IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Captured

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Milou
avatar

PROFIEL
Tag : :3

Aantal berichten : 41

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Captured   ma jun 15 2015, 15:43into our lives

Haar ogen schoten open en tuurden naar boven. Het duurde een lange tijd voordat ze doorhad dat haar ogen ook daadwerkelijk geopend waren, want de duisternis bleef hetzelfde. Ze knipperde een paar keer, maar niks veranderde. Haar hoofd bonkte en haar gewrichten deden pijn, en het gerammel om haar heen overschreeuwde haar gedachten. Ze kneep haar ogen weer dicht.

Ze had geen idee hoe veel later ze ze weer opende. Het konden tien minuten geweest zijn, of een half uur. Weer knipperde ze, en weer zag ze niks. Ze lag op haar rug met haar benen strekt en haar armen iets van haar lichaam af. Ze begon te voelen. Dat ze in een metalen kooi zat, had ze al vermoed. Eerst bewoog ze alleen haar handen, maar zodra ze ondanks het trillen en schokken zich stabiel genoeg voelde, kroop ze op haar knieën. Ze zag nog steeds geen hand voor ogen, en zodra ze voor haar gevoel een halve meter verschoven was, ging ze weer zitten, bang om verder te gaan. Ze trok haar benen op en hield ze vast. Ze sloot haar ogen weer.

Weer had ze geen idee hoeveel tijd er voorbij was gegaan toen ze met een schok tot stilstand kwam. Met een ruk werd ze uit haar narcose gewekt en angstig keek ze om zich heen. Een kleine lichtstraal kwam door een gleuf boven haar, al kon ze niet herkennen of het van TL-buizen kwam of van de zon. Ze liet haar benen liggen en ondersteunde zich met haar armen terwijl ze afwachtend omhoog keek.


--------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: Captured   ma jul 06 2015, 18:07Het alarm. Met een ruk draaide Evangeline haar hoofd naar de Box, waar ze goed zicht op had vanaf haar plekje op een omgevallen boomstronk die diende als een soort bank. Ze had zich hier genesteld nadat haar werk klaar was geweest. Veel was er tenslotte niet te doen; de dieren waren schaars en moesten daarbij gebruikt worden om te fokken, niet om te slachten. Ze was hier komen zitten om na te denken. Over Oliver, voornamelijk. Ze wreef over haar keel. Ze wist niet of er zich sinds gisteren blauwe plekken hadden gevormd, maar het voelde er zeker naar.

Met een zucht stond ze op. Binnen enkele kalme passen was ze al bij de Box, waar ze neerknielde om de ijzeren deuren van elkaar te halen. Dit was niets voor haar, dat wist ze. Maar ze moest het controleren op eventuele boerderijdieren, die Hayden op de lijst geschreven scheen te hebben. Greenies verwelkomen had ze niet bij haar plan ingegrepen, wat was waarom ze slikte toen een blond meisje in een soort foetushouding in de kooi zat opgekropt. Even beet ze weifelend op haar lip, maar liet zich niet afleiden. Soepel sprong ze in de Box, waarbij de metalen wanden gevaarlijk trilden, om op haar hurken te landen. Vlug scande ze de Box, over het meisje heen kijkend. Geen dieren. Misschien eieren? In een hoek stond een aantal opgestapelde kratten. Daar moest ze haar kansen dan maar op zetten. Op haar knieën schoof ze erheen en begon de inhoud te inspecteren. Zonder nog acht te slaan op het meisje, stopte ze een notitieboekje in haar achterzak. Zou best eens van pas kunnen komen. Toen opende ze de volgende krat.

[Eve's warme welkom c:]


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Captured
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-