IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Fire!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   zo jul 12 2015, 17:14Waarom was iedereen altijd zo waanzinnig irritant en dachten ze dat ze het beter wisten? Lester liet zijn hoofd op de grond vallen toen Henk weer opstond, als het beste alternatief van een facepalm. De jongen weigerde op te staan, vooral omdat hij een stukje langer was als het meisje en bang was zijn hoofd te stoten tegen de inmiddels laaghangende balken. Zo tijgerde hij rustig verder, hier op de grond was het zich nog best oke, en erg veel haast maakte hij dan ook niet. Toen er echter weer geluiden weerklonken van neerstortend spul besloot Lester dat het tijd was zijn mooie koppie te redden, en het tijgertempo werd ietwat opgevoerd. Inmiddels was de deur in zicht, een paar brandende balken lagen ervoor maar niets wat onmogelijk was. Nu stond de jongeman dus wel op, en stapte erover heen, zijn wat langere haren mochten niet het vuur raken, dat zou ronduit zonde zijn, dus liep hij zo gebukt het huis uit. Kuchend, de doek voor zijn gezicht wegtrekkende en die over zijn brandende gezicht wrijvende. Zijn ogen zochten even naar de Revolutionair, voor wie hij in de eerste plaats naar binnen was gegaan, en daarna Henk, die hij daarna naar buiten had moeten duwen. Beiden leken er oke aan toe te zijn, dus strekte Les zijn armen en draaide zich om om naar het brandende paleis te kijken. Niemand was meer binnen, en het was niet meer te redden, iets beters doen dan kijken kon hij niet. Dus deed hij dat, zijn handen inmiddels in de zij, de precious lucht in ademend.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   zo jul 12 2015, 17:15

Veel tijd om op adem te komen had ze niet, want warme armen werden al snel rond haar geslagen. "Iemand moest Lester redden." Grijnsde ze, terwijl ze het roet van haar gezicht probeerde af te vegen. Toen Sisi weg stapte, zag ze de grote wond pas aan haar arm. Zelf had ze een paar oppervlakkige brandwondjes, niks erg, alleen de rook in haar longen was erger, maar dat ging wel weg. "Sisi!" Zei ze geschokt, terwijl ze recht stond en de arm van haar beste vriendin vast pakte. Waar waren die Med-Jacker als je ze nodig had? Haar shirt was toch al volkomen kapot, dus kon ze dan wel gebruiken. Zonder na te denken verdween het over haar hoofd en stond ze enkel nog in bh, maar dat waren wel haar minste zorgen op het moment. Zo snel als ze kon snelde ze naar een emmer en haalde haar shirt er doorheen tot het helemaal doorweekt was. Eenmaal terug bij sisi liet ze het water er telkens opnieuw overlopen.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   zo jul 12 2015, 17:29

Snel keek ze om zich heen, ineens leek iedereen naar binnen te komen. Ze hoorde het niet zo bewusteloze meisje schreeuwen tegen iemand. Hier hadden ze helemaal geen tijd voor, ze moesten naar buiten en wel nu. Ze zakte op de grond om even adem te halen zonder dat ze nog weer rook in ademde. Haar doek was weg, ze had geen idee waar hij was. De rook brandde door haar keel maar ze negeerde het zo veel mogelijk. Ze keek toe hoe Helena op stond en begon te rennen. Ze hoopte dat die de deur zou bereiken zonder nog meer brandplekken. Ook hoorde ze Helena's stem weer, ooh kom op die had ze net al naar buiten getrokken. Grommend kwam ze vooruit. 'Lester!' ze keek om zich heen maar ze kon hem niet meer vinden. Opeens was het stil, op het geluid van de vlammen na. Geen stemmen, geen voetstappen. Ze hoestte even waardoor ze alleen maar meer rook naar binnen kreeg. Ze keek om zich heen, geweldig de vlammen waren overal. Ze wist dat ze als ze ging staan ze helemaal niets meer kon zien dus begon ze maar te tijgeren. snel schudde ze haar hoofd toen ze er een licht gevoel in kreeg. Hoestend keek ze om zich heen, daar was de deur, of het was een andere opening. Snel kroop ze er heen en sprong ze eruit waarna ze ervoor op de grond zakte. Hoestend kneep ze haar ogen dicht tegen het branden terwijl ze de hitte nogsteeds voelde. Even keek ze ernaar terug en kroop er iets verder van vandaan en keek op naar de rest van de mensen. Iedereen was buiten gelukkig, zij was de laatste die eruit was gekomen. Waarschijnlijk dachten ze dat iedereen er al uit was. Ze probeerde niet op te staan maar kroop hoestend in elkaar in het warm geworden gras terwijl ze haar ogen pijnlijk dichtkneep.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   zo jul 12 2015, 17:38Henk maakte zich nu teveel druk om het persoon die verbrand was, waarschijnlijk haar vriendin, om door te hebben dat hij het allemaal al overleefd had. Het maakte de jongen niet uit, het redden voor eer was niet iets wat hij zou doen. Om eerlijk te zijn hoefde niemand echt te weten dat hij een brandend huis in was gegaan voor anderen, zo lang gedaan over een reputatie waarbij iedereen je met rust liet, vloog een keer een huis in de fik en alles ging in vlammen op, pun intended. De jongen keek rond, de enige die er waarschijnlijk net zo over zou denken was Sam, maar die vinden bleek nog een hele klus te zijn. Sterker nog, ze was niet buiten! Lester draaide verwoed een paar rondjes om het nog eens te checken, maar zodra hij kuchen hoorde wist hij meteen dat het haar moest zijn. Ze zag er allesbehalve goed uit, en bleef veel te dicht bij het huis liggen. De jongen was in een paar stappen bij haar, en tilde het meisje op. Zwaar was ze niet, wat maar goed was want anders was het waarschijnlijk nooit zo soepeltjes gegaan. Hij keek haar aan, en kon het niet laten te grinniken, "Waag het niet een touchy opmerking te maken," Waarschuwde hij het meisje met een ondeugende glinstering in zijn ogen, waarna hij haar naar de emmers met water bracht, dan kon ze daar in het gras verder voor zichzelf zorgen.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   zo jul 12 2015, 18:18

Hoewel ze had gecheckt of ze allemaal buiten waren was ze er nu wel echt klaar mee. Twee keer was ze een brandend gebouw in gerend om mensen eruit ze halen en uiteindelijk was ze als enige achtergebleven. Niets meer andere helpen, ze zochten het maar lekker zelf uit als zoiets nogeens zou gebeurde. Hoestend probeerde ze de rook uit haar longen te krijgen terwijl haar lichaam heet gloeide, sommige plekken waren gewoon verbrand, andere plekken werden heet door de kleine afstand ie ze van het huis af lag. Ze krulde zich op hoestend terwijl ze het gras vast greep. Maarr voor ze het vast had voelde ze hoe iemand haar vast greep. Meteen keek ze op naar Lesters gezicht. Waarom deed hij dit nu ineens. Misschien had hij niet doorgehad dat zij nog binnen was. Rustig bleef ze in zijn armen terwijl ze de hitte steeds verder van zich af voelde gaan. Een kleine glimlach kwam op haar lippen door zijn woorden. 'Lester, you're really touchy' glimlachte ze schor en hoestte erna even. Okey, even een tijdje niet haar stem gebruiken, begrepen, zo moeilijk was dat toch niet. Ze voelde het gras en keek naar de emmers water. Ze krulde zich op door haar armen om haar benen heen te slaan en keek naar het brandende gebouw met haar hoofd op haar knieën. Echt geweldig dit, dat een enkel persoon dit had kunnen veroorzaken, een nadeel voor de gehele glade. Hier kon maar beter op terug gekomen worden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   zo jul 12 2015, 19:07

Uiteindelijk kwam iedereen een voor een naar buiten. Eleanor slaakte een zucht van opluchting en hoestte. Haar keel deed een beetje pijn van de rook en haar haar was een beetje geschroeid, maar ze was maar kort binnen geweest, dus om haar hoefde niemand zich zorgen te maken. Dat deed ook niemand, overigens. Ze zat een eindje weg van de anderen en keek naar Sisi en Helena. Die laatste leek in ieder geval niet boos op haar te zijn omdat ze Sisi het brandende gebouw in had laten rennen. Ze hoestte nog een keertje en liet zich om haar rug in het gras vallen. Ze trilde, merkte ze, van de spanning die nu wegviel. Ze legde haar hand tegen haar voorhoofd. Hier in de Laar moest ook altijd alles fout gaan, hè? Alsof het labyrint en wanhoop nog niet gevaarlijk genoeg waren moest ook nog maar even de Homestead in brand vliegen. Gelukkig was het weer hier altijd goed, want ze zouden vannacht waarschijnlijk allemaal buiten moeten slapen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   zo jul 12 2015, 21:43Hij begon te lachen toen het meisje alsnog de opmerking maakte, het lachen deed zeer aan zijn keel maar zijn plan was geslaagd, bovendien leek ze redelijk ongedeerd te zijn gebleven. Vandaar dat de jongen ook wat water voor zichzelf durfde te pakken, toen hij de emmer wat dichterbij schoof. Hij dronk wat water uit zijn handen, en goot wat over zijn hoofd, zodat zijn haren nat en warm tegen zijn gezicht plakten. Het waren momenten als deze waarbij hij hoopte op een kortere coupe, maar zijn haar was zijn precious, net als zijn jas en inmiddels ook zonnebril. Die nog steeds netjes opgevouwen een klein eindje verderop lagen. Hij wilde ze nog niet halen, aangezien ze dan met rook besmeurd zouden zijn, en dus ging hij maar zitten en leunde achterover op zijn handen. Hij zat naast Sam om haar een beetje in de gaten te kunnen houden, want misschien was hij toch een beetje bezorgd, een klein beetje maar, en alleen omdat ze nuttig en niet volledig bekrompen was uiteraard. Uiteraard..

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   ma jul 13 2015, 07:28

Warmte. Chaos. Tot zover had hij zijn conclusies al wel getrokken. Er was brand uitgebroken in de Homestead. Enkelen waren waarschijnlijk gewond geraakt, anderen probeerden het vuur te doven. Hijzelf had er geen vat meer op. Hij moest dan ook eerlijk toegeven dat hij iemand was die diep sliep en die pas later wakker geworden was. Natuurlijk had hij met een lapje stof geprobeerd om een kleine vlam te doven, maar dat werkte langs geen meter. Toen had het hem dan ook veiliger geleken als hij buiten mee ging helpen met de anderen. Ze hadden er namelijk niks aan als hun Med-Jacker zelf gewond raakte in de vlammen, want dan kon hij het voor de rest wel schudden. Maar wat moest hij doen? Door de dikke rook zag hij niet echt veel. Natuurlijk zag hij mensen en zijn omgeving, maar de rook zorgde ervoor dat zijn keel rauw aanvoelde. Hij hoestte om het weg te krijgen, maar daarmee leek het enkel erger te worden. En dus trok hij het onderste gedeelte van zijn shirt over zijn mond heen, hield deze met één hand vast en baande zich een weg naar buiten. Buiten was de chaos inmiddels even groot als dat het daarnet binnen was geweest. Hij had geen overzicht met wie wel al in veiligheid was gebracht en wie niet. Naar binnen gaan was voor hem geen optie meer, want dan zou hijzelf gewond raken en kon hij anderen niet meer verzorgen. Hij zou dit dus op een andere manier aan moeten pakken. Hij keek snel om zich heen, maar kon concluderen dat Athony en Ayla er niet waren. Dat betekende dat hij dit in zijn eentje moest afhandelen. Ook goed. Hij liep naar een gedeelte verderop het open veld en haalde hoestend zijn broekzakken leeg. Hij had deze nacht op de bovenste verdieping geslapen waar hij de gewonden verzorgde. Zodra hij in de gaten had gehad dat er brand was uitgebroken, had hij een hoop medicijnen proberen te redden. Hij had echter niet alles mee kunnen nemen, maar minstens de helft – wat vooral bestond uit kleine pakjes en kleine potjes – had hij wel kunnen meenemen. Maar was het genoeg? Hij had werkelijk geen idee. Paniek heerste in zijn lichaam en hij deed zijn uiterste best om kalm te blijven. Daarna richtte hij zich tot de anderen en zei zo luid mogelijk: ‘Alle gewonden hierheen! Ik herhaal: breng alle gewonden naar hier!’ Zijn keel voelde rauw aan en hij had de drang om te hoesten, maar probeerde het tegen te houden terwijl hij hoopte dat er verder niemand meer in de Homestead was.

OOC: Dit leek voor mij de beste oplossing. Zoals jullie al weten ben ik dit topic een beetje komen binnen vallen en heb ik niet echt alles bij gelezen. Het enige wat ik snel heb gelezen is dat Helena nog in de Homestead zit (?). Voor de rest wil ik zeggen dat ik gisteren onnodig een beetje in paniek geraakt ben toen ik dit topic zag en daarom per ongeluk een beetje te hard ben geweest voor bepaalde personen. Hier alvast mijn excuses voor. Dit topic was echter drie pagina's ver en er werd overduidelijk een Med-Jacker verwacht, maar ik had deze echt niet zien aankomen. Vandaar ook deze late reactie. Ook hier mijn excuses voor. Er mogen nu twee dingen gedaan worden: de gewonden mogen hier gewoon reageren of ze vragen een apart topic met Evan aan en dan verzorgt hij ze gewoon in een nieuw topic op een apart veld. Voor mij is dat overzichtelijker, maar ik kan het begrijpen als jullie hier graag door willen gaan. De keuze is geheel aan jullie, ik volg gewoon c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   ma jul 13 2015, 12:13

Max had niet meer door wat er allemaal gebeurde. Het enige wat hij wist, was dat Helena naar buiten vertrok. Dat was voor Max op het moment genoeg om ook weer naar buiten te gaan. Met zijn hand voor zijn mond vond hij nog een weg terug waar de omgevallen houten planken de weg niet versperden. Veilig en wel kwam hij buiten. Tussen zijn veraste wimpers door zag hij dat Helena voor Siënna zorgde, en Evan kwam aan om voor de gewonden te zorgen. Max kneep zijn hand weer samen. Hij wist dat iemand er naar moest kijken, maar voor nu wilde hij weg.
Hij hoorde gekraak achter zich, wetend dat dat betekende dat de funderingen het niet lang meer zouden houden. Hij wilde weg. Gewoon weg. Weg. Even niet ervoor zorgen dat dingen in goede banen werden geleid. De andere gladers hadden net laten zien dat zij bereid waren om voor anderen een brandend gebouw in te gaan, om ervoor te zorgen dat ze veilig terug kwamen. Hij kon het prima aan hen overlaten.
Hij stapte weg. Zijn huid zag zwart en in zijn haar hing as. Zijn voorhoofd glom van het zweet door de hitte. Hij keek nog één keer om, en zag hoe een muur naar binnen instortte. De hitte schroeide aan zijn wenkbrauwen. Met zijn kaken strakgespannen draaide hij zich om en liep hij weg.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   ma jul 13 2015, 14:27Lester zag dat de Medische gast die hem niet zo mocht er was, en hoorde hoe hem werd opgedragen de gewonden naar hem te brengen. Nou ja, het was niet rechtstreeks tegen hem, maar wel in general en dus voelde hij zich aangesproken. Vandaar dat hij weer twee stappen naar Sam toezette, en haar oppakte. De revolutionair leek het niet meer aan te kunnen, zodra Lester weer rechtop stond zag hij hem namelijk weglopen, dat moest wat zijn, je levenswerk in vlammen op zien gaan. Balen voor die gozer, niet dat Lester minder kon caren, want niemand leek al teveel gewond dus zou het allemaal in een mum van tijd weer opgebouwd kunnen worden. Zijn jas had het ook allemaal overleefd, en zelfs zijn careful gestolen zonnebril, dus zo veel zou het voor hem niet veranderen. De jongen keek even naar het meisje wat hij opgetild had, die moest nu naar de Medicus. Met haar ging het slechter dan met hem, dus bracht hij haar, en legde haar voor de jongen neer. "Zij heeft meer last dan ik," Meldde hij slechts, liep toen naar zijn jas en bril toe, pakte ze op, en begon aan de aftocht. Nu zou het praten beginnen, en daar had hij dus echt geen zin in.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   ma jul 13 2015, 16:32


Het duurde even voor ze haar blik ergens anders op kon richten dan het brandende huis. Ze keek terug naar het water en maakte een kommetje van haar handen om er wat van te kunnen drinken. Het voelde goed in haar keel, het schurende gevoel werd er een stuk minder Ze scheurde nog een stuk van haar rok af en doopte die in het water waarna ze die over haar gezicht haalde om zo het brandende gevoel uit haar huid en ogen te krijgen. Ze bekeek haarzelf even. Ze had een paar brandplekken op haar benen en op haar bovenarmen. Maar ze vielen nog wel mee, ze wist dat die nog wel zouden genezen. Het zou pijn doen tot die tijd maar ze kon zichzelf er makkelijk doorheen bijten. Ze keek op toen  Een med-jacker begon te praten. Ze was niet van plan om erheen te gaan dus keek ze maar weer terug naar de homestead die langzaam in elkaar begon te zakken. Helaas dacht Lester er anders over en werd ze snel weer opgetild. Had hij uberhaupt wel door dat ze zelf ook gewoon kon lopen. Ze keek op naar hem. 'I really don't need to go th..' haar zin was nog niet eens klaar toen ze al neergezet was. Even keek ze naar Evan. Ze had zijn hulp niet nodig, kon hij niet lekker dat persoon helpen dat een paar minuten geleden nog knock-out was geweest. Ze keek op dat Lester begon met weglopen. Hier had ze ook niet veel aan. Ze kon maar beter een plekje zoeken waar ze vannacht in alle rust kon slapen. Langzaam stond ze op, haar benen brandde verschrikkelijk maar ze negeerde het. Rustig begon ze te lopen. Maar stortte bij de emmers water weer in elkaar. Okey dat werd dus niets, hier blijven dan maar. Heerlijk tussen de mensen. Kort rolde ze met haar ogen en keek weg. Daar had ze dus geen zin in he. Ze sliep liever ergens afgezonderd van de rest. Maar het feit dat ze zo licht in haar hoofd was hielp haar herinneren dat ze opstaan wel kon vergeten, echt geweldig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   di jul 14 2015, 08:46


Ze zag hoe Max wegliep, kwaad en gefrustreerd, maar ze kon Sisi niet alleen laten. Tot Evan haar de oplossing aanbood. Direct nam ze haar vriendin bij haar goede hand en nam haar lichtjes dwingend mee naar de Med-Jacker waar ze fatsoenlijk verzorgt zou kunnen worden. Daarna liep ze op een drafje Max achterna, die ze in no time in haalde. Ze pakte zijn hand en draaide hem om. Meteen zocht ze met haar ogen naar een teken van brandwonden, maar door de roet kon ze helemaal niks zien. "Ben je oké? Heb je ergens pijn?" Vroeg ze direct met een bezorgde blik in haar stormachtige ogen. Zachtjes en liefdevol begon ze met haar natte shirt het roet er af te wrijven. Ze negeerde het feit dat hij ontzettend opgespannen en kwaad was, want zou ze dat zelf ook niet zijn als het runnersgebouw in de fik gevlogen was?

-toch een gsmpost :'D

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   di jul 14 2015, 20:27

Een zucht gleed over zijn lippen terwijl hij naar de Homestead keek. Heel het gebouw was in de fik gevlogen. Max zou zich vast vreselijk voelen. En hij voelde zich trouwens ook niet al te blij, want zijn gedeelte was ook in de fik gevlogen. Zijn ruimte waar hij de gewonden kon verzorgen. En de helft van de medicijnvoorraad was in de fik gevlogen. Hij had de helft kunnen redden, maar was dat genoeg om iedereen te verzorgen? Waarschijnlijk zaten er dan ook nog eens dingen bij die voor de helft niet eens nuttig waren voor dit soort dingen. Dan bleef er één optie over: de mensen die hun naar hier hadden gestuurd moesten weer een nieuwe voorraad sturen. Hij keek op uit zijn gedachten toen hij Lester aan zag komen met een meisje in zijn armen. Hij zette haar neer en zei kort iets tegen hem. Evan fronste, maar gaf een kort knikje omdat de jongen alweer wegliep, duidelijk niet van plan zijnde om zich te laten verzorgen. Met een lichte zucht stond Evan op en wilde naar het meisje toegaan, maar ook zij vertikte het om hulp te krijgen. Met een frons ging Evan achter haar aan en ging op zijn hurken voor haar zitten. ‘Het is echt veel beter als je de wond laat verzorgen,’ prevelde hij tegen haar. ‘Anders kan het enkel erger worden.’ Hij wist zeker dat als hij nu iets ging proberen hij weggestuurd zou worden. Hij stond op. ‘Je weet me te vinden,’ zei hij over zijn schouder en ging weer op zijn positie staan. Hij glimlachte zwakjes naar Helena toen deze aan kwam zetten met een vriendin van haar. Of hij vermoedde toch dat het een vriendin was. Hij keek het meisje kort aan, knikte naar haar en richtte zijn aandacht toen op het meisje die ze meegesleurd had. ‘Welke verwondingen heb je? Waar doet het pijn?’ vroeg hij zacht aan haar, aanduidend dat hij haar wilde helpen. Als ze het aannam natuurlijk.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Fire!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fire!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Blow a kiss, fire a gun
» Vierde Les - Fire Magic
» Warrior Fire Clan[Anmeldtopic+info & overleg]
» Playing with Fire
» I see Fire.. //Butterbell//

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead-