IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Box Supplies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Box Supplies   za jun 20 2015, 16:13

Rustend tegen een boom aan gluurde ze door haar wimpers heen in het rond. Toen ze de zoemer hoorde van de box keek ze meteen op. Weer een newbie, fijn. Weer een mond om te voeden en blijkbaar begonnen ze zonder dieren te geraken. Met een diepe zucht klauterde ze omhoog op haar voeten. Meteen kreeg ze een geïrrteerde blik op haar gelaat terwijl ze de box in keek. Wacht waar was het groentje, was hij dr al uit? Nee de deuren waren nog dicht. Plus ze had hem of haar moeten zien wegrennen dan. Had die lijst invullen toch gewerkt. Ze grijnsde en sprong in de box om alle kratten te doorzoeken. ze greep een groene fluffy iets en bekeek het Ha een T. Rex. En daar was het hondje, was vast voor hem bedoeld. Nu niet meer.


THE BOX'S SUPPLIES


 • Golden Retriever Puppy
 • T. Rex knuffel
 • Condooms
 • Loopschoenen
 • Een zak met kleding + lingerie
 • Schrijfgerei (potloden, pennen, gummen & slijpers)
 • Jonge boerderij dieren (geiten, schapen, kippen, koeien & varkens)
 • Alcohol voor de verzorging van wonden
 • Verband
 • Grieverserum
 • Werkgerei (hamers, zagen, spijkers & touw)
 • Slachtgerei (botzaag & 2 soorten messen)
 • Toiletspullen (maandverband, tandenborstels, tampons & wc-papier)
 • Zaden  (groente, fruit & gewassen)

Dit is het gene wat in de box zit dus gelieve niets er bij te verzinnen.
ty sophia

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   za jun 20 2015, 17:17

Zijn interesse werd gewekt door de box die met zijn gebruikelijke kabaal was aangekomen. Er was laatst nog een Greenie aangekomen, waarom kwam de Box nu dan weer? Oliver stond op van de gebruikelijke plaats waar hij de laatste tijd zat, een boom aan de rand van de Laar, wat verder weg van iedereen. Sloffend liep Oliver in de richting, Hayden was intussen al aangekomen en was het al aan het onderzoeken. Hij had haar stem wel gehoord als er een Greenie in had gezeten maar de roodharige was stil gebleven. Dat betekende dat er iets anders was. Oliver versnelde zijn looppas wat en kwam uiteindelijk als tweede aan bij de Box. Hij sprong er in en keek met een opgetrokken wenkbrauw naar Hayden. 'Wat is dat?' Vroeg hij met een zweem van nieuwsgierigheid, doelend op het groene beest wat ze in haar handen had. Zijn ogen gingen de vierkante ruimte rond. Overal spullen en beesten, zelfs een hond, had hij iets gemist? 'Heb ik iets gemist?' Zei hij zijn gedachtes hardop. Hij leunde tegen een vrije wand aan terwijl hij vragend Hayden aankeek. Een hond was wel gezellig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Siënna
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : Dus

Aantal berichten : 484

Registratiedatum : 24-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Cookie
Relationship: Je suis prêt

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   za jun 20 2015, 17:46

Door het geluid van de box was Sienna direct opgesprongen van haar hangmat. "MAX!" Had ze ergens door de glade geschreeuwd maar ze was niet gestopt met de route die ze had gevolgd. Haar benen gingen zo vlug als ze kon en in een sprint kwam ze hijgend aan bij de Box. "Ja! Ja ja! Het is gelukt, het is gelukt!" Schreeuwde ze en griste het hondje direct uit de doos en knuffelde het. Het kleine diertje likte over haar gezicht en giechelend hield ze het een stukje van haar vandaan. Ze speurde even naar beneden en grijnsde. "Je bent dus duidelijk een jochie, he!" Sisi hield het beestje weer dichter tegen zich aan. "Dan doop ik je vanaf nu om tot Vagebond. Welkom in de Glade!"

_________________

Sing me a song of a lass that is gone. Say, could that lass be I? Merry of soul she sailed on a day, over the sea to Skye.
Billow and breeze, islands and seas, mountains of rain and sun. All that was good, all that was fair. All that was me is gone..Hier, heb je je zuurstok <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milou
avatar

PROFIEL
Tag : :3

Aantal berichten : 41

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   za jun 20 2015, 17:52into our lives
Een zoemer ging af. Met een ruk keek Milou om waardoor haar haar wild over haar schouders vloog. Het kwam bij de box vandaag waar ze enkele dagen geleden in was gearriveerd, dus meteen werd haar interesse gewekt. Ze zag enkele mensen erop af lopen, en ze besloot iedereen te volgen. De rode meid was er al ingedoken om te zien wat er te vinden viel, en pakte een.. wat was dat? Ze ging naast een ander blond meisje staan, die uit het niets een puppy tevoorschijn haalde. Haar hart begon te bonken bij het aanzien van het veel te schattige diertje. "Hee," zei ze met een lieflijk stemmetje, en ze krioelde met haar vinger over het kopje. "Wat is hier aan de hand?" vroeg ze aan het meisje, hopend dat ze haar meer antwoorden kon geven.


