IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 of sheep and clouds...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Teddy
avatar
Builder

PROFIEL
Aantal berichten : 25

Registratiedatum : 05-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 YO
Job: Builder
Relationship: i keep imagining me as the guy next to you

BerichtOnderwerp: of sheep and clouds...   wo sep 09 2015, 04:02

theodore //
back and forth in thirty minutes
Met al mijn werkzaamheden van de dag verricht, had ik mijn handen vol met niets doen. Ik had niets te doen. Letterlijk. Dat hoefde ik waarschijnlijk onder geen beding ergens te gaan verkondigen. Dat ik me praktisch verveelde. Nope. No way. Klusjes waren overal en de leidinggevenden zouden zonder problemen enkele karweitjes kunnen bedenken. Het had daarom ook waarschijnlijk geen zin een leider te gaan treiteren of hun grenzen te gaan opzoeken. De slammer klonk ten slotte niet geheel aantrekkelijk op deze mooie namiddag. Vooral als je die tijd moest doorbrengen zonder eten. Ik hoor mijn maag knorren en ik schud mijn hoofd hevig heen en weer. Niet aan denken. Straks is avondeten. Niet aan denken. Niet alweer de cooks gaan smeken om een snack. Niet doen.

Ik baan me op een snelle pas een weg naar de meadows, werp een snelle blik om me heen en open het hek van het vee. Ik was er niet geheel van overtuigd dat slicers me hier graag hadden, dus na het hek weer achter me gesloten te hebben, ren ik de korte afstand naar waar het weiland enigszins beschut ligt van nieuwsgierige ogen. Hier laat ik me klakkeloos in het gras vallen, mijn armen als kussen onder mijn hoofd, mijn benen languit gestrekt. Een nieuwsgierig schaap komt een kijkje nemen en duwt zachtjes met haar snoet tegen mijn been. Een zachte lach siert mijn lippen. Hoe stom het ook misschien zou klikken voor anderen, maar ik was dol op schapen. Dan richt ik mijn ogen weer op wat voor me ligt: de lucht. Met niets beters te doen, wat beter te doen dan vormen in wolken zoeken?
robb stark

_________________

i’m still the same, i still eat well and i live well, i even gained a bit of weight, so i have to watch what i eat
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
of sheep and clouds...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow-