IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 The actual fack

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Charlie
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 15

Registratiedatum : 20-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: You know I'm a nightmare dressed like a daydream

BerichtOnderwerp: The actual fack   ma jul 27 2015, 16:31


De duisternis, de beweging, maar vooral het niet weten waar hij was. Het overviel hem. Zijn lichaam prikte, tintelde terwijl hij hoestend tegen een van de metalen muren werd gesmeten. In pijnlijk snel tempo werd de lucht uit zijn longen geperst. Het hoesten verging hem, maar hij wist niet of hij daar nu zo blij mee moest zijn. What the actual fack? Een steek van misselijkheid deed hem dubbelklappen, maar hij zou zich er niet aan overgeven, en dwong de zure smaak in zijn keel naar beneden. Slikken deed pijn. God, alles deed pijn. Hadden zijn vrienden een of andere zieke grap met hem uitgehaald? Hij wist dat hij niet altijd de vriendelijkste was, maar dit was, zelfs voor zijn doen, een te overdreven vorm van een payback. Zijn vrienden... Wat? Waarom had hij dat gedacht, als hij zich geen gezichten voor de geest kon halen. Geen namen. Met het geluid van rammelend metaal, rammelde zijn botten. Hij deed een aantal vergeefse pogingen om op te staan, maar frustrerend genoeg was het enige dat hij kon doen dubbelgevouwen in zijn hoekje blijven zitten. Geschuifel vulde zijn oren. Hij duwde de angst die hem bekroop opzij en bleef zitten. Hij kon kijken wat het was, maar waarschijnlijk zou het hem alleen maar ongelukkiger maken. Zout prikte op zijn droge wangen en voorhoofd, en alles voelde klam aan.

Kreunend klemde hij zijn handen tegen de muur aan weerszijde van hem toen een bundel van fel licht zijn zicht verblindde. De jongen klemde zijn kaken op elkaar en trok zichzelf overeind. Het leek erop dat hij stilstond. Het enige wat in hem opkwam was naar het midden van de ruimte rennen en vuisten van zijn handen te maken. Hij wist niet hoe lang hij op de bovenkant had staan inslaan tot het plafond zich opende.

{Open, feel free to welcome c:}

_________________

[CHARLIE] x [EVANGELINE]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The actual fack
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-