IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Expecting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 16

Registratiedatum : 28-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job:
Relationship: Try me girl.

BerichtOnderwerp: Expecting   di aug 18 2015, 20:08

Het was vroeg in de ochtend, toen hij nog in zijn hangmat zat. Hij had een bepaald soort hoofdpijn waar hij niet goed van werd. De zon was net opgekomen en hij keek door de ruimte heen. Hij had zijn hangmat ergens achterin waar niemand hem kon storen of benaderen. Je kon wel zeggen dat hij een beetje een loner was omdat hij verder nog niet iemand had ontmoet of aangesproken en zich vaak afzonderde in het bos. Daar op de plek waar hij wel kon nadenken en niet steeds werd geïrriteerd door het gewauwel van de rest. Zijn zwarte haren hingen voor die diep ambere ongen die hij in zijn schedel had zitten. Het konden flikkerende vlammetjes zijn die helder toch giftig konden aankijken. Hij wreef over zijn voorhoofd en was ergens wel blij mee.. hij wist iets meer dan dat hij was gaan slapen. Iets wat hem tot dusver had gefrustreerd wist hij nu eindelijk. Zijn naam, het bracht zijn ogen tot leven en dat wie hij was. Hij had beelden gezien van een groot wezen wat hij misschien ooit als klein kind in kinderboeken had gezien en een warme wind was hem tegemoet gekomen. Een lieve zoete warme stem had hem de naam ingefluisterd. Toch was de stem binnen geslagen als een donder, een brul vol van pijn en strijdkracht. Alles wat hij misschien ooit was geweest had in die klank geluid. Drake. Een naam, was iets zo belangrijk voor een mens en eindelijk kon hij naar zijn handen kijken en weten van wie die daadwerkelijk waren.

Nadat hij de rest van de mensen zoals altijd had genegeerd was hij gaan briefjes schrijven en had hij daar erg veel plezier mee gehad. Nu zat de jongen in de boomhut rustig op het gebied neer te kijken terwijl hij wachtte op iemand.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Expecting   di aug 18 2015, 20:17

Met een verwarde blik op haar gelaat liep ze naar het best onveilig in elkaar gezette bouwsel. Het bleef staan en daar ging het in principe om het was functioneel. Ze klom omhoog tot ze de jongen zag en hem enkel aanstaarde. Oke hij was op zich wel oke, een prima vervanging voor Oliver. Prima wraak was misschien een betere benaming. Wat Oliver kan kan zijn beter, veel beter. Eens denken aan wie had Oliver een hekel en met wat zou ze hem kwetsen. 'Heey, van de briefjes of niet?' vroeg ze met een iets te vrolijke glimlach. 'Hayden, en jij bent?'

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Expecting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Treehouse-