IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Arrived in Hell? [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden
avatar
Builder

PROFIEL
Aantal berichten : 13

Registratiedatum : 06-08-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years old
Job:
Relationship: Love is only for the weak ones.

BerichtOnderwerp: Arrived in Hell? [OPEN]   do aug 06 2015, 16:17

Een grote jongen met donkerbruine haren lag zwetend en uitgeput op de bodem van iets dat hij een lift noemde. Zijn gedachten leken alle kanten op te gaan, maar gek genoeg niet naar waar hij ze verwachtte. Zo wist hij bijvoorbeeld niet meer wat er was gebeurd voordat hij knock-out ging. Hij wist zijn eigen naam niet eens meer, besefte hij zich met een frons. Al wat hij zich kon herinneren was dat hij in dit ding zat en dat het hem langzaamaan naar boven bracht. Dat laatste kon hij schrappen, want plotseling ging het ding met een rotvaart omhoog waardoor hij zijn evenwicht verloor en hard op zijn rug in de soort van lift belandde. Hij kreunde, kwam overeind en keek naar boven, maar dat zicht maakte hem misselijk. Hij richtte gauw zijn blik af zodat hij niet overgenomen zou worden door zijn misselijkheid en richtte zijn kille grijze ogen daarom maar op de spullen die vlakbij hem stonden. Ze waren met een touw tegen elkaar bevestigd en leken niet zo snel om te gaan vallen, dus dat was weer een pluspuntje. De jongen ging met één hand door zijn donkerbruine haar. Hij merkte dat het model heel anders was dan hij had verwacht. Aan de zijkant was het kort, maar als hij naar zijn voorhoofd ging voelde het langer aan. Het was zo’n typisch kapsel dat je zijdelings kon dragen. Hij wist niet goed of hij er blij mee moest zijn of er een hekel aan moest hebben. Lang tijd om daarover na te denken had hij ook niet, want voor hij het wist schoot het ding in één keer stil waardoor hij voor een tweede keer op zijn rug belandde. Hij zuchtte en probeerde zijn ademhaling te controleren die nogal onregelmatig was. Ook zijn hart begon sneller te kloppen. Hij had geen idee of hij moest gaan roepen. Hij vond zichzelf nogal kwetsbaar overkomen als hij als een klein kind zou roepen, dus stond hij op en klopte hard met zijn knokkels tegen het soort van luik dat zich boven hem bevond. En nu maar hopen dat iemand hem zou horen, hem uit deze lift zou bevrijden en hem kon uitleggen wat er scheelde, want anders wist hij zeker dat hij gek zou worden van woede.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   do aug 06 2015, 16:45

Nog steeds liep ze wel met vragen rond, maar het meeste was weggeëb of al beantwoord. Ooit kreeg ze misschien wel antwoorden, misschien wel morgen, of de dag erna of de week erop. Maar vandaag niet, ze had een dagje vrij van alles dus dat nam ze van harte. Het werk hier was hard, maar gezellig en leuk. Je leerde mensen kennen, had lol samen en het was over het algemeen gewoon een bezigheid die je van de grote vragen weg hield. En Sylva was blij dat ze een afleiding had, want ondanks dat ze vrede had gevonden dat niet al haar vragen beantwoord zouden worden, haar nieuwsgierigheid was niet weggevaagd. Nu zat ze lui onder een boom, blij dat ze even geen werk te doen had en kon uitrusten. Natuurlijk, het hele Homestead gedoe had haar doen opschrikken en misschien een tikkeltje bang gemaakt, haar blije humeur ging er niet aan ten onder. Met een glimlach keek ze naar de wolken, opzoek naar iets wat ergens op leek. Een Draak misschien, of een Griever. Tot nu toe nog met weinig succes.
Haar aandacht werd afgeleid van de wolken door de geluiden die haar maar al te bekend voorkwamen. De box was er weer. Haar hoofd keek even in het rond, nee niet echt iemand die er aandacht aan besteedde of er op af ging. Was het dan eindelijk haar beurt om iemand welkom te heten? Het zou moeilijk worden maar Sylva had genoeg informatie verkregen dat ze het zelf wel aankon. Met snelle stappen begaf ze zich naar de metalen box om gebonk te horen. Iemand wilde er graag uit. Met wat moeite, ze was nu eenmaal niet de sterkste, kreeg ze de luiken omhoog om er een jongen aan te treffen. Want die hadden ze nog niet genoeg. Sylva zette een glimlach op, niet zeker wetend of ze hem een hand moest geven zodat hij de box uit kon klimmen. Haar ogen vielen ook op de spullen, die zouden de anderen wel halen, hoopte ze. 'Hoi,' begon ze haar introductie. 'Ik ben Sylva, je kunt je naam nu nog niet herinneren, maar dat zal binnen een dag of twee wel boven komen. Heb je hulp nodig?' Dit was wel een goed begin, nu maar hopen dat de jongen ook een vriendelijk karakter had.

