IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Lost & Found

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jade
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 51

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship: ♥

BerichtOnderwerp: Lost & Found   vr jun 05 2015, 00:40


I got you going 90 on the highway, rolling up to my driveway
See the look on my face, I'm not the girl next door

Een bewegend geluid liet haar ogen openen, ontwaken uit een soort slaap. Ze had geen idee wat er gebeurd was, en daardoor wist ze ook niet of het goed of slecht was. Haar bruine ogen verkende de ruimte, maar de ruimte kwam haar niet bekend voor. Ze slikte. Het was best wel beangstigend. Toen ze iets overeind kwam, verraadde een stekende pijn in haar hoofd dat ze of met iets geslagen was, of dat ze een acute aanval van hoofdpijn had. “Dang” mompelde Jade en wreef eventjes over haar hoofd. Haar ogen wende al vrij gauw aan de duisternis. Maar toch voelde ze zich niet echt op haar gemak, zeker niet omdat ze niet wist waar ze was of wie zijzelf überhaupt was. Jade nam de omgeving in zich op. Het leek een soort kooi waarin ze gevangen zat. Maar Jade was helemaal geen meisje dat je in een kooi kon stoppen? Ze was geen circusattractie!

Maar precies op het moment dat Jade naar de tralies wilde rennen en een beetje hysterisch wilde gaan gillen, hield de kooi/lift op met bewegen. Oké…ze bewoog nu niet meer, maar nu was er helemaal een totale stilte om zich heen. “Oh boy…” mompelde Jade en krabbelde verward eventjes op haar achterhoofd. Hoe ging ze zichzelf hier nu weer uit redden? Jade stond op en precies op dat moment hoorde ze stemmen, stemmen van mensen. Friends or foes? Jade had geen idee, maar misschien was het wel eventjes slim om op haar hoede te zijn. Toch was ze nou niet echt het stoere meisje dat een gevecht zou aangaan, dus daarom pakte ze haar handen beet en staarde een beetje onzeker naar de grond, niet goed wetend wat er nu precies van haar verwacht werd. Hallo, ze was net zestien, gedragsproblemen waren een onderdeel van haar dagelijks leven! “Hoooi” piepte ze toen zachtjes.

_________________

Is it true that these men are from Mars, is it why they're acting bizarre?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost & Found
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-