IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Conceal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Conceal   ma sep 21 2015, 11:32

Vorige keer had ze een plek gezien die haar was opgevallen. Er lagen doden en ze had besloten dat ze het even wou bekijken. Voorzichtig liep ze door de bosjes heen terwijl ze de takken voor haar steeds wegduwde op haar rustige manier. Al snel zag ze het kerkhof verschijnen en haar uitdrukking veranderde gelijk naar een rustige blik. Er waren dus wel dode gevallen. Wie zouden het zijn? En hoe zouden ze dood zijn gegaan? Een zucht ontsnapte uit haar mond toen ze er middenin stond. Ze leek alleen te zijn. Ergens vond ze die gedachte wel fijn, maar het was eng. Het was laat en ze zou moeten slapen, maar dit vond ze juist de kans om dit soort dingen te doen. Het meisje moest vrienden gaan maken, dat wist ze, maar het was moeilijk. Deze mensen zaten hier vast, net zoals zij dat zat en het was gewoon moeilijk om zo naar iemand toe te lopen. Ze was een rustig meisje, niet dat ze niet sociaal was, nee dat zeker niet, maar ze hield van rust soms. Stilte waardeerde ze voor nu. Als ze goede vrienden zou hebben zou dat misschien wel heel anders zijn. Stilletjes ging ze aan de rand van het kerkhof zitten op een stuk gras. Het was donker en dat maakte haar bang, daarom was ze tegen een boom gaan zitten. "Lisa, Isabel, Celin, Texel" Het meisje begon stilletjes namen op te noemen die ze wist. Er zat geen gezicht bij of gedachte. Ze probeerde gewoon haar naam te herinneren. "Maya, Fleur." Geen van de namen klonk als de hare. Haar handen gingen naar haar gezicht en ze leunde met haar ellebogen op haar opgetrokken knieën. Haar hoofd legde ze toen op haar handen terwijl ze een paniekgolf weer naar beneden liet zinken. Er was niemand waarvoor ze het zou moeten verbergen. Toch deed ze het. Met één hand ging ze naar de grond en kneep wat boos in de wortel van de boom. Alsof de zenuwen en paniek via de boom weg zouden vloeien. Twee nachten was ze hier nu geweest en twee dagen had ze de paniek moeten inhouden. Gewoon omdat ze de mensen niet wou laten zien hoe erg in paniek ze wel niet was. Tranen kwamen omhoog in haar ogen, maar ze gingen nog niet over haar wangen. Een brok zat er echter wel in haar keel.

{ Hayden eerste post

_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Conceal   ma sep 21 2015, 13:18


Werkelijk de hele dag had ze niets uitgevoerd omdat het pijn deed. Maar hoe deed je zo iets aan mensen vertellen, geheid dat ze het wilde weten namelijk. Ze moest er over liegen of hij zou gaan rond vertellen wat ze Sammy had aangedaan. Oliver wist het al en nu ze er overna dacht zou Max de conclusie kunnen trekken Helena al helemaal. Nee ze moest er een leugen van maken. Gevallen? Klemgezeten? Naja hoe kneuziger je jezelf maakte hoe sneller mensen een leugen geloofde. Dat was het makkelijkste om te weten als je wilde weten hoe je moest liegen. Mensen juist niet direct aankijken kleine stommiteitjes van jezelf er bij gooien en eventueel schaamte tonen. Ze stond op uit de hangmat en legde de fles liberity in haar tas om de bezopen Oliver maar eens op te zoeken in het bos, dat was de plek waar ze hem het snelst zou zoeken buiten zijn hangmat. Ze gleed even met haar intacte hand door haar lokken terwijl ze stug doorstapte naar het bos. Waar was die kneus als je hem nodig had.
Haar ogen vielen op het meisje die bij de graven zat. Ze wist van beide hoe ze waren overleden. Noah was niet zo moeilijk ze had ineens 's ochtends Helena horen gillen omdat hij aan een touw bungelde bij het treehouse en Max had wat verteld over Aly die het labyrint in was gegaan en was gestorven door diens steek. Maar ze kende het meisje wat daar zat niet, een greenie. Hoe kon ze dit nou weer missen maar aan de andere kant boeide het haar eigenlijk ook vrij weinig. 'Greenie! Wat brabbel je allemaal?' De woorden na het harde greenie klonken al wat vriendelijker. Ze ging naast het meisje zitten en legde met een pijnlijk gezicht haar gespalkte arm op haar schoot. 'Waarom wil je in godsnaam hier zitten. Noah en Aly gaan niet tegen je praten hoor.' Zei ze zachtjes terwijl ze haar aankeek. Iets later vielen de met tranen gevulde ogen haar op en ze glimlachte. 'Heey, ik was ook doodsbang toen ik hier aankwam heb zelfs iemand een stoot verkocht omdat hij me weghaalde bij de deuren van het labyrint.' Kwam er zachtjes tussen haar lippen vandaan. Ze haalde de bijna lege fles drank uit haar tas en zette die tussen hun in. 'Hij was eigenlijk voor mijn vriend maar die is vast toch al bezopen. Heb je wel wat gegeten want ik heb je helemaal nog niet gezien of horen aankomen trouwens.' Ze wreef even over haar voorhoofd terwijl ze zelf gewoon een klein slokje nam van de fles. Het was meer voor de lekker dan voor het bezopen raken zoals Oliver dagelijks deed. Ze miste zijn nuchtere en vrolijke zelf, Griever had alles verpest wat ze hadden. En zij stampte de laatste restjes hoop er voor verder de grond in door haar fling met Anthony.
♥ Isa


_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Re: Conceal   ma sep 21 2015, 16:42

"Greenie!", hoorde ze hard en ze keek een beetje geschrokken op. Wat in paniek probeerde ze de ogen vol tranen weg te krijgen en ze wreef zo onopvallend mogelijk in haar ogen. Een roodharig meisje kwam haar kant uit en ze keek eerst een beetje geschrokken, maar ze leek wel aardig te zijn. Vooral omdat ze vriendelijk tegen haar aan het praten was. Ze wou antwoord gaan geven op haar, maar een andere zin kwam er al snel uit en ze besloot zich toch maar even stil te houden. "Noah en Aly gaan niet tegen je praten hoor." Noah en Aly hé? Niet al te opvallend haalde ze haar schouders op. "Was nieuwsgierig", zei ze met een glimlachje haar kant uit. Toen het meisje haar aankeek keek ze weg. Haar ogen met tranen waren nog niet weg en ze zou zien wat er was als ze in haar ogen keek. Helaas was dit al te laat. Een glimlach kwam op het gezicht van het roodharige meisje en er kwamen lieve woorden uit haar mond. Wat de brok naar beneden houden alleen maar moeilijker maakte. Een paar kleine tranen wisten dan ook te ontsnappen, maar ze liet ze niet al te lang zien. Met haar hand veegde ze de tranen snel weg. Ze lachte zacht toen ze zei hoe ze iemand een klap had verkocht toen zij hier aankwam. Zijzelf was best lief geweest bij haar aankomst, toch? Nou dat zou ze aan Max moeten vragen. Een halflege fles drank kwam haar tas uit en een beetje geschrokken keek ze ernaar. Ze kon niet herinneren of ze vroeger veel dronk of niks. Nu keek ze er een beetje moeilijk naar en ze pakte het niet zo even van haar over."Heb je wel wat gegeten?", vroeg het meisje voor haar en het blonde meisje knikte. "Heb wel wat gegeten", zei ze met een glimlachje. "Ik heb je helemaal nog niet gezien of horen aankomen trouwens Een iets grotere glimlach kwam op haar gezicht. Daar was ze wel trots op eigenlijk. Dat ze zo weinig mensen erbij had weten te betrekken. "Ik probeerde er niet teveel drama van te maken."

_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Conceal   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Conceal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Deadheads-