IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Keepers guidelines

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Keepers guidelines   ma jun 01 2015, 14:13

keeper's guidelines
The Maze Runner
Nu er steeds meer keepers gekozen worden, is het handig om hier een overzicht te maken van wat deze rang precies inhoudt. De meeste taken gelden voor iedere keeper, maar voor enkele taken wordt er nog wat aparts benoemd.

  • In de RPG heeft de keeper een leidinggevende rol en heeft de macht om mensen binnen die taak opdrachten te geven. Het is daarmee een gerespecteerde rang. Hierdoor heeft een keeper de mogelijkheid om binnen zijn/haar taak een kleine verhaallijn op te zetten.
  • Een keeper heeft toegang tot het keepers' forum, waar deze verhaallijnen besproken kunnen worden. Ook worden hier grotere verhaallijnen besproken als voor de uitvoering daarvan de hulp van keepers nodig is.
  • Om overzichtelijk te houden wie en hoeveel mensen een bepaalde taak hebben, worden alle keepers gevraagd een lijst bij de houden met mensen binnen hun taak. Hiervoor maak je een topic aan bij mededelingen, en dit topic hou je netjes bij.
    Om het keepers wat makkelijker te maken, zou het handig zijn als je een PM stuurt naar de keeper van jouw taak met daarin de mededeling dat je die taak op je hebt genomen.

  • Er is nu nog geen sprake van het volgende punt, maar zal in de toekomst van toepassing zijn: alle keepers horen bij de 'council'. Bij belangrijke gebeurtenissen komen zij samen voor een gathering om democratische besluiten te nemen. Op deze manier kunnen alle keepers een grote rol spelen in lopende verhaallijnen en kunnen deze onverwachte wendingen nemen.


Alle taken kunnen vrij gekozen worden, met uitzondering van de runners en med-jackers:

  • De keeper van de runners houdt zijn/haar ogen open voor mogelijke nieuwe runners en wordt betrokken bij het overleg van het team over de aanstelling van nieuwe runners.
  • De keeper van de med-jackers heeft zelf de macht om nieuwe med-jackers aan te stellen en om te bepalen wanneer er nieuwe med-jackers nodig zijn.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Keepers guidelines
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: ALGEMEEN :: WCKD-pedia :: Regels en Uitleg-