IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 A new guy, allright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: A new guy, allright   zo jun 07 2015, 21:35

Rustig kwam ze tot een stop en trok ze de rekker uit haar donkere haren en schudde ze even haar hoofd zodat haar haar weer goed zat. Alexx vond het niet altijd leuk om haar haren ik een staart te laten, en vandaag was 1 van die dagen. Toch had ze het gedaan voor het rennen, er was namelijk bijna niets zo irritant als lange haren die in je gezicht komen wanneer je je dagelijks work-out doet. Met een kleine zucht rekte ze haar armen zo ver mogelijk omhoog om zich uit te rekken. Al lette ze er wel op dat haar hemdje niet te veel omhoog kwam zodat haar littekens te zien waren. Gelukkig was dit geen probleem sinds ze kn haar sportkleren was, wat bestond uit een stel sneakers, heel erg korte turn shorts en een strak hemdje. Nadat ze klaar was met zich uit te rekken liet ze zichzelf zonder enige moeite in een split vallen tot ze de grond raakte, ze was dan al erg flexibel maar dat kwam natuurlijk niet vanzelf.

&matthew
And sorry for the lame title, i didn't know anything xD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matthew
avatar
Builder

PROFIEL
Tag : Geek is the new sexy

Aantal berichten : 46

Registratiedatum : 07-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job:
Relationship: Are you a beaver? 'Cuz DAM

BerichtOnderwerp: Re: A new guy, allright   ma jun 08 2015, 17:21

Het zware werk gooide zijn vruchten af. Zijn al gespierde kast werd steeds duidelijker, alleen werden zijn handen wel eeltiger wat helaas een van de bijwerkingen van Builder zijn was. Een taak van het Builder zijn was hout hakken, iets wat hij de laatste tijd nogal vaak moest doen zodat ze Homestead konden uitbreiden. Lichtjes fluitend en met een bijl losjes in zijn handen, stapte hij het bos in. Hij probeerde vooral de oudere bomen te pakken en die gene die het zonlicht van de rest blokkeerde, soms had hij een klein hartje. Toch leek het niet alsof het bos dunner werd, alsof ze elke nacht nieuwe bomen lieten verschijnen. Maar daar hoorde je hem niet over klagen, het was alleen maar beter voor hun. Een plotseling meisje op zijn pad dat in split gleed, deed hem een verbaasd geluidje maken. "Damn, girl. Doet dat geen pijn?" Zijn wenkbrauwen waren omhoog geschoten van verbazing. Hij was een redelijk lenige jongen -als je begrijpt wat ik bedoel- maar dat ging nu net iets té ver voor hem. Ja, zelfs voor deze macho.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: A new guy, allright   ma jun 08 2015, 20:53

Ze kon haar spieren een beetje voelen rekken, en om eerlijk te zijn vond ze dat een best goed gevoel. Het deed geen pijn, het was meer een soort druk die ze met open armen aannam. Verbaasd keek ze achter zich om toen een geluid haar oren bereikte. Blijkbaar was zij niet de enige hier. Al snapte Alexx de verbazing niet. “Nope, kan er amper iets van voelen.” Ze ze terwijl haar schouders nonchalant op en neer gingen en ze weer ging rechtstaan om vervolgens haar benen tegen elkaar aan te zetten en naar voren te leunen, niet wetend dat ze hierdoor haar achterwerk ene beetje naar de jongen uitstak. Deze beweging voelde ze een beetje meer terwijl ze haar handen plat op de grond legde. Zo bleef ze ongeveer 15 tellen staan tot ze zich in dezelfde positie naar haar rechterbeen draaide en daar even bleef staan. “Mijn naam is trouwens Alexandra, maar zowat iedereen noemt me Alexx of Lex” Nu draaide ze zich naar haar linkerbeen en deed hetzelfde. En zodra ze weer rond de 15 tellen haar spieren op die manier had staan stretchen ging ze weer recht staan en rekte ze zich weer uit om vervolgens naar de jongen toe te draaien.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A new guy, allright   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new guy, allright
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Deadheads-