IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Just kidding

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nikolai
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: I'm gonna make this pencil disappear!

BerichtOnderwerp: Just kidding   do okt 15 2015, 15:20Het was hier vies, ongezellig en verder ronduit verschrikkelijk, maar het was het enige wat ze hadden en ze zouden het ermee moeten doen. Sowieso was Nikolai niet echt het type om over spul te zeuren wat hij niet kon veranderen, dus hoorde je hem er niet over. Wel liep hij er vaak rond, dan hielp hij hier wat, hielp hij daar wat. Het was lastig voor de jongeman om zich op één ding te concentreren voor meer dan een dag, vandaar dat hij zijn tijd besteedde door zoveel mogelijk verschillende dingen te doen, waarmee hij tegelijkertijd nuttig bezig was. Zoals nu, hij tilde schors en - hopelijk - eetbare planten het beschimmelde huis in, het was niet veel, maar waarschijnlijk genoeg voor de groep.

[Open (:]

_________________

✗ ✗ ✗

“I hope you weren't looking to me to be the voice of reason.
I keep to a strict diet of ill-advised enthusiasm and heartfelt regret.”

✗ ✗ ✗ ✗
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia
avatar

PROFIEL
Tag : FOR VENDETTA

Aantal berichten : 49

Registratiedatum : 13-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 16:45

Ze had geprobeerd door te gaan, maar het bloeden was maar niet gestopt. De buit was al zo schamel geweest de afgelopen dagen, en het zou er in ieder geval niet beter op worden als zij zou stoppen. En dan was het nu eenmaal niet zo slim om met je gezicht tegen een doornstruik te lopen. Julia was uitgeput neergestreken op haar slaapplaats, had er een stukje stof afgescheurd en hield het nu tegen haar wang. Het was misschien niet zo hygiënisch, maar ze had haar best gedaan het uit te spoelen met water. Rusteloos tikte ze met haar vingers een ritme tegen haar knie. Tijd was eten. Daarbij begon ze zich al snel alleen te voelen in de maar lege Tenement en had ze een ongekend verlangen zich weer zo snel mogelijk tussen de mensen te begeven. Een zucht rolde over Julia's lippen. Als de verdomde snee maar stopte met bloeden. Ze hield het lapje stof even voor haar gezicht, om de schade te kunnen checken. Ach, het kon wel weer. Ze had er voor haar gevoel lange tijd genoeg druk op uitgeoefend en de wond zou binnenkort wel stelpen. Juist toen ze overeind was gesprongen om zich weer naar buiten te begeven, kwam iemand het vervallen huisje binnen. Een opgeluchte grijns speelde rond haar lippen toen ze zag dat Nikolai niet zonder voedsel op de proppen was komen zetten. 'Oh, super!' riep ze, enthousiaster dan ze in dagen over boomschors was geweest. 'Wacht, laat me je helpen.' Zonder hem iets te vragen, pakte ze ongeveer de helft van wat hij in zijn armen droeg al over. Heel misschien, ergens, deed ze dit liever dan door het bos rennen om konijnen te traceren.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikolai
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: I'm gonna make this pencil disappear!

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 17:08Hij was niet alleen! Kijk, dat was niet echt een verassing, maar het maakte hem alsnog blij want op een plek als deze kon je niet verwachten dat iedereen de dag haalde. Het was altijd een opluchting om te zien dat mensen het allemaal overleefd hadden, en dan kon je samen proberen de nacht te overleven. Zo deden ze het al zolang als Nikolai zich kon herinneren, en dus bleef hij blij worden als hij een van zijn vrienden weer tegenkwam. 'Oh, super!' Werd hem toegeroepen door een Julia met een bebloed gezicht. Even trok de jongeman geamuseerd zijn wenkbrauwen op bij dat aanzicht, en keek haar vragend aan. Uitleg? Maar nee, het meisje focuste zich eerst op het eten wat hij in zijn handen had. Hij moest lachen toen ze het spul pakte, en hem met een klein beetje achterliet, zo was het vaak verdeeld. De jongeman wilde altijd graag helpen, maar dan kwam hij iemand tegen, en negen van de tien keer was hij het die het minste deed. Per ongeluk! Gelukkig vonden ze het niet erg zolang hij maar iedereen vrolijk hield.
"Dussss," Begon hij, de 's' lang laten sissende want normaal praten werd al zo vaak gedaan. Zijn ogen twinkelden vrolijk, "Vanwaar de plotse look verandering? De vorige stond je beter," Hij grinnikte, terwijl hij om haar heen draaide aangezien ze al weg was gaan lopen. Nu liep hij achteruit, vrolijk en energiek, en zij vooruit. Dat maakte het praten makkelijker.

