IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Getting pretty bored

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Getting pretty bored   vr jul 10 2015, 16:49

Opnieuw een dag bij de muur blijven zitten, toekijken hoe iedereen zijn taak uitbracht. Echt veel zin had ze daar niet in. Ze had dat nu een heel aantal dagen gedaan sinds ze hier was aangekomen en eerlijk had ze daar echt geen behoefte aan op dit moment. Het begon haar eerder te irriteren dat haar leven zo eentonig was, teminste, sinds ze hier was. Wie wist hoe haar leven was voor ze hier was terecht gekomen. Misschien deed ze hiervoor wel elke dag iets anders, had ze genoeg te doen en had ze mensen die ze echt kon vertrouwen. Aan de andere kant wou ze daar liever niet aan denken. Daarvan raakte ze alleen maar in de knoop en gestressed dat ze het niet meer wist.
Kort keek ze rond waar ze dan heen kon gaan waar niet al te veel mensen waren maar er meer te doen was dat bij die muur. Ze wou erbuiten gaan maar ze wist dat het niet mocht, en ze ging liever nog niet dood, die keuze had ze nog voor later. Bij het vee waren niet altijd veel mensen. Rustig liep ze erheen en leunde tegen het hek aan om te kijken naar de koeien. Ze liet haar hoofd op haar hand leunen terwijl ze het kalfje volgde met met een glimlach die over haar lippen viel. Een klein lachje kon er nog uit toen een kip zich tussen de koeien waagde. Niet zo'n hele slimme keuze, al had ze niet het gevoel dat ze doodgestampt werd. Rustig leunde ze tegen het hek aan en pakte een lang grassprietje en speelde ermee tussen haar vingers.


{Open}

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Getting pretty bored   za jul 11 2015, 10:58

Een gaap verliet zijn mond terwijl hij slaperig met één hand door zijn wilde kapsel ging. Hij had zijn haren vanochtend wel gekamd, maar had zijn handen er vervolgens zo doorheen gehaald dat het net leek alsof hij gel in zijn haren had. Het was niet expres gedaan om indruk te maken op zijn omgeving, hij vond het eerder gewoon leuk om te doen. Als het plat lag zag het er ook niet uit. Zijn blauwgrijze ogen gleden langs zijn omgeving terwijl hij zich probeerde te bedenken wat hij kon gaan doen. Gelukkig was het de laatste periode vrij rustig geweest en waren er niet echt dingetjes waar hij als Med-Jacker voor moest optreden. Daar kwam dan natuurlijk wel bij kijken dat hij niet veel te doen had. De medicijnen die er al stonden had hij gisteren netjes gerangschikt zoals hij Anthony wel eens had zien doen. De zaken die gedaan waren, waren al besproken geweest. Hij probeerde zijn gedachten maar niet al te veel te focussen op de jongen die zich had opgehangen. Hij negeerde ook zo veel mogelijk de scherpe opmerkingen die Hayden hem toen had gegeven. Hij had het gevoel dat hij niet veel goeds kon doen voor de dame. Ach ja. Hij kon niet met iedereen een goede band hebben ondanks dat hij dat wel zou willen. De bruinharige jongen keek opzij toen hij iemand voorbij hoorde wandelen. Hé, die persoon kende hij niet. Hij twijfelde even. Zou hij kennis gaan maken? Ja, misschien wel zo netjes. Hij draaide zich dus op zijn hielen om en liep naar het meisje toe. ‘Hé,’ zei hij vriendelijk tegen haar. ‘Ben je soms nieuw in de Glade?’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Getting pretty bored
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow-