IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Right here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Siënna
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : Dus

Aantal berichten : 484

Registratiedatum : 24-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Cookie
Relationship: Je suis prêt

BerichtOnderwerp: Re: Right here   ma aug 24 2015, 09:23

De manier waarop hij haar lippen vleide en zo in haar ogen staarde deden alle alarmbelletjes rinkelen. De hormonen schoten door haar lijf. Toen Max haar onderrug greep en zijn heupen tegen haar onderlichaam aanduwde hield ze het niet meer. Een hele zachte, bedrukte kreun kwam over haar lippen. Ze greep hem bij zijn heup om het zaakje nog wat dichter tegen haar aan te schuiven, tot hij het moment abrupt stop zette. Hij zei niks, zat rechtop en daar bleef het bij. Het bleef een boos stil tussen de twee en Sisi zuchtte. Overdonderd, verbaasd en misschien een beetje seksueel gefrustreerd. Max stak zijn hand naar haar uit en ze ging recht op zitten, zich beseffende dat ze nu we toe was aan een alcoholische versnapering. Want wat had ze in godsnaam gedaan? Ze had haar beste vriendin weer een enkeltje kutgevoel gegeven. Desondanks kom Siënna haar ogen niet van hem af houden en haar gevoel niet onderdrukken. Zeker niet nu. De hand op haar bovenbeen voelde alleen al heftig. "Wat is er?" Ze wist dondersgoed wat er was en ze begreep hem ook. "Dat hoef ik eigenlijk niet te vragen, maargoed." Vervolgde ze terwijl ze voor zich uitstaarde. Heel subtiel streek ze langs zijn binnenbeen. "Ik kan me niet meer inhouden Max," fluisterde ze zachtjes terwijl ze haar vingers wat meer naar boven liet gaan. Sisi legde haar hoofd in zijn schouder en drukte met haar duim zachtjes door de stof van zijn broek. "Ik wil die." Duidelijk doelend op zijn zaakje, "maar ik wil deze nog meer." Haar vingers gleden nu op dezelfde manier langs zijn lippen als ze net bij haar hadden gedaan.

_________________

Sing me a song of a lass that is gone. Say, could that lass be I? Merry of soul she sailed on a day, over the sea to Skye.
Billow and breeze, islands and seas, mountains of rain and sun. All that was good, all that was fair. All that was me is gone..Hier, heb je je zuurstok <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Right here   ma aug 24 2015, 10:28

Zelfs de stilte was vol spanning geweest. Ze zaten naast elkaar, zwijgend, maar hij voelde de vonken tussen hen overspringen, maar ook de korte twijfeling door hun gemeenschappelijke vriendin. Die twijfeling gooide Siënna overboord, want haar hand verdween aan de binnenkant van zijn been en streelde er subtiel. Het was genoeg om zijn heupen wat naar haar toe te draaien en zijn eigen hand tussen haar liezen te doen glijden. Ze vroeg hem wat er was, maar ze wist het, en Max kon er nu niet zinnig op antwoorden. Niet zolang hij zich klam voelde door opwinding - en haar strelende hand hielp daar nauwelijks tegen. Hij voelde haar krullen in zijn nek. Hij wilde haar kin pakken om haar hoofd naar hem toe te draaien om hem te zoenen, maar hij wilde zijn hand niet bij haar liezen weghalen, en zijn andere hand hield hij nog altijd verborgen achter zijn lichaam. Dus hij opende zijn mond door toedoen van haar vingers en liet zijn tong langs de puntjes van haar vingers glijden, tot hij zijn lippen om één sloot en er binnensmonds mee begon te spelen. Haar duim drukte op zijn gulp. Zijn tanden duwden zich in haar vinger en hij legde nu de volledige palm van zijn hand over haar schede en kneep er zachtjes. "Ik wil je helemaal," bromde hij, opgewonden en onherroepelijk geil. Uit frustratie voor dat hij haar maar met een hand kon vasthouden, negeerde hij de wonde aan zijn hand en pakte haar hand met die hand vast en haalde hem weg van zijn mond. Hij duwde zijn lippen tegen haar voorhoofd en duwde haar hand naar zijn borst, waar zijn hoge ademhaling zag, verder naar beneden, tot haar hand weer bij zijn lid lag. Hij liet zich leiden door zijn gevoel, door Siënna's geur en haar weelderige haren. Het strelen van haar vingers en de roze kleur van haar lippen. Misschien had ze hem toch wel een beetje in zijn macht. Klein beetje. Hij duwde zijn warme lid door zijn broek tegen haar hand aan.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Right here
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead-