IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Building upstairs homestead

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Building upstairs homestead   zo mei 24 2015, 22:58// Max
Plof

Deze godvergeten kutplaats ook. Iedere dag, dag in dag uit, zaten ze hier opgesloten tussen vier muren. Geen idee hoe ze moesten ontsnappen, wie ze waren of waarom ze hier zaten. Twee hadden zich opgeofferd om het labyrint te gaan onderzoeken, en één was gestoken en ziek. Misschien wel dodelijk ziek. Hij was er slecht aan toe, en niemand zou het verbazen als Oliver het niet zou overleven - al werd dat door niemand hardop gezegd.

Plof

Zijn bijl viel neer.

Plof

En weer, agressiever deze keer.

Plof

Iedere dag weer moest hij moeite doen zichzelf in de hand te houden, en iedere dag weer merkte hoe hij zich meer en meer afzonderde van de rest, terwijl zijn verantwoordelijkheidsgevoel sterker werd.

Plof

Hij was waanzinnig gefrustreerd. Toen hij hier kwam, leken dingen nog te overzien. Nu waren ze met zo veel, zo veel problemen. Een paar psychoten, een paar agressievelingen, een paar te dom om te poepen. Het was geen groepje van tien jonge mensen meer die hier het beste van probeerden te maken. Het was nu een bende ongeregelde mensen. Hij kon het niet regelen. Het frustreerde hem.

Plof

En dus focuste hij zich maar op dat wat hij wél kon beheersen: de Glade zelf. Er was nog steeds een gebrek aan slaapplaatsen, en dat was nou iets waar hij wel wat aan kon veranderen - dat kon hij wel fixen. En dus stond hij hier weer, zoals alle dagen hiervoor, bomen om te hakken, in gepaste stukken te hakken, om ze vervolgens met spijkers en touw vast te maken. Zijn kennis van hoe iets veilig gemaakt moest worden, was gegroeid, en nu was hij begonnen aan een uitdagende klus - leuk he, dat hij zichzelf nog wel uit wilde dagen.

Oliver was ziek, gevaarlijk en agressief. Anthony kon wel doen alsof hij wist waar hij mee bezig was, maar het was duidelijk dat hij ondanks zijn talent ook niet goed wist wat er voor hem lag. Was het besmettelijk? Max dacht zelf van niet, maar hij kon niks met zekerheid zeggen. Wat hij wel met zekerheid kon zeggen, was dat Oliver gescheiden moest worden van de rest zolang hij zo ziek en agressief was - of zolang hij leefde, voor hoe lang dat dan ook mocht zijn.
Max was bezig met een uitbreiding van homestead, maar één zoals hij nog niet had gedaan. Het was geen simpele uitbreiding, het was een extra verdieping. Om de slaapplaatsen heen stonden nu simpele muren om het af te sluiten van de rest van de glade. Een dak erboven was hem ook gelukt. En nu moest een trap met een luik ze naar een tweede verdieping brengen. Het was een uitdaging - maar hee, dat was juist wat hij wilde, niet?

Het enige wat hij nodig had, waren nog een paar extra handen die hem konden helpen. Hij noemde zichzelf intussen builder, en hij had een paar extra builders nodig.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noah
avatar
Overleden

PROFIEL
Aantal berichten : 103

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Ageless now
Job:
Relationship: I never found you

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   ma mei 25 2015, 20:38

Het ergste van dit alles was dat Noah veel alleen was. Te veel. En in al die tij dat hij alleen was dacht hij veel na. Te veel. Soms had hij het gevoel dat de gedachtes hem zouden verstikken, dat hij gek werd. Veel van de dingen die er gebeurden ontgingen hem. Hij duwde zich weg van de groep, ook al wist hij dat dat niet goed was. De andere mensen hier waren de enigen die hij had, maar toch bleef hij iedereen weg duwen. In het begin was het hem nog wel gelukt. Zo had hij wel een paar mensen ontmoet. Maar nu werd het hem vaak te veel, en zocht hij vaak de eenzaamheid op.

Ook de verveling was verschrikkelijk. Hij voelde zich nutteloos, en bijna al zijn gedachtes was vol zelfhaat en pessimisme. Hij haatte alles aan deze plek. De groene kleur van het gras, kille briesjes in de nacht. Maar vooral de muren. De muren maakten alles zo veel erger. Hij werd er claustrofobisch van, en had al tijden nachtmerries over ze. Dat ze op hem af kwamen, hem probeerden te pletten. Of dat ze juist niet bewogen, en hen onbeschermd lieten voor de gevaren van het labyrint.

Het was op een zonnige middag dat hij zich besefte hoe sneu zijn situatie was. Hij zat met zijn rug tegen een boom, niet ver van de homestead. De meesten hier deden in tegenstelling tot hem hun best om er wat van te maken, terwijl hij zich als een klein jongetje verstopte in het bos. Niet in een hoekje, want in een hoekje betekende bij te muren, en die ontweek hij angstvallig. Zijn ogen staarden levenloos voor zich uit in het niets, terwijl hij nadacht over wat hij moest doen. Zo doorgaan? Een goede optie was het niet. Steeds meer voelde hij de neiging om te helpen, mee te doen met de groep, maar het wilde niet echt lukken. Tot nu. Zonder er echt over na te denken stond hij op, en begon hij licht gehaast te lopen. Zoekend naar de eerste de beste. Misschien kon hij wel .. helpen, ofzo.

Na een tijdje lopen bereikte zacht geplof zijn oren. Nieuwsgierig keek Noah op, en voor het eerst in lange tijd was er iets van opgewektheid te zien in zijn ogen. Voor het eerst sinds hij hier was voelde hij zich daadwerkelijk gemotiveerd, en snel volgde hij het geluid. Na een tijdje zag hij de jongen die hem op de eerste dag hier verwelkomt had, gebogen over een blok hout. Hij was ingespannen aan het hakken, en Noah besloot om op hem af te stappen. Het zag er wel naar uit dat hij een beetje hulp kon gebruiken. 'Hee..' Begon hij een tikkeltje ongemakkelijk. Even bleef hij zwijgend staan, zijn handen in zijn zakken. 'Kan ik misschien helpen .. ?' Voegde hij er aan toe. Noah was dan misschien niet extreem breed, maar hij was op zich wel sterk en geschikt voor zwaar werk als hout hakken. Hopelijk kon hij zich een beetje nuttig maken.

[Niet zeker of ik hier mocht posten?]

_________________

x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   ma mei 25 2015, 21:15// Max
~ Oh ja zeker!

Die hele ochtend was Max bezig met hout verzamelen, het oneindig hakken, meten, passen en bijzagen. Hij kon deze klus nooit in zijn eentje voor elkaar krijgen, maar dit begon kon hij wel aan. Toch was hij meer dan opgelucht toen Noah bij hem kwam staan en zijn hulp aanbood. "Ja, heel graag zelfs," reageerde Max lachend, waarin zijn opluchting te horen was. Hij ging meteen over op het uitleggen van zijn plan. "Ik ga een tweede verdieping maken." Homestead was intussen geen karige slaapplaats meer, bestaande uit een paar bomen en hangmatten. Het was intussen al een behoorlijk mooi huisje geworden, wat bestond uit één grote slaapruimte. Nu zou daar een tweede kamer aan toegevoegd worden.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noah
avatar
Overleden

PROFIEL
Aantal berichten : 103

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Ageless now
Job:
Relationship: I never found you

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   ma mei 25 2015, 21:30

De jongen leek opgelucht toen Noah aanbood om hem te helpen, en zijn luchtige lach deed de bruinharige jongen zich op zijn gemakt voelen. Noah ontspande een beetje, en glimlachte zachtjes terug. "Ja, heel graag zelfs," Sprak de jongen. Noah kon zich herinneren dat hij zijn naam had gezegd, maar de naam zelf ontschoot hem even. Was het niet iets met de m? Mark? Nee, niet Mark. Ma .. Max! Ja dat was het. Max begon meteen enthousiast te vertellen over zijn plan. "Ik ga een tweede verdieping maken." Een tweede verdieping? In Noah's oren klonk het een beetje te ambitieus, en aarzelend keek hij naar de huidige homestead. Zou dat een andere verdieping kunnen houden? 'Hoe wil je dat doen dan?' Vroeg hij nieuwsgierig. Het klonk niet als een makkelijke opgave, maar misschien had Max het wel allemaal heel goed bedacht. Hoe dan ook, Noah zou hem in iedere geval kunnen helpen met het fysieke gedeelte, zoals het sjouwen en het hout hakken.

_________________

x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   di mei 26 2015, 07:32

Evan veegde het zweet af. Hij was net zeker tien keer op en neer gerend om spullen van de Bloodhouse naar de Cooks te brengen. Zware bakken met vlees en vis hadden er voor gezorgd dat zijn armen nu een beetje loom waren, maar hem hoorde je niet klagen. Het probleem was dat er steeds meer mensen bij kwamen. Steeds opnieuw zat er weer iemand in de Box. Soms zat er iemand bij met echt veel verstand, op een andere keer zat er iemand bij die helemaal niks kon. Of van die dombo’s die dachten dat ze leuk waren door grapjes te maken die helemaal niet leuk waren. Kortom: mensen aan wie ze niks hadden. Maar goed, hij richtte zich maar gewoon op de mensen die wél goed mee konden helpen. Hij zuchtte, zette de laatste bak bij de Cooks neer en draaide zich om. Waar kon hij nog helpen? Het was hem opgevallen dat Max bezig was geweest met de Homestead. Hij had de jongen eerder geholpen en hij wist vrij zeker dat de jongen nu ook wel wat hulp kon gebruiken. Zijn vermoeden werd bevestigd toen hij een andere jongen naar de Homestead zag gaan die hij niet kende. Hij klopte zijn handen aan zijn broek af, knikte vriendelijk naar de Cooks en ging vervolgens naar Max toe. ‘Hé man,’ sprak hij zacht. ‘Kan ik je ergens mee helpen?’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   di mei 26 2015, 10:20// Max
Max merkte Noah's aarzelende blik op, en begon te grijnzen. "Ja, het wordt wat lastig, maar we kunnen niet oneindig de slaapplaatsen op de grond blijven uitbreiden. Dus uiteindelijk zullen we wel moeten." Hij liep naar een paar dikke palen die op dit moment het dak van de slaapruimte omhoog hielden. "We moeten wat meer van deze hebben, en wat nu het plafond is moet steviger gemaakt worden, omdat dat straks een vloer wordt. Ik heb dingen niet heel precies uit kunnen rekenen - ik zou niet weten hoe. Maar zolang we ervoor zorgen dat het gewicht goed verspreid wordt, zou het moeten lukken." Wie weet zou de vloer eens doorzakken en iemand met gebroken benen zitten, maar vergeleken met gestoken worden door een Griever klonk dat helemaal niet zo slecht. De kunst van relativeren.
Op dat moment kwam Evan aangelopen. "Hey!" Fijn dat hij er ook was. Zeker als ze met veel gewicht gingen werken, waren extra armen om alles omhoog te houden hard nodig. "Hoorde je m'n uitleg net?"


