IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 [Feest] Night turns into day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:23

remember when ...

Het zou hem misschien een nacht in een van de cellen bezorgen, maar het niveau van de vrolijkheid was ernstig gedaald hier. Zo nu en dan hoorde hij een soort gekibbel, overal eigenlijk wel een beetje, maar echt veel gelachen werd er hier niet. Dus het werd tijd voor een .. feestje! Fletch had gewacht tot hij het diepe gerommel had gehoord van het labyrint dat zichzelf sloot, zodat er echt niemand zou ontbreken (wie weet kwamen de runners wel wat later terug dan ze verwacht hadden), maar in die tijd had hij een paar fakkels verplaatst. Het was een mooie open plek, met een mooi plekje voor een groot kampvuur. De ruimte had wel een redelijk level van akoestiek, maar met dit moest hij het maar doen. Hij nam plaatst op een houten stoel, plaatste zijn gitaar op zijn knie en begon deze te stemmen. Enige bewoners die nieuwsgierig naar binnen waren gekomen, konden kijken.
Fletch begon te glimlachen toen hij eindelijk zag dat de poorten waren gesloten. In een vloeiende beweging kwam hij overeind en stak de fakkels aan. Het vuur laaide op en verlichtte de gehele ruimte. Wat ontbrak was het eten en het drinken, maar hij durfde het nog niet aan om onnodig iets uit de voorraden te halen. De jongen klaarde zijn keel en ging voor het kampvuur staan. Niet veel mensen waren gelokt door het licht. Dus begon hij te spelen. Al snel vond hij een inspiratie, ja ja.

Hey! Forgive me father
Up all night
I'm going under
I don't wanna be like you
And you don't wanna be like me

Hey! I play with matches
Roll that dice and hope for magic
I try to let the river flow
And take me somewhere I don't know

Oh oh oh wilde horses in the night
I'm running for my life, yeah

x (voor de nieuwsgierige peeps)

Begon hij te zingen en hoopte dat het misschien een paar feestgangers zou lokken. En anders .. het was een leuke poging geweest, right?
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:30

Vermoeid keek ze toe hoe de poorten sloten, op één of andere manier vond ze dat het mooiste moment van de dag. Gegeten had ze nog niet en dat was ze eigenlijk van plan. Tot ze prachtige muziek hoorde bij de Fireplace. Nieuwsgierig rende ze erop af, waarschijnlijk Fletcher met zijn gitaar en Alex met haar stem. Alleen klonk deze stem wat te laag om die van Alexandra te zijn. De fakkels waren aangestoken en haar blauwe ogen gloeide als kooltjes. Op het ritme van de muziek ging haar voet op en neer, zalig. De neiging om te dansen onderdrukte ze, dat hoorde niet, nog niet. Breed glimlachend keek ze de jongen aan, het was slim om muziek te maken. Dat krikte de sfeer hopelijk wat op. Dadelijk zou ze wel wat te eten en te drinken halen voor iedereen, eerst wou ze genieten.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:35

Nieuwsgierig keek ze toe hoe fletcher allemaal fakkels lichte en een gitaar pakte. Wat was hij van plan? Alexandra had echt gene idee dus bleef ze nieuwsgierig van ene afstand toekijken. Pas toen het geluid van de sluitende opening van de muren de Glade even vulde keek ze weg, in de richting van de muren die dicht gingen. Normaal zou ze blijven kijken naar die plek maar al snel keek ze terug naar Fletch, benieuwd wat hij van plan was. ze zag hoe zijn gitaar klaar ging staan om bespeeld te worden en rustig liep ze in de richting van waar hij zat. Op ene paar meter van hem vandaan bleef ze staan en begon ze met ene glimlach in zijn richting naar het muziek te luisteren. Normaal zou ze dichterbij zijn gegaan maar al de mensen die in de buurt stonden te kijken naar Fletcher maakte haar bang, dus bleef ze maar op ene afstandje toekijken en luisteren naar zijn gezang en de gitaar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:39

The Maze sloot zich en al snel werden de fakkels aan gedaan,maar niet op de plaatsen waar het hoordde,nee op de Fireplace. Met grote passen liep ze er op af. Iemand speelde muziek en zong en al snel trof ze andere Gladers en de andere 3 die haar opvielen waren Fletcher,Helena en Alexandra. 'Wat heeft dit te betekenen?',zei ze bot tegen niemand in het bijzonder,maar wel naar alle 3 gericht. 'En sinds wanneer beslissen jullie wanneer er iets te doen is?',voegde ze er scherp aan toe. Ze zou het hier niet bij laten,mooi niet.

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:43Hij had zijn jas weer aangetrokken want dat ding was gewoon epic, en om eerlijk te zijn kleurde het perfect met zijn haar, wat er weer voor zorgde dat zijn ogen geaccentueerd werden. Dat hoefde niet perse iets goeds te zijn, aangezien ze zodra hij muziek hoorde vernauwden en de blik erin ijskoud werd. Ze zaten hier met z'n allen, en een of andere aso ging muziek lopen maken? Dat kon op z'n minst even overlegd worden, en er was in ieder geval niet overlegd met Lester. Nu vroeg hij zich wel af welke aso het nu weer was die op zijn 'complete moron' lijst moest, dus paradeerde de jongeman -lopen was voor hen die niet konden tippen aan hem- naar de bron van het geluid. Aan de rand van de plek bleef hij staan, hals verborgen in de kraag van zijn jas en helblauwe ogen piercend door zijn sluike halflange donkere haar. Right, de boyband dude, zijn naam was niet belangrijk. Lester bleef een beetje in de schaduwen hangen, niet van plan meteen in te breken aangezien hij vertrouwde op de creep om in te grijpen.
Hij werd niet teleurgesteld, inderdaad. Creep brak het meteen op, en een geamuseerde glimlach kwam op zijn gezicht. Beide partijen waren zo ongekend dom bezig, wat moest het lastig zijn je rond te bewegen met zo'n bekrompen geest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:43

<blockquote>
Rebecca klopte haar handen af. Ze stak haar mes terug in de riem vol van de andere en nog een paar farmer dingetjes erbij. De sfeer was niet echt tiptop al was het hier vele drukker dan andere dagen. Eigenlijk wel irritant want ze was het gewoon om met een groepje van 2 à 3 rond te lopen. Nu zaten ze hier met 14. Een geklingel van buiten trok haar aandacht. Ze sprong van de hooizolder en liep naar de deur. Rebecca zigzagde wat heen en weer en stopte abrupt toen ze allemaal fakkels zag. Welke idioot wou het hier in brand steken? Toen ze dichterbij kwam zag ze Flechter op een gitaar tokkelen en Helena heen en weer wiegen. Ook zag ze Alexandra. Ze draaide zich om om Ayla te gaan halen, maar haar stem klonk al door de plek waar de jongen zat. 'Wat heeft dit te betekenen? En sinds wanneer beslissen jullie wanneer er iets te doen is?' Rebecca ging naast haar staan. Ze was ruim 3 koppen groter dan Ayla -wat dus best lang was-. Ze sloeg haar lange armen over elkaar. Ze waren een raar stel, maar toch beste vriendinnen.

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx


Laatst aangepast door Rebecca op di apr 14 2015, 17:57; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:44


Een paar akkoorden klonken, en meteen draaide Max zijn hoofd in de richting van het geluid. Hij herkende het; vanochtend nog had hij het in het bos gehoord. Diezelfde akkoorden klonken weer, maar nu ging het overnemen van de akkoorden veel soepeler. Een stem vulde het aan. Die jongen had echt talent! Hij had in een dag een nummer geschreven? Of was het intuïtief gegaan, als een herinnering die hij zich niet echt kon herinneren. Een tevreden glimlach verscheen, hij bukte half om zijn bijl op de grond te leggen en op het kleine zandpleintje af. De fakkels gaven mooi licht. Binnen nu en dertig minuten zou de zon volledig onder zijn en zou de schemering overgaan in een hele donkere nacht. Max pakte een overgebleven omgehakt stuk boom, wat prima als krukje fungeerde, plaatste het naast Max en bewoog zijn been op de maat mee. "Te gek idee man," grijnsde hij, en sloeg even zijn hand op Fletcher's schouder.
Maar het goede sfeertje hield maar voor één nummer aan. Toen kwam Ayla de Terrorist aangestampt en blerde over het de hele Glade. "Relax Ayla. Kom erbij zitten." Hij klonk uitnodigend, en stond al op om zo'n zelfde stuk boom voor haar te pakken. "Dit hebben we nodig."


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:49

remember when ...

Met een charmante glimlach knikte hij naar de eerste twee bezoekers die hij kende. Ze zongen of dansten helaas niet, maar goed, met meer mensen zou dat wel moeten komen! Dat of zijn muziek was gewoon heel slecht en die twee deden maar alsof ze genoten. Fletch duwde die gedachte uit zijn hoofd en ging verder.

No matter what I do
All roads leads to you


Ging hij verder en toen hij zijn ogen opende hoorde hij een stem. Hij stopte met spelen en zag Ayla, die niet al te blij leek zijn met zijn spontane optreden. 'En sinds wanneer beslissen jullie wanneer er iets te doen is?' Een ander meisje, wat hij niet kende, kwam erbij staan en leek het ook een beetje af te keuren. Het moedige zetje van Max daarnet gaf hem echter de moed om het volgende te doen. Hij stapte op Ayla af, met een kinderlijke grijns en vervolgde zijn gezang.

No matter what I do every road leads right back to you
If I win or lose every road leads right back to you


Hij was met zijn kin over haar schouder gegaan en fluisterde de woorden bijna, terwijl hij verder speelde. Hij trok zijn hoofd terug en waagde het een knipoog te geven. De maat ging verder, dit keer om mensen mee te laten klappen.

Oh oh oh wild horses in the night
I'm running for my life, yeah


Bij deze woorden sprong hij weg bij Ayla en sprong op de stoel waar hij net juist gezeten had.

I try to give myself away
To give into the chase
Night turns into day
I drive, drive into the moon
I pray for something new
No matter what I do
All roads leads to you


Lichtjes hijgend sloot hij het lied af en keek met een kinderlijke grijns naar zijn publiek.
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:58

"Relax Ayla. Kom erbij zitten." Max klonk uitnodigend en was van plan om zo'n boomstronk voor haar te pakken maar ze schudde haar hoofd. "Dit hebben we nodig."zei hij toen. Ze deed een teken van niet nu,en raakte juist gefrustreerde doordat Fletcher zijn kin op haar schouder legde en verder deed. Haar handen tot vuisten gebald stond ze daar,met een strakke uitdrukking. In gedachten overwoog ze de mogelijkheden. Ze kon het best begrijpen dat het saai was hier,maar of dit een slim plan was,dat betwijfelde ze. Ze moest haar best doen om niet te gaan schreeuwen van pure frustratie,en een beetje ontspannen zou misschien kunnen helpen nu ze met velen waren en juist zij er voor moest zorgen dat alles in goede banen leidde. Met een dilemma keek ze iedereen strak aan,om niks te laten merken wat aardig lukte. Toen viel haar blik op die gast met die stomme lange jas,maar wierp haar bruine ogen weer naar Fletcher toe.

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:59

Ayla en Rebecca kwamen het feest verpesten, awesome. Maar dankzij Max kreeg Fletcher precies toch de moed om door te gaan. Geweldig. Ze moest lachen bij de daad van Fletcher, haar lach galmde over de Fireplace. Maar veel gaf ze er niet om, nee in plaats daarvan besloot ze de blonde jongen te steunen. Lief glimlachend begon ze te dansen, eerst rustig en ingetogen, maar daarna steeds harder en wilder. Gierend van het lachen maakte ze pirouettes, sprongen en koprollen. Al haar trucjes, die ze zo vaak alleen geoefend had, haalde ze naar boven. Dit was fun en dat had iedereen nodig. Ayla was duidelijk boos, woest zelfs. Dat deerde de brunette niet, ze moest even relaxen en normaal doen. De boog kon niet altijd strak gespannen staan. Haar lichaam raakte bezweet van het intense gedans en grijnzend keek ze Ayla aan. "Kom erbij! Dit is fun." Benadrukte ze haar manier van doen.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 17:59

Blij glimlachend keek ze toe, hij was goed dat was zeker, fantastisch zelfs. Dus wanneer ze werden onderbroken door een stel mensen keek ze geïrriteerd in hun richting, toch zei ze niets en keek ze weg, weer in de richting van Fletch die gewoon verder deed. Dit gaf haar haar glimlach terug. En ze moest bijna lachen toen ze zag hoe hij op Ayla afstapte en verder zang, bij zijn grote finish klapte ze glimlachend terwijl ze naar hem keek en ze juichte zelfs heel even, tot ze weer door had dat er mensen om haar heen waren want toen ze om zich heen keek en wat blikken op zich voelde werd ze stil en keek ze bang en blozend naar de grond, niet zeker wat te doen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 18:04

<blockquote>
Rebecca fronste toen Max tevoorschijn kwam. Ze kende alle namen al, maar had de mensen niet echt ontmoet. Eigenlijk alleen Helena & Ayla. Dat was genoeg geweest, nu kwamen er teveel. Ze deinsde achteruit toen Fletcher zijn kin op Aylas schouder legde. Ze grijnsde licht, die jongen had humor. Hij zong verder. Oké, Ayla Het Monster / Vriendin stond naast haar, maar ze begon toch leuk mee te klappen. "Kom erbij! Dit is fun." Bij zijn volgende strofe pakte ze Aylas handen en begon ze haar heen en weer te zwieren. Ze was geen prof in dansen maar dit was wel leuk.

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 18:14

Met een ruk trok ze haar arm los en keek met een dodelijke blik naar haar vriendin,hoe durfde ze haar zo te verraden? Ze keek iedereen nijdig aan. 'Als jullie toch zo graag The Well in willen zonder eten en water dan moeten jullie vooral verder doen!',zei ze boos,ondanks het toch redelijk kalm uit haar mond kwam. Maar inwendig barste ze gewoon van woede. En ze ergerde zich aan haar ex vriendin die haar verraden had,dat bracht haar plannetje terug naar boven. Zoals ze al vaker in gedachten tegen zichzelf had gezegd had niemand haar nodig,en op de een of andere manier werd ze daar iets kalmer door,maar nier veel. Haar bruine ogen richtte ze op Alexandra die even juichte en daarna keek ze Rebecca en Helena woedend aan,Max negeerde ze en als laatste eindigde haar blik op Fletcher. Hij zou voor alles opdraaien door dat hij hier mee was begonnen.

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 18:17

Rebecca deed al vlug mee en juichend van blijdschap moedigde ze dit alleen maar aan. 'Als jullie toch zo graag The Well in willen zonder eten en water dan moeten jullie vooral verder doen!' Ayla klonk pist, boos zelfs. "Oké doe maar, gooi ons maar allemaal The Well in. Doe maar." Uitdagende staarde ze haar aan, ze zouden er nooit allemaal inpassen. Als er iemand the Well in moest zou zij meegaan, zij vond het tenslotte een leuk idee. Maar diep in haar hart wist ze dat het niet slim was om Ayla zo uit te dagen, toch negeerde ze dat en bleef ze de brunette vurig aan kijken.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 18:21


Awchh. Ze keek brommend naar Ayla die uit haar sloffen schoot. Ze trok en pruillip want ze wist best wel wat Ay dacht; ex-vriendin. "Oké doe maar, gooi ons maar allemaal The Well in. Doe maar." Haar bruine krulletjes dansten op en neer toen ze wild met haar armen begon te bewegen. "Kappen, kappen allemaal!", brulde ze met haar luide stem. Ze draaide zich naar Ayla toe. Haar lange vingers klemde zich rond de pols van haar vriendin. Ze bracht die met een ruk naar het midden. "Ik stel voor om dit een paar keer te doen. 1 keer in de maand ofzo. Dit blijft punt, nu moet jij beslissen hoe vaak... Maar Ayla dit kan echt niet kwaad. Niemand gaat eraan dood ofzo."

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 18:27

Ze trok haar mes uit haar riem,het schol niet veel of ze had die gewoon naar Helena gegooid. "Kappen, kappen allemaal!", brulde Rebecca en trok haar naar het midden. Weer trok ze haar pols los. "Ik stel voor om dit een paar keer te doen. 1 keer in de maand ofzo. Dit blijft punt, nu moet jij beslissen hoe vaak... Maar Ayla dit kan echt niet kwaad. Niemand gaat eraan dood ofzo."vervolgde ze. 'Sinds wanneer heb jij hier de leiding?',zei ze scherp tegen Rebecca. Nee,zij had hier niks te beslissen en dat had ze vast ook duidelijk gemaakt. 'Dit gedoe gaat niet door! We zijn hier niet om te feesten.',ging ze met een scherpe toon verder.

