IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 That's my name [&open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kennith
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ~.Seventeen
Job:
Relationship: ~.Not Important

BerichtOnderwerp: That's my name [&open]   ma mei 25 2015, 00:04


Met een zucht stroopte ze de mouwen van haar lichtblauwe bloes op. Alleen maar om deze nog viezer te maken dan ze al waren. Even keek ze de Glade rond. De meeste Gladers waren aan het werk, maar sommigen waren gewoon wat aan het klooien. Nogmaals zuchtte ze, en richtte haarzelf weer volledig op de planten. De blondine zat op haar knieën in de Gardens van de Glade, en was bezig met het verwijderen van onkruid. Ze lette goed op, zodat ze niet per ongeluk een wortel van een plant mee de grond uit rukte. Momenteel waren de tomatenplanten aan de buurt. Iemand had ze net nog water gegeven, want haar grijze broek en handen zaten onder de modder. Om een of andere reden zat er ook een veeg op haar wang, maar als ze die weg zou halen zou waarschijnlijk haar hele gezicht onder de modder komen te zitten. Ze wist niet wat het haar deed herinneren, maar het gebeurde. Haar naam. Ze wist het weer. Evan had gelijk. Een glimlach sierde haar lippen terwijl ze verder ging met haar huidige taak. Kennith. Dat was haar naam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik
avatar
Runner

PROFIEL
Aantal berichten : 105

Registratiedatum : 15-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: That's my name [&open]   ma mei 25 2015, 11:48


Erik keek de Glade rond. Zo’n beetje iedereen was aan het werken, al waren er natuurlijk altijd wel die niets deden. Hem maakte het niet echt uit wat iedereen deed, zolang ze maar iets deden. Daarom was hij nu op weg naar de Gardens. Stilzitten in de Glade was niet echt iets dat hij graag deed. Hij was nog steeds bang dat hij zodra hij zou stoppen met werken het labyrint in zou lopen en hij kwam liever geen grievers tegen. Hij legde de laatste paar meter naar de Gardens af en keek rond op zoek naar iemand die hij kon helpen. Zijn blik viel op een meisje dat er ongeveer een jaar ouder dan hem uitzag. Blijkbaar had iemand de planten water gegeven, want het meisje zat helemaal onder de modder terwijl ze onkruid uit trok. Hij liep naar haar toe en ging wat verder, bij een stuk dat ze nog niet gedaan had, op zijn knieën zitten. Hij stroopte de mauwen van zijn T-shirt op en begon aan het onkruid te rukken. ’Is het niet erg als ik kom helpen’ Zei hij tegen het meisje terwijl hij aan het onkruid trok. Niet dat hij dacht dat ze hem weg zou jagen ofzo.


_________________


Laatst aangepast door Erik op di jun 02 2015, 17:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kennith
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ~.Seventeen
Job:
Relationship: ~.Not Important

BerichtOnderwerp: Re: That's my name [&open]   ma mei 25 2015, 16:48


'Is het niet erg als ik kom helpen?' Huh? Kennith keek op, en zag iets verder een jongen zitten. Hij was iets jonger dan haar, en was begonnen met het onkruid uit de grond te trekken. 'Helemaal niet.' zei Kennith, terwijl ze weer een handvol onkruid achter haarzelf neer gooide, waar zich al een grotere stapel had gevormd. 'Mijn naam is Kennith, trouwens.' glimlachte ze naar de jongen. Het was de eerste keer in de Glade dat ze dat had kunnen zeggen. Even keek ze naar de tomaten. Ze waren nog groen van kleur, maar zagen er goed uit voor hun leeftijd. Er viel een blonde lok voor haar ogen, eentje die ze met gemak weer uit haar zicht blies. De stapel achter haar groeide en groeide. Zo snel zelfs dat ze twijfelde over wanneer het voor het laatst was dat iemand het onkruid had weggehaald. Nu moest ze toegeven, het was niet het aller leukste karweitje in de Glade. Maar het moest gebeuren, en daarom deed Kennith het graag.  

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik
avatar
Runner

PROFIEL
Aantal berichten : 105

Registratiedatum : 15-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: That's my name [&open]   ma mei 25 2015, 18:35


'Helemaal niet.' Ze gooide wat onkruid achter zich. Erik glimlachte kort toen hij de stapel onkruid achter haar in het oog kreeg. 'Mijn naam is Kennith, trouwens.' Zei ze met een glimlach. Erik knikte en stelde zich ook voor: ’Erik’ waarna hij zich terug op het onkruid richtte. ’Is dit je vaste job?’ Vroeg hij na een tijdje onkruid uit te trekken. Met iemand praten zou hem vast afleiden van alle vragen. Niet dat ze ooit echt weg waren, maar hij kon ze wel naar de achtergrond verdringen. Al was dat niet echt makkelijk. Na het meisje tijd om te antwoorden gegeven te hebben stelde hij een nieuwe vraag: ‘Ben je hier al lang?’ Hij begon zelf besef van tijd kwijt te raken al wist hij nog net dat hij hier bijna twee weken was. Het wende wel na een tijd. Alleen het geheugenverlies was niet iets dat hij leuk vond. Zijn naam had hij zich bijna direct weer herinnerd, maar meer kwam er niet. Hij had niets meer behalve zijn naam.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: That's my name [&open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
That's my name [&open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Gardens-