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   do mei 28 2015, 07:31

Vlak voordat hij arriveerde en vlak nadat hij zijn woorden had gesproken, was Max zijn uitleg begonnen en Evan luisterde geboeid mee. Hij glimlachte. Hij had van hun eerste ontmoeting al wel opgemaakt dat de jongen iemand was die graag de handen uit de mouwen stak, maar zo was hijzelf ook. Hij keek naar de palen die de slaapruimte omhooghielden. Hij liep er naartoe en liet zijn hand er langs glijden. Hout. Natuurlijk. Hij dacht diep na. Konden ze dat soort palen niet maken bij de Deadheads? Daar waren toch heel veel bomen? Maar ja, dan moesten ze wel materiaal hebben natuurlijk. Bovendien wist hij niet of dat het soort hout was wat Max bedoelde, maar hij het altijd proberen, toch? ‘Dit is gemaakt uit hout,’ zei hij tegen Max. ‘Hebben we nog van zo’n soort materiaal liggen of zou het niet handiger zijn als we een paar bomen afkapten in de buurt van de Deadheads?’ Toen dacht hij na over het volgende probleem. De vloer. ‘En voor dat plafond stel ik voor dat we dat helemaal kapot maken en er dan ook hout neerleggen? Dat kunnen we dan bevestigen met schroeven…’ Hij keek om zich heen. ‘Als we dat hebben natuurlijk. En als dat niet was wat je in gedachten had, zou ik graag horen wat dan wel. Want ik heb geen ideeën meer.’ Hij begon te lachen. Hij hoopte ook dat zijn idee een beetje strookte met dat van Max, want hij wilde zichzelf niet belachelijk maken tegenover de jongen. ‘Het helpt ook niet echt dat ik geen Builder ben.’ Hij grinnikte even, want dat was wel waar. Ze zouden aan zijn perspectief op ideeën minder kunnen hebben omdat hij er eigenlijk niet zo mee bezig was, maar improviseren kon altijd helpen, niet waar?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   vr mei 29 2015, 17:52// Max
Evan had het duidelijk gehoord, en had meteen een heel plan in gedachte om Max' idee uit te kunnen voeren. Hij knikte met grote bewegingen. "Ja, klinkt heel goed! Voor de palen die ondersteunen hebben we wat palen van deadheads nodig, en om het dak te versterken wat dikke planken. We hebben niet heel veel schroeven en spijkers, maar veel kan bij elkaar gehouden van touw. Daar hebben we wel genoeg van." Het was handig zo, met de helpende handen. "Ik denk dat we voor nu vijf steunpilaren nodig hebben. Kunnen jullie die helpen halen?" Hij had Helena beloofd haar ook nog een taak voor vandaag te geven, omdat hij haar had verboden het labyrint in te gaan. Zij kon alle benodigdheden gaan verzamelen, en was voor straks licht genoeg om op het dak te zitten om alles daar vast te maken. Niet dat hij haar buiten het boomkappen wilde houden - ze was een onwijs sterke meid. Maar toch.. Aan zijn belofte houden zou hij doen, maar hij wilde ook dat ze een dagje rustig aan deed.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   vr mei 29 2015, 18:02

Er gebeurde daar iets, allemaal mensen die samen waren. Of nou ja, allemaal mensen… 3 mensen die erop leken dat ze iets gingen doen. Misschien kon ze wel helpen? Stil en in de schaduwen liep ze op hun af. Ze was lichtvoetig en snel, en nog eens extra stil omdat ze Evan erbij zag staan. De laatste keer dat ze hem had gezien was het nogal…ongemakkelijk geweest. Daarom hoopte ze goed te beginnen, nou al was alles beter dan naakt zijn met de andere erbij. Stil kwam ze steeds dichterbij tot ze uiteindelijk uit de schaduw kwam en Evan een por in zijn zij gaf, wetend hoe slecht hij tegen kietelen kon. “Hay.” Zei ze blij, of het nou echte blijheid was of niets wist ze niet…zal ze waarschijnlijk achter komen later vandaag. Al snel kwam ze van achteren Evan vandaan en ging ze naast hem staan waarna ze haar blik naar Max keerde. “Kan ik met iets helpen? Ik weet dat ik niet de sterkste ben, maar slap ben ik niet en ben heel erg behendig.” Ze wist niet of ze mee zou mogen doen, maar ze kon altijd proberen. Afwachtend bleef haar blik op Max gericht terwijl ze toch wel een beetje onzeker van haar ene been op haar andere wiebelde. De andere jongen keek ze niet aan, te onzeker sinds ze hem nog niet kende.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noah
avatar
Overleden

PROFIEL
Aantal berichten : 103

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Ageless now
Job:
Relationship: I never found you

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   vr mei 29 2015, 19:41

Max verduidelijkte zijn plan, en ook al snapte Noah er niet heel veel van, toch knikte hij. Ergens klonk het allemaal wel logisch. Hij zou het mentale werk wel aan Max over laten. Al snel kwam er een andere jongen bij het duo staan, en Noah knikte begroetend. Hij stelde voor om ook mee te helpen, en aangezien het leek alsof Max de leiding had gaf hij maar geen antwoord. Zwijgend luisterde hij mee met het gesprek tussen de twee. De nieuwe jongen stelde voor om wat bomen om te kappen in de deadheads voor de palen. Max vroeg of zij dat wilden halen, en Noah knikte weer, ook al wist hij niet zeker of het wel helemaal aan hem gericht was. Hij wiebelde aarzelend heen en weer, wachtend tot er iets zou gebeuren. Hij was niet echt het leidinggevende type, meer volgend. Die moesten er ook zijn. Plotseling kwam ook een meisje bij hen staan, die ook vroeg of ze mee kon helpen. Ze zag er niet erg sterk uit, maar alle hulp was vast welkom. Echter voelde Noah zich niet zo in de positie om haar uit te nodigen, dus keek hij afwachtend naar Max. Hij voelde zich weer een tikkeltje overbodig, maar dat zou wel over gaan als hij eenmaal bezig was.

_________________

x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   vr mei 29 2015, 20:33

'Cause this is torturous electricity
Damn, damn, damn. Ze had zich overslapen -zelfs met het bonkende geluid van de werkende Laarders. Vannacht had ze ontzettend goed geslapen, aangezien ze niet zo vroeg als gewoonlijk moest opstaan, maar nu was ze toch nog te laat. Vlug verwisselde ze haar slaapshort voor een gewone werkbroek en draaide ze haar lange haren in een snelle dot. Helemaal verkrukkeld en niet doorhebbend dat ze haar slaapshirt -dat er echt netjes gestreken uitzag...- rende ze richting het geluid. Ondertussen wreef ze de slaap uit haar ogen, waarna ze Max en een deel andere Laarders zag staan. "Sorry, sorry, sorry! Ik heb me overslapen!" Kwam ze half-geeuwend en met plukken haar stekend uit haar dot, aan. Kort liet ze haar slaperige, blauwe ogen over de menigte glijden: Alex, Noah en Evan -als ze zich niet vergiste. Eigenlijk moest ze dringend meer Laarders gaan ontmoeten en verwelkomen, maar voor nu moest ze dat probleem maar even laten voor wat het was. "Kan ik nog iets doen?" Vroeg ze zachtjes en toen ze doorhad dat ze nog op blote voeten stond, keek ze grinnikend naar de grond. Dat had ze toch weer eens geweldig gedaan.
tag: Helena| words: xxx | notes: xxx
robb stark

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   za mei 30 2015, 22:08// Max
Alex kwam erbij staan. "Jup! Zeker!" Nog zo'n licht meisje was handig, want dan kon zij samen met Helena op het dak. "Wil jij uit de cabin de touwen en dergelijke halen? Dan gaan wij alvast boompies hakken." Het beurde hem zichtbaar op dat zoveel mensen bereid waren hun handen uit de mauwen te steken om deze klus te klaren. Hij keek opzij naar Noah en Evan, en stond op het punt richting de bossen te lopen, toen Helena aangehinkeld kwam. "Hallo miss sunshine," lachte hij. "Jij gaat straks het dak op met Alex, maaaaar.." Zijn ogen gleden naar haar blote voeten. "Ik denk dat je nog even een paar minuutjes extra moet nemen om wakker te worden."