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
avatar
Builder

PROFIEL
Aantal berichten : 13

Registratiedatum : 06-08-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years old
Job:
Relationship: Love is only for the weak ones.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   do aug 06 2015, 16:53

De jongen sloeg zijn armen over elkaar heen terwijl hij stuurs naar de luiken bleek kijken. Het gevoel van misselijkheid was inmiddels weggetrokken en had plaats gemaakt voor een gevoel van onrust. Hij kon niet meteen aanduiden waar de onrust vandaan kwam, maar hij nam aan dat hij gewoon niet zo erg hield van claustrofobische ruimtes. Om dit te testen dacht hij aan het feit dat niemand hem hier ooit ging uithalen en hij voelde dat hij begon te zweten. Oké, nu had hij in elk geval de oorzaak gevonden voor zijn onrust. Niet dat hij dat ooit ging delen met iemand of zo. De jongen liet zijn armen los van elkaar gaan toen de luik dan eindelijk werd opengemaakt. Hij stak zijn arm beschermend voor zijn gezicht op tegen het felle licht dat hem opeens tegemoet kwam. Na zolang in het donker te hebben gezeten, was zo’n fel licht niet erg aangenaam om in te kijken. Toch ging het claustrofobische gevoel in elk geval weg en merkte hij dat de warmte en het zweten afnam. Zijn grijze blik keek omhoog en hij merkte dat er een meisje boven hem stond. Hij nam een aanloopje, sprong en duwde zich met zijn voet tegen de kisten af zodat hij goed terecht zou komen. Met zijn armen kwam hij terecht op het stukje land waar hij moest zijn en met al zijn spierkracht begon hij zijn eigen gewicht op te heffen. Hij had het meisje wel een opmerking horen maken, maar had er niet echt veel aandacht aan besteed. Iets dat hij zijn naam over één of twee dagen weer zou herinneren. Dus dat was waarschijnlijk iets dat hier vaker voorkwam. Vreemd. ‘Nee,’ antwoordde hij lichtelijk kortaf op haar vraag. Hij had geen hulp nodig en hij had ook geen zin om de moeite te nemen om zijn vele vragen te stellen. Dan zou hij te kwetsbaar overkomen en dat wilde hij niet. Noch wilde hij dat ze zag dat hij had staan zweten in dat ding, hoewel dat ook kon komen door de warmte. Hij veegde gauw met een mouw over zijn voorhoofd en draaide zijn hoofd daarna weer naar haar toe. ‘Dus het is normaal dat je je naam niet direct herkent. Vreemd,’ zei hij vervolgens terwijl hij zijn uiterste best deed om het eerste gedeelte van zijn opmerking niet als een vraag te laten klinken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   do aug 06 2015, 17:03

De jongen was abrupt uit de box gesprongen. Even verschrikt van zijn snelle reactie had Sylva een stap achteruit gezet, nog net niet een gilletje slakend. Zij was hier degene die het meeste wist, dus moest ze zich er ook zo naar gedragen. Man up. De glimlach bleef op haar gezicht staan en ze streek haar vest aan de onderkant wat glad. Het ding bleef altijd opkrullen. Ze knikte als bevestiging maar realiseerde zich dat dat voor de jongen niet heel veel zou helpen. Hij had waarschijnlijk meer informatie nodig en hoewel zijn toon Sylva niet aanstond, bleef ze moeite doen om hem te informeren. Iemand moest het doen. Het was ook niet fijn om met alleen maar vragen rond te lopen, daarbij, misschien liep hij straks wel meteen naar het labyrint, dat was ook niet de bedoeling. Het labyrint was verboden terrein en Sylva hield zich daar strikt aan. 'Volgens mij herinner je je helemaal niets.' Het was een opmerking die iets te droog uit haar mond kwam, misschien een terugpakker voor zijn toon maar hij was onbedoeld geweest. Toch had het meisje er niet al te veel moeite mee en verontschuldigde ze zich niet. 'Je bent nu in de Glade, of de Laar zoals sommigen het noemen, we zijn net als jou een voor een hier naar boven gekomen zonder herinneringen, zonder naam. Je naam komt terug, de rest niet.' Als het nu niet duidelijk was, wist ze het ook niet. Misschien had de jongen nu tijd om zelf vragen te stellen want de onzekerheid kriebelde wel bij Sylva. Wat als hij niet geïnteresseerd was?

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
avatar
Builder

PROFIEL
Aantal berichten : 13

Registratiedatum : 06-08-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years old
Job:
Relationship: Love is only for the weak ones.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   do aug 06 2015, 17:14

De jongen wist niet direct wat hij van het meisje moest denken. Ze was niet irritant, noch vervelend. En dat waren dus twee dezelfde dingen. Of niet? Nou ja, maakte ook niet zo veel uit. Het punt was dat het meisje hem tot nu toe nog niet erg irriteerde. Het was zelfs zo dat ze vriendelijk had proberen te zijn, maar dat haar toon bij haar tweede opmerking wel lichtelijk veranderde. Dat kwam waarschijnlijk omdat zijn toon haar niet aanstond, maar hoe verwachtte ze dan ook dat hij ging reageren? Het was niet dat hij vrolijk moest zijn met deze situatie of zo. Hij had ook zo het gevoel dat zijn karakter niet echt vrolijk in elkaar zat van wat hij nu over zichzelf kon vertellen. Hij had zijn gezicht nog niet bestudeerd, maar hij durfde te wedden dat het een kil, nors gezicht zou zijn. Een spiegel zou dat moeten bevestigen, maar die zag hij hier niet direct en hij ging er zeker ook niet om vragen. Hij hield wijselijk zijn mond nadat haar tweede opmerking gepasseerd was, maar zijn hoofd schoot haar kant op toen ze dingen begon uit te leggen. Zijn fronsende wenkbrauwen toonden aan dat hij probeerde om de informatie in zich op te nemen. Nu pas zag hij ook de ontzettend grote muren die zich in zijn omgeving bevonden. ‘Dat zullen we nog wel eens zien,’ zei hij kortaf op het laatste wat ze zei. Zijn herinneringen zouden wel terug moeten komen. Dat moest gewoon. Zonder verder echt aandacht aan haar te besteden, ondanks dat hij haar niet vervelend vond, begon hij richting de muren te wandelen. Het viel hem op dat er zich een gigantische opening bevond tussen de muren. Hij had niet echt de drang om te vragen wat er zich tussen die muren bevond, dus besloot hij om het zelf uit te gaan zoeken. ‘Bedankt voor de geweldige hulp,’ zei hij sarcastisch over zijn schouder tegen haar. ‘Zie je later.’ En vervolgens begaf hij zich doodleuk naar de plek tussen de twee muren die hem toegang boden tot wat daar ook was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   do aug 06 2015, 17:30

Ze stopte haar handen in de zakken van haar vest en begon te friemelen aan een draadje dat in de linker zak zat. Dan kon hij tenminste niet zien hoe nerveus ze eigenlijk was nu ze dit aan iemand moest gaan uitleggen. Als je er zo over nadacht dan was het vrij moeilijk om uit te leggen, ingewikkeld in ieder geval. Ze beet even kort op de binnenkant van haar wang maar besloot toen om er positief tegen aan te kijken. Als zij zo onzeker over haar zaak was dan was haar overtuigingskracht ook een stuk minder. En mocht ze iets willen bereiken met hem dan moest ze hem kunnen overtuigen. De jongen, hij was lang, een stuk langer dan Sylva, had echter al andere plannen gemaakt en Sylva zag al waar het heen ging. Dat mocht niet en dat wilde ze ook niet laten gebeuren. Ze gooiden zijn woorden in de wind, zo snel was hij nog niet van haar af. Ze haalde haar handen uit haar zakken en beende hem met snelle passen achterna. Uiteindelijk haalde ze hem in en pakte ze zijn arm, ze kon niet echt bij zijn schouder komen, om hem tegen te houden en om te draaien. Haar blik was wat strenger geworden. 'Uit alle plekken die je had kunnen uitkiezen om te verkennen is dat de verkeerde.' Klonk het nog steeds met een vriendelijke ondertoon. Sylva had het geduld wel, al werd het hier wel op de proef gesteld. 'Dat is het labyrint, alleen de Runners mogen er in en dat zijn op dit moment twee mensen en daar hoor jij niet bij.' Ze haalde even diep adem en liet hem los, even beseffend dat ze hem überhaupt had vast gepakt. 'In het labyrint zitten Grievers, monsters. Ze hebben tot nu toe twee levens geëist en een hand van iemand dus ik denk niet dat het handig is om daar naar binnen te gaan. Bovendien, het is avond en als het donker wordt gaan de deuren dicht. Niemand heeft een nacht in het labyrint overleefd.' Zo, ze wierp meer informatie naar hem toe, misschien was het te veel, zolang het hem maar veilig binnen de muren van de laar hield. Anders kon Sylva een dood op haar geweten hebben en of ze daar mee zou kunnen leven wist ze niet.

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
avatar
Builder

PROFIEL
Aantal berichten : 13

Registratiedatum : 06-08-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years old
Job:
Relationship: Love is only for the weak ones.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   do aug 06 2015, 19:35

De jongen stak zijn handen in zijn zakken terwijl de hij de muren naderde. Ondanks dat hijzelf groot was, waren de muren veel groter dan hem en torenden intimiderend boven hem uit. Het had iets griezeligs, iets dat probeerde om hem op afstand te houden. Wat alsmaar meer zijn aandacht trok, want hij was te koppig om te gaan vragen wat het was. Bovendien had hij zo’n gevoel dat het meisje, als het iets vreselijks was, toch wel achter hem aan zou komen rennen. Dankzij zijn goede gehoor kon hij haar al horen aankomen nog voor ze echt bij hem was. De grip op zijn arm was stevig, maar de jongen moest zelf ook wat meegeven eer dat hij helemaal naar haar toegedraaid was. Voor het gemakje deed hij dat ook maar even, want hij wist zeker dat hij de informatie ging krijgen die hij wilde weten. Het was lichtelijk grappig dat ze alleen bij zijn arm kon, want hij torende wel een beetje boven haar uit. Hij fronste met zijn wenkbrauwen terwijl hij naar het verhaal luisterde. Aha. Dus dit was de beroemde Maze. Het zag er niet echt zo uit, maar hij durfde te wedden dat het binnen anders uitzag. Het trok zijn nieuwsgierigheid best wel, maar hij had geen zin om verslonden te worden door monsters of door die zogenaamde Grievers die er rondliepen. Hij stak zijn handen naar haar op in een teken van overgave. ‘Chill out, chick. Ik blijf wel van die muren weg, hoor,’ mompelde hij. Ondanks dat zijn nieuwsgierigheid nu echt opgewekt was, leek het hem verstandiger om haar raad op te volgen. Het was nu ook weer niet dat hij echt problemen wilde. Zo was hij dan ook weer niet. Hij wilde gewoon zijn eigen ding doen zonder al te veel lastiggevallen te worden, maar hij nam aan dat het voor vandaag niet inzat en dat accepteerde hij dan maar. Hij stak zijn handen weer in zijn zakken en keek vervolgens om zich heen. ‘Ik ben echt in de hel aangekomen,’ zuchtte hij. ‘Of misschien is dit een droom en word ik straks wakker met mijn teddybeertje dicht tegen me aangeklampt.’ Hij grinnikte sarcastisch en haalde een hand door zijn haar. Verdomme, het werd echt nog eens lastig om geen vragen te stellen. Ach, eentje kon geen kwaad, toch? ‘Hoe zie ik eruit?’ Wat een prachtige vraag. Echt waar, prachtig gewoon. Not.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   vr aug 07 2015, 18:14

Zijn toon beviel haar niet maar wat kon ze er aan doen? Een ruzie starten zou geen positiviteit brengen en daarbij zou hij een verkeerde indruk van haar kunnen krijgen. Ze was niet zo heel erg gehecht aan eerste indrukken, maar het was altijd fijn als iemand niet negatief over je dacht. Ze haalde gewoon even diep adem en liet de woorden van de jongen, zij het met moeite, van zich afglijden. Sylva wist niet goed wat ze moest zeggen op zijn woorden dat hij in een hel was beland. Aan de ene kant was dat waar, je had geen herinneringen, er waren Grievers, misschien wel vijanden onder de mensen, al kon Sylva niet echt iemand plaatsen waar ze een hekel aan had of iemand die een hekel aan haar had, en over het algemeen was de sfeer niet al te gezellig. Niet nu tenminste, sinds de homestead was afgebrand leek iedereen in een dip te zitten. Een kleine glimlach kwam op haar gezicht. Kon dat maar, gewoon wakker worden uit een droom. 'Ben dan zo vriendelijk om ook de rest wakker te maken.' Zei ze vriendelijk terwijl ze haar handen weer in haar vestzakken stopte om weer met het draadje te friemelen. Ze was verrast maar tegelijkertijd ook blij met zijn vraag. Nu kon ze iets beschrijven wat niet zo moeilijk leek en hem ook eens zou interesseren. Hopelijk. 'Wel,' begon ze terwijl ze zijn gezicht bestudeerde, 'Je hebt grijze ogen, je bent best wit, je hebt donker haar dat aan de zijkanten is afgeschoren. En je bent lang, erg lang. Over het algemeen niet lelijk zou ik zeggen.' Zei Sylva terwijl haar ogen naar elk puntje op zijn gezicht sprongen. 'Verder nog iets?' Dezelfde, voorzichtige glimlach van net was op haar gezicht te zien terwijl ze maar aan het draadje van haar vest bleef friemelen.

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
avatar
Builder

PROFIEL
Aantal berichten : 13

Registratiedatum : 06-08-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years old
Job:
Relationship: Love is only for the weak ones.

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   ma aug 17 2015, 18:22

Aiden’s ogen schoten kort naar het meisje toen ze haar grapje maakte. Of was het geen grapje? Het had nog redelijk serieus geklonken. Dat hij de rest moest wakker maken of zoiets. Dus dan had hij gelijk. Dan was hij inderdaad in de hel gebracht. Die gedachte bracht hem niet zo erg van zijn stuk als dat hij verwacht had, maar leuk was anders. Hij had nu ook weer niet verwacht dat hij wakker was geworden in een paradijs, zeker niet als hij naar die muren keek, maar hij had toch wel lichtelijk gehoopt dat ze hem zou vertellen dat het gewoon allemaal gezichtsbedrog was, dat hij zichzelf maar wat aanpraatte en dat het allemaal wel goed zou komen. Een lichte sarcastische glimlach ontstond om zijn volle lippen toen ze begon over zijn uiterlijk. Hij wist niet zo goed wat hij er van moest vinden. Vooral niet van het opgeschoren gedeelte. Hij probeerde zichzelf voor te stellen, maar hij kreeg alleen een lelijk beeld van een jongen met opgeschoren haar en een soort van staartje. Maar nee, ze had niks opgemerkt over een staartje. Alleen dat het zijdelings hing. Toen hij zijn hand door zijn haren liet gaan om te checken of ze wel de waarheid sprak en niet loog om hem een beetje te stangen, merkte hij dat het inderdaad opgeschoren voelde en dat er een dik gedeelte haar zijdelings over zijn voorhoofd viel. Hij probeerde het gedeelte dat hij niet lelijk was zo goed mogelijk te negeren. Hij merkte dat hij niet erg goed was in het geloven van complimenten en dat hij echt zin had om er sarcastisch op te lachen, maar dat wilde hij haar niet aandoen. Ze had haar best gedaan om het zo goed mogelijk uit te leggen en dan ging hij weer een sarcastisch, vervelend antwoord geven. Hij pruilde zijn lippen even toen ze hem een vraag stelde en beet er vervolgens op. Ja, hij had nog zoveel vragen, maar hij wist niet of hij haar voldoende kon vertrouwen om die kant van hem te laten zien. Hij wilde antwoorden, maar hij wilde ook weer niet zo zielig overkomen zoals al die anderen die hier waarschijnlijk voor het eerst hun stappen in de Maze zetten. ‘Als je me een rondleiding geeft is het goed,’ zei hij dus enkel. Zo. Nu stelde hij geen vraag, maar kwam hij toch dingen te weten. Als dat geen goede tactiek was. Hij vervloekte het gevoel dat hem zei dat hij ook een compliment over haar moest maken. Hij liet zijn blik kort over haar glijden, nam voor het eerst sinds hun gesprek even de tijd om haar in zich op te nemen en zei vervolgens: ‘Jij ziet er ook niet slecht uit, hoor.’ Het klonk verschrikkelijk droog, maar wat had ze dan verwacht? Hij was niet de jongen die uitbundig complimentjes naar anderen maakte. Zo was hij niet en zo zou hij ook nooit worden. Ze mocht al blij zijn als hij vriendelijk tegen haar was, want zelfs dat was een hele prestatie voor hem.

OOC: Sorry voor het wachten c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Arrived in Hell? [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Arrived in Hell? [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-