IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 I have no idea..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: I have no idea..   zo jun 21 2015, 19:11

Door de harde geluiden en het snelle ophoog schieten van de kooi opende Sammy al snel haar ogen. Hijgend staarde ze omhoog naar het donker, waar ging ze heen. Snel keek ze om zich heen, hoe ging ze dit ding stoppen. Ze had het gevoel dat ze zometeen te pletter zou slaan als die kooi tot stilstand ging komen. Opstaan kon ze niet, door de druk. Opnieuw keek ze om zich heen. "Kalmeer, kalmeer" sprak ze zacht tegen zichzelf en keek naar de spullen. Het was niet veel en het was niets logisch wat haar zou kunnen helpen. Voor ze iets aanders kon dooen stopte de kooi al. Niet zo snel als ze dacht. Snel keek ze omhoog toen er een veel te helder licht uit de kleppen kwam die opengingen. Ze kneep haar ogen dicht en kroop in de hoek van te kooi, wist zij veel voor het zelfde geld had degene die haar in de kooi had gestopt haar naar leeuwen gestuurd ofzo. Ze wist niet meer wie haar erin had gestopt, of iemand het tegen probeerde te houden. Hell, ze wist niet eens wie zij was of welke dag het was. Ze knipperde snel met haar ogen hopend dat die gewend zouden raken aan het licht en staarde op naar de eerste persoon die op de bovenrand van de kooi verscheen. Recht tegen de schaduw aan, lekker tegen het licht in.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chester
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Life is but a story, in which you hold the pen.

Aantal berichten : 27

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship: Love can make us strong, but can make this place more complicated.

BerichtOnderwerp: Re: I have no idea..   wo jun 24 2015, 14:49

Met kalme passen liep ik over de velden, wilde mijn weg maken richting de gardens. Er was nog werk aan de winkel. De tomaten waren immers niet degene die zichzelf deden plukken. Ik liep langs de box, die in de logische route er pal langs stond. Ik wist nog dat ik de eerste keer daarin wakker werd. Ik probeerde kalm te blijven, maar ik moest toegeven dat ik doodsbenauwd was geworden er van. Ik tuurde rustig richting mijn doel, toen in eens een hels kabaal vanuit de box kwam. Ik had de ijzeren emmer die ik vast had neergezet en het eerste wat ik deed was richting de box lopen. Andere mensen keken op, maar zagen mij er al op aflopen. Ik rolde met mijn ogen, jaja. Ik til de dozen er zelf wel uit. Ik trok behendig aan de deuren die openzwaaide en stond toen op. De zon die in mijn rug leek te branden deden mijn contouren meer een verblindend zwarte vlek voor haar maken. Ik glimlachte toen ik de dame in het hoekje zag zitten en sprong behendig van de stenen omlijsting van de schacht op het gaas van de lift. Ik knikte haar vriendelijk toe en bekeek even de bevoorradingen en tilde ze, met iedere doos die ik had gecontroleerd op de rand, zodatze minstens uit de lift waren. Ik had al die tijd niets gezegd en keek toen vervolgens naar de jongedame die zich in de kooi bevond. ‘Kom je er ook mee uit? Ik heb vernomen dat mensen die met de box mee terug gaan nooit meer iets van gehoord of gezien wordt,’ sprak ik vriendelijk en stak mijn hand vriendelijk uit om haar overeind te helpen. Ze moest zich vast doodgeschrokken zijn toen ze wakker werd. Nadat ze overeind was gekomen, met of zonder mijn hulp, wist ik me weer op de rand te werken en stond rustig op. Ik had enkele dozen met zaden gevonden, die konden we wel gebruiken voor de voedselvoorraad. Rustig legde ik alle eten bijeen voor de koks en al het andere bleef rustig staan. Ik keek toen de jongedame aan en zweeg even. Mijn mond vormde een waterige glimlach, die toonde dat ik medelijden emt haar had. ‘Ga je mee? Er is toch geen terugweg,’ sprak ik kalm.
words:
381
mood:
Hulpzaam
notes:
Als je wilt Smile

They tell us everything's alright,
and we just go along.
How can we fall asleep at night?
When something's clearly wrong!

_________________


   
   
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I have no idea..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-