IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Regen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Trystane
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 19-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I take things as they come

BerichtOnderwerp: Regen   zo jun 21 2015, 11:20

Dat was waar Trystane intens naar snakte. Regen. Koude druppels op zijn gezicht met een verfrissend gevoel. Helaas was zijn wens niet één die snel beantwoord zou worden. Trys vouwde zijn handen in elkaar terwijl hij voor zich uit keek. Hij was in de afgelopen weken gebruind door de zon. Het maakte zijn uitstraling gezond en helder. Met een zuchtje slenterde hij verder en rekte zich uit. Een geluid achter hem deed hem omdraaien. "Goedemiddag, met wie heb ik het genoegen?" Vroeg hij terwijl hij zijn keel schraapte en door de begroeiing heen probeerde te turen. Er was toch wel echt iemand, of werd hij gewoon gekkie in zijn hoofd?

- Ja ish open

_________________
TRYSTANE MARTELL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Regen   zo jun 21 2015, 13:09

Ja, ze moest het eerlijk toegeven. In de bossen wandelen was een van haar favoriete bezigheden geworden. Hoewel ze haar eigen taakjes had maakte ze deze zo snel mogelijk af, soms met afraffelen, zodat haar voeten zich weer op de groene grond van deze geweldige plaats konden begeven. Ze had het grootste deel nu wel al verkend, maar nog steeds leken haar ogen nieuwe dingen te vinden. Logisch, in een bos ging het altijd om details, en die details leken er elke dag bij te komen. Haar hand volgde een patroon van een rank van de klimop dat op een boom bevestigd lag. Wat was dit toch een mooie en vage wereld. Ze was er zo in verdiept dat een jongensstem haar deed opschrikken. Haar ogen probeerde het geluid te vangen en zagen uiteindelijk een gebruinde jongen in haar richting kijken. Had ze zoveel geluid gemaakt? Wat verlegen kwam Sylva achter de boom vandaan. 'Hey.' Zei ze terwijl ze haar hand opstak als begroeting. 'Sorry, stoorde ik? Het was niet mijn bedoeling.' In wat voor weg zou ze de jongen hebben gestoord? Ze wist het niet maar hij zag er vriendelijk uit dus misschien was hij net zoals haar de natuur aan het bestuderen.

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Regen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Deadheads-