IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Doors closing [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Doors closing [open]   ma jul 06 2015, 16:10

Eleanor staarde het labyrint in. Ze kon niet ver kijken, al een klein eindje het labyrint in kwam een T-splitsing. Als ze een paar meter zou lopen, zou ze meer kunnen zien, maar ze bleef staan waar ze stond. Ze was misschien nieuwsgierig, maar niet compleet gestoord. Waarschijnlijk zou het uitzicht vanaf daar toch niet veel interessanter zijn dan vanaf hier. De zon stond al laag. De runners waren al terug en de deuren zouden over een paar minuten sluiten. Eleanor was hier nu een paar dagen en had gemerkt dat ze altijd op hetzelfde tijdstip dichtgingen. Ze ging zitten en haalde haar schetsboekje tevoorschijn. De eerste paar bladzijden waren eruit gescheurd. Op de eerste bladzijde die erin zat had ze het graf van Alylore getekend en op de volgende begon ze nu met een tekening van deze gang. Ze waren zo verleidelijk, die open deuren van het labyrint. Ze zaten in een gevangenis waarvan de deuren wagenwijd openstonden. Toe dan, ga dan naar buiten, beproef je geluk, fluisterden die deuren. Eleanor schudde haar hoofd.

De tekening was nauwelijks af toen de deuren met een schurend geluid dicht begonnen te gaan. Wat voor mechanisme verplaatste die massieve stenen deuren? Ze leken niet te kunnen bewegen, tot je het zag gebeuren. Met een doffe klap raakten de deuren elkaar. Het labyrint was weer afgesloten voor de nacht. Eleanor zuchtte. Ze was van plan hier nog een tijdje te blijven zitten. Slapen kon ze toch niet hier, door die geluiden die uit het labyrint kwamen. Ze dacht dat het misschien zou helpen om eens een nacht hier door te brengen, vlak voor de deur. Haar verstand wist al dat ze geen grievers door zouden laten 's nachts, maar misschien kon ze op deze manier ook haar gevoel daarvan overtuigen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Doors closing [open]   wo jul 08 2015, 11:44

Vanaf haar eigen plek vanaf de muren, het plekje in de schaduw waar ze alles en iedereen in de gaten kon houden maar zij haar een stuk minder goed zagen. Niet dat iemand naar haar om zou kijken. Maar toch het voelde toch een stuk lekkerder als ze zeker wist dat ze nog minder snel zouden kijken. Ze had ook nog geen taak dus niemand die opzoek zou gaan naar haar. Rustig leunde ze achteruit en legde haar hoofd tegen de muur. Starend naar de deuren draaide ze een klein wit bloemetje tussen haar vingers. De witte bladeren strekte zich volledig uit. Het zou niet lang meer duren voor de deuren zich zouden sluiten. Het maakte niet uit, de runners waren al terug en iedereen zat binnenin de laar. Maar zelfs nu trok het labyrint aan haar, ze wou zo graag naar buiten. Het enige wat ze dan hoefde te doen was rennen en uitzoeken. Het leek haar een geweldig leven. De grievers die erin zwerfde waren gevaarlijk maar zij was snel, rennen was het enige dat ze tot nu toe had gedaan. Rennen tot ze niet meer kon, en dat duurde gelukkig een tijd. Ach ja, ze wist wel dat Runners uitgekozen werden en dat ze hier in de schaduwen nooit zo gezien zou worden maar om nou sociaal te gaan doen had ze ook geen zin in.
Een schurend geluid liet haar opkijken. De deuren gingen dicht, het labyrint werd nogmaals voor de nacht afgesloten en de grievers werden buiten gehouden. Soepel sprong ze op haar voeten en keek naar de deuren en een meisje dat ervoor bleef zitten. Even fronste ze en stapte toen rustig op haar af. Ze bekeek de tekening kort terwijl ze nog achter het meisje stond. 'Het trekt je naar zich toe hmm..' mompelde ze en plofte soepel neer haar haar danste om haar gezicht terwijl ze het meisje aan keek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Doors closing [open]   wo jul 08 2015, 17:17

Eleanor keek op toen ze iemand aan hoorde komen. 'Het trekt je naar zich toe hmm..' mompelde een meisje dat misschien zo'n twee, drie jaar ouder was dan zij. Ze ging zitten. Eleanor glimlachte even naar haar en keek weer naar de gesloten deuren. "Hm, ja, maar het stoot ook af. Ik weet wat je daarbinnen tegen het lijf kunt lopen", antwoordde ze. Ze had er geen behoefte aan om net als Alylore in een graf te belanden en haar ledematen hield ze ook liever intact. "Jij bent hier nog niet zo lang, toch? Hoe heet je?" Het meisje was er, dacht ze, nog niet geweest toen zijzelf aankwam. Wist ze haar naam al? Als ze hier al langer dan een dag was waarschijnlijk wel. Bij Eleanor had een een dagje geduurd voor haar naam terugkwam en ze had begrepen dat dat wel ongeveer de normale tijd was.
De onderkant van de zon raakte de hoge muren al aan. Het zou niet lang meer duren voor hij helemaal uit het zich verdwenen was. Ze huiverde. 's Nachts werden de grievers actief. Overdag waren ze blijkbaar ook wakker, aangezien ze Alylore en Oliver op klaarlichte dag aangevallen hadden, maar verder hielden ze zich dan stil. Waren het eigenlijk 'ze'? Misschien was het er wel maar één. Iedereen had het over de grievers, meervoud, maar niemand had er ooit meerdere tegelijk gezien, toch? Interessante vraag, El. Ik zou zeggen, ga het labyrint in en kijk of je er meer dan eentje tegenkomt. Ze zuchtte. Als ze nou maar de antwoorden op dat soort vragen kon vinden zonder er hoogstwaarschijnlijk bij dood te gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Doors closing [open]   do jul 09 2015, 19:33


Rustig volgde ze de blik van het meisje naar de gesloten deuren. Vanaf nu was er toch echt even niets beters te doen dan wachten tot morgen ochtend. Niet dat ze er dan in zou gaan. Ze wist best dat het verboden was zolang je geen runner was. Maar het trekkende gevoel ging niet weg, ze wou er nog steeds heen ookal mocht het niet. Zelfs nu de deuren dicht waren wou ze er nog heen. Hell, zelfs de geluiden die er 's nachts uit kwamen stootte haar nog niet af. Even bleef ze naar de deuren staren maar keek op toen het meisje tegenover haar begon te praten. Het stootte af zodra je wist wat erbinnen liep. Het was heet slim om daardoor erdoor afgestoten te worden. Elk gezond persoon zou erdoor worden afgestoten, waarom zij dan niet. Kort knikte ze even weer terug kijkend naar de deuren. Niets van wat ze wist stootte haar af van die plek. Ookal wist ze niet waarom en wist ze van de gevaren die erin waren. Snel keek ze weer terug toen het meisje een vraag stelde.
Haar naam hmm. Ze was hier nu een aantal dagen en ze wist hem wel. Kort bekeek ze het meisje, waarschijnlijk 1 of 2 jaar jonger dan haarzelf. Was het echt zo duidelijk dat ze hier nog niet zo lang was? Een de ene kant ja want waarschijnlijk kende iedereen elkaar hier een beetje en zij was een nieuw gezicht voor een heleboel mensen, ook omdat ze zichzelf afgelopen dagen verborgen had gehouden. En aan de andere kant, het was toch niet zo dat ze het uitstraalde ofzo van hey ik ben een greenie, dat hoopte teminste niet, het irriteerde haar nu al dat mensen haar zo noemde. 'Ik ben Sammy, noem me maar Sam' sprak ze rustig terwijl ze haar hand uitstak. Haar naam geven kon geen kwaad. Enkel zou ze voor nu niet meer krijgen. Niet heel moeilijk, meer informatie had ze zelf ook niet. 'Wat is jou naam? vroeg ze rustig het meisje aankijkend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Doors closing [open]   vr jul 10 2015, 18:18

De anders stelde zich voor als Sammy, of Sam. Sammy klonk ook al als een korte versie van een naam, dacht Eleanor. Van Samantha of iets dergelijks. Maar goed, blijkbaar was het alleen Sammy. Eleanor schudde haar uitgestoken hand. "Aangenaam kennis te maken", zei ze met een glimlach, waarna er om haar naam werd gevraagd. "Eleanor", antwoordde ze. Ze ergerde zich er nog steeds aan dat ze niet meer dan een voornaam kon noemen. Iedereen had een achternaam in het 'echte leven', maar die waren de Laarders niet vergund. Ze sloeg haar schetsboekje open en keek naar de naam die ze in haar vorige leven op het omslagblad had geschreven. Ze tuurde naar de leegte achter het woord Eleanor, maar er was geen spoor van een achternaam te zien, zelfs niet uitgegumd. Ze had het al niet verwacht, die creators leken behoorlijk grondig te zijn, maar je kon het altijd proberen. Eleanor staarde naar haar naam op het papier. Geschreven in een vorig leven. Dit ene woordje vormde het bewijs dat ze al had bestaan voor ze in de Laar aankwam. Tenzij iemand haar handschrift heel goed kon nadoen, natuurlijk. Ze kon er niet eens helemaal zeker van zijn dat ze het echt zelf had geschreven.
Met een zucht sloeg ze het boekje dicht. "Slaap jij goed, hier?" vroeg ze. Zelf deed ze zowat geen oog dicht. Soms lukte het haar om even een uurtje of twee te slapen en verder hield ze zich nog enigszins uitgerust met middagslaapjes. Ze keek opzij naar Sammy. Ze had mooi haar, vond Eleanor. Met haar eigen haar was ze ook best tevreden. Het was lang, zacht en steil en had, vond ze, best een mooie kleur. Het zou echter niet zo snel de aandacht trekken als Sammy's haar, dat specialer leek, met van die perfecte golven erin. Ach, dacht Eleanor. Ze was niet het type dat jaloers werd op andermans mooie haar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Doors closing [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Doors closing [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Open Field-