IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Keepers' gathering

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Keepers' gathering    za jun 13 2015, 18:10Max
Hij liet de bel klinken die bij de deur van de ingang van de cabin hing. De laatste weken had hij naar dit moment toegewerkt. Al die tijd dat er keepers werden aangesteld, had hij het plan gehad om alle keepers samen tot een council te organiseren. Dan hoefde belangrijke beslissingen niet alleen door hem genomen te worden, maar was er een team aan keepers dat over die zaken kon beslissen. Het haalde een deel van zijn verantwoordelijkheid weg, maar als keeper van de builders zou hij nog altijd nauw betrokken zijn bij de beslissingen.
Hij had deze avond gekozen, omdat hij door had gehad dat er mensen het labyrint in waren gegaan. Alylore, natuurlijk, nauwelijks heel terug gekeerd, maar ook Ayla en Lester. Hij wist er het fijne niet vanaf, en dus wilde hij deze gathering gebruiken om het te bespreken. De regel was dat niemand het labyrint in mocht, en als er regels waren, moest er dan niet een orgaan zijn dat straffen uitdeelden als die regels overtreden werden? Sowieso kon het geen kwaad om het fenomeen Lester eens te bespreken, want hij weigerde een taak op zich te nemen een zijn steentje bij te dragen aan de glade. Ze konden hem niet straffen voor zijn karakter, hoe onuitstaanbaar dat ook was. Maar voor geen taak op zich nemen én het labyrint ingaan, daar konden ze wel op reageren. En hoe zat het met Ayla? Waarom zou zij naar haar mislukte zelfmoordpoging in het labyrint daar nog eens naar binnen gaan?
Hij wilde eerst het principe van de council uitleggen aan de drie andere keepers, en dus zette hij vier stoelen klaar rond de tafel in de cabin. Een een vijfde, voor als ze mogelijk later Lester en/of Ayla zouden vragen hun verhaal te doen.

~ Voor de tot nu toe aangestelde keepers Smile En dus misschien later voor de twee shanks die in de problemen zijn gekomen ;D_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    zo jun 14 2015, 00:16

stop acting like you can do it all alone

Ze hoorde de bel en drukte het kookgerei gewoon in de handen van een van de cooks. Het kon haar weinig schelen of ze het nou in iemand zijn handen drukte of op het keukenblad legde. Buiten dat stond ze toch al bekend als een bitch dus het erger maken was onmogelijk.
Meteen toen ze binnen kwam zag ze Max en ze schoot kort in de lach terwijl ze hem even aankeek. Ze schoof een stoel naar achteren en liet zich op de stoel vallen naast Max.
Ze had niet echt bijgehouden wat er gebeurde in de Glade omdat ze veel bezig was met Oliver. De dag dat Anthony haar had verteld dat hij dood was maar Max nog geen vijf minuten later bij hen had gestaan om te vertellen dat hij nog leefde.
Met een gaap rekte ze zich uit en keek even kort naar Max en glimlachte kort. 'Dus wat nu?' Vroeg ze zachtjes.
♥ Isa

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    zo jun 14 2015, 15:37Het gerinkel van de bel deed haar, vanuit haar geconcentreerde werkmodus, verstijven. Ze perste haar lippen op elkaar. Ze wist het. Ze wist het heel goed. Ze was nu een Keeper. Ze moest wel komen. Een zucht verliet haar lippen. Misschien was het wel goed, dat ze Keeper was geworden. Misschien wilde het universum dat ze haar kringen zou verbreden, al kreeg ze de kriebels alleen al bij de gedachten aan alle Gladers in één ruimte. Evangeline knoopte haar schort los, schoof het vlees aan de kant en waste haar handen grondig tot al het bloed onder haar nagels verdwenen was. Toen bond ze haar dikke, bruine lokken bijeen in een vluchtige staart, en zette het op een looppas naar de hut waarvan ze wist dat Gatherings gehouden werden. Even hield ze haar adem in toen ze over de drempel stapte. Ze had geen flauw idee hoe een Gathering eraan toe zou gaan, maar ze dwong zichzelf de deur opzij te schuiven. Ze liet haar adem snel los toen ze zag dat er maar vijf stoelen rond een tafel gepositioneerd waren. Ze fronste. Haar eerste gedachte was dat de Gathering misschien alleen voor Keepers zou zijn. Maar dat idee verwierp ze toen ze alle aangestelden door haar hoofd liet gaan. Dat waren er vier. Inwendig haalde ze haar schouders op, terwijl ze verder de hut in liep. Max was zat er al, en Hayden. Beiden zagen ze er vermoeid uit, maar dat kan ze hen niet kwalijk nemen. 'Dus wat nu?' hoorde ze Hayden zich hardop afvragen. Evangeline schoof de stoel waar de twee plaatsen naast leeg van waren naar achter en leunde met een hand op de bovenkant. Haar benen tintelden. Ze wilde niet gaan zitten. 'Hé,' begroette ze hen. Ze schraapte haar keel en vroeg toen, op zachtere toon; 'Waarvoor is dit?'
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    zo jun 14 2015, 16:16Max
Hij had zich op een van de krukjes geplaatst. Het voelde vreemd; hij had wel met enkelen zijn toekomstidee om een council op te richten gedeeld, maar nu zou het ook echt gebeuren. Hij was benieuwd of het zou werken - en wat hij zou doen als het niet zou werken. Hayden kwam al snel binnen en schoot in de lach. Met een lachje met samengeknepen lippen keek hij haar vragend aan. Wat was er zo grappig? Ze kwam naast hem zitten. "Ik leg het zo uit, als de rest er ook is," antwoordde hij op het moment dat Evangeline binnen kwam lopen. Ze bleef erbij staan. "Je kan wel even zitten," glimlachte hij. Hij ging er vanuit dat ze hier nog wel even zouden zitten. "Het is nu wachten op Anthony. We zijn hier vanavond alleen met de keepers."_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    zo jun 14 2015, 21:34

Na enkele dagen constant in dat kot te zitten, had Anthony besloten om nog eens naar de rand van het bos te gaan en zette zichzelf daar neer tegen de eerste beste boom. Hij had nu een goed uitzicht op de Glade. Even ging zijn blik naar zijn hand, die zenuwachtig leek te trillen. Het was vreemd want hij was totaal niet zenuwachtig, toch niet in zijn ogen. Met zijn ene hand pakte hij de andere vast om deze stil te houden, waarna zijn blik naar de Meeting Cabin ging. De bel, die hij eerder al had gehoord, klonk luid over de Glade. Toch bleef hij nog even zitten waar hij zat voordat hij richting de cabin liep. Alle huidige keepers zaten al te wachten. Ach, Anthony stond toch niet bekend om het stipt op tijd komen. Hij zette zich nonchalant neer op een vrije stoel en leunde wat naar achteren. "Nog niets gemist zeker?" mompelde hij en keek elke keeper even kort aan.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    zo jun 14 2015, 22:21Max
Het duurde even, maar uiteindelijk kwam ook laatkomertje Anthony. Ach, voor nu was Max allang blij dat de keepers zich allemaal verantwoordelijk genoeg gedroegen dat ze vonden dat ze moesten komen. Niemand had geweten dat deze gathering speciaal voor keepers was geweest, en toch waren ze alledrie op komen dagen. Als er nu nog gladers zouden komen, zouden ze weggestuurd worden. Dit moest even onder vier paar ogen besproken worden.
"Nou, tof dat jullie er zijn." "Welkom" zou iets te formeel hebben geklonken. Hij was intussen opgestaan om de deur van de cabin dicht te trekken, en liep daarna weer terug. Hij plaatste zich weer op de kruk en wreef even in z'n handen. "Ik heb dit misschien al hier en daar eens genoemd," begon hij. "Eén van de redenen dat er keepers in de glade kwamen, was zodat iedere tak goed geregeld kon worden, en de keepers onderling konden samenwerken als de verschillende takken elkaar nodig hebben." Maar dat moest intussen wel duidelijk zijn, maar het voelde alsof hij dit fatsoenlijk uit moest leggen. Hij wílde het ook fatsoenlijk uitleggen. "Een lange termijn plan was al die tijd om een soort 'bestuursorgaan' -" hij maakte met zijn vingers de symbolische oortjes, "- te maken om over belangrijke zaken te beslissen. Jullie hebben als keepers dus niet alleen de volledige leiding over je taak, maar ook in samenwerking met andere keepers over de glade." Hij schraapte zijn keel even en wreef in zijn nek, de woorden zoekende. "Ik vroeg me af hoe jullie staan tegenover een council, om op die manier bijvoorbeeld te beslissen over wanneer iemand gestraft moet worden, en misschien wat plannen maken voor mogelijke ontsnappingen. Het zou heel simpel werken: iedereen krijgt de kans zijn of haar mening uit te spreken, en na die spreekronde gaan we stemmen. Iedereen heeft één stem, de meeste stemmen gelden." Veel ingewikkelder wilde hij het niet maken._________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    wo jun 17 2015, 20:18

Bitchcraft
The art of pissing people off while smiling sweetly.


Ze leunde achterover in de iet wat te grote stoel. Veel dingen hier waren te groot of te hoog voor haar maar veel last leek ze er nooit echt van te hebben. Ze legde haar armen over elkaar en keek Max geïntrigeerd aan. Dat klonk wel leuk, baasje spelen bij haar kokjes en met de rest hier baasje spelen over de Glade. Haar lippen krulde om omhoog en ze knikte zacht. Technisch de baas zijn over die snol van een Helena die ze nog moest terug pakken voor die stomme spinnen prank. Straffen uitdelen leek haar wel de leukste taak en haar lippen krulde zich nog meer naar boven, meteen keek ze naar max en knikte nog steeds. 'Denk dat dat een erg goed idee is, lekker democratisch ook.' Zei ze met een neutraal gezicht terwijl ze wat naar voren leunde.


_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    do jun 18 2015, 18:21Toen Anthony zich in een vrije stoel had gezet, besloot Evangeline om ook maar te gaan zitten. Terwijl ze zich ergerde aan zijn nonchalance, stak Max van wel met zijn uitleg. Hij had al gezegd dat dit een Gathering alleen voor de Keepers was, wat haar verwarde. Aandachtig luisterde ze, met haar elleboog op tafel en haar kin rustend in de palm van haar hand, naar zijn woorden.  'Ik vroeg me af hoe jullie staan tegenover een council, om op die manier bijvoorbeeld te beslissen over wanneer iemand gestraft moet worden, en misschien wat plannen maken voor mogelijke ontsnappingen. Het zou heel simpel werken: iedereen krijgt de kans zijn of haar mening uit te spreken, en na die spreekronde gaan we stemmen. Iedereen heeft één stem, de meeste stemmen gelden,' kwam hij tot zijn punt. Even nam Evangeline de woorden in zich op. 'Denk dat het een erg goed idee is, lekker democratisch ook,' reageerde Hayden terwijl ze naar voren leunde. Evangeline knikte, misschien iets te gretig. Ontsnappingsplannen. Dat klonk haar als muziek in de oren. Dit zeggenschap beviel haar wel. Het was immers de hele reden waarom ze Keeper was geworden, en ze zou, zeker als het dingen als hier wegkomen betrof haar mening dan ook niet voor zich houden. Daarbij was ze wel van de manier waarop Max het bedacht had, om de beslissingen met een select groepje te maken. Anders zou het alleen maar wat rondgeschreeuw worden en zou er niets bereikt worden. Daarbij had ze nu iets te zeggen. 'Volledige mee eens,' sprak ze haar gedachten kort uit. Een kleine glimlach speelde rond haar lippen terwijl ze zich van het puntje naar haar stoel naar de rugleuning verschoof.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    do jun 18 2015, 22:42Max
Max glimlachte, tevreden (misschien ook een beetje opgelucht) dat het idee zo goed ontvangen werd. Hij wachtte nog even op een antwoord van Anthony, maar besloot al snel over te gaan op een punt dat hij meteen met de rest wilde bespreken. "Dan heb ik meteen iets om te beslissen, als een soort.. introductie." Ook om te kijken hoe dit zou lopen. "De belangrijkste regel is dat niemand, met uitzondering van de runners, het labyrint in mag. Lester en Ayla hebben dat wel gedaan." Alylore ook, maar hé, die konden ze moeilijk nog straffen. "Ik denk dat we moeten overleggen hoe we ze straffen om duidelijk te maken dat die regel nageleefd moet worden. En we moeten het hebben over dat Lester weigert een taak op zich te nemen." Hij probeerde zo objectief mogelijk te klinken, maar de ergernissen aan de jongen waren toch te horen._________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    za jun 20 2015, 19:21

Ze onderdrukte de neiging haar benen op tafel te leggen en leunde toch maar naar achteren. Lester, Lester, het zei haar even niets Ayla wel. En hoe. G.od ze wilde dat mormel wel wurgen. Maar ja, zulke dingen konden nou een maal niet. 'Kunnen we ze niet gewoon samen ergens opsluiten ofzo.' Ze haalde de gezichten van de Glade voor zich en speelde in haar gedachtes connect the dots. Haar lippen maakte een ooooh beweging. Ze haalde haar hand door haar lokken en keek even naar de rest. 'Sluit ze op en geef hem een baan.'

Feelings can be controlled, but tears never lie.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    ma jun 22 2015, 22:27

Ondanks het logische idee, haalde Anthony toch even zijn wenkbrauw op bij wat hij allemaal te horen kreeg. Democratie? Right. Hij zei er maar niets over en luisterde in stilte naar wat er volgde. "Als straf zou ik ze zeker niet samen opsluiten, want dan hebben ze er niets aan. Een straf is iets wat mensen moet afschrikken. En je kan niet zomaar even een babbeltje aanslaan met iemand. Dan word die 'straf' gezien als iets positiefs," mompelde hij en richtte zich iets meer op. "Dan schrikken ze zeker niet terug om nogmaals het doolhof in te lopen." voegde hij er nog aan toe. "En wat Lester betekent zou ik, als we echt dramatisch willen doen, hem liever hier weg hebben. Waarom eten verspillen aan iemand die niets doet?" zei hij. Zijn uitspraak was waar, maar hij zag het niet voor zich dat de andere keepers het met hem eens zouden worden.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    za jul 04 2015, 11:45Lester en Ayla. Met moeite kon Evangeline zich hun gezichten voor de geest halen, maar helemaal zeker was ze niet af het klopte. Ze werd uit haar gedachten gerukt door Max, die meedeelde dat er een manier bedacht moest worden hen te straffen. Ze fronste. Straffen? Als nu eens die hele Maze-regel af zou worden geschaft, viel er niets te straffen. Daar was ze wel voor. Het was onredelijk dat niemand de Maze in mocht. Waarom werden er niet het maximale aantal Gladers ingezet om een uitweg te vinden? Ze wist niet of het zo'n goed idee was deze visie openlijk uit te spreken, -vooral niet met Hayden en Anthony aan de tafel, met wie ze het Oliver-avontuurtje van zo dichtbij had meegemaakt- maar dat deed Evangeline eigenlijk niet zoveel terugdeinzen. Ze sloeg haar armen over elkaar en luisterde vol aandacht naar wat de anderen te zeggen hadden. Misschien viel er hier en daar iets te weerleggen, zodat haar ideeën wat beter zouden worden ontvangen. Het was tenslotte wat Eve over het algemeen deed, eerst eventjes, heel eventjes maar, de situatie inschatten -en er dan pas vol induiken. 'Sluit ze op, en geef hem een baan,' vond Hayden. Anthony had hardere maatregelen, wat ook enigszins te verwachten was geweest. Zijn opvatting over de Maze deed Evangeline even haar kaken op elkaar persen, waarna ze zich over de tafel naar voren boog en zei; 'Oké, ten eerste kunnen we hem niet zomaar een baan gèven. Ik bedoel, hij heeft het tot nu toe toch geweigerd, of niet? Hoe wilden we dat gaan doen, hem martelen. Hem wegsturen klinkt als een idee, maar ja, waarheen?' Plotseling kreeg ze een ingeving, die ze er maar direct achteraan plakte. 'Waarom stoppen we hem niet gewoon terug in de Box? Is dat ooit gedaan?' Ze haalde haar schouders op. Kon hij lekker zoeken naar een uitweg, deed hij toch nog iets nuttigs en waren ze van hem af. 'Daarbij denk ik niet dat iemand een paar dagen achter bamboe te zetten nieuwsgierigheid weg zal nemen,' besloot ze. Dat was tenslotte toch alles wat ze waren geweest, nieuwsgierig? Ze kon zich wel in hen verplaatsen, om eerlijk te zijn.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Keepers' gathering    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Keepers' gathering
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meeting Cabin-