IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Flower crown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Flower crown   vr okt 02 2015, 22:54

Met haar hoofd tegen het hek zat het meisje met een paar bloemen in haar handen. Haar gezicht stond geconcentreerd op haar handen. Een schaap stond achter haar te kijken naar de bloemetjes. Niet omdat hij ze mooi vond waarschijnlijk. Nee het was voedsel, maar Mae was bezig met dat voedsel van hem, dus hij zou nog even moeten wachten. Ze was al een tijdje bezig met een bloemenslinger. De bloemen stonden hier niet, maar ze had ze ergens anders gevonden en toen had ze gewoon een bos gepakt. Met haar nagels maakte ze een gat in het steeltje van de bloem en ze stak dan een nieuwe bloemetje erin zodat de ketting langer zou worden. Mae draaide zich om zodra ze alle bloemetjes die ze had geplukt verwerkt had in de ketting en hetzelfde schaap zat nog achter haar. Nu had het echter ander eten gevonden. Het meisje keek naar het schaap en glimlachte. Wat nu? Nu had ze een slinger. Een idee schoot haar hoofd binnen en ze begon weer te klooien met de bloemen. Al snel had ze een soort grote kring gemaakt van de slinger en ze legde het op haar hoofd. Het schaap keek haar wat raar aan en Mae lachte naar het beest. Waar was ze mee bezig? Nu zat ze hier tegenover een schaap met een hek er tussen en een soort bloemenkroon van witte bloemetjes op haar hoofd. Voorzichtig haalde ze de kroon van haar hoofd. Misschien moest ze zich eens volwassen gaan gedragen.
{ open

_________________
"I'm not like you or them."


Laatst aangepast door Mae op zo okt 04 2015, 18:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   zo okt 04 2015, 18:53

Een geërgerde blik gleed over het gezicht van de jongen terwijl hij naar de gereedschapskist keek. Het was niet veel, maar hij zou het er maar mee moeten doen. Hij haalde een hand door zijn lichtbruine lokken, welke aan zijn hoofd plakten van het zweet. Zijn gespierde armen zakten naar beneden en hij pakte de gereedschapskist stevig tussen zijn handen. Het was dankzij een rondleiding dat hij te weten was gekomen dat hij het liefste een Bricknick wilde zijn. Dat betekende dat hij instond voor de reparaties aan gebouwen, maar schijnbaar vonden ze het ook nodig dat hij een gammel hekje bij het vee repareerde. Het boeide hem niet zozeer wat hij moest doen, als hij maar bezig was. Hij was niet het type dat lui op zijn kont zat en zag wat anderen deden. Je kon hem zelfs iemand noemen die graag de touwtjes in handen nam en orders uitdeelde. Hij had echter niet veel Bricknick’s gezien de laatste tijd. Het was allemaal heel raar voor hem. Hij was hier nog maar een dag. Gisteren was hij aangekomen in die verdomde Box. Dankzij zijn attitude hadden ze hem al snel met rust gelaten, maar toch was er één dapper jochie geweest die het hem allemaal durfde uit te leggen. Hij had geen idee wat hij deed voor hij in de Box naar hier gekomen was. En hij vond het raar om het toe te geven, maar hij kende zijn eigen naam niet eens. Als hij het probeerde te herinneren, bleef het leeg in zijn hoofd. Like… welke persoon kende zijn eigen naam nu niet eens? Hij had het expres niet tegen het jochie uitgelegd dat hem had rondgeleid en had direct aangenomen dat hij Bricknick wilde worden, hoewel hij geen idee had of hij daar iemand om toestemming voor moest vragen. Helaas voor hun was hij niet het type dat om dingen vroeg en al zeker niet om toestemming. En dus wandelde hij op zijn gemakje naar het half kapotte hek toe. Hij zuchtte toen hij zag dat een meisje in de weg stond. ‘Zou je uit de weg kunnen gaan? Ik moet dit hekje repareren,’ zei hij op een niet al te vriendelijke toon en zijn lichtblauwe ogen keken haar niet vragend aan, maar commanderend. Hij gooide de gereedschapskist naast haar neer zonder aandacht te besteden aan het schaap dat geschrokken wegrende.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   zo okt 04 2015, 21:29

Ineens stond er iemand voor haar en ze keek omhoog. Hij had spullen in zijn hand wat haar kort verwarde, maar na zijn woorden snapte ze het al snel. De krans van bloemen had ze laten vallen en ze keek hem wat verontwaardigd aan. De woorden die hij had gezegd waren normaal, maar de manier waarop hij het had gezegd beviel haar niet. Normaal zou ze het negeren, maar ze besloot eens te blijven zitten. Zo sprak je toch niet tegen een ander? Al wist ze wel dat er vele anderen waren hier die ook zo deden. Alleen deze was hier net. Een 'greenie' zoals je dat noemde. Nou misschien wist hij zijn naam al? Daar zou ze nu echter niet naar vragen. "Je bent het magische woord vergeten", zei ze met een plagerig glimlachje op haar gezicht, waarvan ze niet wist of hij dat zou kunnen waarderen of niet. Aan zijn blik te zien niet, maar toch. Even alsjeblieft zeggen was genoeg voor haar. Deze gast voor haar zou haar zo aan de kant kunnen gooien, maar hopelijk zou hij slim genoeg zijn om dat niet te doen. Niet dat Mae wat terug kon doen, behalve heb misschien een beetje uit balans brengen. Het meisje was beter in vluchten dan in vechten. Dat kon je wel aan haar zien.

_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   ma okt 05 2015, 07:21

Dankzij zijn botte beweging was de gereedschapskist, die hij zo bruut op de grond had gesmeten, opengesprongen. Het was nog net niet zo erg dat alles nu op de grond lag, maar hij kon wel zien dat sommige schappen van het ding wat losser zaten. Hij vond het eerlijk gezegd dan ook een heel gammel ding om te gebruiken, maar hij nam aan dat ze hier niks beters hadden. Het feit dat ze al in hangmatten moesten slapen vond hij al iets vreemd, maar hij nam aan dat ze dat hier gewend waren. Hij fronste zijn wenkbrauwen geërgerd toen de dame bleef zitten. Had ze soms niet in de gaten dat hij betere dingen had te doen dan haar uit de weg te halen? Hij had geen tijd voor dit soort onzin en dat zou hij haar op zijn eigen brute manier duidelijk maken ook. Ze moest niet verwachten om hem in de weg te blijven zitten en er niets voor terug te verwachten, want zo was hij niet. Ze was verkeerd bezig en dat zou ze in de gaten krijgen ook. Hij sloeg zijn armen over elkaar heen waardoor de spieren opbolden. Dankzij een soort van bodywarmer-achtig hemdje dat hij aanhad – en waarvan hij de mouwen had afgeknipt en een stukje had openhangen zodat je een blik kon werpen op zijn lichtelijk gespierde borstkas – kon je dat makkelijk zien. Hopelijk zou het haar genoeg intimideren. En anders zouden zijn woorden haar wel genoeg kwetsen. Hij wist hoe makkelijk vrouwen waren op dat gebied. ‘Zou je uit de weg kunnen gaan, bitch?’ Op dat laatste zette hij extra nadruk zodat het speeksel hem nog nét niet uit de mond vloog. Zijn wenkbrauwen fronsten zich, maar deze keer op een gefrustreerde en woedende manier. Vervolgens boog hij zich voorover zodat hun hoofden enkele centimeters van elkaar verwijderd waren. ‘Oprotten, nu. Ik heb werk te doen en jij zit me in de weg,’ siste hij tegen haar, geen rekening houdend met hoe kwetsend dit over zou komen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   ma okt 05 2015, 21:58

Zijn armen gingen over elkaar en Mae keek hem aan. De woorden die daarna uit zijn mond kwamen waren te verwachten. Wat kon ze dan ook verwachten van zo iemand als hem. Het meisje zuchtte wat teleurgesteld en keek hem boos aan. Daarna besloot ze zichzelf 2 meter te verplaatsten. Na 2 meter ging ze echter weer zitten. Verder zou ze niet gaan. Hij had wel lef voor een greenie. Zij was toen ze hier net was bang voor alles en iedereen. Nu was ze nog steeds niet de meest sociale, maar ze was niet bang meer en dat was heel belangrijk voor haar. Het werk dat ze deed hield haar bezig. Ze hoefde niet te weten wat er allemaal daarbuiten was. Als ze het zou negeren zou het niet weg gaan, maar dan kon ze in ieder geval rustig doorgaan met haar leventje. Wat er te repareren was aan het hek kon ze niet zien, maar het was niet alsof zij er wat mee kon. Ze had niet gezien wat er  kapot zou moeten zijn, maar deze 'gentleman' voor haar zou wel weten wat er moest gebeuren. Ja, ze was niet voor niets Track-Hoe en niet een Brick-Nick. Mae was over het algemeen niet zo'n persoon die snel boos was, maar nu irriteerde ze zich aardig aan hem. Zijn introductie was nou niet bepaald een goede indruk geweest, dus Mae had geen zin om aardig terug te doen. Mae kon een scherpe tong hebben als ze dat wou. Het blonde meisje trok haar knieën op en greep ze vast met beide armen. Beetje alsof ze haar knieën een knuffel gaf. Haar hoofd legde ze er bovenop. "Wel veel lef voor iemand die zijn naam niet weet", zei ze zonder hem ook maar aan te kijken en zonder het woord 'greenie'. "Of heb je die al?" Het laatste zei ze zachter. Misschien had hij zijn naam al, maar er was een grote kans dat dat niet zo zou zijn. Haar blauwe ogen keken hem na de laatste zin ook weer strak aan.

_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   di okt 06 2015, 07:35

De jongen bleef zijn blik net zo lang in die van het meisje priemen tot ze weg zou gaan. En het bleek te werken, want ze ging opeens minstens een meter verzitten, misschien wel twee. Het was niet veel, maar het was in elk geval genoeg. ‘Was dat nu zo moeilijk?’ sneerde hij naar haar. Vervolgens ging hij zitten op zijn knieën voor het hekje en begon hij te inspecteren wat er loos was met het gammele ding. Hij zag dat er twee schroefjes loszaten en rolde geërgerd met zijn ogen. Meenden ze dit nu? Noemden ze dit half kapot? Bij half kapot had hij eerder gedacht dat het ding half uit zijn scharnieren zou hangen, maar dat was helemaal niet het geval. Had hij hiervoor helemaal naar hier gewandeld? Nou ja, aan de andere kant had hij nu in elk geval iets te doen. Hij boog zich voorover naar het gereedschapskist en zijn wenkbrauwen fronsten zich toen hij de opmerking van het meisje hoorde. Hij had inmiddels wel gedacht dat ze weg zou gaan omdat hij zo bruut tegen haar was, maar ze leek iemand te zijn die de feiten niet onder ogen wilde zien. Snapte ze dan niet dat hij werk te doen had en dat hij echt geen zin had in een gesprek met haar? Hij draaide zijn blauwgrijze kille blik naar haar toe. ‘En lef hebben heeft er iets mee te maken dat ik mijn naam niet weet? Kom op, zeg,’ zei hij spottend. ‘Is dat niet een beetje discriminerend? Het wilt niet zeggen dat als ik een nieuweling ben dat ik anders behandeld moet worden dan de al meer gerespecteerde leden,’ sprak hij en hij maakte met zijn vingers twee haakjes bij de laatste woorden. Hij concentreerde zich weer op het hekje. ‘Nee, ik heb mijn naam nog niet,’ zei hij bot. Hij pakte een schroevendraaier en begon één van de schroefjes los te draaien. ‘Ik weet zelfs helemaal niks van mezelf, raar genoeg.’ Dat laatste mompelde hij erachter en hij trok het losse schroefje met een ruk los waarna hij aan het andere schroefje wilde beginnen. Hij hield maar in gedachten dat zodra hij klaar was met dit pokkenwerk, hij van deze nieuwsgierige meid weg kon.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   za okt 10 2015, 22:05

"En lef hebben heeft er iets mee te maken dat ik mijn naam niet weet? Kom op, zeg," Het meisje was boos maar kon in de lach schieten, omdat hij zichzelf zo erg verdedigde. Hij moest zichzelf blijkbaar even bewijzen of zoiets. "Is dat niet een beetje discriminerend? Het wilt niet zeggen dat als ik een nieuweling ben dat ik anders behandeld moet worden dan de al meer gerespecteerde leden," Mae zat nog in de kleermakerszit terwijl ze hem aankeek. Ze knikte. "Je hebt gelijk, maar sommige zij nog in shock als ze nieuw zijn", zei ze als een tegen argument. "Maar jij blijkbaar niet." Het was niet echt een lieve opmerking geweest, maar toch glimlachte ze naar hem. Meer voor de grap eigenlijk. Hij gaf wel toe dat hij niks wist, zijn naam dus ook niet. Mae kreeg een grijns op haar gezicht en leunde achterover tegen het hek. Haar hoofd nog naar hem toe gedraaid. "Ik neem aan dat ze je wel hebben verteld dat dat normaal is." Haar hoofd liet ze nu ook tegen het hek aan leunen. Een zucht kwam uit haar mond. "Naam zal wel snel weer terug komen. De rest is verloren." Haar blik was nu los gegaan van hem en ze keek wat voor zich uit terwijl ze in haar handen wat gras had waarmee ze gewoon zat te pielen. Het was niet lang geleden dat ze geen naam had, maar in zijn schoenen staan kon ze niet. Simpel weg omdat ze heel anders waren. Hij was gelijk aan het werk gegaan. Mae was in shock en had even de tijd nodig om tot rust te komen. Deze hier leek dat echter niet nodig te hebben. "Hoe lang ben je hier al?", besloot ze te vragen. Ze had nou eenmaal niet de nieuwelingen bijgehouden. Misschien stelde ze veel vragen, maar hij leek het niet leuk te vinden. Wat het alleen maar leuker maakte om ze te stellen.  

_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   zo okt 11 2015, 20:23

De jongen grinnikte even toen ze haar woorden zei. ‘Zie ik eruit alsof ik in shock verkeer?’ Hij trok zijn wenkbrauwen naar haar op en concentreerde zich daarna weer op het hek. Twee schroefjes vervangen was nu ook weer niet zo veel werk. Hij vond het vreemd dat hij dit kon. Het was net alsof er een klik in zijn hoofd was omgedraaid en dat hij dit soort werk graag wilde doen. En hij bleek er wonderbaarlijk genoeg ook gevoel voor te hebben, want hij had direct in de gaten wat er loos was met het hekje. Oké, hij nam aan dat het voor iedereen niet moeilijk te herkennen was wat er loos was met het ding, maar hij durfde te wedden dat er niet veel waren die direct al van de eerste keer wisten hoe ze een bepaalde gereedschap moesten hanteren. Het was gewoon iets dat hij wist. Maar je moest hem niks vragen over medicijnen, want daar wist hij echt niks van. Het was net alsof hij specifiek voor dit klusje in de Glade was gekomen, hoe raar dat dan ook klonk. Schijnbaar was hij ook in de Glade gekomen om naar dat eeuwige gezeur van anderen te luisteren. Hoe veel vragen kon één mens op één dag wel niet stellen? Heel veel schijnbaar, want ze bleef maar praten. ‘Ze hebben me enkel een korte rondleiding gegeven, ze hebben niks gezegd over herinneringen,’ sprak hij terwijl hij met zijn wenkbrauwen fronsten. Dus het was normaal dat ze je daar van te voren over informeerden? Dan moest hij dat jochie nog eens opzoeken en hem eens flink door elkaar schudden voor het feit dat hem niet alles was verteld dat hij moest weten, want dat had de jongen wel beloofd aan hem. ‘Vanaf gisteren al. Veel te lang eigenlijk,’ mopperde hij terwijl hij het laatste schroefje uit het hekje haalde en vervolgens begon te zoeken naar de juiste grootte om het kleine gedeelte van het hekje weer vast te maken. Toen hij de juiste grootte vond, zette hij het schroefje tegen het hek aan en zette hem tot zijn middel vast in het hekje met de schroevendraaier. Daarna haalde hij uit met de hamer met de bedoeling om op het schroefje te slaan, maar hij miste en sloeg op zijn knokkel. Pijn schoot als een speer door hem heen en hij vloekte geërgerd. Jack. Meteen vergat hij de pijn voor één seconde en concentreerde zich op zijn gedachten, welke de naam wel tien keer leken te roepen in zijn hoofd. ‘Jack,’ mompelde hij. ‘Jack.’ Hij keek het meisje fronsend aan. ‘Volgens mij heet ik Jack.’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mae
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Tag : Wiiieeeeehhh

Aantal berichten : 138

Registratiedatum : 16-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job: Track-Hoe
Relationship: Uhm...

