IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 A new adventure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: A new adventure   ma apr 13 2015, 20:39


Right. Donker. Niets te zien en alleen een irritant soort ratelen wat hem had doen waken. Lester wreef eens door zijn halflange haar, en draaide zijn hoofd in de hoop een licht te kunnen zien. Nope. Oke, in actie komen dan maar, hier blijven zitten zou hem niet verder helpen. Met die gedachte stond de gast op, en zette net een stap toen er een metaalachtige klik weerklonk. Argwanend keek hij om zich heen, wat nogal nutteloos was dankzij het hele gebeuren met dat het donker was, en viel compleet verrast op de grond toen de grond plots met een noodgang omhoog bewoog. Zijn ijzige ogen werden groot toen hij de wind langs zijn gezicht voelde strijken door de vaart van het… ding. Wat was hier aan de hand? Had hij de Noord-Koreanen iets aangedaan dat hij op zo'n interessante plek was? Om eerlijk te zijn kon hij het zich niet herinneren, hij kon zich trouwens helemaal niets herinneren. Zijn naam toch zeker wel? Met een frons op zijn gezicht ging hij rechtop in kleermakerszit zitten, kom, nadenken. Eerst maar eens het alfabet opnoemen in zijn hoofd om te zorgen dat hij dat in ieder geval wist. Het ging even mis bij de 'z' tot hij zich bedacht dat dat al zesentwintig letters waren, en met een gerust hart ging de jongen verder met het bedenken van zijn naam.
Nog een klik, de wind was gestopt, dit moest zijn bestemming zijn. Nog meer klikjes volgden, terwijl zijn ogen nog steeds argwanend de ruimte afspeurden. Zijn handen lagen in zijn schoot, wat goed kon dankzij zijn kleermakerszit, en hij besloot dat de naam maar even moest wachten. Wat zou er gebeuren nu hij gestopt was? Dat wees zich snel genoeg vanzelf, net toen de jongeman op wilde staan om verder op onderzoek uit te gaan, zijn naam nog steeds niet wetende, klonk er een laatste, harde metalen klik en verscheen er plots licht. Zijn blauwe ogen keken door zijn donkerbruine haar omhoog naar waar het vandaan kwam, waarna ze de contouren van de.. doos, het was een doos, naar beneden volgden tot hij zichzelf eens bekeek. Interessant, een lange jas met coole kraag. Als hij zijn herinneringen nog had gehad had hij gezegd dat 'ie op die van Sherlock leek, maar nu moest hij het doen met het feit dat hij hem epic vond. Sneakers aan zijn voeten, Converse, right, zei hem niets, maar wat wel? Dit alles was een groot mysterie, en hij wist nog steeds zijn naam niet.
Niet dat dat nu belangrijk was, want zodra hij besloten had er toonbaar uit te zien streek de jongen een hand door zijn haar en keek omhoog. Let the games begin.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 20:55

~ Noord-Koreanen hahahaha xD

De sirene ging weer af. Intussen had Max geleerd wat dat betekende: een nieuwe arrival. Hij klopte zijn intussen al veel eelterige handen af aan zijn broek, want hij had de zaden geplant die met zijn aankomst meegegeven waren. Door wie - een raadsel. Maar hij moest het maar met die onwetendheid doen, want hij had niet het idee dat hij er ooit achter zou komen. Hij dacht intussen nauwelijks meer aan zijn 'vorige' leven, want dat bestond niet meer. En waarom denken aan iets wat je niet kende, en je best omlaag haalde? Juist. Dat moest je ook gewoon niet doen.
De zon stond hoog en zijn voorhoofd glom van het werken. Hij veegde het zweet af aan zijn korte mauwen, die intussen al smerig geworden waren. Hij kwam als eerste aan bij de box, maar hij wist dat meer nieuwsgierige ogen hem zouden volgen. Hij klemde een stevige greep om de hendels die aan box vastzaten en trok de eerste deur met een haarde zwaai open. Een doffe plof klonk toen het op de grond landde. Hij leunde voorover, en zag een nieuwe gast in de box zitten. Nice, in ieder geval een gast. Hij kreeg al bijna last van het gebrek aan testosteron hier. "Hey," zei hij uiteindelijk, toen hij de nieuweling kort de tijd had gegeven aan het licht te wennen.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 21:08


De jongeman keek nog eens om zich heen, en besloot dat hij hier maar uit zou moeten want dit was niet de beste plek om te staan. Zijn stille zoektocht naar een trapje leverde niets op, en dus stond hij uiteindelijk toch maar op om naar de rand van de doos te lopen. Lift, dat was het woord dat hij had gezocht! Een lift, hij had in een freaking lift gezeten, onlogisch. Als er een ding was dat hij over zichzelf wist was het dat hij nooit iets zonder reden deed. Dit had hij dus niet zelf gedaan want waarom zou hij ooit naar een plek willen die er uitzag als dit om begroet te worden door een of andere random dude. Hij vernauwde wantrouwend zijn ogen toen hij begroet werd, en klom met zijn ogen op de ander houdende zijn laatste verblijfplaats uit. De jongen voor hem had pech, hij was de eerste die gespot was, hij was de schuldige.
Mooi, dan was dat ook duidelijk, tijd om het nieuwe territorium te verkennen. Zijn sneakers waren nog niet al teveel gebruikt voelde hij wel, dus tijd om daar verandering in te brengen. Hij zette een stap vooruit, wiegde eens heen en weer tussen beide benen -ze voelden nog normaal- en zette toen weer een stap terug. Toch maar eerst zijn company bekijken, zo gezegd zo gedaan, en zijn blauwe ogen schoten terug naar de ander. Omhoog, omlaag. Conclusie, jonger dan hij, aardig persoon misschien -niet geïnteresseerd- kortom, niet de moeite waard. Duidelijk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 21:14

Een alarm ging af, wat het betekende wist ze niet maar ze was nieuwsgierig genoeg om haar ogen van de opening in de muur te nemen en in de richting van het geluid te stappen. Al snel na een paar stappen zag ze waar het vandaan kwam, de plek waar zij ook uit was gekropen niet lang geleden. Blijkbaar was er iemand nieuw, weer iemand die waarschijnlijk niet te vertrouwen was. Of nou ja, dat dacht ze. Toch was ze nieuwsgierig genoeg om nog wat dichterbij te gaan staan en dan toe te kijken. Er was nog steeds wat afstand tussen haar en de nieuwe, ze wist niet eens wie het was of hoe 'ie eruit zag. Wat ze wel zag was hoe iemand anders die ze niet kende op de open lift afliep en erin keek. Rustig en nieuwsgierig keek ze toe van ene afstand terwijl ze wat tegen een boom aanleunde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 21:26

De knaap keek hem aan, maar gaf geen antwoord. Bij sommige mensen kwam dat omdat ze te verbijsterd waren om te reageren - wat best logisch was, want waar de fuck waren ze beland? - maar bij hem leek dat niet het geval. Hij klom uit de box terwijl zijn ogen in Max gepriemd werden. Max volgde hem op dezelfde manier, keek hoe hij even bewoog - het was bijna alsof de jongen meer problemen had met het accepteren van zijn blijkbaar nieuwe kledingsstijl - en bukte daarna om de metalen deur weer dicht te gooien. Eenzelfde harde, galmende knal klonk toen het metaal elkaar raakte. Hij wierp weer een blik op de knul, maar zag vanuit zijn ooghoeken hoe een meisje tegen een boom aanleunde en hen twee aan het bekijken was. Hij draaide zijn hoofd even naar haar toe. Oke, awkward silence, en het meisje leek niet alsof ze van plan was om op hen af te komen lopen om er een of ander meisjes-achtige flair bij te gooien. De volgende keer zou hij dit taakje weer aan Ayla overlaten.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 21:34Zijn schoenen waren inmiddels goedgekeurd, prima dingen, een soort vaalgrijze kleur en goed degelijk. Mooi, hij was er zojuist achtergekomen dat hij niet van slecht gemaakt spul hielt, en deze plek bekijkende kon dat nog wel een probleem worden. Tenzij hij hier niet zou gaan wonen, dat kon ook altijd nog, de jongen hierzo leek niet echt gevaarlijk maar dat meisje verderop zat ronduit creepy te staren. Helaas moest hij die gedachte even vasthouden want Henk gooide zomaar de lift weer dicht, gee, waarschuwen zat er ook niet bij he?! Lester had scherp omgekeken zodra het geluid weerklonk, en nu brandden zijn kille ogen weer in die van de jongen, dat werd niet geapprecieerd!
Waar was hij ook alweer? Oh ja, het meisje, en of hij hier wel of niet zou moeten wonen. Oh ja! Hij vroeg zich af of hij niet voedsel was voor een of ander beest, dat zou nog best dramatisch zijn, zolang hij in de krant kwam als zielig sterfgeval was het prima. Het leek echter niet zo te zijn aangezien hij, nu hij nog een rondje gedraaid had op zijn hakken, muren zag. Perfect. "Waarom ben ik hier?" Vroeg hij uiteindelijk aan Henk, die er nog steeds nutteloos bij stond. De toon was niet angstig ofzo, eerder beledigd, wie had gedurfd hem in een lift te stoppen en te transporteren naar een plek die net zo goed de dood zou kunnen zijn! Zijn handen stopte de jongeman in de zakken van zijn jas, niet gevende om het feit dat het hem er hautain uit deed zien.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 21:41

De houding van meneertje koekepeertje liet hem er uitzonderlijk arrogant uitzien. Was het de jas, het kapsel? Max wist het niet, maar hij had moeite om de knul te peilen. Het geluid van de deuren bracht hem van zijn apropos, wat bijzonder vermakelijk was om te zien, maar hij hield zijn gezicht netjes in de plooi. De priemende oogjes van de jongen boorde weer door hem heen, duidelijk geërgerd van het geluid. Hij zou wat beleven vannacht, als hij de Griever zou horen rondlopen - dát deed iemand die het niet verwachtte pas schrikken.
Pas na een paar ongemakkelijke minuten trok ze jongen zijn mond open. 'Waarom ben ik hier?' Well, dat was voor hem een vraag, en.. voor de rest van de Gladers ook. Dus hij gaf maar geen antwoord, maar sprong door de andere, nog open helft van de box en haalde er de meest belangrijke spullen uit. Wat zaden, een extra hark - best handig - een bijl - nog handiger - en glazen potten die voor meerdere dingen handig uit zouden komen. Hij legde het spul op de rand van de box en klom er daarna weer uit - het was bijna alsof hij hier al een volledige maand had doorgebracht. Ongelofelijk hoe snel je je aan deze plaats aan kon passen als je liet gaat dat het hier allemaal behoorlijk insane was.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 21:43

Al snel werd ze opgemerkt, toch deed ze niets. Wat moest ze nou doen? Het was niet alsof ze al met iemand had gesproken, waarom zou ze nu beginnen? Terwijl ze toekeek hoe de deuren van de lift werden dichtgedaan en de nieuwe gast tegen de andere onbekende sprak veegde ze even ene lok haar uit haar bruine ogen. Eigenlijk zouden de spullen in de lift eruit moeten, misschien kon ze dat doen? Ja dat zou ze doen! Met ene hele kleine glimlach begon ze in de richting van de jongens te stappen, al stopte ze even bij een iets waarin ze haar reflectie kon zien. Tot nu toe had ze eerlijk gezegd nog niet echt gekeken wat ze aan had, niet dat het haar veel kon schelen maar toch, handig om te weten. Voor een paar seconden bekeek ze zichzelf, haar haar was los en krulde ene beetje op de uiteinden wat normaal was. Daarnaast had ze ene stel jeans shorts aan met een gewoon t-shirt dat haar vormen mooi complimenterende ook al zag ze dat zelf niet en aan haar voeten waren ene stel zwarte all-stars die er best nieuw uitzagen. Na een paar seconde naar haar reflectie te hebben gekeken begon ze weer richting de lift te lopen. Het kon haar eerlijk gezegd helemaal niets schelen hoe ze eruit zag maar ja. Toen ze eenmaal aangekomen was glimlachte ze even naar de twee jongens waarna ze de deuren van de lift weer open deed en vervolgens naar binnen sprong. Het verbaasde haar hoe licht ze terecht kwam op haar voeten maar hier bleef ze niet me bezig want al snel begon ze de spullen uit de lift te hijsen, wat op momenten moeilijk was omdat de lift best diep was en ze maar 1.65 m was. Ze had amper door hoe iemand anders hetzelfde aan het doen was als haar tot dat ineens alle spullen er al best snel uit waren waarna ze weer uit de lift klom.

}Sorry, een beetje rara ik was nog aan het schrijven toen ineens ene nieuwe post geplaatst was hier

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 21:51Oh natuurlijk, zei maar niets, waarom ook wel hè? Hij rolde geërgerd met zijn ogen en trok een wenkbrauw op toen de jongen zodra zijn ogen weer op dezelfde plek als net gefocust waren, verdwenen was. De gast fronste, maar zag de kruin van Henk al snel boven de lift uitsteken, spul pakkende. Het meisje was hetzelfde aan het doen, of hij zich geroepen voelde te helpen? Ehm.. Nee. Niet echt eigenlijk, en dus ging hij maar ongeduldig met zijn voet op de grond tikken, wachtende op Henk en Lola. Een hark en bijl kwamen tevoorschijn, en deden hem zijn wenkbrauw nog verder optrekken. Hopelijk werd er niet verwacht dat hij daar iets mee zou doen, want dan zouden ze pittig teleurgesteld worden, geen halflange haar op zijn hoofd die daaraan dacht. Of ja, eigenlijk wel dus, maar geen greintje wil bezat het te doen. "Right," Knikte hij eens, toen alle spullen eruit waren, alsof hij de twee een compliment gaf voor het dragen van het spul. "En dat gebruiken we want…?" Hij keek met opgetrokken wenkbrauw naar de twee, en een gereserveerde uitdrukking op zijn gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 22:07


Zodra Max weer op het grasveld stond, keek hij weer even naar de jongen. Hij had geen vinger uitgestoken; het zag er eerder naar uit alsof hij even zijn haar in een flamboyante kuif had gestijld en het vuil onder zijn nagels vandaan had gehaald terwijl hij en het meisje - wie was zij eigenlijk? - de spullen uit de box hadden gehaald. De knaap keek alleen maar een beetje toe, alsof hij voor het eerst deze werktuigen zag. Hij zette de onderkant van de hark op de grond, en duwde hem op die manier rustig naar hem toe. "Regel numero uno: do your fair share." Hijzelf hield de bijl. Hij had de hele ochtend al plantjes in de grond gestopt, hij wilde nu wel eens iets anders doen. "We moeten hier toch eten met z'n allen."

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 22:19

Ze wist niet goed wat te doen, ze kende deze jongens niet en vertrouwde ze niet. En zelf wist ze nog niet echt veel over deze plek. Dus keek ze wat in het rond, een beetje verloren. Toen de jongen tegen die wat niets had gedaan begon te spreken wist ze al zeker niet wat te doen, dus besloot ze maar weg te gaan. Misschien kon ze ergens iets vinden om te doen? Want de jongen had gelijk, iedereen moest wel iets doen. Terwijl ze zich omdraaide en stil begon weg te stappen haalde ze even haar vingers door haar haar, wat moest ze nu doen?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   ma apr 13 2015, 22:33Ah, een antwoord. Henk wist wel meer letters van het alfabet dus, het had hem gewoon even wat tijd gekost ze te vinden. Dat het antwoord niet goed was liet hij voor nu maar even achterwege, al leek het alsof de ander dat niet wilde doen, nee, hij kreeg zelfs een hark toegeduwd. De jongeman trok enkel zijn wenkbrauw verder op en keek naar Henk alsof hij gek was -hij was er tenslotte nog steeds niet van overtuigd dat hij dat niet was- Die gast verwachtte dat hij de hark aan zou pakken? Een geamuseerde glimlach verscheen op zijn gezicht toen hij besloten had dat dat inderdaad was wat de ander wilde dat hij deed, haha. Hoorde de punt? Dat was de 'in your face no way I'll ever do that' punt. Lange naam als je het aan hem vroeg, wel perfect om het uit te leggen though.
"Kijk," Begon hij, zijn handen uit zijn zakken gehaald hebbend en nu in de lucht tegen elkaar aanzettende, met een 'lieve' killing glimlach. "Ik zal mijn 'share', zoals je dat zo mooi zegt, zeker doen," Nog steeds de glimlach, terwijl de ogen ijzig stonden, "Maar die is gewoon heel anders dan die van jou, dus," Hij duwde de hark met één van zijn vingers terug, zijn gezicht vol afkeer, waarna hij de vinger afveegde aan zijn broek. "Mag jij die houden," Hij knikte nog eens, zijn handen weer in de zakken stoppende.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 08:18

Een Newbie was weer gearriveerd. Max en Alexandra liepen er al op af, maar Helena kon het niet laten om even goeiendag te gaan zeggen. Geweldig, deze keer leek het een jongen die niet wou werken. Alex had alle spullen al uit de Box gehaald en Max was bezig met de regels, maar toch leek het die jongen allemaal niet te interesseren. Met lichte gloeiende ogen van woede liep ze op hem af, ze had het gesprek een beetje kunnen mee volgen en pakte de hark zelf vast. "Effe dimmen, Newbie." Ze duwde de hark hardhandig tegen zijn borstkas. "Jij gaat eerst dit doen, net als iedereen. Of je dat nu leuk vindt of niet." Aw shuck, het schoot haar te binnen dat ze hem eigenlijk een rondleiding moest geven. Een grijns verscheen rond haar lippen, "Maar eerst ga ik je laten zien wat waar is." Toen draaide ze zich om naar de andere jongen. "Zin om mee te gaan, Max?" Ze glimlachte vriendelijk, zoals ze altijd deed. Maar soms moesten de Newbie's even wakker geschud worden.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 13:09Oh great, er waren hier nog meer personen. Zelfs in zijn hoofd droop het sarcasme van die gedachte af, en de jongen keek dan ook lichtelijk geïrriteerd toen het persoon aan kwam lopen. Blijkbaar had hij het nu al voor elkaar gekregen haar boos te krijgen, hoezo lichtgeraakt? Hij werd iets genoemd, waarna de hark tegen zijn borstkas werd gedrukt. Met opgetrokken wenkbrauwen keek hij omlaag naar het ding, en zette toen langzaam en demonstratief een stap opzij zodat het op de grond viel. Daarna veegde hij met zijn handen het stof van zijn shirt. Plots lachte het monster weer, en Lester vernauwde de ogen. Sorry? Wat. Wie zei dat hij rondgeleid wilde worden? Hij was toch niet van plan interactie te hebben met veel personen, al helemaal niet met.. Wacht. Max? Een geamuseerde glimlach verscheen op zijn gezicht en zijn ogen zochten de jongen op, Max dus. Oke, dan was het meisje vanaf nu Henk, wel zo simpel.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 13:15

Toen er ineens gedoe achter haar gebeurde keek ze om, blijkbaar was Helena erbij gekomen en was ze boos geworden op de nieuwe. Nou, hij krijgt ten minste op zijn kop voor zijn gedrag, al verbaasde het haar hoe snel alles weer rustig werd, toen zij niet alles 100% zoals ze het hier wouden deed werd er tegen haar geschreeuwd en zij had niet eens zo bot gedaan. Ergens beledigde het haar, maar natuurlijk liet Alexx dit niet zien, nee ze keek gewoon toe hoe alles zou verlopen. Alexx vroeg zich af of ze mee zou gaan of niet sinds ze zelf er nieuw is en gene rondleiding heeft gekregen omdat ze onder geschreeuwd werd. Met ene gebaar dat tegen zichzelf was wat bestond uit het ophalen van haar schouders draaide ze zich weer om en besloot ze dan toch maar misschien weg te gaan, dat was beter....toch....?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 13:46

De arrogante Newbie liet de hark weer vallen en met vuurspuwende ogen keek ze hem aan. Maar voorlopig zou ze het negeren, eerst moest er maar een rondleiding komen. Ze wou net aan het andere meisje, Alex vragen of ze mee ging. Die draaide zich tenslotte om en liep weg, met opgetrokken wenkbrauw keek ze haar na. Oké, dan. "Let's go." Ze stapte met sierlijke passen weg. Eerst naar de slaapplaats dan maar. "Dat is dus de Maze. Ga daar nooit, maar dan ook nooit in. Niemand overleefd een nacht in de Maze." Zei ze wijzend op één van de grote muren. "Waar wij staan is de Glade, daar zijn de slaapplaatsen en daar de vuurplaats." Ze wapperde met haar handen richting de gebouwen. "Ginder houden de Keepers hun meetings en daar is de boomhut." Ze draaide zich om naar de jongen. "Ow ja, ik ben Helena. Nog vragen?" Zei ze met een licht opgetrokken wenkbrauw.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 13:52Hij liep rustig achter Henk aan toen die hem besloot te gaan rondleiden, goede keuze anders zou de hark nog veel meer blauwe plekken krijgen. Hij kreeg eerst een lecture over niet in de 'Maze' zoals ze het zo fancy noemden, te gaan. De jongeman trok een wenkbrauw op en viel het meisje in de reden. "Hoe weet je dat?" Vroeg hij droogjes, aan het aantal mensen hier te zien en hoe ze met elkaar omgingen was iedereen redelijk nieuw en er leek nog niet echt iemand dood te zijn ofzo, plus, daarvoor moest je experimenten uitvoeren en als echt, maar dan ook echt iedereen dood ging, dán pas kon je rondgaan zeggende dat niemand het ooit overleefde. Anders klonk het ronduit dom, net als de rest van de random mededelingen. Maar goed dat hij hier gekomen was, want dit stelletje ongeregeld was duidelijk nooit ergens gekomen zonder hem. Bovendien was het meisje een vreselijke uitlegger, ze gooide allemaal termen door elkaar heen en verwachtte van hem dat hij het begreep. Right, gewoon negeren dus. Lester had een 'seriously?' uitdrukking op zijn gezicht toen ze hem vroeg of hij vragen had, en besloot toen om nog eens een rondje te draaien alles bekijkende. "Is dat lange haar niet onhandig en onlogisch bij jou?" Prima vraag, en hij klonk ook nog eens redelijk normaal, niet nieuwsgierig of bijzonder aardig/geïnteresseerd, maar je kon ook teveel willen hoor.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 19:39

De hark werd met een lange, ielige vinger teruggeduwd, en met zijn intussen vuile hand ving Max het ding weer op. Hij draaide zijn onderarmen horizontaal en keek de dude met een 'wat is jouw probleem' blik aan. Maar Helena kwam erbij staan voordat hij echt had kunnen reageren, en zij gaf knaap een stomp tegen zijn borst. Ha, dat was best cool. Tof wijf. Ze wilde hem een rondleiding geven die knaap niet met dank aannam. Oke, de rondleiding was wat onduidelijk, net zoals de rondleiding die aan hem was gegeven nogal onduidelijk was geweest. Mensen moesten hier wel even leren dat ze tegen greenies iets minder moesten doen alsof het de normaalste zaak van de wereld was. "Nah, thanks. Jij mag hem hebben." Ze grijnsde even, om haar duidelijk te maken dat hij hiermee van het probleem afkwam en haar ermee opzadelde.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 20:25

Dat hij er niks van snapte kon haar eigenlijk weinig schelen. Ze gaven iedereen een onduidelijke rondleiding en voor hem zouden ze geen uitzondering maken. Dat hoorde er gewoon bij, als inleidingsritueel. "Waarom zou dat onlogisch zijn?" Ze keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Max had haar alleen gelaten met de nieuwe, arrogante Newbie, de lafaard.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 21:57Hij rolde met zijn ogen toen ze het niet snapte, toch uiteindelijk te hoog ingeschat, moest hij nu ook al spul voor ze gaan uitspellen? Het zou hem om eerlijk te zijn niets verbazen, en waarom had hij trouwens nog geen enkele echte welkom gekregen? Diep beledigd ja. "Omdat je werkt," Luidde zijn antwoord, want ja, dat was toch zeker wat ze deed? Leek hem zeker niet zo handig met zulk haar. Waar waren trouwens de gents hier? Iedereen werken. Wat een gedoe zeg._________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   di apr 14 2015, 21:59

"Omdat je werkt, Ze rolde met haar ogen, wat een bijdehandje zeg. Ze toonde haar pols, waar een zelfgemaakt elastiekje van riet zat. "Haarbandjes? Nog nooit van gehoord?" Ze zwierde het licht grijnzend voor zijn gezicht. Dan kon hij dat toch al niet missen.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   wo apr 15 2015, 15:43Lester negeerde het hele gebaar alsof hij dom was, aangezien het algemeen bekend was een dwaas niet tegen te spreken aangezien je nutteloze discussies zou hebben. Het was echter in zijn ogen te lezen hoeveel ze hem nu al verveelde, en hoe waanzinnig nutteloos hij het meisje vond. Gelukkig was hij een echte gentleman, hij wel, en zei het niet hardop. Al was het natuurlijk ook niet eerlijk om het meisje het niet te zeggen aangezien ze nu nooit zou weten hoe debiel ze deed en dat ze maar beter een andere occupation kon vinden want hier was ze dus ronduit slecht in. "Dat bezorgt alleen maar extra werk," Kaatste hij dus terug, als stelling en met vernauwde ogen. Zat zij een beetje nutteloos spul te doen, ging de goede kant op met Henk zeg.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A new adventure   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new adventure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-