IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 For you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Siënna
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : Dus

Aantal berichten : 484

Registratiedatum : 24-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Cookie
Relationship: Je suis prêt

BerichtOnderwerp: Re: For you   di dec 22 2015, 22:39

Stiekem, diep van binnen wilde Siënna geen eten. Ze wilde meer van Max en dat verlangen woekerde tot diep in haar binnenste. Nadat ze haar woorden had uitgesproken had de jongen haar aangekeken en iets simpels geantwoord. Vervolgens sprak hij weer, ditmaal met dezelfde vraag als die hij eerder had gesteld. "Oké, dat is goed." Knikte ze met een kleine glimlach. Het meisje draaide zich om naar het gezicht dat haar al even verlangend aankeek als het gevoel sterk was dat ze vanbinnen voelde. Ze liet haar hand over zijn blote huid gaan, vervolgde het naar zijn bil en kietelde over zijn liezen heen. Sisi beet op haar lip en schudde lachend haar hoofd waarbij haar krullen op en neer dansten. Ze bleef hem aankijken terwijl ze haar vingers nogmaals langs zijn kruis liet gaan. Sisi bleef daar even hangen en klom tegelijkertijd op het aanrecht, waarna ze haar hand weer terug legde. Ze klom over hem heen zodat ze ter hoogte van zijn bovenbenen op hem zat en hem vooralsnog kon vermaken met de skills waarvan ze niet wist dat ze die had.

_________________

Sing me a song of a lass that is gone. Say, could that lass be I? Merry of soul she sailed on a day, over the sea to Skye.
Billow and breeze, islands and seas, mountains of rain and sun. All that was good, all that was fair. All that was me is gone..Hier, heb je je zuurstok <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: For you   di dec 22 2015, 23:11

Maar dat brood dat hij had voorgesteld (niet dat hij écht met zijn hoofd bij ontbijt had gezeten) kwam niet. In plaats daarvan begon Siënna hem weer te betasten, en Max liet zich in haar bewegingen op zijn rug vallen, overgevend aan wat ze ook van plan was te doen. Ze pakte hem vast, en meteen reageerde zijn lichaam. Siënna kwam bovenop hem zitten, en meteen drukte hij zijn vingers in haar bovenbenen om haar op die plaats te houden.
Maar hij wist hoe laat het was. Of, eigenlijk, hij had geen idee hoe laat het was, maar er moest redelijk wat tijd verstreken zijn, wat betekende dat de cooks over niet al te lang zouden beginnen met koken. En als ze hen twee hier aan zouden treffen...
Het kostte Max alle moeite om de volgende zin uit te spreken. "Misschien moeten we even verplaatsen." Eigenlijk was hij het liefst met haar in homestead, knus onder een deken en ergens waar niemand hen hoefde te zien.
Hij duwde zichzelf overeind, zodat hij met zijn gezicht op dezelfde hoogte als Siënna kwam. Hij hield haar prachtige, slanke middel vast en kuste haar rozige lippen - nog iets waar hij niet van verwachtte ooit genoeg van te krijgen - en duwde kort zijn heupen omhoog, genietend van hoe gek ze elkaar konden maken. Daarna tilde hij haar gemakkelijk van zich af en zette haar op de grond naast het aanrecht voordat hij zelf opstond en zijn shirt van de grond plukte om die over zijn hoofd te trekken. Meteen daarna schuifelde hij terug naar Siënna om haar vast te pakken in een knuffel.
Het was klef, bijna walgelijk hoe hij als een pup naar haar rende, maar hij kon er niks aan doen dat hij het op dit moment voelde alsof hij niet zonder haar kon. Hij wist dat het niet was zoals hij zich normaal zou gedragen, maar hij kon op dit moment niet anders.
Hij pakte haar hand vast en begon richting de deur van de keuken te lopen - zelfs op zo'n moment wilde hij haar aan blijven raken, alsof hij bang was dat ze anders plotseling in rook zou opgaan.


(Ik dacht dat Max hier nog even z'n onderbroekie aanhad dus no hoopa?)
(Oh and si, I know dat dit heel heel klef is haha, maar dat hoort even bij een iets wat ik voor Max in gedachte heb (: )

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
For you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Kitchen-