IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Gathering IV

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Gathering IV   di sep 29 2015, 21:08

Ze lag in haar hangmat te staren naar het bladerdak, haar arm voelde pijnlijk en alles in de keuken ging lastiger en lastiger tot op het punt dat ze het had opgegeven en er gewoon ergens op een aanrecht zat en beetje aanwijzingen gaf. Ze zou Hunter nooit vergeven voor wat hij haar had aangedaan en wraak zou hij nog wel krijgen hoe wist ze nog niet die jongen was bijna 2x zo groot als zij en 3x zo breed. Er moest een hoop gebeuren in de Glade buiten alle relatie drama overal. Ze sleepte zich naar de meeting cabin met haar gespalkte arm die ze voor haar lichaam. Eigenlijk had ze er niet mee lopen pronken maar het meer proberen te verbergen tot ze bij zichzelf raadpleegde. Wie zou geloven dat dit van vallen kwam alwel het liegen haar best goed afging.
Ze keek even rond voor ze aan de bel rammelde als teken dat er een bijeenkomst zou komen. Iedereen had iets met het hernoemen van bossen, drank, leidinggevende en blijkbaar ook een overleg. Ze pakte met haar linkerhand een stoel en zette die neer en ging er op zitten terwijl ze haar been over haar andere been sloeg. Ze liet haar gebroken arm op haar schoot rustte terwijl ze wachtte op de rest.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   di sep 29 2015, 21:23

De bel voor een meeting, hoe lang geleden was het dat hij die had gehoord? Best lang geleden, misschien dat er een was geweest die hij niet had gehoord omdat hij weer ergens had liggen zuipen of gewoon geen zin had om te gaan. Maar deze keer was zijn nieuwsgierigheid gewekt dus stond op van zijn gebruikelijke plekje onder de boom en slofte naar de Meeting Cabin. Het was nog vrij vroeg dat de bel had geklonken dus hij verwachtte ook niet dat de cabin vol zat met mensen. Integendeel, de enige die hij aantrof was Hayden met haar gespalkte arm. Oliver beet even op zijn lip, keek in het rond om alvast een potentiële plaats uit te kiezen en liep vervolgens even naar de roodharige toe. 'Alles okay?' Vroeg hij terwijl hij even bezorgd naar haar keek en na haar antwoord slofte hij ergens helemaal achterin om daar een bank uit te kiezen en een beetje onderuitgezakt voor zich uit te staren. Het hele gebeuren van hem en Evangeline zou wel besproken kunnen worden en het laatste wat hij wilde was starende blikken in zijn rug voelen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   wo sep 30 2015, 01:34

De bel werd gerinkeld, en Max wist wat dat betekende. Hayden en hij hadden het hier al over gehad, en hij vond het wel een goed idee dat zij deze gathering zou leiden. Ze was immers net zo erg keeper als hij, en vaak had hij het gevoel dat zij meer mensen in de glade kende dan hij - en hij was gewoon best moe, dus het was fijn als iemand dit soort dingen over kon nemen.
Hij stapte homestead binnen, knikte naar Hayden. Ja, hij moest nog eens vragen naar die arm. Maar dat zou hij doen als het iets minder recentelijk gebeurd was, want hij had een donkerbruin vermoeden dat ze het er liever niet over had.
Max zette zichzelf op een houten bank aan de tafel, knikte naar Oliver en sloeg zijn armen over elkaar om leunend over de tafel te wachten op de rest van de gladers.


.Max

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   wo sep 30 2015, 07:19

Een zucht ontglipte Evan terwijl hij in zijn hangmat naar de lucht aan het staren was. Zijn gedachten waren al een tijdje bij Evangeline en de nacht dat hij bij haar was gebleven. Hij wist dat hij ook andere dingen had om zich mee bezig te houden, maar hij kon zich er gewoon niet toe zetten om medicijnen te rangschikken. Gisteren had hij zich ertoe willen zetten, maar hij zat naar die medicijnen te staren alsof hij een geest had gezien. Toen hij uiteindelijk een poging had gedaan om ze dan toch te rangschikken, merkte hij na tien minuten dat hij verkeerd bezig was en had hij weer opnieuw moeten beginnen. Het was dat hij zijn zelfbeheersing niet snel verloor, maar de frustratie had er wel dik ingezeten. En dat kwam voornamelijk vanwege het feit dat hij geen idee had hoe het nu met Evangeline ging omdat hij haar niet al te vaak bezocht. Het voelde gewoon fout om dat te doen, ook al had hij evenveel recht als alle andere Gladers hier om haar te bezoeken. Hij zuchtte toen hij de bel voor de Gathering hoorde, maar wist ook wel dat hij het niet kon maken om te blijven liggen en ging vervolgens uit zijn hangmat. Langzaamaan sjokte hij naar de Meeting Cabin terwijl hij vermoeid over zijn gezicht wreef met zijn twee handen. Hij liep de Meeting Cabin binnen en zag dat Hayden, Oliver en Max er al waren. Hij had geen idee hoe hij op Oliver en Hayden moest reageren, dus keerde hij zich maar naar Max en gaf de jongen een vriendelijk knikje. Hij voelde zich een beetje schuldig omdat hij niet was komen helpen bij het bouwen van de Homestead, maar hopelijk nam de jongeman hem dat niet al te veel kwalijk. Snel ging hij op een vrij plaatsje zitten, ver van Hayden en Oliver omdat hij nog altijd niet wist hoe hij op hun moest reageren. Zijn wenkbrauwen fronsten zich even toen hij haar gespalkte arm zag, maar zo te zien was er al zorg voor genomen. Hij wist dat hij geen oordelen mocht hebben over anderen, maar hij kon zich nog herinneren hoe Hayden hem behandelde en dat was voor hem niet echt een positief teken om haar nu nog te gaan ondersteunen. En dus draaide hij zijn gezicht gauw de andere kant op en wachtte tot het zou beginnen.

Tag: Max

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   wo sep 30 2015, 18:33

De bel van de Meeting Cabin luidde, dus Eleanor hees zich overeind en stak het open veld over. Wat zou er aan de hand zijn? Er leek geen paniek of iets te zijn, dus het was vast niets ernstigs. Die gedachte was wel opbeurend. Misschien was er een ontdekking gedaan? Iets in het labyrint? Of misschien waren er wel alleen wat algemene mededelingen. Hoe dan ook, ze wilde niet als laatste aankomen, dus liep ze maar een beetje door. Toen ze aankwam, zag ze dat ze zich geen zorgen had hoeven maken; er waren nog maar vier mensen. Er waren echter alweer genoeg andere zorgen die zich verdrongen om een plekje in haar geest. Allerleerst: waar moest ze gaan zitten? Haar blik viel eerst op Hayden. Blijkbaar was Eleanor niet meer de enige met armproblemen. Haydens arm leek zelfs gebroken, wel wat ernstiger dan Eleanors kneuzinkje, dat intussen al bijna over was. Ze wilde eigenlijk liever niet bij haar gaan zitten. Ze vond haar een beetje... tja, eng. Oliver, die achterin op een bank zat, was ook geen optie. Nee, hij zou haar waarschijnlijk niet bij hem in de buurt willen. Evan. Nee. Hem kon ze echt niet meer onder ogen komen na het 'boomhutincident', zoals ze het maar noemde. En Max, tja... Hij was een keeper, misschien mochten er wel alleen keepers zitten, daar. En zo kwam Eleanor ergens op een bank in een achterafhoekje terecht, waar ze probeerde zo min mogelijk op te vallen. Ze hoopte dat Rosaline zou komen. Een bekend én vriendelijk gezicht van iemand bij wie ze zich niet tot vijand of belachelijk had gemaakt was zeer welkom.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chester
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Life is but a story, in which you hold the pen.

Aantal berichten : 27

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship: Love can make us strong, but can make this place more complicated.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   wo sep 30 2015, 18:46

Chester ledgde de hand aan het laatste rijtje. Hij keek even over zijn schouder en zag dat het werk wat hij had gedaan bijna klaar was. Hij was nu een week in de glade en de gardens waren door weinig onderhoud overbezaaid met onkruid. Voor iemand die een moestuin wilde houden, was dit een nachtmerrie geweest. Alles gaf concurrentie en zordge er voor dat er minder voeding was voor de gewassen. Chester had enkele dagen gewerkt aan de tuin toen hij van onverwachte hoek hulp had gekregen. Mae had zich als track-hoe aangemeld en Chester had samen met haar meer kunnen bereiken dan hij ooit alleen kon. Chester trok een van de laatste ongewenste kruid er uit en hoorde ineens een bel luiden. Hij kon zich niet herinneren wat die bel inhield, had Max daarover iets verteld. Hij zag enkele mensen aanstalten maken hun werk af te ronden. Zijn oog viel op een sjokkende kerel die hij niet herkende, Oliver, en zag dat hij zijn weg baande naar de homestead. Het eerste wat Chester vermoedde was een vergadering, maar zeker weten deed hij het niet. Zwijgzaam maakte hij het rijtje af en klopte zijn vuile handen uit. ‘Renske?’ riep hij en keek rond, maar zag de blonde track-hoër niet. Hij vermoedde dat ze was gaan pauzeren of even een sanitaire stop maakte. Chester had nooit zo’n moeite gehad met mensen die op tijd rust namen, zeker niet als ze een ware toevoeging waren. Hij liep naar de regenton om de hoek en waste zijn handen en sloeg een paar keer door de lucht om het grootste nat weg te halen. Hij liep vervolgens met flinke looppas naar de homestead. Hij kwam rustig binnenlopen en zag enkele gladers in tussentijd binnen waren gekomen. Geen van alle herkende hij echt. Enkel Max herkende hij en hij knikte vriendelijk naar hem om vervolgens zichzelf ergens op de achtergrond te stellen. Het meisje met de rode haren had een gespalkte arm, dan was er nog een persoon met een kuif die hij niet herkende. De sjokkende persoon stond ook binnen. Chester had een dag of twee geleden zijn hoofd gestoten toen hij onder het hek door aan het plukken was Sinds dien was zijn naam terug gekomen. Niemand wist hier echter nog van af, dus tot nu toe bleef hij ‘groentje’. Hij had er nooit moeilijk over gedaan en zijn schouders opgehaald om daarna net zo hard door te sjouwen. Chester wist zijn plek in de gemeenschap en besloot daarom niet teveel te zeggen en eerst afwachtend toe te zien wat er zou gebeuren.

_________________


   
   
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   wo sep 30 2015, 22:44

Het blonde meisje was een lange tijd aan het werk geweest in de tuinen van deze plek. Ja, ze had een plek gevonden hier. Het was wel rustig en ze kon de rust wel waarderen, in tegenstelling tot anderen hier. Nu zat ze tegen een hek aan ergens in een hoekje van het veld waar ze gewoon stil zat en luisterde naar de dingen om haar heen. Ze was geen niet-sociaal iemand, maar rust was wel zo fijn soms. Haar gedachtes gingen van het ene naar het andere. Van haar naam naar wanneer ze aan de volgende rij zou beginnen. Ja, ze was hier nu 4 dagen. Geen naam. Al had ze wel een soort vaag vermoeden, maar ze ging daar niet voor aangezien ze het niet zeker wist. Ineens hoorde ze een stem en ze keek op. Dacht er niet bij na dat ze misschien wat terug moest roepen. In plaats daarvan sprong ze op en het enige wat ze nog zag was, uhm Jim, weglopen. Dat was de naam die ze hem hadden gegeven. Niet dat ze er veel bij nadacht verder. Het blonde meisje besloot de rest te volgen.
Ze stapte Homestead binnen en zag er verschillende Gladers zitten. Een paar had ze wel een keertje ontmoet, andere niet. Nu kwam het belangrijke deel. Waar moest ze gaan zitten? Hayden had ze van gehoord en ook kort gezien en nu stond ze daar met een gebroken arm. Max kende ze, omdat hij degene was die haar uit die verschrikkelijke doos had gehaald. Jim zag ze zitten en nog twee jongens en één meisje waarvan ze de naam niet wist. In de 'paniek' besloot ze snel gewoon ergens te gaan zitten. Zonder te kijken wie erbij zat. Dan was het nog een verassing voor haar ook.

{ Jim = Chester


Laatst aangepast door Mae op vr okt 02 2015, 18:03; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   do okt 01 2015, 16:29

De afgelopen paar dagen was het behoorlijk rustig geweest dus Anthony had zich voor een keer toch maar eens gefocust op zichzelf. Hij had een keer of twee uitgebreid gegeten in een poging om weer wat bij te komen, maar iets leek hem toch tegen te werken. Een kriebel in zijn keel had hem ervan weerhouden om te slapen en ergens had hij het gevoel dat hij ziek aan het worden was. Hoe ironisch, een Med-jack die ziek was. Straks zouden ze nog denken dat hij zichzelf niet eens kon genezen. Waar stond hij dan? Voordat hij naar de Meeting Cabin ging friste hij zich eerst nog wat op. Hij moest en zou fris overkomen. Eenmaal in de Cabin zette hij zich ergens random neer. De Gladers waren er nog belangen na nog niet allemaal.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   do okt 01 2015, 20:36

I'm a weak heart baby,  I'm a weak heart


Ze was letterlijk twee seconden in de Laar toen ze de bel hoorde rinkelen voor een Gathering. Interessant. Maar voor ze richting de meeting ging, haalde ze nog even een warme kop thee uit de keuken. Sinds kort warmde ze gewoon water op op het primitieve vuurtje dat ze hadden en deden ze daar enkele kruiden in, Helena vond het helemaal zalig. Op haar gemakje en helemaal bezweet liep ze naar de cabine terwijl ze haar beide handen aan de kop warmde. Het leek alsof ze de laatste was, want enkele hoofden van de behoorlijk volle zaal draaide naar haar toe toen ze de piepende deur toe deed. Vele herkende ze totaal niet, waren er zoveel bij gekomen? Sinds ze zich zo concentreerde op haar werk, ontmoette ze niet zoveel mensen, maar het feit dat ze altijd stik kapot was als ze terug kwam van haar 'werk' hielp misschien ook. Toch vond ze ook enkele bekende gezichten, Hayden, Max, Anthony en Evan. Voorzichtig schuifelde ze naar achteren om te kunnen verdwijnen in de schaduwen. Leunend tegen de muur liet ze haar stormachtige blik over de zaal gaan en nipte ze van haar thee, waarom ze hier waren zou ze zo wel te weten komen zeker?

Toen ze haar blik door de ruimte had laten glijden, was ze uiteindelijk gestopt bij Hayden. Sinds wanneer was zij zo gespalkt? Daar moest ze het toch eens met Hayden over hebben en waarschijnlijk ook met de schuldige. Waarschijnlijk konden niet veel mensen dat, maar Helena vond toch dat ze Hayden tot haar vriendinnen kon rekenen. Misschien dat ze wel een heel rare vriendschapsverhouding had met de roodharige, mar het was vriendschap en dat telde dus.

words: ### • notes: here.  • outfit:

_________________
Though I saw it coming, still hurtsLaatst aangepast door Helena op do okt 01 2015, 21:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rémy
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Aantal berichten : 39

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   do okt 01 2015, 21:30

Eleanor had gelijk gehad. Hij had zich na een paar dagen herinnert wat zijn naam was, of wat hij dacht dat zijn naam was: Rémy. Het was gewoon ineens in hem opgekomen op het moment dat hij bezig was met het repareren van een dak. Een naam, alsof het zo ingefluisterd werd en hij gewoon wist dat het zijn naam was. Het klonk bekend en hij had meteen besloten dat het zijn naam was. Het was altijd fijner om bij je naam genoemd te worden dan constant als ‘Greenie’ aangesproken te worden. Hij was dan misschien nieuw in de Laar, maar hij had toch liever dat mensen hem aanspraken met zijn naam in plaats van dat feit nog eens extra te benadrukken. Vanaf dat moment had hij iedereen altijd met een brede grijns op zijn gezicht verbeterd en die grijns was altijd alleen maar breder geworden als hij de verwarde uitdrukkingen op hun gezichten zag. Natuurlijk waren er altijd wel mensen die hem expres Greenie bleven noemen en Rémy bleef hen zo veel verbeteren als nodig was. Misschien was dat het voordeel aan veel te actief en energiek te zijn. Hij kon alles twintig keer herhalen zonder verveelt te raken en daarbij was hij altijd diegene die op gebouwen kon klimmen om daken te repareren of van de ene kant van de Laar naar de andere kon lopen zonder te zuchten en te steunen als hij daar nodig was.

Verward keek de jongen op van zijn werk toen hij een bel hoorde en een frons verscheen in zijn gezicht toen hij verschillende mensen een bepaalde kant op zag lopen. Was er iets gebeurd? Was er gevaar? Hadden ze een uitweg gevonden? Voorzichtig liet hij zichzelf naar de rand van het dak, waar hij tot voor kot aan bezig was geweest, glijden en  ging via de houten ladder verder totdat hij met beide benen op de grond stond. Hij wierp een vragende blik op een van de voorbijkomende Gladers, maar die wist ook niet precies wat de bedoeling was. Oh well, dan was volgen de enige oplossing zeker? Verend op zijn voeten bij elke pas die hij zette, volgde hij een paar anderen naar een gebouw dat de meeting cabin werd genoemd, quite obviosly eigenlijk. Nerveus begon hij weer met zijn vingers tegen zijn been aan te tikken, net zoals hij gedaan had toen hij voor de eerste keer aankwam, net zoals hij altijd deed als hij nerveus was. Zijn donkere kijkers gleden over de mensen die er al zaten heen en een brede glimlach verscheen op zijn gelaat toen hij Eleanor herkende. Met de o zo bekende verende passen liep hij naar het meisje toe om zich naast haar in een stoel te laten vallen. ”Ik heb nooit de kans gehad om me fatsoenlijk voor te stellen. Rémy, aangenaam.” Fluisterde hij zo zachtjes als hij kon, niet erg zachtjes dus. Als een blije puppy keek hij Eleanor nog even aan voordat hij zijn aandacht even op de andere Gladers richtte: waarom zouden ze hier zijn?


Laatst aangepast door Rémy op zo okt 11 2015, 21:15; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   vr okt 02 2015, 09:20

[justify]Op het moment dat de bel klonk keek ze meteen op. Een gathering, nu, echt waar. Even gromde ze en sloot haar ogen weer voor ze zich uit te hangmat hees. Rustig stapte ze in de richting. Ze scande de omgeving met haar bruine ogen opzoek naar Hunter. Toen ze hem niet zag zuchtte ze even. Dit werd gezellig. Ooh wel, misschien zat hij al binnen al leek haar dat erg sterk Hunter kennende. Rustig stapte ze de meeting cabin in en keek om zich heen. In eerste opslag viel de redhead bij haar op. Ze bekeek haar even. Haar arm was gespalkt. Verdiende loon vond zij, ookal was ze weg nieuwschierig naar hoe het kwam. Ook vielen de worden die ze eerder gezegd had weer in haar op. Ze had nog geen job.. Hayden zou zelf gaan kiezen met haar keeper powers had ze gedreigd. Ze hoopte dat ze die niet nu kreeg. Ze hoefde geen slopper, track-hoe of nog erger cook te worden. Hunter had zich wel tot cook gewaagd. Ze moest er niet aan denken, 24/7 om Hqyden heen hangen no thanks. Opnieuw zuchtte ze. Lester had ook nog geen job, en hoewel ze het hem gunde om lui te liggen want ja hij stond nou eenmaal aan de goede kant van haar lijst moest hij waarschijnlijk eerst een baan toegewezen krijgen. Ookal mocht Hayden haar echt niet en wist ze dat die het zeker niet zou laten gaan om haar een rotjob te geven. Ze zuchtte haar hoofd even en liet zich naast Anthony zakken. Waarwchijnlink ging het daar helemaal niet over dus ze ging zich niet druk maken voor er ook maar iets gebeurde. "hey" begroette ze Anthony. [justify]

Gsm post

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   vr okt 02 2015, 10:28

Een voor een druppelden de Laarders de Meeting Cabin binnen. Eleanor merkte dat zich nog niet veel druk pratende groepjes vormden. In plaats daarvan kozen veel mensen voor een plekje achterin. In ieder geval viel Eleanor zo niet op in haar alleenheid. Ze keek een beetje om zich heen. Er waren steeds meer mensen bij gekomen die ze niet kende, hooguit van gezicht. Doordat ze alleen zat, kon ze in alle rust de anderen observeren. Ze zag weinig vrolijke gezichten. Hayden ving met haar gespalkte arm vrij veel blikken. Oliver zat niet bij zijn vriendin. Tenminste, waren ze nog een stel? Eleanor kon alle liefdesdrama's in de Laar niet echt meer volgen.
Eindelijk kwam er iemand binnen die Eleanor zowel kende als aardig vond: de jongen die ze een paar dagen geleden had verwelkomt. Blijkbaar was hij een beetje nerveus, want net als bij zijn aankomst stond hij weer tegen zijn been te tikken. Zijn gezicht klaarde op toen hij haar opmerkte. Eleanor zwaaide naar hem en hij kwam haar kant op met een verende gang die typerend voor hem leek te zijn. Hij ging op de stoel naast haar zitten. ”Ik heb nooit de kans gehad om me fatsoenlijk voor te stellen. Rémy, aangenaam”, fluisterde hij opgewekt en vrij hard. Eleanor glimlachte breed, blij dat iemand hier tenminste vrolijk was. "Rémy, mooie naam", zei ze. Hij leek er zelf in ieder geval dolblij mee te zijn. Was hij een paar dagen nog een bang hert geweest, dan kon je hem nu wel met een blije puppy vergelijken. "Wanneer kwam hij terug?" vroeg ze. Ze wist nog precies wanneer haar naam bij haar teruggekomen was, in de Deadheads. Haar naam had in haar schetsboekje gestaan, waar ze hem hoogstwaarschijnlijk zelf ooit had opgeschreven, en ze had hem herkend. Ze stak haar hand in haar oversized vestzak en streek over de kaft van het boekje. Simpel, zwart, met de eerste paar bladzijden eruit gescheurd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
avatar
Cook & Bagger

PROFIEL
Tag : HAHAHAHAHAHAHAHA... No....

Aantal berichten : 188

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Somewhere around 20 years
Job: Pissing off the shorties in the kitchen?
Relationship: I'm content with a simple partner in crime for now (:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   vr okt 02 2015, 13:18

Hij volgde de groep mensen stilletjes met zijn ogen, wetend dat hij ze toch echt ook moest gaan volgen. Zuchtend hees hij zich weer uit het gras en rekte zich uit. Hij had zijn favoriete feeks al zien lopen maar daar had hij niks achter gezocht, maar gezien nu iedereen begon te volgen was het wellicht een beter idee om ook in beweging te komen. Hij rekte zich gapend uit en begon langzaam naar de cabin te sjokken.
Zodra hij binnen was zag hij al genoeg mensen staan en besloot zich ergens achterin op te stellen. Hij had echt geen zin om ergens vooraan te gaan zitten gezien hij dan alleen maar dichter bij die feeks moest zitten. Toch kon hij het niet laten onschuldig te grijzen en te zwaaien naar Hayden, iets wat ze niet kon waarderen. Het was vanaf zijn kant eigenlijk een lichtelijk spelletje geworden. Hij vond het leuk om haar te stangen en ook als hij in de keuken aan het werk was. Hij overtrad dan niet de regels maar hij liep wel constant op de grens.