_________________

✗ ✗ ✗

“I hope you weren't looking to me to be the voice of reason.
I keep to a strict diet of ill-advised enthusiasm and heartfelt regret.”

✗ ✗ ✗ ✗
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitney
avatar

PROFIEL
Tag : Hakuna Matata

Aantal berichten : 31

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 19:31

Met een gezicht dat op onweer stond –iets dat eigenlijk al niet meer zo ongewoon voor hem was. Er gebeurden zoveel dingen waar hij het niet mee eens was en die hij liever anders had zien lopen- liep de jongen met een spartelend konijn in zijn handen richting de Tenement Hall. Je kon zo zien dat hij erg veel moeite had moeten doen om het beestje te pakken te krijgen door de modder die op zijn kleren en gezicht hing. Hij had nog niet eens de kans gehad om het grootste deel van de viezigheid van zijn gezicht te vegen aangezien hij het beest in zijn handen stevig moest vasthouden wilde hij niet dat het zou ontsnappen. Op een gegeven moment kreeg hij echter jeuk aan zijn neus door al de opgedroogde modder die op zijn gezicht hing en op het moment dat hij wilde krabben, wist het konijn zich uit zijn greep te worstelen, krabde hem nog eens in zijn gezicht om zich af te zetten en spurtte er weer vandoor. Een hele reeks vloekwoorden waarvan hij de meerderheid zeker niet in dit leven geleerd had, verlieten zijn mond en nog harder geïrriteerd stampte hij zijn weg naar binnen. Op dit moment kon het hem niets schelen dat hij misschien wat voorzichtiger moest doen wilde hij niet dat heel het gebouw in elkaar stortte. Alles kon hem op dit moment gestolen worden, alles.
Whitney liep net voorbij Nikolai en Julia toen hij de woorden hoorde die gezegd werden en even draaide hij zich om zodat hij Julia’s gezicht kon bekijken. “Vind je? Ik vind eigenlijk geen een van de twee goed staan.” Nee, hij kon het niet laten. Hij kon het gewoon niet laten om een opmerking te geven terwijl hij een deel van de modder van zijn gezicht af probeerde te krabben en in elkaar kromp van zodra hij met zijn vingers over de kleine wondjes gleed die het konijn veroorzaakt had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyara
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 24

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Running after piggies
Relationship: That pine tree and i are deamn close! No seriously im way out of your league

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 20:38

Haar glimlach stond redelijk vaak op haar lippen, ze waren tenminste omgeven met gezellige personen op een enkeling na die gewoon koekoek was en beetje grumpy overal zijn mening moest geven. Verveeld en met een rammelende maag liep ze naar het schimmel huisje. Het was smerig en heel ongezond Ze liep achter een stampende donderwolk naar binnen terwijl ze kort haar wenkbrauw optrok naar Julia. 'Waaauuw! Doe je goed' zei het meisje plagend. Ze zat hier precies even lang als Julia, ze zaten tenslotte samen in de box het was apart maar well het was gebeurt. Ze keek even op naar Whitney met zijn belachelijke opmerking. Ze zette haar hand in haar zei en keek hem arrogant aan. 'Moet jij met je wijven naam nodig zeggen, bovendien zie je er veel beter uit met die krassen en modder in je gezicht.' Ze draaide haar hoofd weg en plofte op Julia haar slaapplek. Haar buik rommelde nog een keer voor ze eten zag in de armen van zowel Julia als Nikolai. Met een smekerige blik keek ze beide even kort aan voor ze met een pruillipje voeg. 'Mag ik ook wat?' Ze had haar zoetste stemmetje op gezet en haar glimlach verscheen weer.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia
avatar

