IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 I might get a little drunk. [OPEN + GANZENOPDRACHT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: I might get a little drunk. [OPEN + GANZENOPDRACHT]   za mei 30 2015, 21:29

Een slok. Twee slokken. Drie slokken. Vijf slokken. Het waren er steeds meer geweest en Evan had het niet goed kunnen bijhouden. Hij had dat flesje daar zien staan en had zich afgevraagd wat iedereen er nu zo lekker aan vond. De eerste slok had hij uitgespuugd. En op een vieze manier ook. Zo op die manier waarbij het als super kleine spettertjes uit je mond kwam. Voorbijgangers hadden gelachen met zijn reactie en hadden hem aangemoedigd om nog een slok te nemen. Ze hadden hem verteld dat de eerste slok altijd het ergste was, maar dat het daarna wel mee viel. En dus had hij, tegen beter weten in, nog wat meer slokken genomen. Gelukkig zat er niet al te veel alcohol, want zijn bloed nam het nog redelijk goed op. Hij merkte wel dat hij al iets meer moest lachen en dat zijn zintuigen minder scherp waren. Het was niet eens avond en hij liep hier al zo rond. Hij hoopte dat hij niemand bekend tegen het lijf zou lopen, want anders zou hij zich kapot schamen. Als hij al geen dingen had om zich kapot over te schamen. Hij was twee vrouwen naakt tegen het lijf gelopen en had met één jongen naakt in de douche gestaan. Dat was al iets om zich over te schamen. Hij zette, na nog één slok te hebben genomen, de halflege fles met een ruwe beweging op de tafel. Genoeg. Hij liep de Homestead uit en struikelde waarna hij in zijn hangmat viel. Deze liet natuurlijk weer los en met een lach kwam Evan hard op de grond terecht. Dankzij de alcohol voelde hij de pijn niet door zijn rug schieten en stond op, waarna hij een poging deed om de touwtjes weer vast te knopen. Waar hij normaal gezien gefrustreerd zou worden, zat hij nu hard te lachen omdat de touwtjes steeds losschoten. Hij deed er een handgebaar naar, liep het open veld op en… klapte vervolgens tegen de grond. Hij begon weer te lachen. Mooie muren. Mooie dag. Mooi leven. Ja ja, heel mooi. O zo mooi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I might get a little drunk. [OPEN + GANZENOPDRACHT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» {Open} ► You were so drunk ...
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Open Field-