IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 VERHAALLIJN I - THE STING

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: VERHAALLIJN I - THE STING   di mei 19 2015, 01:27


De angst staat in je ogen en het zweet druipt langs je lichaam. Het geratel van een machine en het getik van metaal klinkt vlak achter je, en je hoort hoe het dichterbij komt. Zo snel als je benen toelaten ren je richting de uitgang van het labyrint, maar het is te laat. Je voelt hoe je wordt gegrepen, en vlak daarna verdwijnt er een naald in je borst. En dan begint het: the changing.

De allereerste verhaallijn van TMR wordt gestart! Voor deze verhaallijn wordt nog dicht bij het originele verhaal gebleven, en wordt het idee van de changing gebruikt. Omdat er grote verschillen zijn tussen de changing in de film en in het boek, wordt er hieronder een uitleg gegeven hoe we het hier aan zullen pakken.

Wat is de changing?
In het labyrint lopen Grievers rond; tot nu toe alleen bekend om hun gebrul 's nachts en hun beangstigende verschijning. Waar de Gladers nu achter zullen komen, is dat ze beschikken over naalden. Iedereen die gestoken wordt door een naald, wordt ongelofelijk ziek. Je begint te hallucineren, slaat groen uit, hebt bloeddoorlopen ogen en donkere aderen worden zichtbaar over je hele lichaam. Vaak begin je jezelf te verwonden en raak je in een staat van complete verbijstering.
In de film kan je hier niet van genezen, maar in de boeken wel. Met de box wordt het medicijn meegegeven, en alleen door een injectie zal de Glader overleven. Tijdens de hallucinaties krijgt de gestoken persoon vage herinneringen aan vroeger. Er valt maar weinig touw aan vast te knopen, maar de beelden die verschijnen, zijn afschuwelijk. Ook zien ze enkele beelden van het laboratorium van WICKED, waar de 'creators' hun werk doen.
Het wordt de changing genoemd, omdat veel mensen veranderen na te zijn gestoken. Vaak worden ze onuitstaanbaar, en ze kunnen de beelden die ze gezien hebben niet delen met anderen, want dan wordt hun keel dichtgeknepen door de creators.

Hoe wordt het hier uitgevoerd?
Hier zullen we het doen zoals in de boeken, mét een tegengif. Als je je aan het originele verhaal wil houden, kan je je karakter onuitstaanbaar maken, maar dit hoeft niet. We kunnen ons voorstellen dat je daardoor je karakter minder leuk vindt om te bespelen, en het zou juist leuk zijn als er enkele actieve karakters blijven die de changing ondergaan zijn.

Dus.. hoe nu verder?
Hele goede vraag. Zoals iedereen weet, mogen alleen de Runners het labyrint in. Dit betekent niet dat niemand anders eens de stoute schoenen aan kan trekken en kan koekeloeren in het labyrint. Je loopt hiermee alleen het risico opgesloten te worden in the Slammer. Nu komt daar dus nog een risico bij: je kan gestoken worden. Hoe gebeurt dat? Er is een account genaamd 'Griever' - en verrassing verrassing, dat is een Griever. Alle topics in het labyrint worden in de gaten gehouden, en als wij het goed vinden passen dat iemand gestoken wordt, dan zal er vanaf dat Griever account gepost worden.

Maar, maar.. ik wil gewoon het labyrint in, maar niet gestoken worden
Door het labyrint in te gaan, loop je altijd het risico gestoken te worden.

Oke dan, maar hoe zit het dan met het tegengif als dat niet toegediend wordt?
Natuurlijk kan het zo lopen dat er geen tegengif toegediend wordt, en dan zal je karakter sterven. De Med-Jackers kunnen hierin hun fantasie de vrije loop geven ('Oh nee, alle injecties zijn gestolen!'), maar nooit zal je karakter sterven zonder jouw toestemming (het kan je alleen wel erg naar gemaakt worden ;D)

Hoe zit het nou precies met die Med-Jackers?
Anthony is de keeper van de Med-Jackers. Om te voorkomen dat er teveel Med-Jackers komen, heeft Anthony de vrijheid om te bepalen wanneer hij hoeveel mensen  aanneemt - er zijn er immers maar een beperkt aantal nodig. Deze verhaallijn zal dus ook de aanleiding zijn om meer Med-Jackers aan te nemen.

Zijn er verder nog belangrijke dingen om rekening mee te houden?
Nop. Geen specifieke gebeurtenissen, en behalve dit ligt er vrij weinig vast. Inspireer me om op je topic te reageren met bae Griever en dan zien we wel wat spontaniteit en leuke plottwists ons brengen! Wees dus ook compleet vrij om extreem te doen.

Heb je nog vragen? Reageer in dit topic. Heb je heel specifieke vragen die op jouw karakter slaan/ wil je de mogelijkheden bespreken, stuur me een PM Smile


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"


Laatst aangepast door Max op za okt 10 2015, 22:34; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: VERHAALLIJN I - THE STING   ma mei 25 2015, 14:04

Voor mensen die topics gemist hebben of dingen terug willen lezen, er wordt hier ook een overzicht geplaatst van topics die bij de verhaallijn horen.

Well that ended badly - slachtoffer nummer 1 (Oliver)
http://themazerunnernl.actieforum.com/t212-well-that-ended-badly

Well that ended badly II - Oliver wordt naar de Glade gebracht, en de schrik zit er goed in bij iedereen
http://themazerunnernl.actieforum.com/t222-open-well-that-ended-badly-ii

Well that ended badly III - Anthony heeft geen idee hoe hij Oliver moet behandelen, en kiest ervoor de hand van Oliver af te hakken, om zo hopelijk verspreiding van de infectie tegen te gaan.
http://themazerunnernl.actieforum.com/t238-well-that-ended-badly-iii

Moment of truth - een onbekende injectie is gevonden en wordt uitgeprobeerd op Oliver
http://themazerunnernl.actieforum.com/t280-moment-of-truth

I give up. I can't handle this - Slachtoffer nummer 2 (Alylore)
http://themazerunnernl.actieforum.com/t267-i-give-up-i-can-t-handle-this

How will this end? - Begrafenis Alylore
http://themazerunnernl.actieforum.com/t288-begrafenis-alylore-how-will-this-end

(De kans dat ik een topic vergeet erbij te zetten, is aanwezig. Dus stuur eventjes een linkie als je een topic hebt dat hierbij moet Smile )


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
VERHAALLIJN I - THE STING
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: ALGEMEEN :: WCKD-pedia :: Mededelingen-