IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Where the heat is immense

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chester
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Life is but a story, in which you hold the pen.

Aantal berichten : 27

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship: Love can make us strong, but can make this place more complicated.

BerichtOnderwerp: Where the heat is immense   di sep 15 2015, 15:17

Het was vandaag een bijzonder hete dag. Met niets meer dan een kort shirt en een lange broek liep Chester met een, wat men blijkbaar een emmer noemde, over het grasveld. Zijn bestemming was niets minder dan de gardens. Hij had de eerste de beste klus aangenomen die ze me hadden kunnen geven. Er was blijkbaar een aanzienlijk tekort aan track-hoes. Waarom zou hij dan tekort iets minder maken? In zijn ogen kon je beter afvragen waarom niet? Ze zaten namelijk in hetzelfde schuitje. Zijn ogen gleden over het gedeelte wat ze de tuinen noemde. Ugh, het was meer een zooi aan onkruid dan iets anders. Het was een goed gereserveerd stuk, met de nodige man kon je hier snel een efficient veel groente en kruiden verbouwen. Spijtig was dit nou niet bepaald het geval. Hoewel de grond goed vochtig was, maakte de natuurlijke kruiden, de geplante kruiden het tamelijk onmogelijk om te groeien. Met de roestige bak die Chester in zijn hand had liep hij richting de eerste hoek. Al snel ging hij vooruit, zag snel welke planten er wel hoorde te staan en niet en liep regelmatig met de emmer over het veld naar een specifieke plek en gooide hem daar leeg. Na drie uur stond de zon zo heet op zijn rug dat hij het beu was. Hij gooide zijn shirt uit en stond op. Hij zag er tamelijk gespierd uit, maar als danser had hij de nodige training gehad. Dit werk kon lichamelijk veel vragen, maar zoverre had hij nog nergens last van. Hij zakte weer op zijn knieën en ging verder met het onkruid verwijderen. Het veld was inmiddels voor een derde leeg, toen ineens iemand hem riep. Verbaasd keek hij van onder zijn hoed over zijn schouder naar deze persoon.

_________________


   
   
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
avatar
Cook & Bagger

PROFIEL
Tag : HAHAHAHAHAHAHAHA... No....

Aantal berichten : 188

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Somewhere around 20 years
Job: Pissing off the shorties in the kitchen?
Relationship: I'm content with a simple partner in crime for now (:

BerichtOnderwerp: Re: Where the heat is immense   za okt 03 2015, 01:04

Het begon hem zo onderhand op te vallen dat hij misschien wel iets teveel rondzwierf, maar het had wel bewezen dat het een goede tactiek was om anderen te leren kennen. Tot nu toe was hij elke keer weer een onbekend persoon tegengekomen waardoor hij zijn kennis aan mensen hier kon vergroten. Niet dat hij de al bekende zou ontlopen, de meeste waren wel prima mensen om mee te praten. Zelfs als hij terugdacht aan de vage dingen die hij wel had meegemaakt op een dag. In de keuken kwam hij nauwelijks nieuwe mensen tegen tenzij een van de slicers binnen zou komen wandelen want voorlopig kende hij er daar maar een van. Toch waren er tamelijk veel jobs waardoor je anderen niet extreem vaak tegen kwam als je niet hetzelfde deed. Of je moest in de avond bij de grote groep te gaan zitten, maar dat had zijn voorkeur nou eenmaal niet echt. Teveel mensen tegelijk om hem heen gaf hem een bedrukkend gevoel om een of andere reden.
Toch had zijn zwerftocht hem weer bij de gardens achtergelaten, de plek waar hij Mae had leren kennen en gezien iemand binnen zijn zicht viel werd dit de volgende track-hoe kennis in de glade. Maar degene waar hij nu naar keek was niet vrouwelijk maar wel zonder shirt. ''Hey!'' Riep hij om aandacht te trekken voor hij richting de onbekende persoon liep. Naarmate hij dichterbij kwam kon hij inschatten dat deze persoon waarschijnlijk even oud was als dat hij was. Niet dat dat zo heel veel uit maakte hier maar de meeste die wat ouder waren, waren wat makkelijker mee te spreken. Hij stak zijn handen in zijn zakken en keek even rond voor hij grijnsde.''Is het niet wat te warm om zoveel te doen?'' Vroeg hij en keek de onbekende aan. Niet dat hij zou ontkennen dat het werk er niet slecht uit zag, maar dit zou echt helemaal niks voor hem zijn.

_________________

55 - 3/10 00:10 [Laatste = Eerste post Mae]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where the heat is immense
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Gardens-