IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 The day after

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: The day after   vr aug 07 2015, 16:28


~ Ik hoorde dat er niet heel veel is gebeurd in de rpg sinds de brand, dus ik ga daar verder (:

Het was onduidelijk voor hem waar iedereen die nacht had geslapen, maar in Max geval had hij niet geslapen. Homestead was verwoest. Zelfs toen alles afgebrand was, was er nog lang een rookwolk te zien geweest, en de volgende ochtend had het hout nog steeds warm aangevoeld. Er was nauwelijks wat over. Alleen de metalen keukenapparaten, zoals het fornuis, die er al vanaf het begin hadden gestaan, leken onaangetast. Hij had geprobeerd hem aan te krijgen, maar het gas leek afgesloten te zijn. Het was dat zijn hoofd te vol zat om er vragen over te stellen (wie had het gas afgesloten om een ontploffing te voorkomen?), en dus accepteerde hij maar dat er mensen achter het Laar zaten die hier alles konden beïnvloeden.
Maar toch had hij het donkerbruine vermoeden dat ze niet met een nieuwe homestead aan zouden komen.
Hij wist hoe hij de vorige keren met tegenslagen om was gegaan, en hij wist dat hij er alles aan zou doen om niet datzelfde pad te bewandelen. Maar wat hij wel hetzelfde deed, was dat hij zich compleet ging focussen op dat waar hij het beste in was: builder zijn. Hayden had heel simpel wat ontbijt gemaakt, wat Max nu boven in de boomhut op zat te eten. Zijn rug was naar het voormalige homestead gekeerd; later op de dag en ook de komende dagen zou hij daar lang genoeg naar moeten staren. Hij keek nu naar de met as bezaaide Laar, en stopte het laatste stuk brood in zijn mond. "En zo begint de dag," mompelde hij in zichzelf, wetend dat hij met zijn beste vriend de bijl naar het bos zou gaan om nieuwe pilaren voor een nieuwe homestead zou gaan verzamelen.

OOC: ga er vanuit dat ik Hayden even in zoiets kleins mag bespelen (:
~ Openn

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The day after
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Treehouse-