-A true crappost xD


_________________

55 - 3/10 00:10 [Laatste = Eerste post Mae]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   vr okt 02 2015, 23:13


Ze moest toegeven dat ze het miste; de Meeting Cabin. Een bank sliep toch wel een stuk comfortabeler dan een hangmat, en daarbij waren er duizenden extra geluidjes die haar konden wekken. Al wist Eve niet goed of ze de slaap of de realiteit prettiger vond.
Voor zich uit starend, wat haar nu niet echt een fantastisch uitzicht bood, schommelde ze zichzelf in haar hangmat heen en weer, haar benen over de rand bungelend. Haar lange haren vielen als een scheidingsmuur tussen haar aanwezigheid en dat van de anderen, en toch was ze zich bewust van alles. Bovenal was ze zich bewust van een geluid dat ze lange tijd niet meer gehoord had. Het deed haar zelfs opkijken van het punt waarop ze zich voorheen gefixeerd had. De bel. De laatste keer dat dat gebeurd was... Ze meende zich te herinneren dat het was wanneer Homestead nieuw leven ingeblazen zou worden. Het was niet lang geleden, maar met alles en tegelijkertijd het niets wat er gebeurd was, leek het een eeuwigheid. Moest ze gaan? Natuurlijk, ze was Keeper en zo, maar... Wat werd van haar verwacht? Om zich heen zag ze Gladers zich op hun gemakje voorbereiden op wat leek op een Meeting. Hoewel er niet al te veel mensen in Homestead waren, verdween iedereen binnen de kortste keren. Ze zuchtte. Natuurlijk moest ze gaan.

Dat ze laat was, had ze verwacht, maar ze vond het alles behalve prettig. Nu was het omgedraaid. Niet zij, die iedereen observeerde, maar iedereen, die haar observeerde. Zonder ook maar iemand een blik waardig te keuren, liep ze in een rechte lijn en misschien wat wankel, richting een stoel om zich er niet al te elegant op neer te laten ploffen. Zo. Iedereen die haar had kunnen aankijken, zou het nu wel snel vergaan. Een voor een liet ze haar inhoudsloze blik langs de mensen glijden. Hayden (Wat was er met haar arm gebeurd?), Oliver (God, had hij hun plan wel onthouden?), Max (Hij zou er ongetwijfeld naar vragen), Evan (Nee, nu was niet het moment om zich te verliezen in zijn ogen). Anthony en Helena, die ze beide een tijdje niet meer gezien had. Een hoop Gladers waarvan ze niet de moeite had genomen ze te leren kennen. Hunter, met wie haar ontmoeting te vreemd was gelopen om hem nog eens over te doen. Met een kleine zucht sloeg ze haar armen over elkaar. 'Laten we beginnen,' deelde ze mee, aannemend dat iedereen er zo ongeveer wel moest zijn. Ze had geen zin hier een minuut langer te zitten dan nodig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   vr okt 02 2015, 23:35Oh nee, niet weer.
De jongeman sloeg zijn ogen ten hemel toen hij de commotie hoorde, weer een 'feestje' zoals ze dat noemden. Waarschijnlijk om te vieren dat ze allemaal dood gingen, dom waren, of misschien waren ze erachter gekomen dat je door drank jezelf vergat en wilden ze allemaal even te weten komen hoe het was om niet achterlijk te zijn voor een korte tijd. Dat moest een geheel nieuwe wereld voor hen openen, maar het was niet iets waar hij zo graag aan mee wilde doen. Wel iets wat hij wilde zien daarentegen, want het was het allerleukste als een van de velen uitbarstte in tranen omdat hij of zij tot de ontdekking was gekomen dat het hopeloos was. Soms was het gewoon goed om wat leedvermaak te hebben, en deze feestjes waren er de perfecte aangelegenheid voor. Vandaar dat hij apart ging staan, aan de rand, handen in de zakken, en met zijn ijsblauwe ogen het primitieve tafereel bekeek.

Tag: None

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   za okt 03 2015, 15:44


Ze keek even kort met een glimlach naar Oliver en knikte Zo ver het kon ging het wel goed, ja dr arm deed pijn en ze moest ergens pijnstillers vandaan rommelen. Misschien maar weer eens een bezoekje brengen aan Anthony die zou ze vast wel geven. Langzaam aan stroomde de gladers binnen en zochten ze allemaal een plekje zo ver van elkaar vandaan op. Werkelijk alsof ze elkaar zouden gaan bijten. De onschuldige grijns en gezwaai van dat rot jong irriteerde haar en ze had bijna de neiging iets naar zijn hoofd te gooien. Ze sloot kort haar ogen en haalde diep adem. Nee ze stond hier niet om ruzie te maken maar het over de punten te hebben die ze had besproken met Max. Ze was nu eenmaal een Keeper en voor anderen moest het lijken alsof ze prima capabel was dit uit te voeren. Ze glimlachte toen ze besloot dat iedereen er wel was, iedereen die nu nog aankwam was te laat. Ze was ongeduldig en begon gewoon, ze stond op en keek kort naar haar arm. 'Gezien alle vragen de blikken, ja hij is gebroken omdat ik kneuzig ben gevallen.' Zei ze terwijl ze Hunter strak aankeek en glimlachte alsof ze om haar eigen domheid lachte. 'Maar goed er zijn een paar punten die besproken moeten worden. Om precies te zijn vijf punten. Punt 1, Er moet een nieuwe lijst gemaakt worden voor de creators, Oliver houd de inventaris al bij en zal dus de lijst bijhouden. Mocht je iets hebben wat je op de lijst wil hebben moet je bij hem wezen.' Ze keek even naar de jongen terwijl ze haar gezonde linkerhand door haar rode lokken haalde. Goed nu moest ze iets zeggen waarvan ze wist hoe erg Max het haatte dat dit zou gebeuren. 'Helena,' ze keek van Max naar het meisje met wie ze een hele aparte relatie had hoewel ze haar toch beschouwde als een vriendin. 'Jij zal keeper worden van de runners. En daar mag je Max voor bedanken.' Zei ze terwijl ze haar aankeek en een glimlach op haar lippen kreeg. Waarschijnlijk hadden de meesten hier haar nog nooit zo vaak of überhaupt zien glimlachen. Ze richtte haar blik op Sammy en liet die overgaan naar Lester. De twee verloren eendjes die geen hol uitvoerde hier, ze had Sammy gewaarschuwd ze moest iets gaan doen hier en dat zou de ook doen ook. 'De gene die geen job hebben,' opnieuw liet ze nadrukkelijk haar blik vallen op Lester en Sammy. 'Gaan Max helpen met het opbouwen van de homestead. Iedereen die niets te doen heeft op een bepaald moment word gevraagd Max te helpen, hij kan het niet alleen en met meer handen kom je verder dan met een.' Ze sprak duidelijk en haar stem was echt niet te missen. Die twee moesten echt eens iets gaan uitvoeren.

♥ Isa

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   za okt 03 2015, 18:12

I'm a weak heart baby,  I'm a weak heart


Meerdere mensen druppelde binnen en vriendelijk knikte ze naar hen. Niemand nam echt de leiding, het was meer alsof ze afwachtte op een teken of zo, dat dus van Eve ging komen. Ze was degene die de woorden van iedereen uitsprak, de woorden die niemand durfde uit te spreken. Mooi zo. Dus begon Hayden ook, handig.

Ze luisterde maar met een half oor, tot ze haar naam hoorde vallen en opkeek. Op het volgende moment liep ze haar kopje bijna vallen. Zij, keeper? Omdat het misschien nu niet echt een goed idee was om totaal uit de lucht te komen vallen, plakte ze een glimlach op en knikte ze enkel kort naar Hayden. Blijkbaar moest ze er Max voor bedanken, raar. Dus glimlachte ze ook maar kort naar hem. Sinds het gesprek was alles wel een beetje meer op zijn plek gevallen en zo als het nu was vond ze het helemaal geweldig. Gewoon vrienden, geen complicaties of niks.

words: ### • notes: here.  • outfit:

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   za okt 03 2015, 19:57

Veel mensen schoven aan, ook een paar van de wat meer recente gladers, wat Max goed deed. In het begin was het zo'n hecht, klein clubje geweest, en die saamhorigheid was fijn in de vreemde situatie waar ze in zaten.
Helena kwam binnen, en hij glimlachte naar haar. Ze zag er nog bezweet uit van het runnen, maar het maakte haar niet minder mooi. Hij vond het altijd leuk staan, dat piekerige haar in een vlecht met ongecontroleerde plukken langs haar gezicht. Ze waren geen koppel meer, maar zolang hij zijn gedachtes niet uitsprak, voelde hij zich vrij om haar te blijven bewonderen wanneer hij wilde.
Hayden begon de gathering. Max leunde over de tafel, sloeg zijn armen over elkaar en ging er gemakkelijk bij zitten. Hij wist welke punten er besproken zouden worden, en hij hoefde pas deel te nemen zodra ze bij het laatste punt aan zouden komen.
Een nieuwe lijst (er waren nieuwe injecties nodig, want die waren op het moment op), joblozen moesten hem helpen (waardeerde hij heel erg) en Helena werd keeper van de runners. Hij was er op tegen, nog altijd. Hij vond het afschuwelijk om haar iedere dag het labyrint in te zien gaan, maar hij wist hoe goed zij zich erbij voelde, en dus had hij ingestemd met haar keeper maken. Hij voelde zich er wat beter door. Hij keek opzij, krulde een mondhoek op en kneep zijn ogen een beetje samen. Hij hoopte dat ze het zou begrijpen.
Max wist dat dit de gemakkelijke dingen waren om te bespreken, en dat er nog twee andere belangrijke punten genoemd moesten worden, en dat die wat langer in beslag zouden nemen.


.Max

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   za okt 03 2015, 20:26

Evan keek toe hoe er steeds meer mensen binnen druppelden. Met sommigen had hij al wel eens een gesprekje gehad, met anderen nog nooit. Er zaten veel gezichten bij die hij niet direct kende en dat vond hij ergens wel jammer. Het was niet echt zijn taak om anderen beter te leren kennen, maar het was toch fijner als je iemand ooit in de toekomst moest verzorgen die je had leren kennen dan iemand bij wie je dat niet gedaan had. Hij dacht dat de Gathering wel zou beginnen en voelde een steek in zijn hart omdat Evangeline er niet was. Het liefste wilde hij opstaan en gaan kijken hoe het met haar ging, maar hij was zowat verplicht om deze Gathering bij te wonen. Ze zouden het hem echt kwalijk nemen als hij nu weg zou gaan. Toch gleden zijn gedachten constant naar Evangeline. Hij dacht dan ook dat hij droomde toen ze daar opeens in de deuropening stond. Zijn blauwe ogen fixeerden zich op haar, maar ze leek haar blik behoedzaam door de groep te laten glijden. Toen hun ogen elkaar even ontmoetten, meende hij dat zijn hart een slag oversloeg. Hij was lichtelijk teleurgesteld toen ze het oogcontact niet vasthield en brak het zijne dan ook maar af. Hij beet lichtelijk beledigd op zijn onderlip. Hij had gedacht dat ze elkaar niet meer zouden ontwijken of dat ze op zijn minst toch een signaal zouden kunnen geven naar elkaar, maar dat had hij verkeerd gedacht. Hij richtte zijn blik op Hayden toen deze begon te praten, maar leek er niet echt bij te zijn met zijn gedachten. Dat was tot ze aangaf dat ze dingen te bespreken hadden en vermaande zich dat hij niet oplette. Meteen toen ze het eerste aangegeven had, maakte hij in zijn hoofd al een opsomming van de medicijnen die ze niet meer op voorraad hadden. Dat zou hij dus moeten doorgeven aan Oliver. Niet echt zijn favoriete ding, maar hij wilde wel laten zien dat hij niet onderdeed voor de jongen. Hij schonk Helena een glimlach toen zij als Keeper benoemd werd. Hij gunde het haar. Hij had eerder een gesprek met haar gehad en had gemerkt dat ze heel erg aardig was. Ze had hem ook steun gegeven toen hij het even niet meer zag zitten. Ze had al het recht om een Keeper te worden. Vervolgens werd Lester op zijn plaats gezet en ook nog een ander meisje. Ondanks dat Lester’s naam niet benoemd was, was het heel duidelijk geweest dat Hayden hem bedoelde. Alleen door haar blik al. Hij kon het niet laten, maar begon te glimlachen en keek naar de tafel. Hij had niet verwacht dat Lester nog altijd geen job zou hebben en was blij dat daar iets tegen werd ondernomen, want hij had er een hekel aan als er niet gewerkt werd in een groep waar dat wel noodzakelijk was. Ook probeerde hij aan Max een belofte te maken dat hij ging helpen als hij niets te doen had… en wist al meteen dat die belofte in de soep zou vallen, want er was altijd wel iets te doen voor hem. Maar goed, het was vooral op Lester en dat meisje bedoeld, dus dat maakte dan weer het verschil. Hij fronste zijn wenkbrauwen omdat hij wist dat er nog meer ging komen, maar probeerde opnieuw oogcontact te zoeken met Evangeline. Ze zou hem toch niet altijd kunnen ontwijken?

Tag: Evangeline & Helena

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   za okt 03 2015, 22:01Om eerlijk te zijn lette hij niet echt op, hij had zijn handen in zijn zakken, stond tegen een boom geleund en genoot lichtjes van de warmte die het vuur uitstraalde. Verder leek het de jongeman niet dat er nog wat nodig was, helaas leken de mensen die het hun missie hadden gemaakt andermans leven te verknoeien daar anders over te denken. Er was een of ander plan, wat iets te maken had met Oliver, er was iets met Henk, maar wat dat precies was wist hij eigenlijk niet, en verder werd hij aangekeken. Lester begon onschuldig te fluiten, want wat anders te doen als gevaarlijke psychopaten die werken nodig vonden je zo aankeken? Hij wist niet eens wat ze van hem wilden!
Oh wacht, nu kwam het! Hij moest meneer de revolutionair… helpen. Oh lord. Meteen verscheen er een spottende grijns op zijn gezicht, want had Red John dat serieus gezegd? Blijkbaar, want ze keken allemaal nog heel erg serieus. Een kleine grinnik kwam uit zijn mond terwijl zijn blik naar Sammy ging, die zag hier vast ook wel de mogelijkheden van in.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   za okt 03 2015, 23:52

Meer mensen kwamen binnen, allemaal herkenbaar, niemand die de moeite nam om naast hem te zitten. Het maakte Oliver geen bal uit, meer ruimte voor hem en daarnaast was hij geen praat persoon. Dat hadden mensen nu wel door moeten hebben. Evangeline was de laatste die binnenkwam en er voor zorgde dat de meeting ook daadwerkelijk van start ging. Hayden nam het woord en stelde Oliver direct aan om voor de supplies te zorgen. Ja mensen, Oliver werd weer productief. Het volgende was dat Helena keeper van de runners werd. Het gaf hem een gemixed gevoel, hij was blij voor haar want ze deed al heel goed haar best. Maar aan de andere kant was en bleef het gevaarlijk in het labyrint. Werd het niet eens tijd dat er meer actie ondernomen zou worden. Het volgende punt op de agenda was de luiheid van mensen. Ze moesten Max helpen de homestead op te bouwen, een goed initiatief, al zag Oliver Lester niet zo gauw toegeven. Sterker nog, hij zag hem nog eerder de slammer invliegen dan ergens mee helpen. Maar daar zouden de keepers wel weer iets op bedenken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chester
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Life is but a story, in which you hold the pen.

Aantal berichten : 27

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship: Love can make us strong, but can make this place more complicated.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   zo okt 04 2015, 18:10

Chester had Mae achter hem zien aan komen en nog een vriendelijke glimlach naar geworpen. Eenmaal binnen koos ze voor een lege plek. Chester stond op de achtergrond met een serieuze blik. Hij merkte verschillende strijdlustige sferen opborrelen naarmate er meer mensen binnen kwamen in de homestead. Sommige leken het een straf te vinden om er bij te moeten zijn. Terwij hij er als nieuweling ijverig stond te luisteren naar de uitspraak van Hayden. De mensen zonder job moesten de builder helpen met het opbouwen van een gebouw. Blijkbaar had het haast dat het af kwam. Nadenkend legde Chester zijn hand op zijn kin en sloot zijn ogen fronsend. Nee, de gardens waren zojuist opgeknapt van de ellende die er heerstte. Ze hadden te weinig man gehad en mocht Chester nu ineens ergens anders gaan starten kon Mae het waarschijnlijk makkelijk bij bouden. Alleen was het slimmer met de track-hoes nu de beste start te gaan maken. Chester opende zijn ogen en zweeg verder. Keek naar wat Mae deed. Daarna gleed zijn blik naar Hayden. Sprak pas wanneer iemand hem iets zou vragen.

_________________


   
   
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   do okt 08 2015, 22:28

Anthony draaide zijn hoofd om naar Sammy die naast hem was komen zitten en hem kort begroette. Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht. "Hi," zei hij met een kleine grijns en liet zijn blik vervolgens even naar Hayden gaan toen ze plots beslist had om te gaan beginnen. Ondanks dat hij ook een keeper was, was het altijd Hayden geweest die de mensen toesprak. Ergens vond hij dit prima, maar zo leek het wel alsof ze de rol van Ayla op zich begon te nemen. Zij die de leiding nam over heel de Glade. Hij probeerde er niet te hard over te gaan piekeren en luisterde maar braafjes naar wat ze verder te zeggen had. 'Gezien alle vragen de blikken, ja hij is gebroken omdat ik kneuzig ben gevallen.' Anthony haalde even zijn wenkbrauw op bij wat ze zei over haar hand. Hij had het al wel gezien, maar ze leek er nu wel behoorlijk luchtig over te praten. Even draaide hij zich zijdelings om, om te zien waar ze feitelijk naar keek, maar het was niet echt duidelijk naar wie ze precies keek en om welke reden. Mh, geen jaloezie ofzoiets hoor. Snel draaide hij zich weer om en liet even vluchtig zijn blik naar Sammy gaan, waarna hij zich terug richtte op Hayden. 'Maar goed er zijn een paar punten die besproken moeten worden. Om precies te zijn vijf punten. Punt 1, Er moet een nieuwe lijst gemaakt worden voor de creators, Oliver houd de inventaris al bij en zal dus de lijst bijhouden. Mocht je iets hebben wat je op de lijst wil hebben moet je bij hem wezen.' Dit was tenminste interessant. Eindelijk was er nog eens een kans op het vragen van injecties. Er waren er namelijk geen meer en hij zou de mensen niet meer kunnen redden van de grieversteek. Toen Helena vervolgens als keeper werd gekozen voor de runners klapte hij een paar keer goedkeurend in zijn handen. Vervolgens legde hij zijn vuist kort op zijn mond toen er iets in zijn keel kriebelde. Een hoest ontsnapte langs zijn lippen, waardoor zijn aandacht even daarop was gericht in plaats van het gepraat over degene die niets deden in de Glade.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rémy
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Aantal berichten : 39

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   zo okt 11 2015, 22:08

Rémy was dolgelukkig toen hij iemand zag zitten die hij kende. Niet dat hij anders niet sociaal zou zijn geweest, maar het was toch leuker als je mensen al kende. Dat maakte het makkelijker om een gespreksonderwerp te vinden. De jongen draaide zich een stukje om op zijn stoel toen er wederom iemand naar achteren liep en hij glimlachte even lichtjes naar de mensen die daar allemaal opgesteld stonden voordat hij zijn aandacht weer op Eleanor richtte. ”Erm… zo’n twee dagen geleden? Ik was bijna van een dak gevallen en toen herinnerde ik het me op de een of andere manier.” Stiekem was hij echt helemaal van het dak gevallen en was hij voor een halfuurtje buiten westen geweest, maar dat ging hij niet vertellen. Hij was nog altijd een jongen en hij had nog altijd een ego waar hij zorg voor moest dragen. No way dat hij een meisje ging vertellen dat hij van het dak gesukkeld was. Er waren al genoeg mensen die het gezien hadden.
Zijn aandacht werd al snel getrokken door het roodharige meisje vooraan toen ze opstond en begon te praten. Pas toen ze begon over haar arm, merkte hij op dat haar ene arm gespalkt was en dat mensen haar daarom telkens weer hadden aangekeken, oh. Zijn blik gleed door de ruimte toen gezegd werd dat ze bij een zekere Oliver moesten zijn als ze iets moesten hebben en zijn blik bleef voor een kort moment op de desbetreffende persoon hangen terwijl hij zachtjes knikte. Ok, niet dat hij iets nodig had, maar het was leuk om te weten. Al snel werd zijn aandacht weer naar het roodharige meisje getrokken toen ze verder ging met de uitleg. Pas toen ze kwam bij de mensen die geen job hadden en dat ze moesten helpen de homestead op te bouwen, kon hij zijn mond niet houden. In een snelle beweging stak hij zijn hand op en sprak hij voordat hij zichzelf kon stoppen. ”Ik kan ook wel helpen met opbouwen.” Meteen toen die woorden zijn lippen verlaten hadden, liet hij zijn hand terug naar beneden zakken en ging hij wat onderuit op zijn stoel zitten, probeerde zich zo klein te maken dat mensen hem nog amper zouden zien. Natuurlijk lukte dat niet, maar het was te proberen. Natuurlijk moest hij helpen de homestead op te bouwen. Hij was een Brick-nick, dat werd van hem verwacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   do okt 15 2015, 19:56

Rémy leek even afgeleid doordat er nog wat meer mensen binnenkwamen, maar daarna beantwoordde hij haar vraag. ”Erm… zo’n twee dagen geleden? Ik was bijna van een dak gevallen en toen herinnerde ik het me op de een of andere manier.” "Bijna van een dak gevallen?" vroeg Eleanor geschrokken. "Waarom zát je op een dak? Oh, wacht, je bent zeker builder of brick-nick geworden." Meer kon ze niet zeggen, want Hayden was opgestaan en begon te praten. Blijkbaar was ze gevallen. Eleanor vroeg zich af of het uit de boomhut geweest was, zoals haar eigen idiote sprong. Ze huiverde even. Met een kneuzinkje had zij dan nog geluk gehad. Hayden ging snel door, want deze hele gathering was natuurlijk niet enkel voor een mededeling over Haydens kneuzigheid georganiseerd. Eleanor ging wat rechter op zitten toen de roodharige begon over een nieuwe lijst. Ze wilde best graag een gietertje bestellen bij de creators, zodat ze de vergeet-me-nietjes op de graven water kon geven. Ze liet haar schouders echter weer hangen toen ze hoorde dat Oliver de persoon was die deze lijst zou beheren. Eleanor had niet het lef om hem nog om dingen te vragen. Ze wist niet of hij zich überhaupt nog druk zou maken om dat ene gesprekje, maar zij zat er in ieder geval nog steeds over in. Hayden ging intussen verder met de volgende mededeling. Helena werd keeper van de runners. Iemand klapte een paar keer in zijn handen en Eleanor klapte een beetje half mee, maar verder werd er eigenlijk niet echt geklapt, dus ze stopte al na twee klapjes. Ze kende Helena ook eigenlijk niet echt en ze wist sowieso niet goed of ze blij voor haar moest zijn. Het was vast een eer om keeper te zijn en zo, maar dat betekende wel dat zij nu een soort van verantwoordelijk zou zijn voor alle runners die hun levens waagden door dat labyrint in te gaan. Eleanor zou zo'n soort verantwoordelijkheid nooit willen hebben.
Hayden richtte zich nu tot alle mensen zonder baan. Ze noemde geen namen, maar haar nadrukkelijke blikken op twee personen maakten wel duidelijk over wie ze het had. Ze zei dat ze zouden moeten helpen met het opbouwen van de nieuwe Homestead. Rémy stak meteen enthousiast zijn hand op en verklaarde dat hij ook wel wilde helpen. Eleanor vond het wel lief, maar de jongen zelf zag eruit alsof hij het liever niet gezegd zou hebben. Ze glimlachte even naar hem en besloot dat ze zelf ook wel zou gaan helpen met de werkzaamheden. Ze hoefde de doden niet de hele dag gezelschap te houden. Het was niet alsof ze haar zouden missen als ze een paar uurtjes ergens anders mee bezig was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gathering IV   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering IV
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meeting Cabin-