PROFIEL
Tag : FOR VENDETTA

Aantal berichten : 49

Registratiedatum : 13-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 21:37


Nik had haar alweer ingehaald en was voor haar komen lopen. Zijn pretoogjes werkten aanstekelijk, en binnen de kortste keren had ook zij een kleine glimlach om haar lippen.  'Vanwaar de plotse look verandering? De vorige stond je beter,' grapte hij, terwijl hij voor haar uit liep, met zijn gezicht naar hem toegekeerd. Even moest ze nadenken, en verward fronste ze haar voorhoofd. 'Ehm, als je bedoelt, mijn nieuwe aanwinst hier...?' Ze wees naar de snee boven in haar wang, maar kreeg niet de kans haar zin af te maken omdat de deur nog eens opensloeg. Ze draaide zich om en trok een gezicht bij het zien van Whitney, die een tegenstribbelend konijn in zijn handen had. Oké, ze wist dat ze zojuist op gezelschap gehoopt had, maar daarmee bedoelde ze mensen met een fijne aanwezigheid, en hij viel daar duidelijk niet onder. Waar Nik de sfeer altijd weer op magische wijze op wist te kalefateren, kon Whitney deze enkel verpesten. Ze richtte haar aandacht weer op Nikolai, tot ze zijn stem weer hoorde en hevig met haar ogen rolde. Juist toen ze zich om wilde draaien om hem even goed op zijn plek te zetten, hoorde ze een stem waar ze wél blij van werd. Ze grinnikte bij Kyara's ongelooflijk geplaatste weerwoord. Zij had altijd wel iets te zeggen, en het was nog treffend ook. Ze grijnsde naar haar over haar schouder om vervolgens een blik op Whitney met de Wijvennaam te richten. 'En ik vind het niet staan dat die overvloedige vangst van je nog leeft, chop chop,' spoorde ze hem aan tot zijn bijdragen van het avondeten. Natuurlijk, ze vond het hem nog beter staan toen hij er gewoonweg nog niet was, maar hij moest eens opschieten. Inmiddels was haar Box-maatje alweer neergeploft -op haar bed wel te verstaan- en zat te watertanden bij de aanblik van wat Nik had meegebracht. 'Je helpt maar mee, jij lazy ass,' grapte ze. Als straf gooide ze haar een zanderige wortel toe, met haar hoofd als gepland doelwit.

_________________


Laatst aangepast door Julia op do okt 15 2015, 21:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikolai
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: I'm gonna make this pencil disappear!

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 21:48Hij begon te knikken toen het meisje wees naar de snee op haar gezicht, maar ze kreeg de kans niet om te antwoorden omdat er meer mensen bij kwamen. Nik vond het motto 'hoe meer mensen hoe meer vreugd' een mooi begin van een fijne dag, en dus grijnsde hij naar de nieuwkomer, Whitney, totdat die een snerende reactie naar Jules maakte. Nikolai rolde geamuseerd met zijn ogen, want je kon altijd op Whitney rekenen voor een snijdend woord. Hij hoefde echter niets tegen hem te zeggen, want voor hij het meisje in bescherming kon nemen, wat hij wel wilde doen, begon Kyara al te praten. Hij liet de hand waarmee hij naar Whitney gewezen had weer langzaam zakken, en haalde zijn schouders excuserend op naar Jules toen Kyara de mannelijke taak van het beschermen van de vrouw op zich nam. Bovendien kon deze vrouw ook heel goed voor zichzelf zorgen, want ze gaf de belediger meteen de opdracht zijn weggerende eten te gaan zoeken. Nik keek nu weer verontschuldigend naar hem, en stak een wortel in de lucht met een vragende blik terwijl Julia er een naar Kyara gooide. "Jij ook een Whit?" Vroeg hij aan de jongen, die blijkbaar weer op pad zou moeten.

_________________

✗ ✗ ✗

“I hope you weren't looking to me to be the voice of reason.
I keep to a strict diet of ill-advised enthusiasm and heartfelt regret.”

✗ ✗ ✗ ✗
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kellen
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 60

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 22:09
Wel, je kon veel zeggen over het paradijsje waar de groep zich zo huiselijk had genesteld, maar saai was het nooit. Was Kellen het sentimentele type geweest dat in zijn vorige leven - let wel, het leven waar hij dus niks van af wist - gezellig op de bank familiefilms had zitten kijken, dan had hij de groep waarmee hij opgescheept zat misschien gedoopt tot een typische disfunctional family. Nou was hij dit niet en zou hij dat ook nooit doen, aangezien de enige overeenkomst die deze groep had met het fenomeen 'familie' was dat je niet kon kiezen of je de leden in je leven kreeg, maar de groep had er absoluut veel van weg. Er waren de moedertjes en de vadertjes, die plechtig de zorg voor de groep op zich hadden genomen en er waren de kindertjes. De kindertjes die hun handen uit de mouwen staken, wanhopig nuttig wilden zijn voor de rest van de groep, die zich wilde laten tellen in de hiërarchie. En dan had  je de pubers, zij die zich gedroegen alsof de hormonen door hun lijf gierden en die zich koste wat het kost wilde verzetten tegen de ouders en hun kleine broertjes en zusjes. Kellen was zich ervan bewust, maar negeerde wijselijk dat hij zonder twijfel bij die laatste groep hoorde. Hoewel hij absoluut voldeed aan het plaatje van chagrijnige tiener, werd zijn chagrijn niet veroorzaakt door het feit dat hij dwars wilde liggen. Nee, dit lag veel simpeler. Het. Kon. Hem. Niets. Schelen.
De woorden die gesproken waren, had hij van buiten kunnen horen. Juist, hun nederig, godvergeten stulpje was zo gehorig dat men aan de achterkant van het huis precies kon horen wat er binnen werd gezegd. Met een sarcastische grijns rond zijn lippen trapte hij de modder van zijn schoenen voordat hij het huis binnen stapte. Iedereen was bezig met waar hij goed in was. Nikolai, Julia, Whitney en Kyara. Het recept voor op zijn minst een beetje vermaak. Hij richtte zijn sarcastische blik op Whitney en knikte hem toe. Vervolgens plaatste hij bijna hartelijk een hand op Julia haar schouder. "Tot mijn grote spijt moet ik zeggen dat ik het volledig eens ben met de Vrouwennaam." Zijn hand verliet haar schouder weer en hij slenterde richting zijn slaapplek, zonder de rest een redelijke begroeting te gunnen. Begreep hem niet verkeerd, hij mocht iedereen wel, maar niet genoeg om te investeren in vriendschappen. Of überhaupt contacten. Met een zucht liet hij zich zakken op de vodden waar hij zich 's nachts in nestelde. Hij keek toe hoe Julia zijn lotgenoten rond commandeerde en hoopte ten zeerste dat niemand door zou hebben dat hij al in geen dagen iets had gedaan aan het eten. Waarschijnlijk zou deze hoop tevergeefs zijn, want iedereen had honger en dit was het moment van de dag waarop niemand meer aan iets anders zou kunnen denken dan voedsel. Dit was het moment waarop iedereen gefocust was op wie er winst had gemaakt tijdens de jacht en dus was Tenement Hall, bedacht hij zich nu, een domme plek voor een lui persoon om zich rond deze tijd te begeven. Had hij eerder moeten bedenken.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitney
avatar

PROFIEL
Tag : Hakuna Matata

Aantal berichten : 31

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do okt 15 2015, 22:57

Een smalle grijns was op zijn gezicht verschenen toen hij zijn opmerking had geplaatst, maar die grijns verdween al snel weer van zijn gezicht toen hij een nieuwe stem van achter zich hoorde komen. Zijn donkere gekleurde ogen richtte zich op het meisje en hij klemde zijn kaken op elkaar toen haar woorden tot hem doordrongen. Natuurlijk moest ze weer over zijn naam beginnen. Iedereen begon altijd over zijn naam als ze hem op de een of andere manier op zijn plaats wilde zetten. Door de opmerking die erachter kwam, wreef hij nog harder over zijn gezicht om de modder eraf te krijgen en zuchtte zwaar. ”Kon je niks beters verzinnen? Iemand anders opmerking pikken is ook niet erg origineel,” beet hij na een paar seconden terug richting Kyara. De grijns op zijn gezicht kwam toch lichtjes terug toen Kellen binnenliep en iedereen liet weten dat hij het met hem eens was. Toch iemand die ogen in zijn kop had. Het enige minpunt was dat ook die jongen moest beginnen over het feit dat zijn naam meer geschikt was voor vrouwen dan voor mannen. ”Well, bedankt voor de hulp maar kan je in het vervolg mijn naam niet gebruiken in plaats van die oh zo leuke bijnaam?” Hij volgde de jongen met zijn donkerkleurige ogen voordat hij zijn aandacht terug naar Julia liet glijden die ineens haar mond weer opentrok. ”Ga jij er maar achteraan. I’m done.” No way dat hij weer achter een konijn ging aanlopen. Hij had ook honger en wat hem betrof moest iemand anders ook maar eens moeite doen. Zonder voor de rest iets te zeggen griste hij de wortel uit Nik’s hand en zette zich ergens neer terwijl hij er een stuk vanaf beet. ”Thanks,” kwam er half gemompeld uit terwijl hij even met de wortel zwaaide en even naar de jongen knikte. Misschien moest hij toch een beetje vriendelijk zijn tegen mensen die hem iets te eten aanboden, anders zou hij altijd voor zichzelf kunnen zorgen. ”Wat heb je trouwens met je gezicht gedaan? Over je eigen voeten gestruikeld?” De smalle grijns vormde zich weer om zijn lippen terwijl hij weer een hap van de wortel nam en zichzelf wat comfortabel probeerde te zetten.


Laatst aangepast door Whitney op vr okt 16 2015, 12:46; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rat Man
avatar
Radmin

PROFIEL
Tag : WCKD IS GOOD

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 14-05-15

RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   vr okt 16 2015, 01:13

A.D. Janson is online
Subject - 88 (label Whitney)
Object - wortel
>> Er komen kleine, witte, glinsterende wormpjes uit de wortel gekropen. Ze zijn ongevaarlijk.
>> variable sent

_________________


- WCKD IS GOOD -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia
avatar

PROFIEL
Tag : FOR VENDETTA

Aantal berichten : 49

Registratiedatum : 13-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   vr okt 16 2015, 17:22

Met de binnenkomst van Kellen, wierp ze even een snelle blik naar buiten. Aan het licht te zien, moest het tijdstip inderdaad hongerige mensen opleveren. Zijn hand op haar schouder deed haar haar hoofd wat afwenden en zuchten. Kellen, de stille charmeur. Hun ban wisselde nog al eens. Zeker omdat ze hem soms een dag niet kon zien, tot hij ergens weer eens opdook. Julia vroeg zich ernstig af wat hij deed in die tijd, maar ze had zo'n donkerbruin vermoeden dat het niet zijn taak was. Hij was nooit echt betrokken bij groepsactiviteiten, alleen als er voor hem ook iets te halen viel. Julia was het tegenovergestelde, wanneer ze maar omringd was met goed gezelschap, maakte het haar niet veel uit wat voor werk ze deed. Zonder verdere, fatsoenlijke begroeting, liep hij regelrecht naar zijn slaapplaats, wat haar haar kaken op elkaar deed persen. Kon hij niet zien dat vrijwel iedereen bezig was, en dat ze iedereen stond aan te sporen? Ach, er was geen hoop meer voor die jongen. De opmerkingen over en weer wat betrof Whitneys naam wekte haar interesse niet genoeg om er veel waarde aan te hechten. 'Ga jij er maar achteraan. I’m done,' reageerde hij vervolgens op haar aansporing. 'Nou Kellen, dat lijkt me dan een mooi klusje voor jou,' dirigeerde ze, waarna ze haar blik weer op Whitney richtte, met haar wenkbrauwen opgetrokken om maar weer eens aan te geven hoe erg ze hem gematst had. Deze had inmiddels een wortel bemachtigd. 'Wat heb je trouwens met je gezicht gedaan? Over je eigen voeten gestruikeld?' Julia trok een gezicht naar hem, en trok haar mond open om hem eens even uit te leggen dat hij wel degene was zojuist zijn vangst was kwijtgeraakt, toen haar oog viel op het etenswaren waar hij zojuist een hap van had genomen. Hij leek haast bedekt met iets onnatuurlijk glinsterends, en voor zover ze wist was dat zonet nog niet het geval geweest. Ze liet alle planten uit haar handen vallen om regelrecht op hem af te lopen en de wortel uit zijn handen te grissen. Wormpjes. Het waren wormpjes. Enkele seconde geleden waren ze er nog niets geweest, en dat kon maar één ding betekenen... 'Niet eten!' Ze wees naar Kyara, maar keek niet op van wat ze bestudeerde. 'Check de rest,' beval ze, met de doemscenario's van vorige variabelen in haar hoofd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyara
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 24

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Running after piggies
Relationship: That pine tree and i are deamn close! No seriously im way out of your league

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   vr okt 16 2015, 20:33


Met een geamuseerde blik volgde ze de gesprekken met een glimlach op haar lippen die enkel breder werd toen ze de wortel aan gereikt kreeg. Yes eten, iets wat ze echt nodig had om haar lege maag te vullen. OP de een of andere manier vond ze dit gezellig hoewel Kellen en Whitney een stel douchies waren. Ja wat kon je daar nou op zeggen je raakte er aan gewend en leerde er mee leven. Maar eerlijk is eerlijk zonder hun zou het hier een stuk rustiger zijn, wat saai zou zijn. Ze keek op uit haar gedachtes naar Julia die commanderend een opmerking de ruimte in smeet. Typerend, maar ja zo lang ze niet te ver gingen hield ze de mond wel dicht. Ze hoorde de zin niet eten! Ja dat was echt al te laat. Haar ogen vielen op de wortel van Whitney en meteen spuugde ze de wortel waarop ze kauwde uit. 'Gatver!' Zei ze met een smerige blik waarna ze haar wortel bestudeerde. 'Laat maar ik ga dat konijn wel vangen dit eet ik absoluut niet meer! Komt iemand helpen?' Vroeg ze met een zachte stem terwijl ze iedereen een voor een even aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikolai
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: I'm gonna make this pencil disappear!

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   vr okt 16 2015, 23:00Hij knikte even met een brede grijns naar Whit toen die de wortel aannam, het feit dat er een 'thanks' tegen hem gezegd was maakte zijn dag al goed. Verder had je nog het feit dat er steeds meer mensen kwamen, en het duidelijk tijd werd om iets te eten. Deze momenten waren zijn favoriet, de 'laten we doen alsof dit allemaal normaal is en als een weirdo familie gaan eten samen'. Al moest daar wel eten voor klaargemaakt worden, en als hij moest geloven wat hij hoorde, niet dit eten. Zijn ogen werden gigantisch toen hij de wormpjes zag in de wortel die hij aan Whitney gegeven had, en gooide meteen de rest neer om ze te kunnen checken. Het zou niet mooi zijn om nu al het eten wat ze hadden, te verliezen. "Ik had ze gecheckt," Mompelde hij, redelijk kwaad, tegen zichzelf. Ja hij vond het hier prima, kon er toch niets aan veranderen, maar messen met zijn vrienden, groepsgenoten en familie, tijden het eten? Nee. Niet cool man.
Gelukkig bood Kyara aan om het konijn te gaan vangen, en toen ze vroeg wie ging helpen ging zijn blik van Kellen naar Whitney. "Een van deze guys wel," Antwoordde hij, want sorry maar hij was bezig met de rest van het spul redden van weirdo glimmende wormen. "Right?" Zijn blik gleed opnieuw tussen de twee guys. Hopelijk hadden ze iets van de team-spirit die ze hier hadden opgebouwd nog over voor vandaag._________________

✗ ✗ ✗

“I hope you weren't looking to me to be the voice of reason.
I keep to a strict diet of ill-advised enthusiasm and heartfelt regret.”