--------------------------------------------------------------

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   za jun 20 2015, 18:18

Het was weer een hoop commotie bij de Box. Evan, die op zijn hangmat lag en slaperig naar de blauwe hemel staarde, kwam een beetje overeind. Hij zag Hayden, de keeper van de Cooks en het meisje die hem had afgesnauwd omdat hij gewoon zijn mening had gegeven, naar de Box gaan, gevolgd door Oliver. Daarna volgde er nog een meisje die hij niet kende en daarna nog een van wie hij nog niet eerder had gehoord en die hij ook nog niet eerder had gezien. Hij werd nu toch wel nieuwsgierig naar wat er aan de hand was, kwam uit zijn hangmat en zette zijn voeten op de grond neer. Hij kwam overeind, stak zijn handen in de zakken van zijn losse driekwartsbroek en begon naar de Box te wandelen. Hij wilde Hayden niet al te veel in de weg staan, want hij had geen zin in nog een snauw. Ah. Er waren spullen aangekomen. Waarschijnlijk van die lijst die Max met een vriendin had willen maken. Hij had daar expres niet aan meegedaan omdat er toch geen serieuze dingen ingezonden werden en omdat de mensen die hun hierin gestuurd hadden het toch niet zouden doen, maar schijnbaar dus wel. Hij keek verbaasd zijnde naar de puppy die zich daar bevond, een knuffel en… condooms? Zijn wenkbrauw schoot de lucht in. Welke volslagen idioot had dàt nu weer op de lijst gezet? En waarom hadden die mensen het serieus genomen? Ze stuurden hier hun toch al in, dus een baby extra zou hun niet veel kunnen schelen, of wel? ‘Ah daar hebben we pas wat aan,’ zei hij glimlachend toen hij naar het verband keek en de alcohol waarmee ze wonden konden verzorgen. Het meisje naast hem stelde een vraag en hij besloot om zo vrij te zijn om daarop te antwoorden. ‘Ze hebben een lijst met spullen naar die mensen gestuurd via de Box en dat daar is hun antwoord, denk ik,’ zei hij. Hij keek naar de Box. Zouden er nog meer bruikbare dingen in zitten?

OOC: Tag: Milou

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   za jun 20 2015, 18:44

'Cause this is torturous electricity


De zoem liet haar hoofdpijn toenemen. Heel de dag had ze kreunend van de pijn in Homestead gelegen en had ze Erik alleen het labyrint in moeten sturen, iets wat eigenlijk helemaal tegen haar principes was. Het kwam niet door de drank, dat wist ze zeker, maar ergens had ze eens iets voorbij horen komen over migraine. Toch maakte de opgewonden kreetjes die ze herkende als die van Sisi, haar nieuwsgierig.

Eenmaal bij de Box aangekomen viel haar oog op het ontzettend schattige beestje in de armen van Sisi. "Oh, wat een cutie!" Ze sprong op haar beste vriendin af. "Heeft 'ie al een naam?" Vroeg ze nieuwsgierig, terwijl ze de puppy bestudeerde. Het was al wel duidelijk dat die twee een ijzersterke band gingen opbouwen en volkomen vertedert liet ze haar hand over het hoofdje van de puppy gaan. Ze was duidelijk niet de enigste bewonderaar van het beestje, want de blondine, die ze herkende van het feest, en Evan stonden er ook al bij. Haydens rode haren waren haar ook al opgevallen, maar ze besloot deze te negeren. Nieuwsgierig keek ze wat verder dan de puppy en zag ze enkele kartonnen dozen met een teken erop staan. Waren dat haar loopschoenen en die van Erik en alle toekomstige Runners of course. Bijna huppelend liep ze erop af, tot ze door kreeg dat dat niet echt geweldig leek te werken voor haar hoofdpijn, dus ging ze over in een sukkeldrafje. Haar hand gleden over de paar opgestapelde dozen en willekeurig opende ze er eentje. Een spuuglelijke loopschoen verscheen en direct gooide ze de doos terug dicht. Hopelijk waren de andere beter. Een blauwige loopschoen, die er al beter uitzag, verscheen uit de volgende doos, maar het was nog altijd niet wat ze zocht. Vergeefs zocht ze verder, tot ze bij de onderste kwam. En daar waren haar loopschoenen, ze voelde het gewoon. Natuurlijk kreeg haar buikgevoel weer gelijk, een paar prachtige zalmroze loopschoenen met een witte bodem kwamen te voorschijn. Een grijs teken, waarvan ze dacht dat het het merk was, liep er door het midden door en het was afgewerkt met neonkleurige details. "Ik claim deze loopschoenen!" Riep ze opgewonden, terwijl ze het paar omhoog stak. Haar hoofdpijn negeerde ze.

De loopschoenen :'D:
 
robb stark


_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   zo jun 21 2015, 11:47

Eleanor hoorde de zoemer afgaan, maar wist niet meteen wat die betekende. Ze volgde maar gewoon de andere mensen. Aangekomen bij de Box, zag ze dat hij vol zat met spullen. Spullen én dieren. Boerderijdieren, vooral, maar ook een puppy. Eleanors ogen werden groot. "Die lijst heeft serieus gewerkt?" vroeg ze ongelovig. Zelfs de puppy en de dinoknuffel waren aanwezig! Ze zag dat olver er ook was en richtte haar aandacht gauw weer op de spullen. Hem durfde ze nauwelijks nog aan te kijken na hun nogal misgelopen gesprek. Eleanor wachtte geduldig tot ze bij de spullen kon komen. Haar oog was al gevallen op de grote verzameling schrijfgerei. Ze pakte poloden, pennen, gummen en een puntenslijper, maar liet ook nog genoeg over voor anderen om te pakken. Ze keek even vragend rond terwijl ze de spullen in haar hand hield, om af te wachten of iemand er bezwaar tegen zou maken dat zij ze had gepakt. Het leek haar geen enorm probleem, want de anderen waren ook al druk bezig spullen te claimen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   zo jun 21 2015, 16:34

Zoemer. Zoemer. Zoemer. Was hij al eens eerder zo enthousiast geweest over de zoemer? Niet bepaald. Het was altijd leuk als er een nieuwe glader kwam, maar toch ook zorgelijk, omdat er weer een mond extra te voeden was, weer meer ruimte in homestead ingenomen werd, en er weer iemand hier naartoe was gestuurd. Maar dit was de eerste keer dat de zoemer afging sinds de lijst mee terug naar beneden was gestuurd. Het was valse hoop, dat wist hij, want waarom zouden ze het leven hier zo erbarmelijk maken als ze het vervolgens beter konden maken door simpelweg te sturen wat ze nodig hadden?

Maar hij kon het niet helpen dat hij met een sprintje naar de box rende, waar al veel koppen zich verzameld hadden. Normaal was er nooit zo veel animo voor de aankomst van een nieuwe glader, en dus begon zijn hart harder te kloppen bij het idee dat er dus iets interessants gaande was.

En ja, dat was er ook. Zodra hij Siënna zag, zag hij de pup. Hij schoot op haar af en keek naar de pup in haar armen. De meest brede, open lach verscheen op zijn gezicht en hij kon het niet laten om Siënna een knuffel te geven. ”Het heeft serieus gewerkt?” lachte hij. Hij aaide de pup tussen zijn oren en liet ze over een oor gaan, tot aan het puntje. Hij keek om zich heen of hij Helena zag, en vond haar bij een paar felroze renschoenen. Gelukkig, die waren ook meegekomen._________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   zo jun 21 2015, 17:06

Hoe meer mensen er kwamen, hoe minder Oliver zich op zijn gemak voelde. Niet iedereen leek door te hebben wat er aan de hand was dus Oliver was niet de enige die de lijst had gemist. Zijn mond was een strakke streep van ergernis. Hier had hij helemaal geen zin in, waarom was hij überhaupt in de box gegaan. Hij zag bekenden, Eleanor had hem even vluchtig aangekeken en zorgde ervoor dat Oliver zich alleen maar rotter ging voelen. De meisjes hadden alleen maar oog voor de pup, terwijl Helena zich stortte op een paar mooie runner schoenen. Roze natuurlijk. Oliver draaide met zijn ogen. Hij had er nu al genoeg van. Het was bruikbaar, zeker wel, dat moest hij toegeven, maar voor hem zat er niets tussen. Dus had hij hier ook niets te zoeken. Hij keek Hayden even aan. 'Ik zie je later wel.' Zei hij simpel om vervolgens de Box uit te klimmen en er vandaan te lopen. Misschien moest hij de volgende keer ook zijn dingen op de lijst zetten.

- Oliver topic uit~

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milou
avatar

PROFIEL
Tag : :3

Aantal berichten : 41

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   zo jun 21 2015, 23:36into our lives
Een jongen had haar vraag gehoord en eindelijk nam iemand de tijd haar wat uit te leggen. "Ah, oke," reageerde ze, niet zeker wat anders ze kon zeggen. "Dank je." Haar standaard glimlach verscheen weer, hopend dat deze keer haar intuïtieve sociale vaardigheden wel zouden werken, in tegenstelling tot meneer awkward (Lester) en die jongen zonder hand. "Het lijken me wel wat.. rare spullen, of niet?" Ze stelde de vraag voorzichtig, want de vorige keren dat ze een gesprek langer dan twee zinnen vol probeerde te houden, was het fout afgelopen. En de condooms die daar lagen, had ze ook al gezien. Het liet haar nadenken over wat voor praktijken zich afspeelden hier in de glade - en wáár?! Like.. alles was open hier!

--------------------------------------------------------------

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Box Supplies   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Box Supplies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-