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 18:29

Eerst was ze bang na haar gejuich maar nu was ze boos, ze wouden gewoon wat plezier hebben en dan probeert Ayla dat te verpesten, wie dacht ze wel niet dat ze was?! Met de glimlach weg van hara gezicht keek ze terug naar Ayla en dat andere meisje. "We willen gewoon wat plezier hebben, als je ons daarvoor wilt straffen, ga je gang!" Zei ze op een koudere manier dan dat ze tot nu toe had gebruikt. Toch was haar stem nog steeds zacht en melodieus, iets dat haar op het moment best irriteerde. "We weten allemaal dat je de queen van plezier bent en wouden gewoon zelf wat plezier hebben." vervolgde ze met sarcasme op het begin. Al keek ze wel al snel weg, al direct beschaamd dat ze zo had gesproken en bang wat ze nu allemaal over haar zouden denken al was dit niet duidelijk behalve op haar gezicht die nu naar Fletcher gekeerd was, bang wat Fletch over haar zou denken sinds ze het met hem wel goed had gevonden toen ze hem had ontmoet en ze wou niet de eerste persoon die ze wel mocht al direct verliezen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 18:41


Fletch's actie liet Max in lachen uitbarsten. Dat was hilarisch! Maar Ayla's toon liet Max zijn hoofd geërgerd in zijn nek gooien en zijn ogen even sluiten. "Ayla, je bent hier het langst en je weet het meest. Maar zonder onze support ben je geen leider, want dan volgen we je simpelweg niet." Ze kon roepen wat ze wil, maar tot nu toe leken er meer mensen voor deze gezelligheid te zijn dan tegen. "Je claimt je leiderschap zonder dat iemand van ons die leiderschap ooit heeft erkend." Hij keek even op naar Alex, verbaasd dat ze ineens zo'n sarcastische toon aansloeg, wat werd uitgedrukt in een grijns. "En waarom zijn we hier eigenlijk wel, Ayla? Hmm?" Daar had zij vast ook geen antwoord op.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 19:21

"Ayla, je bent hier het langst en je weet het meest. Maar zonder onze support ben je geen leider, want dan volgen we je simpelweg niet." Ze draaide met haar ogen. "Je claimt je leiderschap zonder dat iemand van ons die leiderschap ooit heeft erkend." Ze negeerde de opmerkingen van Alexandra. "En waarom zijn we hier eigenlijk wel, Ayla? Hmm?"Vroeg Max. 'We zijn hier met een reden.',antwoordde ze kort. Dat was haar al rap duidelijk geworden. Ze keek de rest aan. '1 keer per maand kunnen we dit doen,maar maak het niet te laat,niet later dan dat de maan terug om laag begint te gaan,want als je wilt overleven moet je werken,en als je niet uit je hangmat kunt,dan heb je pech.',Ze klonk niet kalmer,of milder,nee ze was nog steeds erg boos. 'En als je te zat bent dan heb je ook pech,dan ga je gewoon werken met je kater. Ik geef het 1 kans,maar als iedereen er op den duur als een zombie met een kater er bij loopt is het meteen voorbij!',vervolgde ze met een scherpe toon en stak haar mes in haar riem. Ze hadden maar één kans om te bewijzen dat ze ook hun taken konden doen,en als ze hier niet mee akkoord zouden gaan ging het gewoon niet door. Het was het antwoord dat ze met veel tegenzin zei,en dat was vast ook erg duidelijk.

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 19:27

Anthony kwam als één van de laatste aan bij de Fireplace toen er een helse discussie te horen was. Wat had hij gemist? Hij kwam ook altijd aan op de verkeerde momenten. Hij zette zich nonchalant neer op één van de boomstammen, die normaal gebruikt werden om op te gaan zitten. Voorlopig hield hij zich nog in en luisterde naar wat ze te zeggen hadden. Hij was tegen Ayla's principes, maar ze hadden eerder deze dag al een grote discussie daarover gehad. Voorlopig liet hij dan ook de eer naar de andere gaan om hun gedachten eens te zeggen. Iedereen was zo geïrriteerd de afgelopen twee dagen. De runners hadden hun missie nu al enkele dagen gestaakt. Misschien was het wel de gedachten dat ze hun tijd verspilden. In die twee dagen hadden ze al vele verder kunnen geraken.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 19:33Zozo, het begon met dansen en leek onder leiding van Max al snel een soort mini-revolutie te worden. Lester grinniken, way to go Creep, dat was nog eens iets, hoelang waren ze hier allemaal, niet zo lang, geen van allen, en toch hadden ze het voor mekaar gekregen om, door middel van een feest nog wel, het leiderschap van de meid te betwijfelen. Hij schudde met zijn hoofd, ja man, dat ging de goede kant op. Nu het toch al zo'n drama was kon hij er ook nog wel bij, daar kon het tenslotte alleen maar beter van worden. Dus liep de lange jongen rustig de open plek op, demonstratief door het midden want het maakte hem niet zoveel uit als hij recht door een groep mensen heenliep. Aan de andere kant, bij iets wat misschien een soort plek was om te kunnen zitten al was het best dramatisch, liet hij zich op de grond zakken. Op dat vreemde boomstam iets gebeuren ging hij niet zitten, nee, dan nog liever de grond en het ding als rugsteun gebruikende. Zo had hij een mooi overzicht van alles en iedereen en kon niemand hem verwijten dat hij niet meedeed, want het zou hem niets verbazen als die clowns dat zouden doen.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 20:56


Rebecca keek van de ene naar de andere persoon. Help! Uiteindelijk werd het ietsje duidelijker toen Ayla het volgende meldde: 'We zijn hier met een reden.' Ze knikte. '1 keer per maand kunnen we dit doen, maar maak het niet te laat, niet later dan dat de maan terug om laag begint te gaan, want als je wilt overleven moet je werken, en als je niet uit je hangmat kunt, dan heb je pech.' Rebecca knikte weer. Goed goed. Al zou dit een heel gepraat worden over "terug vrienden? blabla" 'En als je te zat bent dan heb je ook pech, dan ga je gewoon werken met je kater. Ik geef het 1 kans, maar als iedereen er op den duur als een zombie met een kater er bij loopt is het meteen voorbij!' Ze grijnsde en stak haar twee handen vooruit, als een zombie. "Music maestro!", riep ze waarna ze naar Max en Fletcher keek. Ze duwde Ayla weg van het midden en stond klaar om weer te dansen. "We moeten een receptje maken voor drank.", grinnikte ze. Even kon deze avond niet meer stuk. De ruzie zou voor morgen zijn.

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 21:11

Een geamuseerde grijns verscheen op zijn gezicht toen men Ayla uit de cirkel duwde. Muiterij, dat was interessant. . "Music maestro!" Nog heel even bleef hij zittend, totdat Rebecca het volgende zei. "We moeten een receptje maken voor drank." Hij trok zichzelf snel recht. Drank? Hadden ze hier drank? "Hoe komen jullie dan aan drank?" vroeg hij direct met een enthousiaste grijns rond zijn lippen. Hij weet niet waarom hij zo blij was, maar iets in hem zei hem dat hij dit helemaal geen slecht idee vond.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 21:40

Max had Rebecca nog nooit ontmoet, maar door de manier waarop ze reageerde - ze duwde Ayla uit de cirkel, ghaha - had ze niet het idee dat ze de beste buddies waren. Rebecca was de meid die hier als tweede was gearriveerd, had Ayla hem verteld. Ze leek een stuk gezelliger, veel vrolijker, en wilde de nieuwelingen de ruimte geven zich na een paar stressvolle dagen te ontspannen. 'Music maestro!' Verbaasd dat ze daarbij ook naar hem keek - voor zo ver hij wist was hij geen muzikant - draaide hij zijn lichaam een halve slag naar Fletcher en stak theatraal zijn arm naar hem toe, alsof hij hem heus aankondigde. Ach, waarom alsof? "Dames en heren.. hier is uw eigen.." *pam pam pam* "Fletcher!" 'Wooooh' klonk er in zijn hoofd, alsof er een stel fangirls om hem heen stonden. Helaas waren de meeste meiden hier óf bazig, óf veel stiller en onzekerder dan nodig was.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   di apr 14 2015, 21:44

Ze ging zitten op een van die boomstammetjes en keek haar nog steeds ex-vriendin aan. Urgh,dat zou morgen vast weer zo'n gedoe worden. Ze hoorde wat over drank. 'Misschien zit er wat in een van de kratten die uit The Box komen.',antwoordde ze. Zelf zou ze toch wel een drankje kunnen gebruiken. Ze keek iedereen uitdrukkingloos aan,maar wierp expres geen blik op Rebecca. Haar bruine ogen richtte ze zich op de fakkels waar de vlammen op danste en al snel zat ze weer met haar gedachten in niemandsland. Ze hoorde hoe de rest weer bezig was over muziek en draaide even met haar ogen.

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [Feest] Night turns into day   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Feest] Night turns into day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» In the night, the stormy night away she'd fly...[&MinWoo]
» [Halloween Activiteit] ~ Gemaskerd Bal
» Black night, Shining stars
» [The Final Prophecy] When heaven turns to hell
» {Verhaallijn} One Stormy Night

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Fireplace-