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   zo okt 11 2015, 23:28

"Zie ik eruit alsof ik in shock verkeer?" Mae keek hem aan met een glimlach/grijns. Gaf geen antwoord, maar die blik zei genoeg. Hij leek inderdaad niet in shock. Ze keek naar hoe de ander bezig was aan het hek. Ze snapte helemaal niks van wat hij aan het doen was, maar hij zou het weer moeten maken. Hij was een Brick-nick toch? Blijkbaar had hij alleen een rondleiding gehad. Was hem niks verteld over zijn herinneringen enz.? Dat was dan geen goed welkom geweest. Het leek niet alsof hij veel meer behoefte aan info wou en diegene die hem verwelkomt had wou waarschijnlijk zo snel mogelijk weg. Aangezien het nu al moeilijk was om een gesprek met hem te hebben. Mae leunde nog altijd tegen het hek en ze zag de ander in haar ooghoek. Verder was haar aandacht een beetje ergens anders. Toen ze een klap hoorde keek ze geschrokken naar rechts waar ze nog net zag hoe de hamer op zijn knokkel zat. Er was natuurlijk een snelle reactie, met wat vloeken erbij. Mae moest haar lachen inhouden en ze was al klaar om een opmerking te maken toen een naam uit zijn mond kwam. Jack? Dat was zijn naam? Zijn blik gleed ook naar haar en zij keek hem vragend aan. "Volgens mij heet ik Jack." Een glimlach kwam op haar gezicht. Hij had zijn naam wel op een mooie manier gekregen. Zichzelf op zijn hand slaan. Blijkbaar werkte het. Bij Mae was het gewoon langzaam gekomen, tot ze er zeker van was dat dat haar naam was. Best raar eigenlijk. "Je naam is wel op het perfecte moment gekomen niet?" Een plagerige glimlach zat op haar gezicht. Ze besloot in de kleermakerszit te gaan zitten en haar rug weg te halen van het hek. "Nou aangenaam Jack mijn naam is Mae" Ze besloot maar geen hand te geven. Ten eerste had hij net op zijn hand geslagen. Ten tweede, hij leek niet iemand te zijn die handen gaf. Haar blik ging naar zijn hand. "Gaat ie?"

_________________
"I'm not like you or them."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   do okt 15 2015, 16:49

De naam echode wel een stuk of tien keer in zijn hoofd. Alsof zijn gedachten hem zeker wilden maken dat zijn naam weldegelijk Jack was en dat hij dat niet mocht vergeten. Jack was echter niet van plan om zijn eigen naam te vergeten. Het was vreemd dat het zo opeens bij hem opgekomen was als gevolg van pijn. Misschien als hij zichzelf op dezelfde knokkel sloeg dat hij meer dingen zou herinneren, maar dat leek hem vrij sterk. Misschien moest hij eens iemand gaan zoeken die enorme pijn had geleden en of die herinneringen had gekregen. Het leek hem echter vrij sterk, want schijnbaar herinnerde iedereen zijn naam wel, maar voor de rest niks meer. Het maakte hem geïrriteerd dat hij verder geen idee had wie hij was of wie hij geweest was. Wie weet leidde hij wel een succesvol leven voordat hij hier terechtkwam en verdeed hij hier gewoon ontzettend zijn tijd. Hij kon natuurlijk die Maze naar binnen gaan, maar dat zou in zijn ogen best dom lijken. Hoewel hij best wel zo’n attitude had dat hij het gevaar moest tegemoetkomen, wilde hij dat nu ook weer niet zo letterlijk nemen. ‘Perfect ja,’ sprak hij geërgerd tegen haar, weer terug gaande naar zijn eigen humeur. Hij rolde met zijn ogen toen ze zich voorstelde, maar merkte dat een deeltje in zijn achterhoofd toch zijn best deed om haar naam te onthouden. Het zou misschien later wel van pas komen, maar nu zag hij er absoluut niet het nut van in. Hij gromde enkel omdat hij het woordje ‘aangenaam’ in deze omstandigheden niet echt toepasselijk vond. Hij bracht zijn knokkel naar zijn lippen, sloot deze er omheen en zoog er zachtjes op. Vanuit zijn ooghoeken hield hij Mae in de gaten zodat hij kon kijken of ze haar vraag wel meende. Hij was erg wantrouwig tegenover de mensen hier en zijn doel was niet meteen om vrienden te maken tenzij zij zich tegenover hem hadden bewezen. ‘Prima,’ sprak hij koeltjes, hoewel je aan zijn knokkel zag dat helemaal niet goed ging. Hij was inmiddels aardig blauw geworden en als Jack er met zijn vinger over bewoog, voelde hij het lichtjes kraken wat aantoonde dat het botje of gebroken of flink gekneusd was. Hij had dan ook aardig hard geslagen, maar je zou hem niet horen klagen. Hij boog zich voorover, deed het schroefje er trillerig weer terug in en pakte de hamer weer op. ‘Wat doe jij voor job hier?’ vroeg hij. Hij vroeg het meer om zichzelf van de pijn af te leiden dan dat hij er echt geïnteresseerd in was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Flower crown   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Flower crown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Music and Magic {Lesson 1}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow-