IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 A Short story

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: A Short story   vr okt 02 2015, 00:28

Met wat grote passen was Mae uit het veld gesprongen. Haar blonde haren over haar schouders en met verschillende planten in haar handen. Onkruid was het. Planten die niet in dit veld hoorden te zijn. Ze gooide het op een grotere stapel vol met onkruid en ze zuchtte. Vandaag had ze al aardig wat werk gedaan en eigenlijk vond ze wel dat ze aan pauze toe was. Haar blauwe kijkers gingen over de velden. Ze zag niemand en gebruikte dat moment om snel weg te lopen. Een eindje verder besloot ze te gaan zitten in de kleermakerszit. Zoals ze vaker deed. Gewoon zitten. Ze was een harde werkster, maar pauzes nam ze ook wel best vaak. Dan meestal ook zonder toestemming van wie dan ook. Wat een badass. Nee dat was ze niet. Boze blikken kon ze uiteraard wel geven, al hield ze daar niet echt van. Meestal had ze een vrolijk glimlachje op haar gezicht als iemand naar haar keek. Inmiddels kon ze zichzelf nu ook voorstellen. Haar naam was er al een paar uur en het voelde fijn aan om eindelijk een naam te hebben. Niet dat ze het aan iemand had verteld.
Mae zag twee beestjes naast haar. Kleintjes en ze keek ernaar. Ze kon er gewoon een verhaal bij verzinnen. Alsof het broer en zus waren, of iets anders en aangezien ze alleen zat had ze niks beters te doen. Het leek allemaal wel een sprookje of zoiets. Het voelde dom om zo alleen te zitten, maar ergens was het fijn. Misschien moest ze eens vrienden gaan maken? Dan zou ze niet meer zo alleen zitten met twee beestjes als gezelschap.
Toen een geluid klonk greep Mae met haar rechterkant de grond vast en keek ze met een alerte blik om zich heen. Had iemand haar van het veld zien lopen?

&Hunter (Eerste post daarna OPEN)


_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
avatar
Cook & Bagger

PROFIEL
Tag : HAHAHAHAHAHAHAHA... No....

Aantal berichten : 188

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Somewhere around 20 years
Job: Pissing off the shorties in the kitchen?
Relationship: I'm content with a simple partner in crime for now (:

BerichtOnderwerp: Re: A Short story   vr okt 02 2015, 23:59

Eigenlijk liep de jongeman maar wat rond te zwerven zonder door te hebben waar hij heen aan het gaan was. Hij was zo onderhand klaar met al zijn taken en klusjes en was verdwenen voor zijn keukenfeeks hem een of ander onzinklusje kon geven. Misschien zou ze leren dat hij alleen maar meer tegen haar in ging werken met elk woord dat ze sprak, terwijl hij zijn werk normaal deed als ze niet keek. Ergens voelde hij zich net een vervelend en schijnheilig klein kind, maar hij genoot er volledig van. Hij mocht Hayden niet en dat mocht ze gerust merken. Al was zijn manier van duidelijk maken subtiel en simpelweg alleen maar irritant.
Hij haalde een hand door zijn zwarte haar en liet zijn blauwe ogen glijden over zijn omgeving. Hoe noemde ze het hier ook alweer? De gardens, dat was het. Vage naam voor een plek waar je alleen maar dingen verbouwde. Een garden in zijn ogen stond vol met bloemetjes en dergelijke. Soms vroeg hij zich af of de mensen die de namen verzonnen wel iets van verstand hadden of dat ze dat al ergens halverwege verloren waren.  
In de verte bleven zijn ogen hangen op een vrouwelijk gestalte wat hij nog niet echt kende. Niet dat hij eigenlijk veel mensen kende maar hij was bezig die lijst te vergroten, althans als hij niet gestoord werd door van alles of door de roodharige feeks die klusjes voor hem had verzonnen.
Langzaam begon hij naar haar toe te lopen voor hij een wenkbrauw optrok zodra ze verdween tussen de gewassen. Oke, dat was ook een truc. Niet dat het voor hem uitmaakte, hij had haar toch al gezien en omdat er nauwelijks mensen in de buurt waren kon hij het wel wagen om een gesprek met iemand te beginnen. En waarom niet meteen haar? Hij begon langzaam de plek te naderen waar hij haar had zien zakken en keek even vreemd naar het tafereel dat hij zag zodra ze in zijn zicht kwam. Wat was zij nu weer aan het uitspoken? ''Wat? Ik bijt niet hoor.'' Hij kon het toch niet laten om er een lichtelijke grap van te maken, iets wat hij te vaak deed op het moment. ''Bovendien, goeie pose heb je daar.'' Hij grijnsde even breed maar bleef staan waar hij stond.


_________________

55 - 3/10 00:10 [Laatste = Eerste post Mae]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Re: A Short story   za okt 03 2015, 11:45

''Wat? Ik bijt niet hoor.'', klonk en haar ogen gingen naar een jongen met donker haar waarvan ze de naam niet wist. Mae bleef zitten, maar ontspande wel helemaal. Ze zat nog altijd in die kleermakerszit en keek vanaf de grond ook naar hem. "Moet ik je zo op je woord geloven?" Ze kende nog niet veel mensen van hier en ze was dan ook vanaf het begin gelijk aan het werk gegaan. Zonder echt even rond te kijken. Een grijns kwam op haar gezicht toen hem opviel hoe ze hier zo zat. "Ja charmant toch", zei ze met wat sarcasme in haar stem en een glimlach op haar gezicht. Nu kon ze besluiten om te blijven zitten of ze kon opstaan. Ze koos voor de tweede optie en ging staan. Nu kon je zien hoe groot ze eigenlijk was. Niet groot dus. Heel klein was ze niet, maar wel wat onder het gemiddelde. Op een rustige manier stak ze haar hand naar voren. "Mae", zei ze toen. Daarna liet ze haar hand weer langs haar lijf hangen. Mensen moesten haar naam maar even leren, want dat 'greenie' gedoe vond ze maar niks.

_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A Short story   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A Short story
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Wolf Story
» The Lion King Fan Comic ~ Taka's Story
» My story Corner
» Story of my horses
» RMH story

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Gardens-