IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Drunk dancing stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Drunk dancing stars   do sep 17 2015, 21:52

Rustig keek ze naar de fles liberty terwijl ze tussen de bomen door liep. Ze ontweek ze met gemak wetend dat dat zometeen toch wel een heel stuk moeilijker zou worden zodra ze de liberty op had en de alcohol hun vruchten af ging werken. Zuchtend liep ze naar de kleine open ruimte terwijl het donkerder begon ze worden en keek om zich heen. Oliver had haar deze plek laten zien maar daar ging het op dit moment helemaal niet om. Het was een mooie plek waas ze naar de lucht kon staren en in alle rust haar drank kon drinken. rustig ging ze tegen de omgevallen boom zitten en keek naar boven naar oranje wordende lucht terwijl ze weer terug keek naar haar fles en die open maakte. Ooit zouden ze het toch moeten gaan merken dat er steeds meer flessen verdwenen. Ach joh, niemand die hier kwam, niemand die haar ging verdenken. Grijnzend nam ze een grote slok van de liberty waarna ze zuchtte en weer omhoog keek.

{ Anthony Only }

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Drunk dancing stars   do sep 17 2015, 23:54

Vandaag had Anthony voor het eerst zelf het initiatief genomen om eens te gaan zien naar kruiden die misschien wel gebruikt konden worden voor eender wat. Dat konden kruiden zijn voor de Cooks of kruiden die ze zouden kunnen gebruiken als medicijn. Maar uiteindelijk kwam het er dus op neer dat er niet veel te vinden was en Anthony had zijn zoektocht al snel gestaakt. In plaats daarvan doolde hij nu dus wat rond door het bos. Dit was misschien wel beter dan gewoon te wachten op gewonden of eender wat. Ant richtte zich wat meer op toen hij wat geluid hoorde. Even haalde hij zijn wenkbrauw op toen hij Sammy herkende en uiteindelijk ook de fles Liberty in haar handen zag."Betrapt op openbaar dronkenschap," grapte hij en tilde kort zijn hand op als begroeting.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Drunk dancing stars   vr sep 18 2015, 17:40

Met een compleet kalme uitdrukking staarde ze naar de lucht boven haar. Dit was de manier waarop ze zich het meest op haar gemak voelde. Ze hoefde niets te doen, ze kon naar de lucht staren zonder over ook maar iets na te hoeven denken en ze kon in alle rust haar drank drinken zonder dat ook maar iemand haar zou komen storen, aan haar hoofd zou komen zeuren. En even lag ze daar ook in haar volle rust. De halve fles was weg voordat ze iemand hoorde. Daar ging haar kans op een rustige avond. Ze liet haar blik afglijden naar de jongen en glimlachte een beetje. Met Ant had ze geen problemen, niet sinds hij haar had geholpen om letterlijk weer op de been te komen. 'Ik ben niet dronken' grijnsde ze ze. 'Care to join in?' Ze klopte op de plek naast haar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Drunk dancing stars   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Drunk dancing stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Deadheads-