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   vr jun 05 2015, 07:32

Evan luisterde naar wat Max zei en knikte. Oké. Vijf steunpilaren. Deadheads. Dan zouden ze eerst gereedschap moeten hebben om die bomen om te kunnen zagen natuurlijk, want Evan nam aan dat ze alles met hout gingen doen. Hij wilde net aangeven dat hij ging vertrekken om een zaag te halen toen hij Lex zag. Hij glimlachte naar het meisje en bleef even staan wachten tot ook zij een opdracht kreeg. Hij was wel blij dat Max haar niet bij het deel indeelde waarbij ze in de bossen moest gaan werken. Vervolgens kwam Helena aanlopen, een meisje die hij al eerder had ontmoet en die toen best vriendelijk tegen hem was geweest. Hij grinnikte toen hij naar haar blote voeten keek. Ook Max leek het op te merken en Evan knikte instemmend toen hij zijn woorden zei, maar besloot om er niks van te zeggen omdat hij Helena niet ongemakkelijk wilde laten voelen. ‘Veel plezier. En niks breken of zo,’ zei hij tegen Lex en hij stak zijn tong plagend naar haar uit. ‘Ik ga even materiaal halen zodat we die boompjes om kunnen hakken, oké?’ vroeg hij aan Max, maar hij nam aan dat dat wel goed zat en draaide zich om. In het voorbijgaan haalde hij uit naar Lex met zijn hand en prikte haar in haar zij. Vervolgens zette hij het op een sprinten zodat hij uit haar buurt was voor als ze wraak wilde nemen. Het duurde niet lang voordat hij het materiaal gevonden had wat ze nodig hadden en hij vertrok weer terug naar Max. Hij liet de gereedschapskist zijn en wachtte tot ze naar de Deadheads zouden gaan. Hij zette de gereedschapskist even neer om zijn schouder te ontlasten en wachtte af.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   vr jun 05 2015, 13:44

Ze kon zien hoe Evan haar een glimlach gaf, die ze zelf met een scheve glimlach beantwoorde terwijl ze nog naar Max keek. Zover ging het nog goed, no awkwardness. Alexx kon haar ogen bijna voelen glinsteren van enthousiasme toen ze niet werd weggestuurd. Eindelijk kon ze eens iets anders doen dan al die vieze werkjes. Niet dat ze daar iets tegen had maar af en toe eens afwisselen was wel leuk. "Yes sir." Snel strekte ze haar lichaam waardoor ze wat groter stond en hield ze haar hand tegen haar hoofd aan als een salut dat je zou doel tegen je kolonel. Pas toen ze nog iemand in hun richting hoorde stappen liet ze haar hand naast zich vallen en keek ze op. En natuurlijk was het Helena, ze had echt geen geluk hé. Maar nee, ze zou Helena haar humeur niet doen verpesten. Het was niet alsof ze nog boos was, het maakte haar eerder verdrietig. Daarnaast voelde ze zich ook nog eens erg klein tussen al die grote mensen. Waarom moest zij nou net één van de kleinste zijn? Verbaasd draaide ze zich naar Evan wanneer hij tegen haar begon te spreken. Maar al snel maakte ze een pruillip en grote puppyogen. "Why not? Breaking things is fun. Maar ik zal niets breken zolang jij weg blikft van de badkamers." Zei ze terwijl ze zelf haar tong liet zien. Het was misschien een beetje kinderachtig, maar het was leuk. Al snel draaide ze zich om om te zien of dat Helena samen met haar de spullen ging halen of niet. Toch werd ze weer afgeleid door de jongen toen ze ineens een por in haar zij kreeg en een kleine 'iep' niet binnen kon houden. Het was niet haar schuld dat ze niet tegen kietelen enzo kon. Klaar om zelf aan te vallen draaide ze zich om, maar natuurlijk was Evan er al vandoor gegaan. "Next time." Zei ze zachtjes tegen zichzelf terwijl ze met een nog grotere glimlach zich terug keerde naar Max. "Ik zal het touw enzo halen." Zei ze waarna ze richting de cabine begon te sprinten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Building upstairs homestead   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Building upstairs homestead
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead-