IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 ȴester

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: ȴester   ma apr 13 2015, 20:24


✗ ȴester ✗


GENERAL


Name: Lester
Age: 19
Siblings: Nope
Crush: Nope

APPEARANCE


Length: 1,84
Hair: Halflang, donkerbruin haar wat met veel zon verkleurt naar donkerblond
Eyes: Lichtblauw/groene ogen die niet altijd even aardig en vaak afkeurend kijken
Clothing: Meestal gewoon een zwarte, baggy broek, met een grijs of navy kleurige pullover zonder lange mouwen. Soms komt het voor dat hij andere kleren draagt, alles gaat gepaard met zijn lange Sherlock-jas
Distinctive Features: Door zijn hooghartige uitstraling valt Lester op, zijn langere haar is ook een van zijn kenmerken evenals zijn grijs/zwarte lange jas met kraag die weigert af te staan en zijn pilotenzonnebril die hij ergens gestolen heeft..

Verder is het een sportief gebouwde en getrainde gast (wat door een opleiding in het leger kan komen), niet een kleerkast though. Reflexen zijn een van zijn sterkste punten - mensen vonden zijn sarcastische opmerkingen niet zo leuk dus hij had ze wel nodig. Snel is hij ook, en weet zeker zijn mannetje te staan in een gevecht mede door slimme acties. Daar iets van zien gebeurt echter niet vaak aangezien Lester zich niet zo snel 'verlaagt' tot vechten. Conditie is prima in orde (als ze ooit ontsnappen moet hij toch zeker kunnen rennen) en werken kan hij prima, zolang het iets is waarbij hij zowel zijn hoofd als lichaam moet gebruiken. Anders gaat het vervelen en zal hij het afraffelen of gewoon erbij laten zitten.


CHARACTER


In Short: Hooghartig, Sassy, Clever, Betrouwbaar (mits hij je waardig acht)

De jongen vertrouwt het allemaal niet in de Maze, wat hem een lastig persoon maakt om goed te leren kennen. De neiging anderen te helpen of ze op z'n minst te leren kennen heeft hij niet echt, waardoor het wel even zal duren voor hij vrienden maakt. Je mag je vereerd voelen als hij je naam weet, aangezien het hem allemaal gewoonweg niet interesseert. Als je echter uiteindelijk na veel proberen hem een beetje hebt leren kennen zal hij een goede vriend zijn, mits hij je waardig genoeg acht. De jongeman zal zich inzetten voor de relatie, als jij dat ook doet, en het zal duidelijk worden dat hij een betrouwbare gast is. Hij is echter niet de makkelijkste, aangezien hij snel teleurgesteld is, en in elke fout ziet hij zijn stelling -dat de mensheid dommer is dan hij- weer bevestigd.
Slim is Lester namelijk zeker, dat komt naar voren als hij zich eens inzet voor de goede zaak, en hij laat het ook maar al te graag zien met snerende sarcastische opmerkingen naar ieder die hij niet zo mag -wat nogal snel zo is- als hij je wel mag ben je veiliger, al zal het sarcasme nooit echt stoppen.
Hard werken kan de gast ook wel, zolang het iets is wat hem boeit. Verder is hij erg gedisciplineerd, wat hem doet denken dat hij misschien een legeropleiding aan het doen was voor hij in the Maze belandde. Niet dat het hem veel boeit, wat is geweest is geweest, zijn kijk op de wereld is erg realistisch, vaak ook ten koste van het humeur van anderen.


ALLEGIANCES►Max
►Henk ❮Helena❯
►Lola ❮Alexandra❯
►Zendep ❮Ayla❯
►Med-Dude ❮Anthony❯
►Gitaar-Gast ❮Fletcher❯
►Persoon ❮Rebecca❯
►Schirl ❮Dawn❯
►? ❮Sammy❯
►Hatred ❮Hayden❯


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ȴester
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: ALGEMEEN :: Introduction :: The Wall-