✗ ✗ ✗ ✗
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kellen
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 60

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   ma okt 19 2015, 21:02


Daar had je het al. Whitney had de hoop opgegeven en Julia had besloten dat Kellen het klusje dan maar moest klaren. Verontwaardigd stak hij beide handen in de lucht, als een gebaar dat hij er niks mee te maken had en dat hij dus ter onschuld werd opgezadeld met werk. "Ho, wacht even, ik heb dat verdomde konijn toch zeker niet laten ontsnappen?" Tijd om nog verdere argumenten te geven waarom hij niet achter het pluisbeest aan zou hoeven rennen, was hem niet gegund. De slavendrijver slaakte uit dat Whitney zijn wortel niet mocht eten. Verbaasd trok Kellen een wenkbrauw op. Dat zij hem met klusjes opzadelde was tot daaraan toe. Ergens diep, heel diep van binnen kon hij zelf ook nog wel bedenken dat hij dit wel verdiende. Maar Whitney verbieden om een miezerige wortel naar binnen te werken ging Kellen toch echt te ver. Hij wilde net zijn rug rechten om een afkeurende opmerking naar Julia te werpen toen ze angstaanjagend serieus opdroeg dat "de rest" ook gecheckt moest worden. Met het onbegrip duidelijk in zijn gezicht te lezen, draaide hij zijn hoofd naar Whitney die nog altijd de wortel in zijn hand hield. Kellen zijn gezicht vertrok toen hij de wormpjes zag krioelen. "Oh, gádver," sprak hij duidelijk geïrriteerd. Kon er hier nou nooit eens iets gaan zoals het Kellen uit kwam?
Blijkbaar wel, want Kyara stelde voor om het konijn te gaan vangen. Bijna dacht Kellen dat de situatie een zonnig einde zou krijgen, maar haar vraag of iemand wilde helpen en vooral Nikolai zijn antwoord hierop veegden het sprankje hoop weer van zijn gezicht. De frons in zijn voorhoofd werd zo mogelijk nog dieper en zijn mondhoeken zakten beneden het nulpunt. Kellen vernauwde zijn ogen en trok zijn mond kort in een sarcastische glimlach richting Nikolai voordat hij zijn blik weer op Kyara richtte. "Maar natuurlijk, ik doe niets liever dan achter een konijn aanrennen. Houdt mijn conditie op peil." Het sarcasme en de vermoeidheid dropen van zijn stem af. Zijn hele houding straalde uit dat hij er meer dan klaar mee was. Terwijl hij overeind kwam slaakte hij een lange zucht. Dat hij zou gaan helpen zou niet betekenen dat hij ging doen alsof hij er ook maar een beetje zin in had. Hij liep langs Kyara richting de deur, bedacht zich en draaide zich langzaam om. "Maar als ik ga, gaat Whit ook. Hij moet immers van de schrik bekomen. Frisse lucht zal je goed doen, jong." Zijn laatste woorden klonken bijna plagerig en gingen zelfs gepaard met een zwakke grijns.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitney
avatar

PROFIEL
Tag : Hakuna Matata

Aantal berichten : 31

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   ma okt 19 2015, 22:58

Hij had hier geen zin in. Het liefst at hij wat om daarna zijn ogen te sluiten en even te slapen. Nee, hij wenste dat dit gewoon een droom as en dat hij zo zou wakker worden in zijn kamer met een moeder die door zijn haren woelde om hem op zijn gemak te stellen. Hij had hier geen zin meer in, hij was alles kotsbeu. Met een chagrijnige trek om zijn mond had hij de wortel van Nik aangenomen en was ergens tegen de grond gaan zitten om deze op zijn gemak op te eten. Hij had er net een hap van genomen toen Julia ineens schreeuwde dat hij niet meer mocht verder eten en de wortel uit zijn handen gritste. Verontwaardigd wilde hij iets zeggen toen hij de wormpjes opmerkte en snel spuugde hij de stukje wortel die nog in zijn mond zaten uit. In pure terror keek hij toe hoe de wormen rond glibberden over de wortel waar hij net nog een hap uit had genomen. In een vloeiende beweging stond hij op zodat het makkelijker was om de laatste stukje wortel –en worm, sowieso dat er ook worm tussen zat- uit de spuwen. Dat was het, dat was de druppel. Hij kon dit niet meer hebben, hij wilde naar huis. Variables, stomme variables. Stomme Creators, stomme Glade. Gewoon alles. Alles kon hem op dit moment gestolen worden.

Whitney kreeg niet echt meer mee wat er nog meer gezegd werd. Hij kon alleen maar naar de wormpjes kijken terwijl hij zijn handen tot vuisten balde in een poging ze te laten stoppen met trillen. Pas toen Nik zijn blik op hem liet rusten, probeerde Whitney terug te volgen wat er gebeurde. Het duurde een tijdje voordat hij door had dat ze over het konijn bezig waren en wie met Kyare mee zou gaan. Hij wilde net zijn mond opentrekken om te laten weten dat hij echt niet mee ging toen Kellen al opstond. Mooi, dan hoefde hij tenminste niet weer achter dat beest aan te lopen. Hij wilde net terug gaan zitten toen Kellen zich terug omdraaide en vertelde dat hij zou gaan als Whitney ook mee ging. Nee, dit kan je niet menen. Een vernietigende blik werd in de richting van de jongen gestuurd voordat hij toch maar een paar stappen vooruit zette. Misschien had Kel wel gelijk en zou frisse lucht hem inderdaad goed doen. ”Waar wacht je op? We hebben niet de hele dag de tijd.” beet hij Kyra nog toe voordat hij de deur opengooide en naar buiten liep. Zijn dag kon onmogelijk nog meer verpest worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikolai
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: I'm gonna make this pencil disappear!

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   ma okt 26 2015, 17:00Hij keek weer vrolijk toen Kellen en Whitney beiden besloten mee te gaan, natuurlijk met het nodige gemopper en gestamp, maar het was fijn om te zien dat de boys hun verantwoordelijkheden op zich namen. Noem hem old-fashioned, maar in zijn ogen moesten de mannen hier zich maar wat harder inzetten dan de vrouwen. Alleen op die manier kon je ervoor zorgen dat er harmonie bleef, en bovendien was het beleefd. Ze konden gewoonweg meer aan, en waren in sommige gevallen ook een stuk sneller. Dat kwam goed uit bij het vangen van wild, als hij eerlijk was. Niet dat Nik zich er veel mee bezig hield, hij had nu zijn wortels om voor te zorgen, waar geen irritante wormen in mochten zitten.


_________________

✗ ✗ ✗

“I hope you weren't looking to me to be the voice of reason.
I keep to a strict diet of ill-advised enthusiasm and heartfelt regret.”

✗ ✗ ✗ ✗
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kellen
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 60

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   do nov 05 2015, 20:18

Met een grijns had Kellen de vernietigende blik van Whitney in ontvangst genomen. Kellen was zich er meer dan bewust van wat een vuile streek het was om Whitney mee te dwingen om het konijn te vangen maar ging ervan uit dat de jongen het wel kon hebben. Hoewel Kellen alle mensen hier wel ongeveer kon uitstaan, was Whitney het enige persoon voor wie hij nog iets van sympathie kon voelen. Dit, aangezien Kellen hem nog een soort van kon begrijpen. De jongen was er gewoon klaar mee. Had er net zo weinig zin in als Kellen (of misschien zelfs nog minder). Waar iedereen maar wanhopig zijn best deed er wat leuks van te maken, zagen Whitney en Kellen het voor wat het was: kut. Waarschijnlijk was het juist om die reden, dat Kellen had aangenomen dat de twee maar op elkaar waren aangewezen. Met de geamuseerde grijns nog altijd rond zijn lippen stapte ook Kellen de deur door die Whitney net uit was gestormd. Toen hij buiten was, bleef hij voor de deur weer stil staan en trok hij verveeld een hand door zijn warrige haren. "Gezien onze capaciteiten denk ik dat we dat beest nooit meer te pakken gaan krijgen," sprak hij luchtig. Hij gebaarde over zijn schouder naar de deur van het huisje, zette een stap richting Whitney en ging op gedempte toon verder. "Maar het moet lijken alsof ze het in ieder geval geprobeerd hebben." Rond zijn lippen hing het geamuseerde, verveelde glimlachje weer. Als de twee echt kans zouden hebben om dat ene konijntje opnieuw te kunnen vangen, dan had Kellen zich daar echt wel voor willen inzetten, maar hij zag niet hoe hij en Whitney ooit een toch al opgefokt konijn voor een tweede keer in de val zouden kunnen lokken. Nee, het was waarschijnlijk beter als ze met iets anders kwamen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Just kidding   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just kidding
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [T-Wheel] Are you *** kidding me!?!?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: Tenement Hall-