen, of als ze naar adem happend wakker werd, ervan overtuigd dat er nog altijd vloeistof in haar longen klotste.

The Maze was een regelrechte hel van frustratie. Ze haatte het. Ze haatte het dat ze zich niets meer kon herinneren en ze haatte het dat haar naam het enige was waarin ze zich kon vastklampen. Evangeline. Als een of andere engel. Maar dat was ze niet, en dat zou ze nooit worden. Zeker niet als ze maar bleef doorgaan met het slachten van onschuldige zielen.

Met kracht hakte ze de kop van de vis eraf. Ach wat, er moest gegeten worden. Doden of gedood worden, zo ging het nu eenmaal. En voor zover haar weet reikte, kon niemand van hen er iets aan doen dat ze hier zaten.

Bovenal haatte ze het dat er niets was dat ze kon doen. Al die onmacht. Al het wachten. Het was ondragelijk.

Haar maag knorde. Sinds gisteravond had ze niets meer gegeten. Ze had het ontbijt overgeslagen, misselijk van de nachtmerries. Vol achterdocht, wierp Eve een blik over haar schouder. In de Bloodhouse was niemand te bekennen. In één snelle beweging pakte ze een stukje vis van de plank, en bracht het naar haar mond. Juist op dat moment hoorde ze achter zich een onverklaarbaar geluid. Met het mes in haar hand draaide ze zich om. Haar ademhaling schoot omhoog. Het stukje vis gleed uit haar hand.

Betrapt.

//Evan
OOC: Kort en flut, haha. Ik hoop dat je er wat mee kunt c:_________________


Laatst aangepast door Evangeline op ma jul 27 2015, 20:17; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   zo mei 17 2015, 21:06

Evan stond met zijn handen in zijn zij te kijken naar een paar jongens die eerst aan het lachen waren, elkaar daarna aanstootten en vervolgens naar hem wezen. Dat was het punt waarop hij zich had moeten omdraaien, achteraf gezien. Maar natuurlijk had zijn nieuwsgierigheid de overhand genomen en was hij naar de jongens toegelopen. Omdat hij op dit moment niet veel te doen had, moest hij de anderen bijwonen bij een taak waar het maar kon. De jongens hadden hem aangekeken, elkaar opnieuw een schouderstoot gegeven en hem vervolgens een dier laten zien. Het was een kip en het lag morsdood op de grond. In eerste instantie had Evan gefronst en niet geweten wat hij ermee aan moest, maar het werd hem algauw duidelijk toen de jongens weer begonnen te grinniken en één van hun zelfs zo vriendelijk was om naar the bloodhouse te wijzen. En zo kwam het dus dat hij nu grommend en mopperend, met de dode kip in zijn hand, naar the bloodhouse liep. Hij kon de smerige geur van bloed al ruiken en deed zijn best om zijn maag niet al te veel om te laten draaien. Hij stapte the bloodhouse binnen zonder te kloppen en keek naar binnen. Zijn pupillen verwijdden zich van schrik toen hij een vis op de plank zag liggen omringd door bloed met een meisje ervoor. Haar gezicht zat vol bloed en haar schort ook. En ze hield een mes naar hem toe. Zij was echter diegene die hem verschrikt aankeek. Er begon hem pas iets te dagen toen ze het stukje vis uit haar handen liet vallen. Schijnbaar had ze dus gewoon honger en was ze aan het eten, maar mochten anderen dat niet zien omdat het natuurlijk niet eerlijk was tegenover hun. Evan stak zijn handen in de lucht. ‘Als ik je beloof dat ik de anderen niks vertel, wil je dan dat mes niet zo op me richten?’ Hij grinnikte even. Hij liep naar haar toe en gooide de kip naast het stukje vis terwijl hij zo goed mogelijk probeerde om niet naar al het bloed te kijken. ‘Deze heb ik nog voor je. Die mag ook geslacht worden denk ik,’ zei hij en hij lachte even zijn tanden bloot naar haar. ‘Smaakt het trouwens?’ volgde er nieuwsgierig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   zo mei 17 2015, 22:42


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


De indringen hief zijn handen. Wat Evangeline meteen opviel was dat hij een dode kip in een ervan hield. Haar adrenaline zakte, en haar grote ogen veranderde in een argwanende vernauwing. Ze stak haar kin wat in de lucht in bekeek hem, terwijl ze een nonchalantere houding aannam. Ze nam er de tijd voor, om de donkerharige jongen in zich op te nemen. Zelfs toen hij haar vroeg het mes weg te leggen -wat ze met een schamper lachje en een geoefende draai van haar pols deed- zweeg ze, terwijl ze zijn gezicht bekeek. Toen hij echter een paar passen in haar richting zette, stapte ze wat schichtig opzij.

Eve trok een mondhoek op toen hij de kip op de werktafel legde en huiverde. Ze had er een hekel aan wanneer mensen dichtbij haar kwamen.

'Deze heb ik nog voor je. Die mag ook geslacht worden denk ik,' zei hij, waarna hij breed naar haar lachte. Ze zuchtte. Slachten was natuurlijk totaal de verkeerde benaming, gezien het dier al lang de ziel had gelaten, maar ze kon het de Med-Jacker ook niet kwalijk nemen. Ironisch gezien leek hij het aanzicht van bloed niet goed te kunnen verdragen.

Ze kende hem. Natuurlijk kende ze hem. Het was niet alsof er zoveel mensen in The Maze waren dat er nog onbekende gezichten voor haar waren. Maar Eve had het niet zo op gezichten in het algemeen, dus hield ze zich afzijdig. Om te observeren. Dat kon een van de redenen zijn waarom ze wist wat zijn werkzaamheid was, maar niet hoe hij genoemd werd. Misschien kon het haar ook helemaal niets schelen. Misschien was het handig.

'Smaakt het trouwens?' God, hij had haar dus wel een poging zien doen als een of andere goedkope dief hun gezamenlijke voedsel naar binnen te werken.

Eve trok haar wenkbrauwen op. 'Denk je nu echt dat ik rauwe vis ga zitten eten? Kom op zeg, ik ben geen holbewoner.' Zoals ze dat veel meisjes had zien doen, zwaaide ze haar haar over haar schouder en keek hem vernietigend aan. Ze wilde hem hier niet hebben, al helemaal niet toen haar maag het weer op een luid rommelen zette._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   ma mei 18 2015, 21:04

Het was niet echt het bloed dat hem liet huiveren. Oké, misschien dat ook wel een beetje, maar het kwam vooral door het totaalplaatje. De afgehakte kop, de slachterij en het bloed dat zich op haar gezicht had genesteld. En gewoon het idee dat hier ledematen afgehakt werden. Hij wist dat als hij mensen wilde verzorgen dat hij tegen dit soort dingen zou moeten kunnen, maar hij was gevoeliger voor bloed van dieren dan bloed van mensen, gek genoeg. Hij wist dat hij daar dringend werk van moest maken. Niemand mocht het namelijk merken, want dan hadden ze weer een reden om vervelend tegen hem te doen. De meeste jongens die hem tot nu toe gekloot hadden begonnen wat aardiger tegen hem te doen omdat ze hadden gemerkt uit welk hout hij was gesneden. Maar goed, er waren ook genoeg andere mensen hier die wél vanaf het begin aardig tegen hem waren. Yuriko, Lynn en Lex waren daar een voorbeeld van. De jongen die hij in de Treehouse had ontmoet misschien ook wel, maar hij was er nog niet zo zeker van. Zijn blik gleed terug naar het meisje en hij rolde zichtbaar met zijn ogen toen deze ontkennend reageerde. Zoals hij andere meisjes had zien doen had ze haar haren over haar schouders gezwierd en keek ze hem nu boos aan. Of vernietigend, beter gezegd. Hij rolde nogmaals met zijn ogen. ‘Dat denk ik niet, dat wéét ik,’ sprak hij en hij zorgde dat hij op elke klinker de nadruk legde zodat ze wist dat hij wist waar hij het over had. Hij grinnikte toen hij haar maag luid hoorde rommelen. ‘Als je hier blijft kan ik misschien kijken of ik een broodje bij de Cooks kan aftroggelen?’ Hij keek haar vragend aan. Hé, het was niet zijn maag die rommelde. Hij had vanmorgen lekker gegeten. Weliswaar maar twee broodjes, maar hij wilde ook niet te veel van de Cooks eisen. Ze moesten iedereen voeden in de Glade, hoewel dat dat wel makkelijk ging met de voorraden voedsel die ze dankzij de vreemde lift steeds binnen kregen. Hij wist zeker dat als ze geen voedsel meer kregen via dat ding, dat ze zouden verhongeren. Tenzij ze natuurlijk konden ontsnappen van de Maze. ‘En je hoeft heus niet zo kattig te doen, hoor,’ sprak hij schamper. ‘Ik ga je heus niet veroordelen omdat je toegaf aan je rommelende maag.’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   di mei 19 2015, 21:15


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


De jongen grinnikte bij het horen protesteren van haar vooralsnog lege maag. Eve zelf vond het minder grappig. Vooral toen hij haar een voorstel deed; 'Als je hier blijft kan ik misschien kijken of ik een broodje bij de Cooks kan aftroggelen?' Zijn vragende blik brandde dwars door haar ingevallen gezicht. Weifelend beet ze op haar lip en keerde haar blik naar beneden. 'S ochtends kon ze niet eten van de nachtmerries, 's avonds sloeg de paniek toe wanneer de schemering in de Glade viel. 'S middags, omgeven door al die mensen zorgde er ook niet bepaald voor dat Eve zich op haar gemak voelde. Voordat ze goed en wel een bits antwoord op zijn vraag had kunnen formuleren, voegde hij eraan toe; 'En je hoeft heus niet zo kattig te doen, hoor. Ik ga je heus niet veroordelen omdat je toegaf aan je rommelende maag.' Even van haar stuk gebracht, keek ze hem aan. Haar oogleden vernauwde zich. Niemand had ooit aanmerkingen gehad op de manier waarop ze reageerde. Een mogelijke andere oorzaak daarvan zou kunnen zijn dat niemand ooit de moeite had genomen een gesprek met haar te beginnen, of zij met hen. Het was haar ontschoten, hoe ze op dit moment zou moeten reageren. Even voelde ze hoe haar hand onmerkbaar begon te trillen, terwijl ze, verscheurd door twijfel, zweeg. Toen greep ze naar haar mes, legde het dier waarmee de jongen zo attent was geweest haar te verrassen in één beweging op de plank, en begon toen, wat agressiever dan echt nodig was, aan het plukken van de veren. 'Ík veroordeel mensen op het feit dat ze mij onnodig komen storen tijdens mijn werk,' snauwde ze, terwijl de veren van de werktafel opvlogen. 'En bedankt voor het aanbod, maar ik kan écht wel nog een uurtje wachten,' besloot ze. Natuurlijk zou ze liever nu eten, maar zomaar de Cooks om eten smeken ging echt niet lukken. Daarbij had ze geen redding nodig. Tot nu toe had ze zich prima alleen gered in de Glade.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   wo mei 20 2015, 17:39

Evan had gewoon aan haar blik al kunnen zien dat ze had willen instemmen met zijn voorstel. Dat zag hij aan de manier waarop ze op haar lip beet en haar blik vervolgens de andere kant op richtte. Alle signalen wezen erop dat ze weldegelijk wilde dat hij bij de Cooks ging informeren voor wat voedsel, maar het zou waarschijnlijk haar trots of haar koppigheid zijn die haar tegenhield. Waarschijnlijk beiden. Nou ja, dat was haar probleem dan. Hij had het enkel voorgesteld, maar hij wilde ook niet tegen haar zin iets gaan halen en bovendien had ze het ook niet op zo’n aardige manier gevraagd aan hem. Hij behandelde mensen meestal op de manier waarop ze hem behandelden en tot nu toe was dat altijd correct geweest. Zelfs die dronken jongen die zo naar Lex had zitten staren had hij netjes terug naar zijn hangmat gebracht zonder zijn vinger ook maar één keer uit te steken naar hem. Zijn blik gleed naar het meisje toen ze antwoordde. ‘Ik kwam je niet opzettelijk storen tijdens je werk, ik kwam je gewoon die kip brengen,’ zei hij en zijn toon klonk al iets minder vriendelijk. Hé, hij wilde gerust moeite voor haar doen en dingen voor haar voor elkaar krijgen, maar dan mocht ze ook wel een beetje aardiger tegen hem doen. ‘Oké, is goed,’ sprak hij. ‘Ik denk dat één uurtje honger lijden toch niet veel aan dat kattige humeur van je gaat veranderen.’ Hij kon er niks aan doen. Hij was er gewoon klaar mee. Of ze veranderde haar manier van spreken tegen hem of ze kon verwachten dat hij de hele tijd op dezelfde manier tegen haar ging reageren. Hij was een vriendelijk en sociaal persoon, maar je moest hem niet pissig maken. Hij stak zijn handen in zijn zakken, keek even om zich heen en besloot toen om weg te gaan. ‘Nou, dan ga ik maar als ik je zo erg irriteer,’ sprak hij en hij draaide met zijn ogen. ‘Nog veel geluk met het uurtje honger lijden, hè!’ Tevreden zijnde omdat hij tenminste respons had kunnen geven op haar vervelende toon draaide hij zich om en deed aanstalten om weg te gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   wo mei 20 2015, 20:54


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


In de toon van de jongen verschool zich duidelijk iets gepikeerds. Natuurlijk wist Evangeline zelf ook wel dat hij haar niet ópzettelijk was komen storen, en slechts zo vriendelijk was geweest haar wat werk te ontnemen, maar toch was het ontzettend moeilijk voor haar om af te doen van haar afstandelijke gedrag. Het was immers het enige dat ze nog had. Het enige om weg te houden wat haar misschien nog wel het meeste de stuipen op het lijf joeg van allemaal; andere mensen. Het was zo dubbel. Ze wílde dat mensen haar met rust lieten. Ze wílde dat er contact met haar werd gemaakt. Eve hunkerde naar het maken van wat vrienden, al was dat waar ze ontzettend bang voor was. 'Oké, is goed,' stemde hij in. 'Ik denk dat één uurtje honger lijden toch niet veel aan dat kattige humeur van je gaat veranderen.' Duidelijke frustratie was nu in zijn stem te horen, zijn wenkbrauwen laag boven zijn blauwe ogen. Eve keek toe hij hij zijn handen in zijn zakken stak, en even om zich heen keek. Alles aan zijn lichaamstaal straalde uit dat hij geen zin had nog een seconde langer in de Bloodhouse te blijven. 'Nou, dan ga ik maar als ik je zo erg irriteer,' deelde hij mede, terwijl hij met zijn ogen rolde. 'Nog veel geluk met het uurtje honger lijden, hè!' Evangeline beet nogmaals op haar lip toen hij zich omdraaide en sloot voor een moment haar ogen. Ze kon twee dingen doen; ofwel ze kon hem laten weglopen en een voor haar voorgekauwde kans op het leggen van contacten laten schieten, ofwel ze kon moeite doen om haar excuses aan te bieden, haar toon te veranderen en een vriend te maken, misschien daar als extraatje zelfs ook nog een broodje bij krijgen. Het laatste klonk haar toch echt als een beter plan in de oren. Donsveertjes dwarrelde op toen ze besloot haar werk te laten voor wat het was. Vluchtig veegde ze haar handen af aan haar werkschort, voordat ze diep inademde en op één ademhaling begon; 'Wacht, oké, sorry, ik... Ik ben...' Kort schudde ze haar hoofd. Ze wist het niet. Ze wist niet wat ze was, ze wist niet wat ze wilde zeggen en ze wist niet hoe je vrienden moest maken. 'Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is... Het spijt me. Ik heb nachten slecht geslapen en gegeten en het enige wat ik wil is eigenlijk gewoon... Nou ja. Een fatsoenlijk gesprek en...' Haar loze geratel stokte in haar keel toen ze zich bewust werd van haar woorden. Ze zette een paar passen richting de uitgang van de Bloodhouse, waar hij heen was gelopen. 'Ik bedoel; je naam... Eh... Weet je je naam al? Of weer? Dus eh... Heb je een naam?' Ze kon zichzelf wel voor haar voorhoofd slaan, maar in plaats daarvan glimlachte ze onopmerkelijk. Dit was een begin.

// Eve is echt een sneu persoon, haha. Well, sawrs voor haar bitchiness c:    _________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   vr mei 22 2015, 22:34

Evan had eerlijk gezegd verwacht dat ze hem nog iets na zou roepen. Een of andere kattige opmerking waarop hij slechts kort zijn ogen kon laten rollen om vervolgens door te lopen en het straal te negeren. Een opmerking die hem niks zou kunnen schelen, maar die haar beter zou laten voelen over zichzelf. De optie dat ze zichzelf te onzeker voelde om contacten te leggen kwam niet meteen in zijn hoofd en achteraf gezien was dat best een stomme zet van hem geweest. Toen de opmerking die hij zo verwacht had uitbleef, draaide hij zich verbaasd zijnde om. Vervolgens klonk haar stem door de holle ruimte en verbaasd zijnde bewogen zijn wenkbrauwen zich naar boven. Omdat zijn haar best kort was, konden ze niet onder zijn haar reiken, maar ze reken best wel hoog. Hij bewoog zijn wenkbrauwen met moeite weer iets naar beneden toen ze verder begon te spreken, maar de verbazing over deze plotselinge ommezwaai van humeur en gedrag was nog steeds duidelijk te lezen op zijn gezicht. Toen hij haar woorden hoorde, glimlachte hij vriendelijk naar haar en knikte haar bemoedigend toe. Het kwam nu pas in hem op dat het waarschijnlijk haar onzekerheid was die haar tegenhield om vriendelijk tegen hem te zijn. Waarschijnlijk voelde ze zich, net als ieder ander, gefrustreerd over het feit dat ze hier opeens terecht was gekomen. Bij dit gebrek aan idee wat ze kon voelen voelde hij zich lichtelijk schuldig, al zeker toen hij zag hoe erg ze het probeerde om het in elk geval goed te maken. Hij wuifde het dan ook met een kort gebaar weg, want hij vond het niet leuk om aan te zien hoe erg ze haar best deed om het weer goed te maken terwijl het ook deels aan hem lag omdat hij geen moeite had gedaan om haar gevoelens beter te begrijpen. ‘Luister,’ sprak hij, nog even geen gehoor gevend aan haar vraag over zijn naam. ‘Ik kan me voorstellen dat je verward bent over deze plaats. Ik kan me ook voorstellen dat contacten maken hier in de Glade je moeilijk bevalt, maar je moet echt proberen om het beste er van te maken. Door kattig te reageren ga je jezelf niet helpen en laat je mensen ook niet zien dat je juist een fatsoenlijk gesprek wilt. Ik kan je alleen maar helpen als ik weet wat er scheelt, oké?’ Hij liet even een korte stilte vallen. ‘Mijn naam is Evan. En dat broodje kan ik nog steeds voor je regelen,’ vervolgde hij met een knipoog. Hij deed nog een paar passen naar de uitgang, maar deze keer niet per se met de bedoeling om haar hier alleen achter te laten omdat hij gefrustreerd was. ‘Zeg maar wat je op je broodje wilt en hoeveel je wilt hebben. Als ze het me niet willen geven, zal ik het wel stiekem uit de keuken halen.’ Hij grinnikte, want hij wist zeker dat de Cooks hier wel zo vriendelijk zouden zijn om het hem gewoon mee te geven. Hij stak zijn handen wat dieper in zijn zakken en wachtte vervolgens op haar antwoord.

OOC: Ik vind haar wel 'n interessant personage, dus no worries! c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   za mei 23 2015, 20:35


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


De jongen had haar met opgetrokken wenkbrauwen aangehoord, tot hij wuifde met zijn hand, waarbij Evangeline's ratelende stem wegstierf in de ruimte. 'Luister,' begon hij, 'ik kan me voorstellen dat je verward bent over deze plaats. Ik kan me ook voorstellen dat contacten maken hier in de Glade je moeilijk bevalt, maar je moet echt proberen om het beste er van te maken. Door kattig te reageren ga je jezelf niet helpen en laat je mensen ook niet zien dat je juist een fatsoenlijk gesprek wilt. Ik kan je alleen maar helpen als ik weet wat er scheelt, oké?' Ze slikte de brok weg die zich in haar keel had gevormd en keek hem hoopvol aan. Even was het stil. Tot de jongen inging op haar eerdere vraag, waarvan ze dacht dat hij verloren was gegaan tussen haar willekeurig stroom van woorden, en zich voorstelde als Evan. Hij deelde met een knipoog mede dat het broodjesaanbod nog altijd gold, waarbij Evangeline een gegrinnik niet kon onderdrukken. 'Zeg maar wat je op je broodje wilt en hoeveel je wilt hebben. Als ze het me niet willen geven, zal ik het wel stiekem uit de keuken halen,' zei hij. Ook hij grinnikte, om vervolgens zijn handen in zijn zakken te steken. Met een oprechte glimlach antwoordde ze; 'Dat zou erg fijn zijn...,' Ze wist niet zo goed wat ze moest zeggen, onwennig bij het maken van contact. Bij het feit dat iemand uit het niets zo aardig voor haar was. 'Ik eh... Ik ga wel met je mee. Ik bedoel, ik moet dit toch nog naar de keuken brengen.' Ze wees naar de bak waar zich het vlees en de vis van de werkzaamheden van afgelopen middag hadden opgehoopt en pakte deze moeiteloos op, ondanks het gewicht ervan. Soms vroeg ze zich af hoe ze aan haar spierkracht kwam, maar dan wuifde ze het gegraaf naar haar verleden snel weer weg. De glimlach bleef haar gezicht maar tekenen. Het voelde zo goed, al waren haar wangen schraal, haar lippen droog en voelde het duidelijk ongemakkelijk aan haar gezicht. Dit was zoveel beter dan haar kribbige, normale gezichtsuitdrukking. 'Evan, Bedankt,' zei ze zacht tegen hem. 'Mijn naam is trouwens Evangeline.' Haar glimlach werd breder toen ze zich realiseerde dat hij de eerste was aan wie ze zich had voorgesteld.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   zo mei 24 2015, 21:42

De attitude van het meisje sloeg in één keer om en hij wist dat hij het bij het rechte eind had gehad. Ze vond het waarschijnlijk gewoon ontzettend moeilijk om hier opeens met zoveel anderen te zijn zonder dat ze echt haar eigen ruimte had. Niemand had hier zijn eigen ruimte. Ze zaten dag en nacht met elkaar opgescheept. Omdat het veld best klein was als er zoveel Gladers rondliepen, had niemand echt een privéplekje. Zelfs in de douche kon het wel eens voorkomen dat er opeens iemand binnen kwam stormen en daar was hij maar al te veel getuige van. Hij knikte toen ze aangaf dat ze het vlees en de vis naar de keuken moest brengen en wilde net naar de bak lopen om het voor haar op te tillen toen ze het zelf al deed. Hij twijfelde even of hij zou vragen of hij het van haar over zou nemen, maar dat klonk weer alsof ze het zelf niet zou kunnen en Evan wilde het risico niet nemen om haar te vervelen met zijn vraag en daarmee het goede contact van nu te verbreken. ‘Is al goed, meid,’ antwoordde hij op haar woorden en hij glimlachte vriendelijk naar haar. Hij vond het leuk om mensen te helpen en dat was ook de reden waarom hij Med-Jacker wilde worden. Zijn blik gleed naar haar toen ze verder sprak. Ze stelde zichzelf voor als Evangeline en Evan merkte op dat zijn naam voor een deel in haar naam kwam. ‘Hé,’ zei hij dan ook lachend. ‘Evan en Evangeline.’ Hij legde extra nadruk op het begin van haar naam zodat ze zou begrijpen waarom hij die opmerking maakte. Hij hield de deur voor haar open zodat ze met de bak naar buiten kon gaan en keek naar de keuken waar de Cooks al bezig waren om de maaltijd te bereiden die ze ’s avonds zouden eten. Hij kreeg er nu al honger van als hij daarnaar keek en hij vroeg zich af hoe Evangeline zich nu zou voelen. Ze moesten maar snel een broodje voor haar vinden, bedacht hij zich. ‘Geen zorgen,’ sprak hij tegen haar terwijl hij haar voorging naar de Cooks. ‘Gewoon je liefste gezicht opzetten en dan komt het allemaal goed.’ Hij liep naar de Cooks toe, zette zijn arm quasi nonchalant tegen de bar waar ze achter stonden en keek één van de jongens aan. ‘Mag deze dame een broodje hebben? Ze sterft van de honger,’ zei hij en hij deed zijn best om zo veel mogelijk drama in zijn stem te leggen. De jongens keken elkaar even twijfelend aan en lieten hun blik toen naar Evangeline glijden. Evan hoopte dat ze net zo goed was in acteren als hij. Kuch kuch.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   ma mei 25 2015, 12:19


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


Plotseling begon Evan te lachen. Haar ogen scanden zenuwachtige naar een reden waarvoor, tot hij zijn mond opendeed en zei; 'Hé, Evan en Evangeline.' Evangeline kon het niet helpen dat ze er om moest grinniken. Toen hij de geïmproviseerde deur van de Bloodhouse voor haar openhield, glimlachte ze en knikte dankbaar naar hem terwijl ze met de bak naar buiten liep. Gelukkig draaide Evan zijn hoofd naar waar ze moesten zijn, want Evangeline had geen idee waar de keuken zou moeten zijn, daar ze hier pas korte tijd was. Het voelde al zo lang... Kort schudde ze haar hoofd om die gedachten aan de kant te zetten en met half oor naar Evan te luisteren. 'Geen zorgen, gewoon je liefste gezicht opzetten en dan komt het allemaal goed.' De moed zonk haar bij die woorden meteen in de schoenen. In lieve gezichtjes was ze niet zo goed.

Evan ging haar voor, waar ze nog maar eens dankbaar voor was, naar de Cooks, zette zijn arm tegen de bar, en zocht de blik van een van hen. Evangeline verschool zich wat achter hem, terwijl ze de bak opzichtig en defensief voor zich uithield. Toen begon hij zijn verzoek. 'Mag deze dame een broodje hebben? Ze sterft van de honger.' Natuurlijk in de overdreven zin, Eve kon zich nog prima staande houden. Ze wilde al bijna met haar ogen rollen, toen de jongens achter de bar elkaar aankeken en hun blikken toen keurend over haar lieten glijden. Ze zette een zo onschuldig mogelijke glimlach op. Haar magere figuur kwam nu wel van pas, al ging dat verborgen onder haar slicersschort. Even viel een stilte, waarin Evangeline concludeerde dat ze dat broodje niet zomaar zou krijgen. 'Niet zonder betaling, natuurlijk,' zei ze, terwijl ze met een charmante knipoog de bak vlees op de bar neerzette. Gelijktijdig gierde zenuwen haar onderbuik binnen. God, ze moest wat overhebben voor een simpel broodje._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   wo mei 27 2015, 16:48

Evan keek opzij naar Evangeline… en moest zijn lach inhouden. Ze zag eruit alsof ze elk moment met haar ogen kon rollen. Hij wilde haar een por geven zodat ze in haar rol kon blijven, maar zag met gefronste wenkbrauwen toe dat de Cooks het niet konden laten om hun ogen even over haar te laten glijden. Alsof ze zelf een stuk vlees was. Jongens toch. Wat een dame allemaal niet moest doen om een simpel broodje te krijgen. Nou ja, als hun verzoek te heftig werd, zou hij zelf wel zorgen dat hij dat broodje kreeg. Je zou het misschien niet van hem denken, maar hij kon best stil zijn en snel dingen stelen als hij dat wilde. Hij had echter, om het vertrouwen in hem te laten behouden, dat nog niet uitgeprobeerd. Toen hij haar woorden hoorde, was hij diegene die zijn best moest doen om niet met zijn ogen te rollen. Zijn blauwgrijze ogen keken haar even aan en hij trok zijn wenkbrauwen naar haar op. Een van de Cooks leunde geïnteresseerd voorover en keek haar grijnzend aan. Dat was het moment waarop Evan besloot om in te grijpen omdat het toch al zo gênant voor Evangeline was. En omdat hij, geef nou zelf toe, gewoon een gentleman was. ‘Voordat jullie je hormonen te veel laten opspelen,’ begon hij, ‘moeten jullie weten dat ze met betaling dit hier bedoelde.’ Hij gaf een klopje op het bak vlees en de gezichten van de jongens betrokken. Alsjeblieft zeg. Evan schoof het kort maar krachtig naar hun toe en de jongens namen de bak met een grimmige uitdrukking in ontvangst. ‘Jullie gaan de dame die verantwoordelijk is voor al dat lekkere vlees waarvan jullie iets lekkers kunnen maken vanavond toch zeker niet uitgehongerd uitzwaaien?’ Hij trok zijn wenkbrauwen nu een tikkeltje verontwaardigd op en één van de Cooks gaf toe. Terwijl de een het bak vlees wegzette, gaf de ander een halflang stokbroodje aan Evan. Evan knikte hun dankbaar toe, draaide zich om en gaf het broodje aan Evangeline. ‘En nu wegwezen voor ze zich bedenken,’ zei hij en hij moest moeite doen om zijn lach te onderdrukken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   do mei 28 2015, 09:15


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


'Voordat jullie je hormonen te veel laten opspelen, moeten jullie weten dat ze met betaling dit hier bedoelde,' legde Evan uit, waarna hij op de bak vlees klopte. Eve draaide haar hoofd, met een scherpe, verontwaardigde blik. Wat dacht hij wel niet, dat ze zich ging verkopen als de eerste de beste goedkope...?  'Jullie gaan de dame die verantwoordelijk is voor al dat lekkere vlees waarvan jullie iets lekkers kunnen maken vanavond toch zeker niet uitgehongerd uitzwaaien?' zei hij weer. Moest hij haar nu zo nodig redden? Dacht hij dat ze met niets zelf uit de voeten kon? Even liet ze haar tong langs haar tanden gaan en sloeg haar armen voor haar borst over elkaar. Daarbij, zijn opmerking kon al helemaal verkeerd opgevat worden. De jongens pakte de bak over met een wat verslagen uitdrukking op hun gezicht, in Eve's ogen. Hoe geïrriteerd ze ook op zijn opmerking had gereageerd, hij had duidelijk wel een idee van wat hij deed, want nadat hij zijn wenkbrauwen had opgetrokken, had een van de Cooks zich zuchtend omgedraaid. Hoopvol keek Eve wat hij zou gaan doen. Het water liep haar in de mond bij het zien van het broodje dat hij aan Evan overhandigde. Hij knikte naar hen en draaide zich om. Hongerig volgde ze zijn beweging. 'En nu wegwezen voor ze zich bedenken,' zei hij, het broodje naar haar reikend. Gretig pakte ze het van hem aan en begon al met het afscheuren van grote stukken terwijl ze de keuken uitliepen. Het broodje smaakte beter dan wat dan ook ooit tevoren. Ze slaakte en voldane zucht en at zwijgend haar broodje. Toen ze ergens op de helft was, realiseerde ze zich dat Evan al die tijd ook nog naast haar had gestaan. 'Bedankt,' lachte ze hem met volle mond breed toe.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   za mei 30 2015, 21:41

Natuurlijk had hij de geïrriteerde en verontwaardigde blik van Evangeline – die hij vanaf nu voor het gemak maar Eve ging noemen omdat hij Evangeline te lang vond en omdat Evan te veel op zijn eigen naam leek – wel gezien, maar hij had er geen aandacht aan besteed. Ja, hij wist dat hij te beschermend was. Lex had dat ook al een keertje duidelijk laten merken toen een paar jongens haar lastigvielen en hij haar achter zich had geduwd, maar hij hield er gewoon absoluut niet van als een meisje voor zijn ogen bekeken werd als een heerlijk stukje vlees. De jongens hadden duidelijk andere bedoelingen met Eve gehad dan wat zij in gedachten had en dat irriteerde hem enorm. Hij vond het jammer dat Eve niet inzag dat hij haar gewoon probeerde te beschermen, maar het was niet dat hij er wakker van ging liggen of zo. Glimlachend keek hij toe hoe ze het broodje verslond en zijn grijns werd nog breder toen hij de verslagen uitdrukkingen van de Cooks zag. Had hij die even mooi op hun plaats gezet, zeg. Hij moest eerlijk toegeven dat Eve niet lelijk was, helemaal niet zelfs. Maar dat was naar zijn idee nog geen aanleiding om dan zo op haar te reageren. Hij werd uit zijn gedachten gehaald door Eve die hem bedankte. ‘Charmant hoor,’ lachte hij, wijzend op het feit dat ze hem toelachte met een volle mond zodat hij kleine stukjes brood kon zien. ‘Maar dat is graag gedaan.’ Hij liet er een klein en onopvallend knipoogje achter volgen zodat hij zeker niet zou overkomen als die Cooks van daarnet. Hij wreef met zijn hand door zijn donkerbruine haar en vond dat hij haar wel een uitleg en een verontschuldiging verschuldigd was. ‘Sorry dat ik daarnet iets te beschermend reageerde,’ zei hij twijfelend. ‘Ik heb het er gewoon niet zo op als een meisje bekeken wordt als een heerlijk stukje vlees. Dat neemt het respect weg, vind ik.’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   za mei 30 2015, 22:08


WE WERE BORN SICK, BUT I LOVE IT. COMMAND ME TO BE WELL.


-TAKE ME TO CHURCH


->


'Charmant hoor,' zei Evan lachend bij de aanblik van haar volle mond. Gegeneerd klapte ze deze snel dicht en slikte de hap door, waarna ze weer kon lachen. Manieren. Het was haar helemaal niet aangeleerd. En wat maakte het haar ook uit? Ze had nu eenmaal honger, en geen zin om helemaal te wachten voordat ze weer een nieuwe hap naar binnen kon werken. 'Maar dat is graag gedaan,' knipoogde hij, waarna Evangeline niet helemaal zeker wist wat ze moest denken. Ze slaakte maar een zucht van verlichten toen ze merkte dat het pijnlijke, holle gevoel langzaam wegebde. Voor de verandering. Helemaal gefocust op de laatste paar happen, keek ze even verward op naar Evan toen hij iets zei wat nauwelijks haar oren was binnengedrongen. 'Ik heb het er gewoon niet zo op als een meisje bekeken wordt als een heerlijk stukje vlees. Dat neemt het respect weg, vind ik.' De frons gleed van haar gezicht toen ze besefte dat hij het waarschijnlijk had over zijn volgens haar wat misplaatste opmerking in de keuken. Natuurlijk hadden ze haar niet bekeken als 'een stukje vlees'. Ze snapte het nog altijd niet. Ze kwam stukjes vlees brèngen, maar daar eindigde de connectie dan ook wel mee. Ze haalde haar schouders op terwijl ze de laatste kruimels van haar duim aflikte. Toen keerde ze zich naar hem. 'Het geeft niet,' bedacht ze hardop. Plotseling verschenen er weer rimpels in het voorhoofd van het meisje. 'Beetje feministisch, vind je niet?' grapte ze, grinnikend. 'Hoe wil je dan dat er naar meisjes gekeken wordt?' Ze trok haar wenkbrauwen op, terwijl een grijns om haar lippen speelde.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   za jun 06 2015, 16:45

Evan had eerlijk gezegd geen idee hoe hij het anders had moeten omschrijven. Kon hij er wat aan doen dat hij een beschermend persoon was. En dan zeker tegenover de meisjes. Soms wilde hij ook dat hij wat losser was en eerder een houding had die weergaf dat het hem niks kon schelen wat er met zijn omgeving gebeurde, maar dat kon hij dus niet. Hij vond het te belangrijk dat de mensen om hem heen het goed hadden en hij kon er ook niet echt tegen als zoiets als daarnet zich voordeed. Hij troostte zich met het feit dat er vast anderen waren die hetzelfde idee hadden als hem. ‘Dat is hoe jij het ziet,’ zei hij grijzend tegen haar. Bij haar vraag haalde hij zijn schouders op. ‘Gewoon op een normale manier, denk ik.’ Hij wist dat die uitleg vrij beknopt was en dat ze het zo zeker niet ging begrijpen, dus deed hij zijn best om wat meer informatie vrij te geven over wat hij nu juist bedoelde. ‘Er mag best eens een keer gekeken worden, maar zo uitbundig zoals zij dat daarnet deden hoeft nu ook weer niet. Hoewel ik het wel begrijp.’ Dat laatste kwam er plotseling bij en hij beet op de binnenkant van zijn wangen om te voorkomen dat hij ging blozen. Hij had nu met andere woorden gezegd dat hij haar ook best wel knap vond. En dat was niet eens een leugen, want ze zag er ook mooi uit. Maar het was nu niet dat hij dat heel duidelijk ging laten merken of zo. Hij draaide zich een beetje van haar weg zodat ze zijn gezicht niet zou kunnen zien en kuchte een keertje om zichzelf een houding te geven. ‘Moet er nog iets gedaan worden? Iets waar ik je mee kan helpen?’ Hij kuchte nogmaals. ‘Nu je gegeten hebt, heb je ook weer genoeg energie om verder te gaan, denk ik zo.’ Nu liet hij zijn gezicht wel weer zien en stak zijn tong naar haar uit, wachtend op antwoord.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   di jun 09 2015, 16:34

'Dat is hoe jij het ziet,' grijnsde hij naar haar. Evangeline haalde haar schouders op. Feminisme was feminisme. Ook hij schokschouderde, haar plagerige vraag werd duidelijk iets te serieus genomen. 'Gewoon op een normale manier, denk ik,' antwoordde hij toen. 'Aah, dat is een vrij veelvoorkomende manier, inderdaad,' reageerde Eve terwijl een glimlach om haar lippen speelde en het cynisme van haar stem droop. Gelukkig liet hij haar niet helemaal in het duister en voegde er nog wat aan toe, want hoewel de vraag meer als grapje bedoeld was, kon ze het niet laten dat ze toch wat nieuwsgierig was naar zijn mening omtrent meisjes. 'Er mag best eens een keer gekeken worden, maar zo uitbundig zoals zij dat daarnet deden hoeft nu ook weer niet. Hoewel ik het wel begrijp,' Ze knikte bij zijn woorden, niet echt bewust van hun betekenis. Het was pas toen hij zich van haar weg draaide en zich met een ongemakkelijk kuchje hardop afvroeg of hij haar nog ergens mee kon helpen dat ze besefte wat hij zojuist had gezegd. Even richtte ze haar blik naar de grond en werden haar ogen groter. Verbaasd knipperde ze met haar ogen, en duwde het wat ongemakkelijke gevoel, hoe zij het wilde noemen, weg dat zich in haar onderbuik had opgehoopt. In een wanhopige poging het luchtig te houden, keerde ze zich naar hem toe en grijnsde; Wel, het zag er daarnet niet echt uit alsof je gelukkig werd van het slachten, dus laten we dat maar voor een ander keertje bewaren.' Het was echt niet zo alsof ze hem nu uitnodigde vaker te komen. Of zo. Niet echt. Ze beet op haar lip en keek even op naar zijn gezicht. Toen zette ze een bedenkelijk gezicht en een glimlach op en zei;  'Hoewel ik je hulp eigenlijk wel kan gebruiken met het scheren van wat van onze liefdevolle schaapjes?' bood ze hem lachend aan.

_________________


Laatst aangepast door Evangeline op vr jul 10 2015, 15:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   wo jun 10 2015, 17:39

Evan voelde zich nog altijd beschaamd over het feit dat hij zijn mening op deze manier had gezegd. Begon hij eerst te zeuren over het feit dat ze Evangeline te uitbundig bekeken en vervolgens maakte hij, ook weer op zo’n subtiele manier dat alleen hij kon, duidelijk dat hij haar ook best wel knap vond. Dan moest hij ook niet gaan zeuren dat die andere jongens zo naar haar keken, hè. Wat hij deed was net een tikkeltje erger. Hij moest gewoon zijn mond houden over dit soort dingen. Hij was er ook niet erg goed in en als hij het al zei, maakte hij een meisje eerder ongemakkelijk dan dat hij haar echt een compliment gaf. Of ze ervoeren ze het toch in zijn bijzijn leek het wel. Hij had Evangeline’s reactie nu niet bepaald gezien vanwege van zijn weggedraaide gezicht, maar hij dacht dat hij daar wel blij om kon zijn. Hij schudde zijn hoofd grijnzend toen ze over het slachten begon. ‘Misschien ooit. Ik moet het toch wel kunnen als ik Med-Jacker word,’ sprak hij. Hoewel hij zorgen voor mensen iets heel anders vond dat dieren slachten, maar goed. Als hij Slicer was geworden, zou hij voor een zo min mogelijke pijn zorgen voor de arme beestjes. Hij dacht, tijdens het eten, maar nooit te veel na over wat hij precies at, want anders was de kans dat hij geen honger meer had groot. ‘Dat klinkt aannemelijker,’ grijnsde hij opgelucht. Met het scheren kon hij niet veel fout doen en hij zou de dieren ook niet pijn doen. Tenzij hij natuurlijk iets verkeerd deed. Maar aangezien hij zichzelf ooit ook zou moeten scheren, nam hij aan dat hij er wel aanleg voor zou hebben. Hoopte hij voor die beestjes. ‘Op naar de schaapjes!’ sprak hij en hij deed net alsof hij kinderlijk huppelde. Hij grinnikte even. Hij was blij dat ze het onderwerp van daarnet achter hun hadden kunnen laten. Hij zou nooit meer iemand knap noemen, zeg. Dat was echt gênant gewoon. ‘Maar waarom ben jij eigenlijk Slicer geworden?’ Hij keek haar vragend aan terwijl hij aanstalten maakte om naar de schaapjes te gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   zo jun 14 2015, 21:03

'Dat klinkt aannemelijker.' Een opgeluchte grijns verscheen op Evans gezicht. 'Op naar de schaapjes,' riep hij vrolijk, alsof hij een kind van vijf was. Ze stond even perplex van zijn soepele huppelpas en zette het toen lachend op een drafje om hem bij te benen. De keuken en de Bloodhouse waren, vooral om logistieke redenen, niet ver van elkaar verwijderd, en de Meadow kwam snel dichterbij. 'Maar waarom ben jij Slicer geworden?' vroeg de jongen plotseling aan haar. Het was een goede vraag die haar daar stelde. Ze had geen idee. Misschien omdat ze, sinds de eerste keer in de Glade dat ze een mes in haar handen had gehad wist dat het goed zat. Maar dat zou ze hem natuurlijk niet vertellen. Het was een gevoel dat ze niet kon beschrijven. Vertrouwd. Wellicht had ze zich wanhopig vastgeklampt aan het ongekend veilige gevoel dat ze zich toch nog iets herinnerde. Het was een wilde gok. Het was vast niet goed dat ze zo goed met messen overweg kon. En het was vast niet goed om dat plotselinge talent met iemand te delen. 'Ik... Weet het niet zo goed,' zei ze, terwijl ze haar blik naar het onder haar voeten voortglijdende gras richtte. 'Het voelde hier gewoon... bekend,' biechtte ze op, terwijl ze haar hand op het hek van het weiland legde. Ze beet op haar lip. Vreemd antwoord. Ze keerde haar blik naar een lammetje toe, dat vrolijk kwam aangehuppeld. 'Hé.' Glimlachend klakte ze met haar tong naar het beestje, dat een hoog geblaat produceerde. Ze opende voorzichtig het hek en liet Evan erdoorheen stappen om hem te volgen en het te sluiten. Het weiland was verbonden met de stallen, waar de dieren heen konden gaan wanneer ze onderdak moesten zoeken. 'Wacht even,' zei ze, terwijl ze zich naar de schuur haastte om de schaar van het haakje te halen. Glimlachend bedacht ze zich of ze hem wel met de schapen alleen moest laten, maar dan was het nu al te laat. Als ze dadelijk naar buiten kwam en de schapen niet duidelijk aan de winnende hand waren, moest alles oké zijn.

