IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Well, you look like hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Well, you look like hell   za mei 30 2015, 20:23

Ze nam het aan. Was ze dan zo wanhopig op een goede slaap? Het maakte Oliver niet veel uit, misschien een beetje. Niemand moest lijden op momenten dat ze echt rust nodig hadden. “Euhm…bedankt…als ik nog eens niet kan slapen zal ik er ééntje proberen.” Haar nadruk op één deed hem zachtjes grinniken. Misschien was ze te bang om in een coma te raken? Als je er teveel zou nemen dan zou het waarschijnlijk slecht met je aflopen, maar een of twee maakten niet veel verschil. Maar het was Alexandra's beslissing, niet de zijne. Nu was het maar hopen dat Anthony er niet achter zou komen dat hij ze aan Alexandra had gegeven en ook nog eens hopen dat er meer pijnstillers waren want ook al wilde Oliver het niet graag toegeven, het waren geweldige dingen om zijn gedachten van de pijn af te halen, gewoon even niets te denken.
Uiteindelijk werd het te lastig voor hem om zijn ogen open te houden dus sloot hij ze. Met zijn ogen gesloten was het veel makkelijker om zich te ontspannen en na nog een gaap zakte hij langzaam weg in slaap. Zijn hoofd rolde wat naar de zijkant en zijn ademhaling ging over in een rustig tempo. Als hij sliep kon je nog de oude Oliver in hem zien. De Oliver die niet bij elk woord wat je zei kwaad zou worden. De Oliver die niet zou opgeven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Well, you look like hell   za mei 30 2015, 20:42

Stil keek ze naar het doosje met pillen. Ze wist het nog steeds niet, moest ze nou op het voorstel in gaan of niet? Ja ze had gezegd dat ze er ééntje ging nemen wanneer ze niet in slaap kon vallen maar toch, het leek haar niet heel slim. Verbaasd keek ze op toen het voor ene tijdje stil was gebleven van Oliver zijn kant. En het zicht dat ze zag deed haar een klein beetje glimlachen. Hij was in slapa gevallen, en op het moment leek hij net weer de oude Oliver. Die Oliver die haar die nacht had getroost. “Truste.” Fluisterde ze zacht terwijl ze opstond en een besluit nam. Stil liep ze naar de tafel met die uitdagende mes en zette ze het doosje met pillen neer. Maar niet voordat ze er ééntje uit nam. Wie weet, misschien als ze het een keer echt nodig had zou ze het proberen. Nog net voor ze naar het mes kon kijken kneep Alexx haar ogen dicht en draaide ze zich om. Nee, niet nu…niet hier. Stil liep ze naar de deur en opende ze die, hopen dat het zachte gekraak Oliver niet wakker zou maken. Al snel zette ze ene stap naar buiten en ging de deur dicht. Zodra hara ogen gewend waren geraakt aan het zonlicht die zo fel leek vergeleken met de donkere kamer liep ze verder, op weg naar iets te doen.

}Topic uit

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Well, you look like hell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» What the hell is wrong with you?
» [The Final Prophecy] When heaven turns to hell
» Hell is empty and all the devils are here. [ & Dominic ]
» {Hell's kittens} Rai x Owyn
» ~VvF examen~ (Adrian) part 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow-