IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Another 'Greenie'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Another 'Greenie'   di jun 23 2015, 23:11

Al een tijdje zat Anthony in zijn hangmat en wiebelde zachtjes heen en weer. Normaal zou hij nu de spullen moeten gaan uitzoeken, die de lift had meegenomen, maar daar had hij even geen goesting in. Hij zou het straks wel aan Ayla of Evan vragen, dan zouden ze direct eens zien dat de medicijnen en hulpmiddelen hier schaars waren, ondanks de gift van 'beneden'. Er waren gelukkig toch een paar voordelen aan het keeper zijn. Anthony duwde met zijn voet tegen de boomstam voor hem, om zijn hangmat nog wat meer in beweging te brengen toen hij plots iemand voor zich op zag doemen. Dat was één van de recentste greenies. De namen wist hij niet van hen. Hoe zou hij dat ook allemaal moeten onthouden. Hij had toch al genoeg aan z'n hoofd hangen. "Greenie," mompelde hij kort ter begroeting en liet zijn blik even over het meisje gaan. Hij was niet zo'n persoon die elk nieuwe mensje hier in de Glade ging begroeten als ze naar boven kwamen met de lift. Waarom zou hij ook. Altijd moest je hetzelfde zeggen, nooit gebeurde er eens iets nieuws. Het enige spannende dat er al gebeurd was, was de aanval van een Griever of Oliver. Toen ha zijn hart wel even een slag overgeslagen, en al zeker toen zijn hart stil had gestaan.

Eerste post voor Sammy aka Tess

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Another 'Greenie'   di jun 23 2015, 23:58

Inmiddels had ze toch well meer dan genoeg tijd doorgebracht, zittend tegen de hoge muur genietend van de warmte die door de schaduw niet ondragelijk was. Ze leunde met haar achterhoofd tegen de muur en sloot haar ogen tegen het te heldere licht van de helder blauwe lucht. Ze genoot van de warmte en de zachte wind die over haar huid streek als zijde dat in golvende lijnen over haar lichaam gleed. Een genietende zucht rolde over haar lip. Hier hield ze van. Dit was wat ze die paar dagen zocht. ze had geen mensen nodig, zeker niet de mensen hier die haar zagen als gewoon de zoveelste newbie, of hoe noemde ze het, greenie, hier binnen was gegooid door de box. Ze liet haar voeten door het zachte gras glijden en glimlachte zacht. Ze keek op toen ze iets over haar been voelde lopen en keek rustig naar de kleine spin en boog voorover en strekte haar hand naar de achtpoot om erop te kruipen. Ze keek naar de spin die over haar hand kroop en glimlachte zacht en stond op. Kalm liep ze naar de woonruimte en wou naar haar eigen hangmat lopen. Het was de eerste keer dat ze niet lette op wie er nog meer waren. Met een ietwat goed humeur liep ze sierlijk langs de hang matten tot iemand iets tegen haar zei. Ze keek niet op naar de opmerking, echt geweldig dit. Ze wachtte tot ze zeker wist dat ze niet in zijn blikveld was en liep zacht terug. Haar passen vrijwel onhoorbaar en boog achter het hoofdstuk van zijn hangmat en zette haar hand zacht op de rand zorgend dat ze nog altijd uit zijn beeld was en keek naar het spinnetje dat van haar hand naar de hangmat liep en op zijn arm klom. Soepel stond ze op en draaide zich sierlijk en glimlacht om waardoor haar haar opvloog en als een waaier om haar heen kwam terwijl ze zich opdraaide en liep weer richting haar eigen mat.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Another 'Greenie'
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead-