IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Goodness Gracious

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jade
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 51

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship: ♥

BerichtOnderwerp: Goodness Gracious   za jun 06 2015, 21:54


We're not in love, no matter what, it's not enough.
We're not in love, no matter what, it's not enough, we're not in love.


Nadat ze heel eventjes in de boomhut had gezeten, besloot ze toch maar weer verder te gaan. Jade wist in ieder geval al weer wat haar naam was, wat een hele verbetering was ten opzichte van een paar uur geleden, maar nog steeds wist ze helemaal niet wat ze hier deed, wat er van haar verwacht werd en waarom ze uit haar vertrouwde omgeving was gerukt, alhoewel ze zichzelf ook niet echt meer kon herinneren waar dat nou ook alweer precies was geweest. Met opgeblazen wangen liep Jade maar een beetje in het rond. Het was saai, niet te weten wat je zou moeten doen. Veel meer te doen dan een beetje rondlopen had Jade nog niet echt ontdekt. In de verte had ze een gebiedje gespot waar wat meer bos stond, misschien zou ze daar naar toe kunnen gaan? Het zag er wel een beetje spooky uit, aan de andere kant: Jade was niet echt bang aangelegd. Ze zou daar best daar naar binnen durven te gaan.

Maar toen ze er eenmaal was, was ze er toch niet zo zeker meer van. Het was al vrij donker aan het worden, en dat betekende dat er in het plekje met de vele bomen ook wat duisternis viel. Maar nog steeds was er voor Jade wat te zien. Met opgeblazen wangen liep Jade verder het bos in en pakte haar handen vast, achter haar rug. Haar nieuwsgierige ogen bekeken de bomen, maar konden geen dieren ontdekken. Best vreemd dat er in zo’n bos geen dieren aanwezig waren, dat zou je toch wel denken bij een bos? Jade vond deze plek maar raar, ze wist niet bij wie ze moest zijn om te vragen of ze naar huis mocht, maar dat zou ze een dezer dagen wel gaan uitzoeken. Naar huis gaan was iets wat ze heel erg graag wilde.

Zachtjes neuriede ze een deuntje tussen haar lippen, zingen was nog altijd een van haar favoriete bezigheden. Ze nam plaats op een rank van een boom en keek nog steeds een beetje in het rond, terwijl ze het deuntje voortzette.

_________________

Is it true that these men are from Mars, is it why they're acting bizarre?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Siënna
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : Dus

Aantal berichten : 484

Registratiedatum : 24-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Cookie
Relationship: Je suis prêt

BerichtOnderwerp: Re: Goodness Gracious   zo jun 07 2015, 21:39
magic, madness, heaven, sin


Een zangerig geluid trok de aandacht van Siënna. Ze liep dan ook blindelings op het geluid af, zonder twee keer na te denken over haar actie. Ze stuitte op een meisje met blond lang haar dat ze nog nooit eerder had gezien. Ze moest wel een greenie zijn. "Goeiemiddag!" Begroette Siënna haar beleefd terwijl ze op het meisje afstapte. "Wat ben je hier aan het doen?" Siënna was oprecht nieuwsgierig, er werden hier niet echt banen uitgevoerd en dit was een gedeelte van de Laar die ze liever vermeed als het even kon. "Ik ben trouwens Siënna," met een glimlach stak ze haar hand uit. Haar blauwe ogen stonden helder en enthousiast. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, niet?_________________

Sing me a song of a lass that is gone. Say, could that lass be I? Merry of soul she sailed on a day, over the sea to Skye.
Billow and breeze, islands and seas, mountains of rain and sun. All that was good, all that was fair. All that was me is gone..Hier, heb je je zuurstok <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Goodness Gracious
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Deadheads-