IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 On the road so far

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Egan
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : You need some deo bro

Aantal berichten : 6

Registratiedatum : 03-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years
Job:
Relationship: Once i rose above the noise and confusion. Just to get a glimps beyond this illiusion

BerichtOnderwerp: On the road so far   za jul 04 2015, 21:19

young
and naive still.


Waar ben ik waren de woorden die hij tegen zichzelf sprak. Een beangstigend gevoel bekroop hem door het ontbrekende licht en zijn ontbrekende zicht. Zijn hartslag werd al langzamer toen de box langzaam werd verlicht. Nieuwsgierig stond hij op om hopelijk een beter zicht te krijgen van waar hij was. De box kwam schokkend tot stil stand waardoor hij achterover viel en redelijk hard 'Son of bitch' schold. Toen de box tot stilstand was gekomen wachtte hij nog enkele secondes om zeker te weten dat hij echt niet meer zou bewegen. Wat was dit in godsnaam voor plek?


notes: x

WHAT KATY DID
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Siënna
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : Dus

Aantal berichten : 484

Registratiedatum : 24-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Cookie
Relationship: Je suis prêt

BerichtOnderwerp: Re: On the road so far   zo jul 05 2015, 19:06

Nietsvermoedend liep Siënna door de Glade toen ze een welbekend geluid hoorde. Misschien waren het wel meer supplies. Nieuwsgierig ging ze er op af, ze behield haar langzame tempo. Het was niet alsof de nieuwe persoon ergens heen kon. Buiten het labyrinth waar hij of zij door stilstand zou komen van angst. Met een glimlach opende Sisi de bovenkant om een verwilderd persoon te vinden. "Goedemiddag!" Ze gebruikte het woord 'greenie' expres niet. Ze had het verschrikkelijk gevonden als ze zo werd genoemd. Siënna stak haar hand uit. "Kom maar, dan leg ik het je uit." Haar gezicht stond vriendelijk en medelevend. Soms had ze er zelf ook nog moeite mee hier te zijn, en een goede start was een van de belangrijkste dingen.

_________________

Sing me a song of a lass that is gone. Say, could that lass be I? Merry of soul she sailed on a day, over the sea to Skye.
Billow and breeze, islands and seas, mountains of rain and sun. All that was good, all that was fair. All that was me is gone..Hier, heb je je zuurstok <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
On the road so far
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-