IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 This is the beginning ..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Noah
avatar
Overleden

PROFIEL
Aantal berichten : 103

Registratiedatum : 20-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Ageless now
Job:
Relationship: I never found you

BerichtOnderwerp: This is the beginning ..   wo jun 24 2015, 16:37

Met een zucht leunde Noah achterover. Het was donker, en in het schimmige licht van de kleine fakkel die hij had meegebracht kon hij nog net het dikke touw in zijn handen onderscheiden. Hij speelde er een beetje mee, legde verschillende knopen. Hij zat boven in het boomhuis, en had de fakkel zo geplaatst dat het licht niet zichtbaar was voor mensen die van buiten kwamen. Slapen kon hij al dagen niet. Naast hem stond een half lege fles liberty, en af en toe snikte hij zachtjes. Hij voelde zich met de dagen steeds rotter en rotter, en had er helemaal genoeg van. Gefocust lette hij op het touw. Eigenlijk had hij er helemaal geen verstand van. Hij kende bijna geen knopen, maar hij deed maar wat. Verslagen nam hij nog een slok drank. Een traan biggelde langs zijn wang. Waarom zat hij hier? Had hij iets misdaan? Why de fuck had hij zijn geheugen dan verloren? Wilden mensen hem gewoon kwellen? Was dat het? Plotseling begonnen zijn handen heel doelgericht te werken. Na enige seconden bekeek hij wat hij had gemaakt. Een strop.

Met afschuw besefte hij zich dat dit was wat hij wilde. Dat hij het had opgegeven, en dat hij niet meer wilde vechten. Het was een laffe uitweg, maar hij kon het niet meer aan. Terwijl de tranen steeds meer begonnen te stromen, speelde hij met het ding in zijn hand. Niemand zou hem toch missen. Hij was hier niet nodig, hij maakte alleen alle voorraden op. Plotseling hield hij het ding stil. Ja, dit was het beste. Vastbesloten stond hij op, en klom hij een klein stukje naar beneden. Hij vond een geschikte tak, en bond het ding vast. Was dit de juiste uitweg? Nee, maar op een andere kon hij niet komen. Hij nam nog een slok van de liberty, die hij had meegenomen, en liet de fles toen vallen. Hij hoorde hoe het ding in stukken brak, en ademde even diep in.

De volgende ochtend kwam de zon als altijd op. Het grijze licht verlichtte de glade, en alles leek hetzelfde. Langzaam maar zeker kwam alles op gang. Behalve Noah. Hij had vrede gevonden. Niet op de juiste manier, maar voor hem was dit misschien het beste geweest. Eindelijk kon hij weer slapen.

rip No :c

_________________

x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: This is the beginning ..   wo jun 24 2015, 16:56

'Cause this is torturous electricity


Het was een mooie ochtend, de vogels floten -ook al konden ze deze niet zien- de zon brandde -en ook deze konden ze niet zien- en Helena was in een opperbest humeur. Alles liep geweldig tussen haar en Max, Sisi en zij waren closer dan ooit en ook al wou ze het niet toegeven, de prankwar tussen haar en Hayden was grappig en bracht afwisseling in het dagelijkse leven. Voordat ze met Erik zou samen komen, had ze besloten om nog snel een broodje te halen uit de keuken, waardoor ze langs de boomhut liep. Lichtjes fluitend liep ze er met haar lichte pas langs, tot ze iets opmerkte wat er niet hoorde te zijn. Er hing iets. Er hing iets in de boom. En met een schok besefte ze wat er hing. Ze sloeg haar hand voor haar mond om niet te gillen en verbeet de tranen in  haar ogen. Had Noah - de jongen die ze slechts één keer had gezien, maar toen een vrolijke indruk op haar maakte- het nu opgegeven? Ze stapte op hem af, terwijl ze niet wou geloven wat er gebeurd was. Waarom? Waarom? Waarom? Het was niet eerlijk! Met trillende handen knoopte ze het touw los, waarna de jongen levenloos naar beneden zakte. "Noah." Ze fluisterde zachtjes, waarna ze de jongen fatsoenlijk neerlegde. "Waarom?" Haar handen trilde en tranen vormde zich in haar ogen. Dat er nu een leeg omhulsel langs haar lag, wou ze niet vatten. "Anthony!?" Ze schreeuwde zijn naam over het veld. "Iemand!?" Met haar handen aan haar mond vormde ze een kommetje zodat het geluid verder gedragen kon worden. Misschien dat de Med-Jackers een manier vonden, een manier om hem terug tot leven te wekken. Dat moest wel.

››NOO D':
robb stark


_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: This is the beginning ..   wo jun 24 2015, 17:19

Slaperig lag Evan in zijn hangmat. Hij had deze nacht veel beter kunnen slapen dan alle nachten bij elkaar. Hij kon niet meteen aanduiden hoe dat kwam, maar hij weet het aan het feit dat hij begon te wennen aan die hysterische geluiden ’s nachts en aan het feit dat er geen ontsnappen mogelijk was. Dan begon hij ook nog eens betere contacten binnen de Glade te krijgen waarbij er ééntje stiekem wel een beetje bleef hangen als je het hem vroeg. Zijn blauwgrijze ogen richtten zich naar de hemel en hij zuchtte even waaruit hij liet blijken dat hij nog wel redelijk gelukkig was. Maar zoals altijd werden gelukkige momenten algauw onderbroken door iets dramatische en Evan schrok op toen Anthony’s naam werd geroepen. Het klonk angstig en dat betekende meestal dat er een gewonde gemoeid was. Oké, hij was misschien niet Anthony, maar hij was benoemd als Med-Jacker en kon heus wel een kijkje nemen. Als het echt te ver buiten zijn kennis lag, kon hij het Anthony nog altijd laten overnemen, toch? Of ze zouden er samen naar kijken. Hij sprong uit zijn hangmat, negeerde het feit dat deze zich ontknoopte en op de grond viel en rende over het open veld naar Helena toe. Hij kende het meisje omdat hij haar had ontmoet. Hij duwde haar voorzichtig uit de weg en boog zich over de jongen heen. Hij kende de jongen wel, maar kon niet meteen op zijn naam komen en dat weerspiegelde het feit dat hij niet veel wist over de mensen in de Glade. Of toch niet zoveel als hij had gehoopt. Hij schudde zijn hoofd mismoedig toen hij de duidelijke tekenen van een verstikking zag. De jongen had het bewust gedaan. ‘Kom op,’ mompelde hij en hoopvol legde hij twee vingers tegen de hals van de jongen. Zijn andere hand gleed naar de pols van de jongen om daar enige hartslag te ontdekken, maar het bleef stil. Hij kon niks meer voelen. De lichaamswarmte van de jongen begon ook af te nemen. Evan vermoedde dat hij dood was en trok zijn lippen samen. Hij keek Helena aan. ‘Het spijt me, maar ik denk dat hij dood is.’ Oh Griever. Wat voor een vreselijke dingen gingen er nog meer gebeuren in de Glade?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: This is the beginning ..   wo jun 24 2015, 22:28


Ze trok haar wenkbrauw op terwijl ze er naar toe liep. 'Je denkt het? Wauw, die achterlijke opmerkingen blijven uit jou komen hé. Zei de missende ademhaling je niets of het hangen aan een boom?' Ze zuchtte en keek even naar Helena terwijl ze een twijfelachtig gezicht trok en toch maar haar mond open trok tegen haar. 'Gaat het?' Vroeg ze zachtjes terwijl de botheid waarmee ze net nog had gesproken bijna zo goed als weg was. Ze wachtte niet eens op antwoord en schopte de lege en kapotte fles liberty wat omver met haar voet. 'Maar goed jij bent de med-jack maar zo ver ik je kan melden, heeft hij het zelf gedaan, was hij dronken en aan de om gevallen afgefikte fakkel te zien' zei ze net zo bot als daar voor terwijl ze omhoog wees naar het bovenste plateau. 'Mijn gok hij hangt er al een tijdje.' Ze zuchtte en liet zich verder op tegen een boom vallen. En dat was nummer twee die het op had gegeven. Gezellig!

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: This is the beginning ..   vr jun 26 2015, 09:19

'Cause this is torturous electricity


Een Med-jacker, die ze herkende als Evan, kwam erbij staan en zijn woorden werkte haar op de zenuwen, maar voor ze een sarcastisch antwoord kon formuleren nam Hayden de woorden al uit haar mond. Voor één keer was ze het eens eens met de roodharige, iets wat dus eigenlijk bijna nooit voorkwam. Haar ogen bleven gefixeerd op de lichaam,  het omhulsel dat voor haar voeten lag en de vraag van Hayden maakte het alleen maar erger. "Nee, het gaat niet." Ze zei, terwijl ze de tranen probeerde te verbieden om uit haar ogen te komen. Zachtjes stapte ze van de jongen weg, die ooit vol leven en warmte had gezeten. En leunend tegen een boomstam liet ze zich uiteindelijk weer zakken. "Moet je hem niet tot leven wekken ofzo?" Ze keek kwaad naar Evan. "Bij Oliver heeft dat toch ook gewerkt!" Ze moest haar best doen om niet te schreeuwen. Bij Oliver deden ze wel hun best en bij Noah niet? Wat was dat nu voor zever!

Hier moest ik plots aan denken :'D:
 
robb stark


_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: This is the beginning ..   vr jun 26 2015, 09:58

In de ochtend werd Olive wakker gemaakt door een harde schreeuw. De jongen schrok op van een nacht waarin hij eindelijk eens goed had geslapen en moest zich even orienteren waarom hij nu wakker was geworden. Nog een schreeuw. Iemand riep om hulp. Helena. Oliver gaapte en stond op uit zijn hangmat, dan gaan we maar eens kijken wat er aan de hand was. Al was Oliver liever blijven liggen. Hij slofte over het natte gras in de richting van waar een groepje mensen over iemand heen was gebogen. Hij herkende ze alle drie. Helena, Hayden en Evan. En aangezien Evan bezig leek te zijn moest er wel iemand dood of gewond zijn. Gezellig zo in de ochtend. Toen hij er aankwam kon hij nog net Helena's woorden opvangen en zijn ogen vielen op de jongen die op de grond lag. Hij herkende hem niet maar aan de donkere plek om zijn hals en het touw dat iets verderop lag kon Oliver wel gokken dat hij zichzelf had opgehangen. Dode nummer twee. 'Alleen het verschil tussen hem en mij is dat ik direct nadat ik doodging werd geholpen. Zo te zien ligt deze gast er al een paar uur.' Merkte Oliver onverschillig op. Hij slikte wat vervelende opmerkingen in, wetend dat dat niet heel erg ging helpen in deze situatie.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: This is the beginning ..   ma jun 29 2015, 07:34

Er leek commotie te zijn. Eleanor dacht eerst aan de Box. Misschien waren er nog meer spullen aangekomen? Of nog een greenie? Ze ging naar buiten. Meteen werd de groep mensen zichtbaar en ze stonden niet bij de Box, maar aan de voet van de boom waar de boomhut in zat. Eleanor liep langzaam naar hen toe. Er was iets mis. Ze hoorde hun stemmen, maar kon hen niet verstaan, totdat een meisje haar stem verhief. "Moet je hem niet tot leven wekken ofzo? Bij Oliver heeft dat toch ook gewerkt!" Eleanor ging sneller lopen, maar bleef abrupt staan toen ze de jongen op de grond zag. Even bleef ze alleen staan kijken, toen kwam ze aarzelend weer in beweging. Ze bleef naar de dode jongen kijken. Ze kende hem niet, maar ze kende hier sowieso nog niet veel mensen. Kom, Eleanor, er is niets om bang voor te zijn. Het is gewoon een lichaam. Zonder leven erin. Een lege huls, een huis zonder bewoner. Zoiets. En de dood is niet besmettelijk. Bovendien, jij wilde toch bagger worden? Dan kun je er maar beter mee om leren gaan. Hij zag er bijna uit alsof hij sliep. Er was geen bloed. Hij was enkel wat bleek en je moest gewoon niet naar zijn nek kijken, waar het touw een streep achter had gelaten. "Wat is er gebeurd?" fluisterde ze, misschien een beetje onnodig. Het was zo ook wel duidelijk wat hier was gebeurd. Het wilde enkel nog niet helemaal doordringen dat het hier en nu was gebeurd en dat ze nu naar een lijk stond te kijken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: This is the beginning ..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
This is the beginning ..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Beginning of a new adventure.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Treehouse-