IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Dayum girl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matthew
avatar
Builder

PROFIEL
Tag : Geek is the new sexy

Aantal berichten : 46

Registratiedatum : 07-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job:
Relationship: Are you a beaver? 'Cuz DAM

BerichtOnderwerp: Dayum girl   zo jun 07 2015, 10:30

Een doffe plof was te horen toen de bijl diep in de stam van de boom terecht kwam. Zijn spieren bolde op toen hij de bijl er terug uit trok en zonder moeite weer boven zijn hoofd zwaaide, waarna er nog een diepe sneden verscheen. Even liet hij zijn gereedschap rusten op de grond, zodat hij zijn bezweet voorhoofd kon afvegen. Het t-shirt dat hij aanhad was lichtjes bezweet en plakte aan zijn bast. Hij was hier nog niet echt lang, eigenlijk nog echt een Greenie, maar toch had hij zijn ogen al goed de kost kunnen geven. Het ene vrouwelijk schoon na het andere was aan hem voorbij gekomen en natuurlijk moesten zijn blauwe ogen dan toch wel even naar da booty gaan. Natuurlijk bleef hij een beleefde jongen en gaf hij de meisjes een tandpasta glimlach erna. De meeste hadden nog niet eens door dat zijn ogen waren afgedwaald, des te beter voor hem natuurlijk. Na zijn korte denkmoment pakte hij de bijl terug op en sloeg hij deze in de boomstam, die al gevaarlijk begon te hellen. Bomen hakken was een belangrijke taak van het Builderschap, daar was hij nu al wel achter gekomen.

››Moet er nog even in komen met Matt ^-^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Dayum girl   zo jun 07 2015, 10:44

Ze had wel even genoeg van de keuken. Het was er warm en had allerlei geuren door elkaar heen waar Sylva niet helemaal goed van werd. Dus toen ze klaar was met haar taakjes waste ze haar handen, zei even gedag tegen de andere cooks en was naar buiten gelopen. Met haar ogen gesloten genoot ze even het warme zonlicht. Deze plek was nog niet zo heel slecht. Mensen waren aardig, ze had dingen te doen en tot nu toe was er nog geen enkel slecht weer geweest. Het had zelfs nog niet eens geregend maar de gewassen bleven er mooi uitzien. Waarschijnlijk waren er leidingen die de gewassen niet lieten uitdrogen, het was hier allemaal zo slim bedacht.
Met een rustige tred was Sylva het bos ingewandeld. Het rook er fris en het was er koel, je kon het niet beter hebben toch? Tot nu toe voelde het meisje zich wel op haar plek, vrienden was misschien wat moeilijker te maken maar ze had het gezellig. Ze volgde een klein pad dat moeilijk te zien was door alle bladeren die er over heen hingen en meerdere malen gebeurde het dat ze afdwaalde en het pad moest terug zoeken. En uiteindelijk was het dus ook zo dat ze het pad niet meer terug kon vinden, niet dat het erg was. Het bos was klein, ze zou er zo weer uitkomen. Dat was ze ook van plan geweest als ze niet het geluid van een bijl op hout had gehoord. Nieuwsgierig als ze was liep ze in de richting van het geluid. En ze vond een jongen, en ook nog eens knappe jongen, die zich uitleefde op het hout. Sylva leunde tegen een boom aan en sloeg haar armen over elkaar. Dit was wel leuk om te zien. 'Lukt het?' Zei ze ietwat opgewekt. Deze jongen had ze nog nooit eerder gezien, misschien was hij na haar via de box omhoog gekomen?

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matthew
avatar
Builder

PROFIEL
Tag : Geek is the new sexy

Aantal berichten : 46

Registratiedatum : 07-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job:
Relationship: Are you a beaver? 'Cuz DAM

BerichtOnderwerp: Re: Dayum girl   zo jun 07 2015, 11:26

Geluiden van een persoon deden hem opkijken van zijn werk. Een vriendelijke smirk lag om zijn lippen toen hij de ogen van het meisje ontmoette. Er was iets met haar ogen, iets wat hem aantrok. Of ja, iets wat hij speciaal vond. Matt was niet echt het type voor liefde, meer het ik-ben-de-player-en-jij-smijt-je-voor-m'n-voeten-type. Het spel vond hij leuk, maar als hij het meisje eenmaal had, vond hij er niet meer veel aan. Let the game begin. "Well, hello." Lachte hij vriendelijk, waarna hij wat dichter naar het meisje toe stapte, "Matthew." Hij stak zijn hand uit, de vraag van het meisje totaal negerend. Hij hield haar blik gevangen in zijn blauwe ogen en keek haar een tikkeltje uitdagend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Dayum girl   zo jun 07 2015, 11:35

De jongen stapte op haar af en Sylva bleef tegen de boom aan geleund. Pas toen hij zijn hand uitstak gaf ze zichzelf een zetje van de boom af en ging op beide benen staan. 'Sylva.' Stelde ze zich voor en ze schudde zijn hand. De jongen bleef de hele tijd naar haar kijken en Sylva staarde doodleuk terug, ze had al een klein voor gevoel wat deze jongen wilde gaan doen. Je kon het gewoon aflezen van zijn gezicht. Hij wilde haar. Ergens voelde Sylva zich gevleid, ze had de jongen nu eigenlijk ontmoet en hij was nu al geïnteresseerd in haar. Maar voor hoe lang? Misschien moest ze gewoon het spelletje mee spelen. Haar blik gleed over het lichaam van Matthew. Mooi gespierd, wat zweterig maar hij zag er goed uit. Met zijn gezicht was ook niet veel mis. Vervolgens gleed haar blik weer naar de boomstam waar de hakbijl in stond. 'Dus, lukt het?' Herhaalde ze haar vraag van net die hij straal had genegeerd. Zo heel erg geïnteresseerd in het antwoord was ze niet maar ze wilde nu niet head over heels gaan voor hem. Ze wilde hem niet meteen geven wat hij wilde. En eigenlijk wilde ze het ook niet, hij was haar type niet, hoe mooi hij er ook uitzag.

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Dayum girl   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dayum girl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Deadheads-