IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Things we lost in the fire. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Things we lost in the fire. [OPEN]   ma jul 13 2015, 18:09

Net als Max probeerde Evan weg te kijken van de Homestead. Hij had zelf nog met de jongen aan het gebouw gebouwd. Ze hadden zelf nog geprobeerd om extra slaapplekken te maken. Zijn eigen plekje was op de tweede verdieping. Het vuur had zich echter snel verspreid en ook daar moest het afgebrand zijn. Hij vroeg zich af hoe het kwam dat het opeens in de fik stond. Had iemand per ongeluk een kaars laten vallen? Geen idee. Hij wilde er eigenlijk ook niet te veel over nadenken. Zijn gezicht zag waarschijnlijk zwart en zijn kleren waren vuil, maar hij was in elk geval niet gewond geraakt. Hij had wat last gehad van de rook, maar dat kwam omdat hij van de tweede verdieping naar de begane grond had moeten rennen. Een tikkeltje overstuur keek hij naar de medicijnen die hij nog had kunnen redden. Hij hoopte dat die stomme mensen die hun hier naartoe hadden gestuurd hun nog iets zouden brengen, want anders werd het pas echt hopeloos. Hij zette de medicijnen die hij kon gebruiken om de brandwonden te verzorgen apart en keek naar de chaos dat buiten stond en naar de afbrandende Homestead keek. Hijzelf had wel zin om wat te doen aan de brand, maar hij moest ook zijn oog houden op eventuele gewonden die naar hem toe zouden komen. Bovendien was er aan de Homestead niks meer te redden, dat zag hij zo ook wel. Hij zuchtte, richtte zijn blik mistroostig op zijn medicijnen en ging vervolgens in het gras zitten. Hij had al eerder aangekondigd dat hij mensen hier ging verzorgen. Lester had een meisje in zijn armen gebracht, maar zij was weer weggegaan en hij kon haar niet meer vinden omdat zijn hoofd vol met chaos zat. Hij zou dus moeten wachten tot hij haar weer zag of tot ze zich kwam melden. Als ze brandwonden had zou ze snel komen, want die waren moeilijk te negeren. Hij sloot zijn blauwgrijze ogen en wachtte op de eerste die zich zou melden.

OOC: Open voor al de karakters die gewond zijn geraakt tijdens de brand of die de gewonden steun willen geven (:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Things we lost in the fire. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Lost Animals
» Lost myself (Pepper)
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Lost and Found||Open
» Blow a kiss, fire a gun

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Open Field-