IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 The Robbers Cave Experiment

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: The Robbers Cave Experiment   za okt 10 2015, 22:40The Robbers Cave Experiment


Hypotheses

(1) When individuals having no established relationships are brought together to interact in group activities with common goals, they produce a group structure with hierarchical statuses and roles within it.

(2) If two in-groups thus formed are brought into a functional relationship under conditions of competition and group frustration, attitudes and appropriate hostile actions in relation to the out-group and its members will arise and will be standardized and shared in varying degrees by group members.


Storyline

Grievers, een afgebrand homestead en nog altijd die teisterende onwetendheid. De gladers hebben veel te verduren gehad, maar wat als dat pas het begin was?

De creators hebben unaniem beslist over de volgende stap; een reeks nieuwe variabelen die de gladers tot hun uitersten zal drijven.

Tijdens de brand werkten de gladers samen om de brand te blussen en iedereen in veiligheid te brengen. Het resulteerde in een sterk gevoel van eenheid, en gezamenlijk begonnen ze te werken aan een nieuwe slaapplaats.

Maar nu zal die eenheid op de proef gesteld worden. Wat als een andere groep uit een ander labyrint in de glade arriveert? Een groep met een net zo sterk eenheidsgevoel als de gladers?

En hoe verandert dat als alle landbouwgrond en voorraden verwoest worden, en iedereen afhankelijk raakt van het voedsel dat de creators naar boven sturen - als iedereen moet vechten voor zijn deel?

Wordt vervolgd_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: The Robbers Cave Experiment   ma okt 12 2015, 22:25The Robbers Cave Experiment


Eagles vs Rattlers

Een tweede groep arriveert in de glade; een groep die eerder in zo'n zelfde glade heeft gezeten en nu gezamenlijk in onze glade wordt gebracht. Ze zijn, net als de gladers, een hechte eenheid.

"If two in-groups are brought under conditions of competition and group frustration, attitudes and appropriate hostile actions in relation to the out-group and its members will arise [red.]"

Problemen ontstaan zodra alle voedselvoorraden en mogelijkheden tot verbouwing onmogelijk gemaakt worden. Het kleine beetje voedsel dat de creators naar de glade sturen, moet onder alle gladers en vreemdelingen verdeeld worden. Zodra twee groepen elkaar in competitieve omstandigheden ontmoeten, zullen er twee vijandelijke kampen ontstaan.

What to do?

Wil je een 'vreemdeling' spelen - iemand die eerder opgesloten zat in een andere glade? Dan ben je altijd, gedurende de hele verhaallijn, vrij om een account aan te maken (dat dan niet als gezamenlijke groep aangekomen zijn, vergeten we dan voor het gemak). In de gebruikerslegenda zullen twee groepen aangemaakt worden: de gladers (wit) en de 'vreemdelingen' (grijs). Meld je aan bij die groep, en dan kleurt je naam naar die kleur. Lekker overzichtelijk (:

  • Alle accounts die nu aangemaakt zijn, horen bij kamp Gladers. De nieuwe accounts mogen hun kant kiezen. Je mag in de rpg natuurlijk overlopen naar het andere kamp.
  • De vreemdelingen krijgen nog wel een fancy andere naam, maar ook dat laten we aan de rpg over.
  • Om de ruimte te geven om karakters te ontwikkelen voordat de vreemdelingen in de glade arriveren, zal er een apart subforum komen waar je met je nieuwe account kan posten. Zo kunnen er hiërarchieën en relaties ontstaan voordat ze de tweekampenstrijd ingaan. Dit subforum zal donderdag geopend worden. Dan hebben jullie nog even de tijd om na te denken over nieuwe karakters.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rat Man
avatar
Radmin

PROFIEL
Tag : WCKD IS GOOD

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 14-05-15

RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: The Robbers Cave Experiment   wo okt 14 2015, 21:24The Robbers Cave Experiment


10/1/2008 notules

Vandaag zijn de ontwerpen voor GROUP A en GROUP B afgerond. Na eerdere tests is er besloten om twee verschillende omstandigheden te creëren, om de effecten van groepsvorming op het brein tussen de twee groepen te kunnen vergelijken.

GROUP A

GROUP A zal zich bevinden in een zonnig open veld, met enkele gebouwen voor bescherming, met een knusse slaapzaal om het groepsgevoel te versterken. Ze zullen zelf hun voedsel moeten verbouwen, maar wekelijks zal er voedsel met de lift meegestuurd worden. Ze zullen de gevaren van het labyrint kennen, maar zich relatief veilig voelen binnen de muren van de glade. Aan de hand van eerdere experimenten verwachten we dat ze een kleine, functionerende hiërarchische samenleving op zullen bouwen, mogelijk werkend richting een democratie.

GROUP B

GROUP B zal zich in een schemerig gebied bevinden. Het grootste gedeelte van het gebied zal bezet worden door bossen. De ingang / lift naar dit gebied zal tussen de bomen zijn. Op het kleine stukje open veld staat een oud, vervallen gebouw dat matige bescherming biedt. Deze proefpersonen zal geen voedsel gestuurd worden. Via dezelfde lift zullen wel regelmatig wilde dieren losgelaten worden die gedood zullen moeten worden voor een maal. 's Nachts zullen de deuren naar het labyrint niet altijd sluiten, waardoor de grievers het woongebied kunnen betreden. De middelen zullen schaarser zijn, het leven zal zwaarder zijn en proefpersonen zullen harder moeten vechten om te overleven.

And remember.. WCKD is good..


_________________


- WCKD IS GOOD -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: The Robbers Cave Experiment   vr feb 26 2016, 18:37The Robbers Cave Experiment


Hello Darkness my old friend

Van het een op het andere moment is hij weg. Max. De jongen waar iedereen naar op keek, respecteerde en een van de grootste steunpilaren van de Glade, is ineens verdwenen. Sommigen speculeren dat hij het heeft opgegeven, het labyrint is in gegaan en daar niet meer uit is terug gekeerd. Anderen zeggen dat hij zich onvindbaar heeft gemaakt in de bossen. En er gaan zelfs geruchten de ronde dat Max ontvoerd is door WICKED.
De Glade is in chaos. Want met de verdwijning/ontvoering van Max is de toevoer van eten en andere goederen via de lift ook stop gezet. Het water reservoir wordt ook ineens niet meer bijgevuld. Er heerst een tekort aan voedsel en water, terwijl de Greenies blijven komen..

Self proclaimed King

In al deze chaos ziet Oliver zijn kans schoon. Hij promoveert zichzelf tot Keeper en weet de council achter zich te krijgen om hem te steunen bij zijn heerschappij. Oliver ziet dit als een goede manier om eindelijk van Hayden af te komen, die al een tijdje de Glade terroriseert en waar hij een aardig geschil mee heeft.
Hij beschuldigt Hayden er van dat zij er voor heeft gezorgd dat Max wordt vermist en dat de toevoer van voedsel en water is gestopt. Hij verbant haar naar het labyrint, in de hoop voor altijd van haar af te zijn en hij nu eindelijk zijn gang kan gaan in de Glade.
Maar niets is minder waar.

Suprise Bitch, bet you thought the last of me

Haydens verbanning zorgt niet voor haar dood. In tegendeel. In plaats van een Griever te ontmoeten komt ze uit aan de andere kant van het labyrint. De plek waar groep B zich heeft gehuisvest. Deze kijken maar al te raar op als een onbekend persoon ineens uit het labyrint opduikt. Hayden weet de groep mee te lokken naar de Glade met de beloftes van voedsel, zon, luxere producten en een dak boven hun hoofd. En die kans nemen ze maar al te graag aan.

What's happening

Dit is het stuk van de verhaallijn waar Groep A (de Glade) en Groep B elkaar ontmoeten en elkaar de haren invliegen. Of niet. De Glade wordt nu geregeerd door Oliver die elk puntje van democratie heeft laten vallen en er nu over heerst als een dictator. De council heeft nauwelijks nog iets in te brengen en Oliver is alleen maar uit voor zijn eigen motivaties. Hayden was een belangrijk schakelpunt wat hij weg moest krijgen en aangezien ze behoorlijk wat misdaden heeft begaan kan Oliver haar makkelijk wegkrijgen. Maar Hayden komt dus terug met groep B die ziet hoe goed groep A het eigenlijk heeft. Dit wekt natuurlijk wel wat haatgevoelens op en kan op van alles uitlopen.

It's up to you.

WCKD is good


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: The Robbers Cave Experiment   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Robbers Cave Experiment
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: ALGEMEEN :: WCKD-pedia :: Mededelingen-