_________________


Laatst aangepast door Evangeline op vr jul 10 2015, 15:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   za jun 20 2015, 08:44

Het antwoord van Evangeline liet even op zich wachten, maar toen kwam het uiteindelijk dan toch en Evan glimlachte begrijpend. ‘Dat had ik ook toen ik hoorde dat de positie van Med-Jacker beschikbaar was, geloof me,’ zei hij bemoedigend tegen haar. Toen hem alle jobs werden uitgelegd, had Med-Jacker hem meteen aangetrokken. Gewoon omdat hij out of nowhere schijnbaar medische kennis had. Misschien was hij in zijn vorige leven wel een of andere professor geweest die veel dingen over medicijnen wist. Hij grijnsde om zijn eigen gedachten. Ja, vast. Hij liep door de poort die Evangeline open hield en keek naar de schapen. Hij keek fronsend naar het lammetje dat naar hun toekwam. Het was een zielige gedachte dat die beesten eerst zo goed behandeld werden en dat daarna een slacht op hun stond te wachten. Daar moest hij maar niet te veel over nadenken. Hij richtte zijn blauwgrijze ogen snel de andere kant op en knikte naar Evangeline. Hij volgde haar even met zijn ogen en keek toen naar het lammetje. ‘Hallo,’ zei hij droog en hij stak zijn hand op naar het beest. Het beest kwam dichterbij en Evan ging op zijn hurken zitten met de bedoeling om het ding te aaien. Het ding stootte zijn lichaam tegen die van Evan en Evan verloor zijn evenwicht. Hij moest lachen en hield nu het vrolijk zijnde lammetje van zich af terwijl hij weer overeind probeerde te komen. Inmiddels waren alle andere schapen nieuwsgierig geworden en kwamen naar hun kijken. Evan schrok van deze aandacht en hoopte dat Evangeline snel terug zou komen. De schapen gingen om hem heen staan en begonnen te blaten. ‘Ik heb geen eten?’ bracht Evan vragend uit. De schapen begonnen nog harder te blaten en Evan zuchtte. ‘Evangeline!’ riep hij. ‘Ze willen me op eten!’ Een van de schapen begon aan zijn hand te knabbelen en Evan grinnikte door het grappige gevoel in zijn vingers. Hij probeerde zich uit de meute schapen te werken, maar dat lukte niet omdat ze hem achtervolgden. Zucht.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   vr jul 10 2015, 15:51


Vragen stak Evangeline haar hoofd de hoek om toen ze het geblaat van de schapen in geluidsniveau hoorde stijgen. Ze schoot in de lach toen ze Evan een hulpeloze wanhoopskreet naar haar toeriep en zich, duidelijk geïrriteerd zuchtend, van de kudde probeerde te scheiden. Met een handjevol schapenvoer lokte ze de beesten naar haar toe en van hem af. Vervolgens pakte ze een van de reddeloze lammetjes op om naast Evan plaats te nemen en hem een van de scharen te overhandigen. 'Redder in nood,' zei ze met een knipoog. Even bloosde ze. Ze hoopte dat het niet op zou vallen als ze naar het lammetje zou kijken en haar lange bruine haar haar wangen zou bedekken. Het was vreemd hoe ze zich zo ben hem op haar gemak voelde dat ze zelfs dit soort dingen deed. 'Oké,' zei ze, terwijl ze het lammetje een kalmerende aai over zijn kopje gaf. 'Het handboek voor schapenknippers, les 1, zorg dat het oppervlak van knippen proper is,' ging ze verder met formele stem. Ze grinnikte en begon het grove vuil tussen de wol van het beestje uit te plukken. Ze gebaarde dat ook Evan een lammetje kon pakken, als ze hem tenminste nog aardig vonden. 'Oké, dus je begint achter, en het is belangrijk dat je rustig blijft.' Evangeline keek hem aan om hem vervolgens haar handelingen te illustreren. Ze glimlachte toen het lammetje zachtjes begon te mekkeren. Ze stelde Evans hulp op prijs, want dit zou een lange klus worden. Plotseling voelde ze hoe haar schoot warm en nat werd. Naar adem happend duwde ze het lammetje geschrokken van zich af -het beestje kwam wat ongelukkig aan haar voeten terecht om te zien dat het over haar schoot had geplast. Ze kreunde en gooide haar hoofd in haar nek. 'Oh Griever. Fijn dit.'

[Oké, dit is dus een ganzenopdracht Razz Ik dacht dat we, als je besluit te blijven (?) dit topic wel nog door konden laten gaan want ik kan er geen afscheid van nemen c:]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   za jul 11 2015, 13:16

Evan sloeg zijn blik even neer toen ze naar hem knipoogde en wreef grijnzend over zijn achterhoofd met zijn hand. Hij was het niet gewend dat meiden naar hem knipoogden en wist dan ook niet hoe hij erop moest reageren, hoewel hij zelf onbewust wel vaker knipoogjes gaf. Dat was echter meestal om te plagen en in dit geval was het ook zo. Hij was gewoon een vreselijk awkward persoon, hij gaf het eerlijk toe. Grijnzend om zijn eigen gedachten luisterde hij naar wat Evangeline tegen hem zei. ‘Oké, mevrouw, ik begrijp het helemaal,’ zei hij op een formele toon terug tegen haar. Hij keek om zich heen, zocht een lammetje en greep deze vervolgens vast. Het dier wilde ontsnappen, maar Evan had het stevig vast en streelde het achter zijn oortjes. Dit leek het lammetje wel te appreciëren en zachtjes mekkerend bleef het staan. Net als Evangeline begon hij het vuil uit het wol te halen terwijl hij achter het lammetje ging staan. Hij drukte zijn knieën zachtjes tegen de flanken van het beest zodat het wist dat het niet weg mocht rennen. Het lammetje leek zich echter op zijn gemak bij hem te voelen en bleef dus staan waar hij stond. Evan glimlachte, zocht verder naar het vuil en keek verbaasd op toen hij Evangeline hoorde kreunen. Hij hield zijn gezicht in de plooi toen hij zag dat een lammetje over haar schoot had geplast. ‘Les 2, zorg ervoor dat het lammetje in zo’n positie staat dat hij je niet onder kan pissen,’ begon hij lachend. Hij zag het lammetje naar de grond kijken alsof er niks gebeurd was en had voor even medelijden met Evangeline. Misschien moest hij haar niet zo plagen. ‘Ga je maar omkleden, dan begin ik wel alvast,’ zei hij glimlachend tegen haar. ‘Misschien moet je het eens achter zijn oren strelen en hem dan vasthouden zoals ik dit lammetje vasthoud. Dan pist hij op de grond.’ Zijn stem klonk serieus. Hij stond misschien niet in de meest charmante houding, maar het lammetje vertrouwde hem in elk geval en als hij moest plassen, plaste hij in elk geval op de grond. Oké, misschien ook een beetje over zijn voeten, maar dat was minder erg dan in zijn schoot. Hij verwijderde het laatste vuil, keek even schattend naar het wol en begon vervolgens met knippen terwijl hij wachtte op wat Evangeline zou beslissen om te doen.

OOC: Nee, ik blijf, this time for real :3 En er bestaat ook nog zoiets als 'n nieuw topic aanmaken als je dan zo graag wilt posten, maar dit topic is idd erg leuk, dus we houden deze gewoon aan haha ;D

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   ma jul 13 2015, 19:23

'Les 2, zorg ervoor dat het lammetje in zo’n positie staat dat hij je niet onder kan pissen.' Zijn opmerking liet haar verbouwereerd haar hoofd naar hem toedraaien en hem vervolgens lachend een zachte duw tegen zijn schouder verkopen. Het voelde zo goed om te lachen. Ze kon zich de laatste keer dat ze dat had gedaan niet herinneren. Voor de Glade moest het zijn geweest. Ze voelde haar lachspieren in ieder geval langzaam en schokkend op gang komen. Ze hield zich even in, en haar uitbundige lach veranderde in een zacht gegrinnik, toen hij haar iets vertelde. 'Ga je maar omkleden, dan begin ik wel alvast.' Ze knikte en glimlachte. Dat was attent van hem. Normaal gesproken had ze het iemand misschien niet alleen overgelaten, maar bij Evan leek ze er het volledige vertrouwen in te hebben. Ze stond moeizaam op, er voor zorgend dat ze haar handen niet tegen haar benen hoefde te zetten, en begon met vreemde passen naar het schuurtje te lopen, waar ze een paar schone kleren had liggen voor in gevallen als deze. Even wierp ze grinnikend een blik over haar schouder. 'Misschien moet je het eens achter zijn oren strelen en hem dan vasthouden zoals ik dit lammetje vasthoud. Dan pist hij op de grond.' Ze hief een wenkbrauw. Hij was goed met dieren. Voor ze de stal in liep, stak ze haar hoofd de deur om en riep hem toe; 'Nog steeds jammer dat je je al als Med-Jacker hebt aangemeld.' Zonder zijn reactie af te wachten pakte ze stilletjes glimlachend de kleding bij elkaar. Ze ging in de hoek staan voor ze haar shirt over haar hoofd trok, want de stal had nu eenmaal geen deur. Misschien was het wat preuts, niet dat iemand haar zou zien. Afgezien van een paar lammetjes.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   di jul 14 2015, 21:21

Evan keek op en zag dat Evangeline naar de schuur liep, waarschijnlijk om op zijn voorstel in te gaan. Hij glimlachte, boog zich weer over het lammetje en begon verder met knippen. Vanuit zijn ooghoeken zag hij echter niet het andere lammetje aankomen dat nieuwsgierig naar hun wilde gaan om een kijkje te nemen. Het lammetje dat hij voor zich had zag het ook niet, want deze had genietend zijn ogen gesloten en leek niet bang te zijn voor de grote schaar die Evan in zijn handen hield. Evan bracht de schaar weer naar beneden om het overige wol weg te knippen. Hij had slechts een klein gedeelte gedaan, maar het meeste ging er wel fatsoenlijk af omdat de beesten hier goed werden bijgehouden. Hij schrok op toen hij een ander lammetje hoorde mekkeren. Hij zag dat het beest nieuwsgierig naar zijn vriend liep en vervolgens heen en weer begon te lopen. Evan trok zijn wenkbrauw op, maar besloot om er verder geen aandacht aan te besteden en boog zich weer voorover om te knippen. Dat was het moment waarop het lammetje dat naast hun stond besloot om zijn vriend aan te stoten. Door de schok verloor Evan de grip op het lammetje en schoot de schaar naar voren. De punt van de schaar boorde zich in het vel van het lammetje en deze begon zielig te mekkeren terwijl het zich uit Evan’s grip probeerde te wringen. ‘Hé, ophouden,’ zei Evan terwijl hij de schaar voorzichtig los probeerde te halen. De punten van de schaar waren echter vastgeraakt in de wol. Het lammetje trapte met zijn achterpoten tegen Evan’s benen en rende er vervolgens vandoor. Zonder zich te beseffen dat Evangeline daar stond om zich om te kleden rende Evan achter het beest aan. Net in de schuur aangekomen greep hij het beest bij de flanken en trok de schaar voorzichtig los uit het wol. ‘Hebbes. En nu rustig blijven staan,’ mompelde hij terwijl hij de verwonding op zijn gemak probeerde te bekijken. Het lammetje mekkerde echter nieuwsgierig en Evan keek op om te zien wat er gaande was. Zijn gezicht kreeg een enorme kleur toen hij Evangeline zag staan. ’S-Sorry,’ stotterde hij. Wauw. Dit was werkelijk de eerste keer in zijn leven dat hij ergens om stotterde. ‘Ik… de schaar was vast blijven hangen in het wol en…’ Hij schudde zijn hoofd, wreef over zijn achterhoofd en probeerde het lammetje terug uit de stal te lokken. Dat lukte en met een rood hoofd boog hij zich, eenmaal weer buiten de stal gekomen, over het lammetje om de verwonding te bekijken en weer verder te knippen. Wat gênant, zeg!

OOC: Vind ik prima! We kunnen dit op ons gemak afronden though, dat topic tussen Eve en Evan komt sws c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   ma jul 27 2015, 17:24

Ze hoorde hoe een van de lammetjes het alweer op een klaaglijk gemekker zette, en glimlachte. Ze leken die jongen niet echt te mogen. Of te erg te mogen, een van de twee. 'Ik kom eraan,' prevelde ze zachtjes tegen niemand in het bijzonder. Maar voordat zij de beestjes weer had kunnen bereiken, kwam er een lammetje wat overstuur de schuur in gerend. Een vragende frons verscheen op haar gezicht toen ze wat dichter op het lammetje af liep. Was dat de schaar in haar vacht? Hoewel ze met het dier te doen had, kon ze het niet laten dat een gegrinnik over haar lippen rolde. Sadist die ze was. Ze wilde juist haar armen uitstrekken en naar het beestje toelopen, toen Evan de schuur binnen kwam rennen. Evangelines ogen werden groot, terwijl ze paniekerig achter zich naar het droge shirt greep, een beweging die haar deed wankelen en bijna maakte struikelen. Terwijl hij -gelukkig- met het lammetje bezig leek, griste ze het shirt van een hoge strobaal waar ze het had neergelegd. Angstig en met grote ogen had ze zich tegen de muur aan gedrukt, met het shirt voor zich, om haar lichaam te bedekken. Het maakte haar niet uit al zag de hele Glade haar naakt, maar die verdomde littekens moest ze om de een of andere onverklaarbare, instinctieve reden kosten wat het kostte verbergen. Die verdomd frustrerende en onverklaarbare striemen die haar rug tekende, haar onderbenen en zelfs haar buik en sleutelbenen. Ze wilde bijna een opgeluchte zucht slaken, tot het lammetje haar richting op begon te mekkeren en Evan zijn hoofd draaide. 'S-Sorry. Ik... de schaar was vast blijven hangen in het wol en...' Zich duidelijk schamend, droop hij af, het lammetje uit de schuur lokkend. Evangeline kon zijn bewegingen alleen maar met grote ogen volgen. Toen hij de stal uit kwam, liet ze haar hoofd naar achteren vallen, tegen de muur. Ze beet op haar lip en zuchtte. Ze wist niet waarom, maar haar hele lichaam tintelde. Alsof ze... Alsof ze wílde dat hij haar zo zag. Ze schudde haar hoofd. Dat was belachelijk. Hoewel hij wel als een gentle men had gereageerd. Hij had ook misbruik kunnen maken van de situatie, of wat voor ideeën Evangeline dan ook in haar hoofd haalde. Haar hart klopte in haar keel. Wat was er in hemelsnaam met haar aan de hand? Ze sloot haar ogen en wreef zich over haar gezicht voor ze zich hervatte en het shirt over haar hoofd trok. Toen ze zich had aangekleed, liep ze in een rechte lijn de schuur uit, naar hem toe. Hij was weer braaf gaan zitten en weer verder gegaan met de werkzaamheden. Ze omsloot zijn handen en nam de schaar over nadat ze voor hem was gehurkt. Het lammetje besloot dat hij het ook wel had gezien en zette het op een rennen. Ze sloeg er geen acht op, en keek hem alleen maar aan, terwijl haar hand trilde tegen de zijne. Ze keek hem aan, en zei hem, zo kalm als ze dat ooit had gedaan; 'Ik denk dat je genoeg geholpen hebt voor vandaag.' Toen stond ze op, en nam met een grote pas afstand, haar blik geen moment van hem afkerend.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: No butcher that does not slaughter   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
No butcher that does not slaughter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow-