IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 I've got a delivery for one...Charlie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: I've got a delivery for one...Charlie   di jun 09 2015, 13:46

Een masker. Dat is wat ze droeg, wat iedereen altijd zag. Een masker met een glimlach, een glimlach zo echt en zo vrolijk dat zelfs de paar vrienden die ze had het geloofde. De gelijkenis tussen een echte en een neppe glimlach, zo groot, maar nog steeds zo anders. Soms liet ze een echte glimlach zien maar nu was het tijd voor een masker. Dus dat is wat ze deed, ze zette een kalm masker op, eentje met een kleine glimlach, niet genoeg om te zeggen dat ze het naar haar zin had, maar genoeg om aardig en vrolijk te lijken. Met een stoffen tas die duidelijk al oud was en kapot ging in de hand keek ze om zich heen. Iemand had haar gevraagd om deze tas aan één of andere Charlie te geven. Wat betekende dat ze de hele glade af moest zoeken. En om er nog een schepje bovenop te doen kende ze hem niet eens. Nee ze moest naar een onbekende gast stappen om hem who knows what te geven. Nou ja, dat is als ze hem vind met de niet zo duidelijke beschrijving die ze had gekregen. Een jongen die ze niet kent en groter is dan haar, wow daar had ze veel aan. En al zeker sinds zijzelf niet bepaald de grootste, nog de kleinste was. Toch waagde ze maar een gokje en liep ze op een jongen af die haar niet echt bekend voorkwam.

&Charlie

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 15

Registratiedatum : 20-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: You know I'm a nightmare dressed like a daydream

BerichtOnderwerp: Re: I've got a delivery for one...Charlie   di jun 09 2015, 16:15

De Glade beviel hem wel. Ja, natuurlijk was het frustrerend dat hij niets meer wist dan zijn eigen naam, en dat ze hier opgesloten zaten, maar het meeste van alles vond hij het frustrerend hoe iedereen gestrest rond rende en deed alsof dit de hel was. Come on, dat was het niet. Misschien waren hun levens stuk voor stuk wel klote geweest, dat kon niemand met zekerheid zeggen. Misschien was dit wel helemaal zo erg nog niet. En niemand leek in te zien dat al die stress nergens voor nodig was, alles werd geregeld. Het enige waar hij voor hoefde te zorgen, was dat hij zo nu en dan ergens met een hamer op sloeg en wel, dan was alles weer goed.

Charlie strekte zich uit en ontdeed zijn blouse van nog een knoopje. Een grijns gleed over zijn lippen. Daarbij was het hier altijd lekker weer, net zoals nu, terwijl hij verkoeling zocht onder een of andere boom waarvan het soort hem niet zoveel kon schelen. Wat hem echter wel interesseerde, was het meisje dat over het veld kwam aangestapt. Ze leek zoekende. Precies wat hij nodig had. Weer grijnsde hij in zichzelf. Nog zo'n voordeel, de meiden hier. Hij sloot zijn ogen voor een moment en vouwde zijn handen achter zijn hoofd om achteruit te leunen. Toen hij ze weer opende, zag hij dat het meisje inmiddels dichterbij was gekomen, en naar hem keek. 'Ehm...' bracht hij uit, zijn wenkbrauw opgetrokken. Niet dat hij haar gezelschap niet op prijs stelde, dat zeker niet, maar toch vroeg hij zich af wat ze te zoeken had. Hij keek naar beneden. Natuurlijk, zijn blouse stond open. Hij grijnsde. 'Sorry dat ik je afleidde,' zei hij, nu plotseling op gemaakte, begripvolle toon. Opzichtig maakte hij nog een knoopje los en leunde weer nonchalant naar achter. 'Oh, en begrijp me niet verkeerd, je mag best kijken,' voegde hij er onschuldig aan toe. Zeker dat zij best mocht kijken, haar verschijning was nu eenmaal niet verkeerd.

/Wauw, ik moet er echt nog inkomen xD
Ik hoop dat Lex er iets mee kan, haha.

_________________

[CHARLIE] x [EVANGELINE]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: I've got a delivery for one...Charlie   di jun 09 2015, 17:34

Het was warm vandaag en dat kon Alexx goed voelen nu ze in de volle zon liep, en haar oversized trui hielp ook niet bepaald. Eerder had ze nog in de schaduw gelopen, en sinds ze erg goed tegen de warmte kon viel het met de trui goed mee. Maar nu was het best wel warm en misschien zal ze de onbekende jongen zijn voorbeeld wel volgen maar dan haar trui uit doen sinds die niet open kon. Nou ja, dat zal ze straks nog wel doen, eerst moest ze erachter zien te komen wie dit was. En ze was ook van plan om te vragen of hij Charlie was, het enige probleem was dat de woorden uit haar mond werden gehaald toen ze merkte dat bijna zijn hele bovenlichaam bloot was, of ten minste het deel in haar zicht. Dit was niet de eerste keer dat ze dit zag, maar ja echt gewend was ze er niet aan sinds ze niet rond ging om naar jongens te kijken ofzo. Maar de jongen bleek haar sprakeloosheid niet bepaald slecht op te vatten, in de plaats zag hij het als een aanmoediging of iets van dat soort sinds hij nog een knoopje opende. En dit samen met zijn woorden deed Alexx weer opschrikken. Met een zachte bloos haalde ze wat onzeker één van haar handen door haar lange donkere haren en keek ze even weg. Al ging haar blik weer vrij snel naar de jongen met dezelfde glimlach op haar gezicht als daarnet, al wou de bloos nog niet helemaal verdwijnen. “Hay, ben jij Charlie?” Vroeg ze op een vriendelijke toon terwijl ze even de stoffen tas naast zich neerzette. Vervolgens pakte ze de onderkant van haar trui vast met twee hadden en reikte ze omhoog om zo de oversized trui uit te doen en een hemdje tevoorschijn te laten komen dat strak rond haar dunne figuur zat. Spijtig genoeg waren haar andere hemdjes vuil en had ze niet anders gekund dan dit hemdje aan te doen. Alexx had dan ook gehoopt dat ze haar trui niet uit zou moeten doen, maar met dit weer zou ze binnen een uur gekookt zijn nu dat ze in de zon stond. Nog een nadeel was dat het hemdje korter was waardoor het toch wat ongemakkelijk omhoog kwam bij haar beweging. Het toonde zelfs wat huid, maar gelukkig niet genoeg om meer te tonen dan een stuk van haar tattoo. En Alexx zorgde er dan ook voor dat niet meer te zien werd door her hemdje wat omlaag te trekken zodat het net over de tailleband van haar short shorts kwam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: I've got a delivery for one...Charlie   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I've got a delivery for one...Charlie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Hello there!~Allen&Charlie

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Open Field-