IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 I wanna see a fire...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hunter
avatar
Cook & Bagger

PROFIEL
Tag : HAHAHAHAHAHAHAHA... No....

Aantal berichten : 188

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Somewhere around 20 years
Job: Pissing off the shorties in the kitchen?
Relationship: I'm content with a simple partner in crime for now (:

BerichtOnderwerp: I wanna see a fire...   ma aug 24 2015, 01:53

Het was nog geen halve dag nadat hij was aangekomen en nu maakte hij zijn weg naar opnieuw een afgezonderde plek. Hij zat vaker alleen dan met mensen, hij hield niet zo van extreme drukte had hij gemerkt. Maar de plek waar hij was gaan zitten had zijn aandacht al veel eerder getrokken. Puur om een simpele reden, vuur. Dit was de plek waar hij toch een gecontroleerd vuur kon aanschouwen. Zelfs zonder iets van zijn verleden te weten wist hij dat vuur hem enorm fascineerde. De warme gloed die het afgaf was zo vreemd vertrouwd geweest dat hij ervan was gaan houden, al kon hij zich de sensatie niet helemaal herinneren. Dat hield niet in dat hij het niet begreep. Damn.. Hij moest echt toegeven dat zijn hersenen niet helemaal goed aan het werk waren op het moment. Maar niemand leek anders van hem te verwachten merkte hij op.
Stilletjes ging hij zitten en zuchtte even, hij wilde hier helemaal niet zijn nu maar hij had geen keus. Hij wist dat de wereld messed up was maar tot op deze hoogte had hij niet verwacht. Zodra hij geluid hoorde schoot zijn hoofd om hoog met een bijna geïrriteerde uitdrukking op zijn gezicht. Wie was het nu weer?
-OPEN VOOR HET LIEFST EEN PERSOON

_________________

55 - 3/10 00:10 [Laatste = Eerste post Mae]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: I wanna see a fire...   za sep 19 2015, 22:59

Ze had een beetje genoeg van al het wieden in de tuinen. Al sinds de ochtend was ze bezig geweest en weinig mensen leken zich er om te bekommeren of haar mee te helpen. En had zat haar nu even tot hier. Dus had ze een pauze ingelast. Het plukken kwam later wel, het duurde nog wel even voordat het fruit en groente nodig was voor het avondeten. Minsten een paar uur. Ze waste haar handen in een houten ton die er altijd stond om het vuil eraf te krijgen, plensde wat water in haar gezicht om zich op te frissen en slofte toen van haar gebruikelijke plek vandaan. Misschien was er iets gezelligs te doen. Maar zodra haar ogen het grote veld afspeurden kwam ze er tot grote teleurstelling achter dat iedereen zijn eigen bezigheden aan het doen was en dat er niets leuks te vinden was. Ze liet haar schouders hangen en scande het gebied nog eenmaal af. Misschien had ze iets over het hoofd gezien, of was er juist nu iets gaande. Daar. Bij de fireplace zat iemand die er net nog niet zat. Vanaf deze afstand kon ze niet goed zien wie het was, maar ze kende hier ook nog nauwelijks mensen. Hoog tijd om vrienden te maken. Ze beende er wat snel op af, maar eenmaal dichtbij de jongen aangekomen liep ze wat slomer om uiteindelijk een halve meter naast hem te ploffen. Zijn blik vertelde haar echter dat hij liever geen mensen om zich heen had. Even was haar optimisme weg gezonken. 'Oh, wil je dat ik wegga?' Zei ze een beetje onzeker zonder eigenlijk aanstalten te maken om op te staan. Dan zou ze weer terug moeten naar haar werk en daar had ze n u even geen zin in.

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
avatar
Cook & Bagger

PROFIEL
Tag : HAHAHAHAHAHAHAHA... No....

Aantal berichten : 188

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Somewhere around 20 years
Job: Pissing off the shorties in the kitchen?
Relationship: I'm content with a simple partner in crime for now (:

BerichtOnderwerp: Re: I wanna see a fire...   do sep 24 2015, 10:05

Hij bekeek het meisje dat erbij was komen zitten en zijn blik trok langzaam weg. Hij schudde langzaam zijn hoofd en gaapte. ’’Neuh, als jij hier wil zitten moet je blijven zitten.’’ Antwoordde hij langzaam en staarde kort voor zich uit. Het zou dan wel wat makkelijker zijn als mensen hem wat meer tijd zouden gunnen om te wennen aan het feit dat hij ook hier vast zat met mensen die hij en niet kende en een die hij niet vertrouwde. Van alles wat hij had gehoord was het ook nog eens een hoop te verwerken. ’’Vat me niet te verkeerd op hoor, ik vind het wel best zolang er niet een grote groep achter je aan komt en hierbij komt. Ben net de menigte ontvlucht en heb geen behoefte om er weer in vast te komen zitten.’’ Mompelde hij langzaam en rekte zich even uit voor hij zijn hoofd haar kant op draaide om haar aan te kijken. Het was nou ook weer niet zijn bedoeling geweest om mensen weg te jagen alleen omdat hij even rust wilde.  

_________________

55 - 3/10 00:10 [Laatste = Eerste post Mae]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: I wanna see a fire...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I wanna see a fire...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Blow a kiss, fire a gun
» {Setjesshop} I wanna set the universe on fire
» Vierde Les - Fire Magic
» I wanna meet you,Pantherface.
» Warrior Fire Clan[Anmeldtopic+info & overleg]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Fireplace-