IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 The Ice Queen arrived. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
London
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 y/o
Job: Slicer
Relationship: Me and my frozen heart.

BerichtOnderwerp: The Ice Queen arrived. [OPEN]   ma jun 01 2015, 07:23

Eerst was het een absolute stilte geweest. Daarna een hoop geluid. Het ding waarin ze zat was beginnen te bewegen en ze had zichzelf vast moeten grijpen om niet om te vallen. Ze fronste haar wenkbrauwen terwijl ze zich probeerde te herinneren wat er was gebeurd, maar dat lukte haar niet. Ze kon haar eigen naam niet eens herinneren, ironisch genoeg. En dus bleef ze maar stilletjes zitten, trok haar knieën naar zich toe en wachtte tot het voorbij was. Ze voelde niet eens de drang om in paniek te raken, want daar ging ze toch niet ver mee komen. Het enige wat haar momenteel irriteerde was dat haar haren door deze rit misschien wel in de war kwamen te zitten. Oké, ze gaf toe dat haar gedachten ook voor een groot deel stoer doen was, want ze voelde zich wel degelijk bang. Maar ze probeerde dat zo min mogelijk te laten merken, want dan ging de lol voor diegene die haar hierheen had gestuurd en haar nu waarschijnlijk begluurde eraf. En dus wachtte ze tot het ding tot stilstand kwam. En dat deed het. Iets te hard zelfs, want ze viel om en belandde met haar hoofd tegen een doos dat daar stond. Verdomme. Kreunend kwam ze overeind en wreef over haar hoofd. Nadat ze van de eerste klap bekomen was, stond ze op en begon tegen het luik boven haar te meppen. Het ging echter niet open en ze raakte nog meer geïrriteerd. ‘Ik beveel diegene die mij nu kan horen om dit ding open te maken, want anders gaat het je beste dag nog niet zijn!’ schreeuwde ze. Haar gifgroene ogen keken geïrriteerd naar het dichte luik en ze zette haar handen in haar zij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   ma jun 01 2015, 07:47


De roodharige liep met een vermoeide zucht naar de box waar een chick aan het gillen en bleren was hoe ze mensen beveelde. Goh herkenbaar, zo deed ze ook toen ze aankwam. Te veel verwachtingen. Te veel bitchyness. Met een diepe zucht opende ze het luik. 'Ben je klaar?' Vroeg ze geïrriteerd terwijl ze naar beneden keek. 'Welkom in de glade waar je jezelf bediend en je niet zo prinsesserig gedrag gaat vertonen.' Zei ze zonder enige medelijden of arrogantie in haar stem. Ze was zowaar gewoon rustig jegens dit meisje. Ze had geen zin straks een klap te krijgen zoals zij Anthony had gegeven. 'Ja klaar?' Vroeg ze terwijl ze het luik nog in haar handen hield.

♥ Isa

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
London
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 y/o
Job: Slicer
Relationship: Me and my frozen heart.

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   ma jun 01 2015, 20:51

Een wenkbrauw schoot omhoog toen de luik openging. Ze keek recht in het mooie gezicht van een meisje. Toen ze de woorden van het meisje hoorde, had ze liever een mes recht in haar schouder geplant. Ze haatte haar nu al. Ze haatte heel dit gedoe eigenlijk. Ze wilde weer weg. Waar weg dan ook was, maar het was duidelijk niet hier. ‘Dat bepaal ik zelf wel,’ zei ze kil op de woorden van het meisje. Aangezien het meisje nog steeds de luik in haar handen vasthield, nam zijzelf aan dat ze er gewoon uit kon klimmen. ‘En ik beslis zelf ook wel wanneer ik klaar ben,’ siste ze de meid toe. Voordat de meid kon beslissen om het luik weer dicht te laten vallen en haar weer op te sluiten in deze vreselijke claustrofobische ruimte, nam de donkerbruinharige meid een aanloop en sprong. Haar handen grepen de rand van de lift vast waar ze zich in bevond en met een snelle beweging rolde ze opzij zodat de roodharige het haar in elk geval niet kon flikken om het luik weer dicht te laten vallen en haar daarmee een flinke pijn te bezorgen. De bruinharige kwam weer overeind en keek de roodharige fel aan. ‘Wat is deze plaats in godsnaam?’ Ze keek om zich heen. Er bevonden zich hoge muren aan weerszijden van haar. Dat verergerde het claustrofobische gevoel alleen nog maar, want ze leken deze grote plaats helemaal in te sluiten. Verderop zag ze een paar hangmatten hangen, ze zag een tuin en een donker bos. Ze zag ook een paar dieren lopen en trok haar wenkbrauwen op. Wat was dit allemaal? ‘En dan nog iets,’ begon ze op een verveelde toon, ‘hoe kan het dat ik me niks, maar dan ook werkelijk echt niks meer kan herinneren?’ Redhaired Bitch moest maar antwoord geven, of ze nu wilde of niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   ma jun 01 2015, 21:06


Ze trok haar wenkbrauw op naar de brutaliteit van de greenie. 'Fijn dat jij dat beslist,' Zei ze sarcastisch en keek naar aan. 'Ik geef je twee dagen oh en schat ik maak je eten dus pas even op wat je tegen mij loopt te snauwen. Want ik wens niet zo behandeld te worden.' Ze bekeek het meisje van tot tot teen met een arrogante blik op haar gelaat. 'Er is hier maar een bitch en dat ben ik. Aangenaam, Hayden.' Ze negeerde het meisje dat als een of andere commando uit de box klom alsof Hayden haar ieder moment zou gaan neer steken. Ze negeerde de vragen en sprong in de box om de spullen te doorzoeken. 'Greenie, ik ga je iets uitleggen. We zitten vast in de Glade. Die deuren die je daar ziet, ga er door heen en je gaat dood.' Ze zocht verder in de spullen en vond een klein doosje met de text W|C|K|D| er op. Langzaam opende ze het en zag een injectienaald met dosering en een klein flesje er naast dat leek op een tweede dosis. 'yes!' Zei ze met een grote grijns op haar lippen. Ze klom de box weer uit en keek het meisje aan 'Oortjes dicht Greenie.' Zei ze met een brede grijns waarna ze diep ademhaalde en keihard 'MAAX'' kort haalde ze op nieuw adem 'ANTHONY' gilde dat nog nagalmde tegen de muren. Ze keek op naar het meisje en rolde met haar ogen op de vragen die haar gewoon irriteerde. 'Could you shut UP' kwam er geirriteerd uit.
♥ Isa

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   ma jun 01 2015, 21:36// Max
Een pittig intense snerp klonk door de glade. Max, die zich eigenlijk voorgenomen had om een dagje niks te doen, sprong op. Dit klonk als een noodgeval - al was het niet paniek die te horen was. Max pakte een shirt, trok die aan en rende homestead uit. Hij had de zoemer al gehoord, wat een nieuwe glader aankondigde, en zag Hayden bij de box staan. Hij sprintte eropaf. "Ja?!" riep hij van een afstand, hijgend door de enorme snelheid waarmee hij hier had willen zijn. Maar zodra hij dichterbij kwam, zag hij wat ze in haar hand had. Hij stond abrupt stil, keek Hayden aan, en liet zijn ogen weer terug glijden naar de injectie. Het was duidelijk dat ze hetzelfde dachten - in ieder geval hoopten. "Waar ligt Oliver, Hayden? Waar is Anthony?" Hij klonk dringend, al wist hij zeker dat als er nu iemand sneller bij Oliver wilde zijn dan hij, het Hayden was. Haastig keek hij om zich heen, hopend dat Anthony ook Hayden's snerp had gehoord.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   do jun 04 2015, 20:13

Elke dag had Anthony bij Oliver gezeten, iets wat van hem verwacht werd, maar waar hij uiteindelijk ook geen last van had. Het was wel eens fijn om naast iemand te zitten die grotendeels sliep. Toch eiste het zijn tol en even had Anthony zijn ogen gesloten. Even kon toch geen kwaad. Hij schoot echter direct recht toen hij zijn naam hoorde en draaide zich direct naar de opening in de hut, zoekend naar de bron van het lawaai. Hij richtte zijn blik kort op Oliver, die onrustig leek te slapen en om de zoveel tijd zijn hand naar zijn andere arm liet gaan. De keeper draaide zich met een ruk om naar de opening in de hut en liet zijn blik over de Glade staan. Hayden en Max vielen hem al snel op. Ze leken iets te bekijken, iets wat leek op een naald maar wat niet direct duidelijk voor hem was vanaf deze afstand. "Waar ligt Oliver, Hayden? Waar is Anthony?" Zijn ogen schoten open toen het plots tot hem doordrong. Was dat het medicijn? Ergens vond hij het toch wel verdacht. Waarom zouden de mensen die hen hier hadden gestoken, hen een medicijn geven. Wat bereikten zij daar nu mee?! "Hier!" riep hij direct en zwaaide kort met zijn arm om hun aandacht te trekken. Gokken bleef iets waar hij niet onderuit kon. Of ze moesten Oliver laten creperen, tot zijn lichaam het uiteindelijk begaf of ze moesten hem die injectie geven. De injectie waarvan hij niet wist of deze in zijn voordeel of in zijn nadeel was.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
London
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 y/o
Job: Slicer
Relationship: Me and my frozen heart.

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   za jun 06 2015, 17:02

Het bruinharige meisje rolde enkel kort met haar ogen op de woorden van de roodharige. Dan at ze maar een paar dagen niets, maar ze ging echt geen respect tonen voor dit kreng. Het kreng stelde zichzelf voor als Hayden. ‘Ik had zelf graag ook mijn naam aan je gegeven, maar deze kan ik me helaas niet meer herinneren,’ sprak ze en uit haar stem klonk niet echt een spijtbetuiging. Greenie? Seriously? Ze moest maar snel weer haar naam herinneren, want dit was geen naam waarmee ze rond wilde lopen. Net toen ze een giftige opmerking wilde geven, werd haar verzocht om haar oren dicht te houden. De bruinharige nam geen commando’s aan van Hayden en keek in plaats daarvan onderzoekend om zich heen. ‘Houd zelf je bek,’ snauwde ze tegen Hayden. Ze ging echt haar mond niet houden voor dit kreng. Ze sloeg haar armen over elkaar heen toen een jongen aan kwam lopen die op het gegil van de roodharige had gereageerd. Hij vroeg een paar dingen en een jongen verderop antwoordde. Nu volgde ze het al helemaal niet meer. Ze wist ook totaal niet wat ze moest doen. Moest ze hier blijven staan om het gesprek te volgen of moest ze op het gemakje deze plek gaan verkennen? In principe had ze geen zin om bij deze roodharige bitch te blijven en ze wilde zich ook niet het vijfde wiel aan de wagen voelen. Aan de andere kant was ze best benieuwd wie Oliver was en waar die naald voor bestemd was. ‘Wat is hier allemaal aan de hand? Ik volg het niet meer,’ zei ze en uit haar stem kon verwarring opgemaakt worden. Haar gifgroene ogen gleden vragend van Hayden naar de onbekende jongen en daarna keek ze naar de onbekende jongen verderop. Die overigens niet lelijk was. Er-erhm. Dat kwam niet van haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   zo jun 07 2015, 10:31Max
I'd take another chance, take a fall

In de verte hoorde hij een 'hier' en met een ruk keek Max om. Goddank, daar was Anthony. Hij gaf Hayden een zet richting hem, zodat ook zij doorhad dat hij er was. "Ga jij meteen met hem mee, dan leg ik haar alles uit." Daarmee doelde hij op het nieuwe meisje, die hen nu compleet niet-begrijpend aankeek. Dit moest wel een van de meest hectische verwelkomingen zijn die ze in lange tijd gehad hadden. Ze leek alleen helemaal niet ontdaan of onzeker door de situatie, en gaf Hayden vaak een grote mond terug. Hij wist niet of hij dat beangstigend of vermakelijk vond._________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: The Ice Queen arrived. [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Ice Queen arrived. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-